LA FUERZA DEL DESTINO – Moč usode (POP TV)

17. 03. 2013

la-fuerza-del-destino

Sandra Echeverría [Lucía Lomeli Curiel] & David Zepeda [Iván Villagómez]
Število delov: 102
Leto: 2011
Produkcija: Televisa

Zgodbe se začne, ko se 14-letni Iván skupaj z materjo Alicio vrne v svoj rojstni kraj, kjer živi njegov oče Juan Jaime Mondragón. Juan Jaime je vpliven in bogat poslovnež, ki se ukvarja s kmetijsko industrijo. Svojega sina ne želi priznati do te mere, da mu grozi in ga zavrača.

Alicia, ki skriva svojo indentiteto o resničnem izvoru je bila prisiljena sprejeti delo kot kuharica pri družini Lomelí Curiel, ki jo sestavljajo Doña Carlota, njena hči Lucrecia in njen mož Gerardo s hčerkama Maripaz in Lucío.
Pri tej bogatu družini se Iván trudi pomagati po svojih najbolših močeh in po zaslugi Doña Carlote lahko nadaljuje študij. Po končanem študiju v tujini se domov vrne tudi muhasta in razvajena Maripaz, ki se odloči, da bo zapeljala Ivána ne glede na posledice.

Ko Lucrecia izve, da njena hči pričakuje Ivánovega otroka, najame ljudi, da bi ga ubili. Med pretepom nekdo iz tolpe umre in Iván se počuti odgovornega za njegovo smrt. Ko najde zatočišče doma, odkrije da je njegova mama umrla.
Razočaran nad vsemi in besen nad Lucrecio in Juanom Jaime Mondragon saj je prepričan, da sta ona dva krivca se odloči, da se nezakonito preseli v ZDA.

Po 11-letih življenja v Los Angelesu se sedaj vrača v Mehiko. V Sonori odkrije, da je tudi otrok, ki ga ima z Maripaz skrivnostno izginil takoj po rojstvu. Lucía, mlajša sestra Maripaz, mu zaupa da je bila že od nekdaj zaljubljena v njega. Skupaj se odločita, da bosta poiskala njegovega sina in le z močjo usode bosta odkrila pravo ljubezen.

Oddaj komentar