HERIDAS DE AMOR – Spopad strasti (POP TV)

17. 03. 2013

heridas_de_Amor

Jacqueline Bracamontes [Miranda San Llorente] & Guy Ecker [Alejandro Luque]
Število delov: 130
Leto: 2006
Produkcija: Televisa

Miranda San Llorente je moderna in odločna mladenka, ki ima vse: lepoto, denar in dobroto. Njen oče, milijonar Gonzalo San Llorente, vse upe vlaga vanjo, saj mu je od vseh njegovih treh hčera ona še najbolj podobna po močnem karakterju in odločnosti. Florencia, najstarejša izmed sester, trpi za smrtno boleznijo, najmlajša, Renata, pa je nezrela in muhasta najstnica.

Miranda se pripravlja na poroko s svojim zaročencem Fabriciom Beltránom, ki je končal študij v Nemčiji. Fabricio ji ob vrnitvi pove, da se bo sicer poročil, a ne z njo, temveč z njeno sestro Florencio. Bertha de Aragón, Mirandina teta, je namreč povzročila, da so se med Fabriciem in Florencio razvila čustva. Bertha želi Mirandi škodoviti, ker jo močno spominja na sestro Fernando de Aragón, ki jo sovraži iz dna srca.

Fabricio se vrne skupaj s svojim prijateljem Alejandrom Luquem, ki se želi maščevati Gonzalu, ki naj bi ubil njegovega očeta. Alejandro bo še bolj zmeden, ko bo spoznal Mirando, ki bo v njem prvič vzbudila močno ljubezen. Neizmerna privlačnost med njima bo prerasla v ljubezensko zvezo, ki bo v spopadu strasti pri obeh povzročila rane ljubezni…

Oddaj komentar