INOCENTE DE TI – Čista nedolžnost (POP TV)

17. 03. 2013

inocente-de-ti

Camila Sodi [Florecita] & Valentino Lanus [Julio Alberto]
Število delov: 130
Leto: 2004
Produkcija: Televisa, Fonovideo

Iz mesta Zacatecas, Florecita zacne dolgo potovanje proti ZDA v spremstvii svoje sestre Isele in babice Cleotide. Srečale se bodo z svojim očetom, Rubenom, in svojima bratoma Rodrigom in Victoriem, ki sta že v Miamiu. Na potovanju polnem nevarnosti in trpljenja, babica umre, njeni vnukinji pa jo morata sami pokopati v puščavi. Mladenki nadaljujeta pot polni žalosti, a ne izgubita upanja, da bosta našli svojega očeta. Ko končno prispeta v Miami, izvesta, da je oče postal alkoholik.

V Miamiu prav tako živi Gabnela, Florecitina mati, ki jo imajo njeni otroci za mrtvo. Gabriela se je ponovno poročila in je sedaj slavna televizijska voditeljica. Tako bo usoda Florecito in Gabrielo spet združila, a ne da bi vedeli, kdo sta.

Florecita si poišče delo kot prodajalka cvetja. Nekega dne na delu spozna Julia Alberta in njegovo zaročenko Glorio, ki sta tik pred poroko. Vendar pa na dan poroke Gloria umre, Juliu Albertu pa se stre srce. Po naključju na ulici sreča Florecito in se zaplete v pogovor. Nedolžen nasmeh prodajalke cvetja se mu usidra v srce in življenje se mu zdi manj prazno.

Rebeca, mati Julia Alberta, živi s svojimi tremi otroki na račun svoje sestre dvojčice, Raquel. Sestri se sovražita in Rebeca nestrpno čaka dan, ko bo Raquel umrla, da si bo lahko prilastila njeno bajno bogastvo. Vendar pa ji Raquel pripravi neprijetno presenečenje. Ko izve, da je zbolela za rakom, se odloči vse svoje premoženje zapustiti prodajalki cvetja, Floreciti. Ob branju oporoke se Rebeca razbesni. Julia Alberta prisili, da zapelje naivno mladenko, ki zasanjano sprejme njegovo poročno ponudbo. A Floricitina sreča ne traja dolgo, saj jo Rebeca z zvijačo ogoljufa, ji prevzame bogastvo in jo nažene iz hiše.

Florecita je ob tem popolnoma potrta. Bolj kot izguba bogastva jo boli izdaja Julia Alberta, saj ji bogastvo ni tako pomembno, ker prej ni bila nikoli bogata. Odločena, da se ne bo vdala, si poišče delo kot služkinja v hiši Dalmacci, kjer se Jorge, gospodarjev prvorojenec, zaljubi vanjo.
Sedaj se je Florecita znašla na razpotju, saj se Jorge želi poročiti z njo, vendar pa jo tudi Julio Alberto prosi odpuščanja, ker je spoznal da jo resnično ljubi. Katerega bo izbralo njeno srce?

Oddaj komentar