TRIUNFO DEL AMOR – Zmagoslavje ljubezni (POP TV)

17. 03. 2013

triumfo-del-amor

Victoria Ruffo [Victoria Sandoval], Osvaldo Ríos [Osvaldo Sandoval], Maite Perroni [Maria Desamparada] & William Levy [Maximiliano]
Število delov: 172
Leto: 2010-2011
Produkcija: Televisa

Victoria je znana mehiška modna oblikovalka. S svojim možem, igralcem Osvaldom, hčerko Fer in moževim sinom iz prvega zakona, Maximilianom, živi udobno življenje v družinski razkošni vili. Vseeno pa njeno življenje ni bilo vedno posuto z rožicami. V mladosti je delala kot Bernardina služkinja. Bernarda je verski fanatik in njen sin, Juan Pablo se v seminišču pripravlja na poklic duhovnika. Juan Pablo spozna Victorio, zaljubita se in neke noči se predata strasti ljubezni. Ko je Victoria izvedela, da je noseča se je Juan Pablo že vrnil v seminišče in Bernarda jo nažene od hiše. Victoria je svojo majhno hčer vzgajala sama, brez pomoči kogarkoli, a tri leta kasneje Bernarda, da bi se znebila Victorie in njene hčerke, povzroči nesrečo. Victoria pristane v bolnišnici mala Maria pa v sirotišnici. Od takrat dalje Victoria ni prenehala iskati svoje hčerke.

20 let kasneje se v hiši mode pojavi čudovito dekle, ki ji je ime Maria Desamparada, ki jo Victoria najame za svoj model. Zelo hitro Maria postane zvezda modne hiše. Kljub temu se Victoria počuti grozno ljubosumna saj je prepričana, da dekle osvaja njenega moža. Zaradi tega jo tudi ponižuje in prezira. V resnici je Maximiliano tisti, ki poizkuša zapeljati Mario Desamparado. Ker se želi z njo samo malo poigrati ji prikriva svojo pravo identiteto. Kaj kmalu spozna, da je mlada lepotica nedolžna in poštena in se resnično zaljubi v njo. Ne mine veliko časa, ko Maria izve, da je noseča in še preden utegne novico zaupati Maximilianu ji on zaupa, da je zaročen z Jimeno in se ima namen poročiti z njo saj pričakuje njegovega otroka. Maria, izdana molči o svoji nosečnosti in odide.
Ko Victoria izve za razmerje Marie in Maxa, zagreši najhujšo napako v življenju: obtoži jo za ambiciozno prevarantko in jo nažene iz podjetja. Z Mario ravna isto, kot je pred leti Bernarda počela z njo. Brez, da bi se zavedala vrže na cesto lastno hči.

Victoria se sreča z Juan Pablom, ki je sedaj že postal duhovnik, in mu pove, da sta imela hči in zanjo je vedno vedela tudi Bernarda. Juan Pablo jo prosi odpuščanja in ji hkrati obljubi, da ne bo odnehal dokler je ne najde. Ko spozna Mario Desamparada se mu takoj zdi simpatična in kmalu postane njen zaupnik in svetovalec. Ko je tik pred tem, da odkrije kdo je mu Bernarda pri spovedi zaupa vso skrivnost a molčečnost spovedi ga zavezuje, da ničesar ne izda.
Medtem se Max poroči z Jimeno, kljub temu da otrok ki ga Jimena pričakuje ni njegov.
Na drugi strani se Osvaldo počuti vedno bolj osamljen in oddaljen od Victorie. Začne jo varati z Lindo, ena izmed prijateljic Marie Desamparade. To razmerje povzroči grozen udarec za Victorio, ko izve napodi Osvalda od hiše.
Tako v se življenje Victorie in vseh okoli nje v kratkem času postavi na glavo. Samo upanje in vztrajnost lahko rešita zmagoslavje ljubezni.

Oddaj komentar