PASIÓN – Strast (POP TV)

17. 03. 2013

pasion

Susana González [Camila] & Fernando Colunga [Ricardo]
Število delov: 95
Leto: 2007-2008
Produkcija: Televisa

V malem mestecu San Fernando slavijo skorajšnjo poroko Camile, hčerke Justa Dariena, in čednega mestnega kovača Santiaga. Slavje prekinejo možje Don Jorgeja Mancera y Ruiza, tiranskega vladarja. Ko skušajo odpeljati lepo Camilo, ranijo Santiaga, ki jo je želel obvarovati. Camila se odloči oditi z njimi, saj želi, da bi Santiaga pustili živega. V sobi Don Jorgeja Camila spozna, da se je napil in zaspal, ne da bi se je dotaknil. Uspe ji uiti in doma spozna, da je s Santiagom zelo slabo. Da je nesreča še večja, ji v domači vasi prav nihče ne verjame, da je še devicaa po vsem, kar so videli.

Po nekaj dnevih vas napadejo pirati, večino prebivalcev odpreljejo, da bi jih prodali za sužnje na Karibih. Med temi se znajde tudi Camila. El Antillano, kapitan piratske ladje, se zagleda vanjo in ga za trenutek prešine misel, da bi jo zaščitil ter rešil pred kruto usodo, ki jo čaka kot sužnjo.

Camilo prodajo na otoku La Mariana, kjer jo kupi zagrenjeni starec Timoteo de Salamanca y Almonte. Ta prezira svojo družino in jo želi kar se da kmalu pripeljati do propada, s tem ko bi se poročil s sužnjo in ji zapustil vse svoje premoženje. Čez čas Camila ovdovi in postane lastnica velikega bogastva.
Camila se vrne v San Fernando in izve, da so jo imeli za mrtvo, za nameček pa jo prizdane še novica, da se je njena sestra Rita poročila s Santiagom.

Camilo obišče Ricardo, Timotejev nečak, katerega takoj prepozna kot pirata El Antillana. Ricarda obide isti občutek kot pred časom, rad bi jo zaščitil. Drug drugem se zdita neustavljivo privlačna, zato oba kmalu spoznata, da sta se zaljubila. Ko Santiago Camili po vsem tem času ponovno izpove ljubezen, se med Ricardom in Santiagom vname boj za Camilo in njeno ljubezen.

Kako se bo odločila Camila in kdo bo naposled vendarle osvojil njeno srce?

Oddaj komentar