MUNDO DE FIERAS – Neusmiljena srca (POP TV)

17. 03. 2013

mundo_de_fieras

Gaby Espino [Mariángela] & Cesar Evora [Gabriel]
Število delov: 120
Leto: 2006
Produkcija: Televisa

Mundo de Fieras je govori o svetu zveri, kjer prevladujeta drama in strast. Zgodba se vrti okoli Gabriela in Demiána, enojajčnih dvojčkov, ki sta bila ločena ob rojstvu in čigar življenji sta se naprej odvijali zelo različno.
Gabriel je rasel ob razkošju in ljubeznivosti krušnih staršev, Demián pa je trpel zaradi pomanjkanja in zapuščenosti. Toliko trpljenja je Demiánu zastrupilo dušo in ga spremenilo v nepridiprava. V nesreči, ko je bežal pred policijo, je izgubil eno nogo. Ko je izvedel za Gabrielov obstoj, je v Demiánu vzklilo močno sovraštvo, prepleteno z zamero in besom. Sedaj je Demián Gabrielov največji sovražnik, njegov glavni cilj pa je, da bi uničil svojega brata.

Toda Gabrielovo življenje niti slučajno ni postlano z rožicami. Njegova prva žena, mati njegovega prvorojenca Rogelia, je resno zbolela in ob rojstvu hčere Pauline umrla. Ko je prebolel to izgubo, je spoznal Joselyn, mlado in atraktivno vdovo, ki ima tudi sama hčer. Prva leta zakona so bila mirna, imela pa sta tudi sina Luisita. Nato pa je v avtomobilski nesreči Joselyn izgubila otroka, ki ga je pričakovala, Luisito pa si je resno poškodoval noge. Od takrat naprej Joselyn Gabrielu stalno očita nesrečo, s svojo posesivnostjo pa ga le oddaljuje od sebe. Situacijo pa slabšata tudi Gabrielova tasta, Clemente in njegova žena Mirima, hladna in ambiciozna ženska brez vesti.

Na drugi strani je Demián izkoristil Reginino neuslišano zaljubljenost in jo osvojil z lažmi. Regina je sramežljiva in poslušna ženska, ki je bila zaljubljena v Gabriela, a so njeni starši preprečili njuno ljubezen. Sedaj je zakon z Demiánom pravi pekel, saj jo s svojim ljubosumjem muči in maltretira, nazadnje pa jo celo obtoži, da Juan Cristóbal ni njegov sin, temveč Gabrielov.

Juan Cristóbal in Paulina, Gabrielova hčer, bosta doživela močno in globoko ljubezen, ki jo bosta morala braniti pred sovraštvom njunih družin in pred Karen, muhasto Joselynino hči, ki ju bo s spletkami poskušala ločiti.

V Gabrielov dom pride Mariángela, biološka Clementejeva hči. Čeprav Miriam svojemu možu prepove, da bi jo priznal kot svojo hčer, vseeno popusti in Mariángeli dovoli, da ostane v hiši kot Luisitova učiteljica. Miriam izkoristi vsako priložnost, da jo ponižuje. Mariángela s svojo lepoto in prijaznostjo očara Leonarda, sina hišne pomočnice Candelarie. Leonardo se vanjo zaljubi na prvi pogled in pripravljen se je boriti za njeno ljubezen. Mariángelin prihod v hišo bo vzrok nepričakovanih usodnih sprememb vseh bivajočih, toda predvsem sprememb v Gabrielovem srcu.

Mariángela pa ni edina, ki bo prekinila mir v obeh družinah. Tu je še Dolores, sestra Joselyninega prvega moža, ki je ravnokar prišla iz zapora, kjer je bila po krivem zaprta zaradi bratovega umora. Dolores skriva grozljivo skrivnost iz preteklosti, ki se bo vrnila, da bi zahtevala pravico… in dosegla maščevanje.

Oddaj komentar