TODO SOBRE CAMILA – Zastavljeno srce (POP TV)

17. 03. 2013

todo_sobre_camila

Scarlet Ortiz [Camila Montes de Alba] & Segundo Cernadas [Alejandro Novoa Aldenar]
Število delov: 110
Leto: 2002
Produkcija: Venevision, Iguana Producciones

Kaj se zgodi, ko se mlada ženska znajde v svetu strasti, spletk in sla? Ko je njeno življenje, njena prihodnost in njena usoda zaradi krutega moškega zaznamovana z nesrečo?
Zgodba o Camili Montes in Alejandru Novoi je že na začetku zaznamovana s stavo, sklenjeno pod vplivom sla in ambicioznosti – Eduardo Bonfil, moški brez vesti, je za milijon dolarjev stavil, da bo on prvi moški v Camilinem življenju. Milijon dolarjev za njeno nedolžnost.

Alejandro Novoa je odvetnik, razdvojen med pravom in ljubeznijo do narave, njegovo resnično strastjo. Omejujejo ga družinske zapovedi in obveznosti. Kot prvorojenec in dedič hotelskega imperija se je prisiljen odpovedati svojemu resničnemu veselju in svoji veliki ljubezni, Camili.
Camila Montes, odlična študentka ekonomije, z aristokratskim priimkom je lepa manekenka, dedinja velikega družinskega bogastva. Po očetovi smrti skupaj z mamo Florenco bankrotirata in ostaneta brez vsega. Camila mora sedaj sama preživljati svojo mati.

Srečanje Alejandra in Camile bo povzročilo ljubezen na prvi pogled. Ljubezen, ki bo samo rasla in rasla. Toda Eduardo bo s svojimi spletkami na svojo stran pridobil Camilino mamo, ki bo svojo hči pahnila v Bonfilovo naročje. Mu bo uspelo zapeljati Camilo in s tem pridobiti milijon dolarjev, ali pa bo ljubezen med Camilo in Alejandrom zmagala?

Oddaj komentar