EVA LUNA (POP TV)

17. 03. 2013

eva-luna

Blanca Soto [Eva Gonzalez / Eva Luna] & Guy Ecker [Daniel Villanueva]
Število delov: 114
Leto: 2010-2011
Produkcija: Venevisión, Univision

Eva Luna je zgodba Eve Gonzalez mlade nabiralke jabolk z juga Californie, ki se v ZDA odpravi na željo svoje družine. Tako odide iz njej neznanih razlogov v Los Angelesu. Eva je za nabiralko jabolk prepametno dekle. Posname celo oglas, katerega izkoristi podjetje Arismendi. Slabe izkušnje v ljubezni povzročijo, da je v ljubezni nezaupljiva. Je zelo ponosno dekle včasih celo nepremišljena, kar ji mnogokrat povzroči težave. Čeprav ni ambiciozna so ji všeč lepe stvari in želi si napredovati zato, da bi jih imela. Živi skupaj s svojim očetom in teto, ki jo obožuje. Brez, da bi koketirala z moškimi, kot to počne njena sestra Alicia, je Eva izjemno lepa in zaželjena s strani moških a je tudi precej resna.

Na željo svojega očeta odpotuje v ZDA, nekaj dni pred potovanjem, njena teta Augustina vidi v kartah, da jo čaka temna prihodnost, moškega ob katerem bo spoznala »nebesa in pekel«. Ta moški se imenuje Daniel Villanueva in je najbolj zaželen vdovec v Los Angelesu. Uspešen v poslu in v ljubezni, ženske pa norijo za njim.

Ko Evinega očeta do smrti zbije avto pred njenimi očmi, voznik pa pobegne, Eva priseže maščevanje skrivnostnemu in strahopetnemu vozniku. Ker je v finančni stiski, sprejme službo kot negovalka bolehnega dona Julia. To pa je začetek razburljive zgodbe, polne spletk in presenečenj, saj Eva prevzame skrivno identiteto manekenke Lune, ki podeduje bogastvo dona Julia.

Oddaj komentar