NIÑOS RICOS, POBRES PADRES – Razvajenci (TV3)

17. 03. 2013

ninos_ricos_pobres_padres

Carmen Villalobos [Alejandra Paz] & Juan Sebastian Caicedo [Esteban Sanmiguel]
Število delov: 131
Leto: 2009
Produkcija: Telemundo, RTI Colombia

Alejandra Paz je prijetno dekle močnega značaja. Čeprav živi skromno, je srečna. Njeno življenje pa se korenito spremeni, ko njeno mater Lucío Ríos izženejo iz ZDA, zaradi česar se obe preselita k Alejandrini bogati, a zagrenjeni in gospodovalni teti v Mehiko. Nov dom in šola, ki jo obiskujejo otroci najbolj vplivnih in bogatih družin iz države, imata na Alejandro močan vpliv. Njeni sošolci so mladostniki, ki se morajo spopadati z mnogimi težavami, ki izvirajo iz družinskega okolja, v katerem starši rešujejo težave z denarjem, skrb za otroke pa prepuščajo varuškam in osebnim pomočnikom. Spolnost, alkohol, orožje in droge so njihova vsakdanjost, ki jo dopolnjujejo nasilje, izsiljevanja in umazani posli. Izobraževanje je na tej prestižni šoli drugotnega pomena.

Takoj po njenem prihodu bratranec Santiago povabi Alejandro na zabavo, ki jo organizirata njegova prijatelja Esteban in Matias. Alejandro drogirajo, posilijo in fotografirajo, fotografije pa objavijo na internetu. Splošno znano je, da Esteban in njegovi prijatelji pripravijo tak sprejem vsem novinkam na šoli, vendar nihče nima poguma, da bi jih prijavil. David, ki si je obiskovanje te elitne šole prislužil s štipendijo, se v Alejandro zaljubi in postane njen zaščitnik. Vanjo pa se zaljubi tudi Esteban, ki kljub resni zvezi z Isabelo ne izbira sredstev, da bi si pridobil Alejandrino ljubezen.

Alejandra Paz bo bila težko bitko, v kateri bo po mnogih izdajah in lažeh našla resnično ljubezen tam, kjer jo je najmanj pričakovala. Odkrila bo tudi posiljevalca, ki ni pahnil v nesrečo le nje, ampak tudi številna druga dekleta.

Oddaj komentar