VIDAS ROBADAS – Ukradena življenja (TV3)

16. 03. 2013

telenovela-vidas-robads

Mónica Antonópulos [Ana Monserrat] & Facundo Arana [Bautista Arana]
Število delov: 131
Leto: 2008
Produkcija: Telefé

Bautista je forenzični antropolog, ki se znajde v vrtincu trgovanja s človeškimi življenji. Bautista se skuša boriti proti t.i. trgovini z ljudmi na karseda moder in preudaren način, upoštevaje vse zveze in znanje. Na drzni poklicni poti nekega dne v njegovo življenje vstopi lepa Ana. Strastna ljubezenska zgodba se takoj prične.
Bautista je sicer nekoč že na vso moč ljubil osebo, ki je celo postala njegova žena, a jo je po tragični nesreči izgubil. Poleg izgube žene ima življenje zanj pripravljenih še nekaj neljubih presenečenj. Bautista se počasi srečuje z nemalo skrivnostmi, ki prihajajo nasproti. Žalovanje za ljubljeno se je sprva zdelo neskončno, nato pa je vendar tudi na njegovo ranjeno in žalostno srce posijal žarek sonca. Usodno srečanje z Ano, mlado fotografinjo in poročeno žensko, mu prinese nekaj novega. Ana je v zakonu z Nicolasom žrtev psihičnega nasilja, situacija je zanjo še toliko bolj nevzdržna, ker je Nicolas v službi Aninega očeta Astorja Monserrata. Neskončni prepiri med zetom in tastom se še poglobijo, ko Astor izve za Nicolasovo nasilje nad Ano. Astor se zeta želi znebiti, a Nicolas uspe ustvariti ime v tem poslu, kar oba poveže z medsebojno nevidno nitjo.

Ana in Bautista se na smrt zaljubita. Ko želita naprej v njuni zvezi, se Bautista sooči z resnico družine, katere hčerko neskončno ljubi. Skupaj se bosta spopadla tudi s krutimi dejstvi in skupaj z Rosario ter njeno nesebično pomočjo krmarila po poti do skupne sreče in zmagoslavja pravičnosti ter razkrivanja zlih dejanj skupaj z njihovimi povzročitelji.
Temačno stran življenja jima bo s skupnimi močmi uspelo potisniti v ozadje in naposled bosta lahko skupaj užila srečo ter zadovoljstvo, ko bo pravici vendarle zadoščeno.

Oddaj komentar