RUBI (POP TV)

17. 03. 2013

rubi

Barbara Mori [Rubi] & Eduardo Santamarina [Alejandro]
Število delov: 116
Leto: 2004
Produkcija: Televisa

V Rubijinem srcu prevladuje večni boj med željo vsake ženske, da bi našla pravo ljubezen in obupno obsedenostjo po denarju. Usoda ji je onemogočila dobro finančno stanje, jo je pa zato obdarila z fizično lepoto, ki jo je Rubi pripravljena izkoristiti tako, da se poroči z bogatim moškim, ki jo bo zasipal z razkošjem po katerem hrepeni že celo življenje.

Rubi študira na privatni univerzi s pomočjo štipendije in podporo sestre Cristine, ki trdo dela, da pomaga svoji materi preživljati družino.
Na univerzi se Rubi spoprijatelji z Maribel, ki je milijonarka, vendar preprosto in simpatično dekle, ki si je v nesreči poškodovala nogo in še vedno čuti posledice. Maribel misli, da je v Rubi našla več kot le prijateljico, in jo ima rada kot sestro ne sluti pa da ji je Rubi naklonjena le zaradi njenega bogastva.

Ko Rubi obišče vilo svoje prijateljice se prepriča, da je to način življenja, ki si ga zasluži in je pripravljena narediti vse da ga doseže.
Maribel je sramežljivo dekle, zaradi poškodovane noge preživi ure za računalnikom. Preko interneta si dopisuje z mladim moškim po imenu Hector. Kmalu začneta hoditi ne da bi se sploh kdaj videla. Ko se končno spoznata osebno, Hectorja ne moti Maribelina pohabljena noga in jo zaprosi. Maribel sprejme, srečna in zaljubljena-

Hector predstavi Rubi najboljšemu prijatelju, mlademu ortopedu Alejandru in tudi med njima se rodi globoka ljubezen. Ko Maribel to zve, čuti da je njena sreča popolna. Tudi Rubi je srečna, poleg tega da je zaljubljena v Alejandra misli, da ji bo življenje končno dalo kar si zasluži, ko se bo poročila z čenim, mladim in bogatim zdravnikom, ki jo obožuje. Zaradi vsega tega je razočaranje brezmejno, ko izve da Alejandro ni bogat.
Rubi mora izbrati: ali se bo poročila z moškim ki ga ljubi, ali pa bo sledila svoji želji po bogastvu in čeprav se zaveda, da verjetno v njeno življenje ne bo nikoli več prišel tak moški, razdre zaroko z Alejandrom.

S strtim srcem se Alejandro za vedno oddalji od Rubi in se posveti z telesom in dušo svojemu poklicu. Zdaj je Rubi še bolj odločna da se bo poročila z milijonarjem in je pripravljena storiti najhujšo izdajo: Prijateljici Maribel ukrasti ljubezen Hectorja.

In čeprav se njene sanje po bogastvu in razkošju uresničijo, ko se poroči s Hectorjem, se bo Rubi končno morala naučiti boleče lekcije: da sta pohlep in ponos huda greha in da je božja pravica neusmiljena.

Oddaj komentar