LOS HEREDEROS DEL MONTE – Dediči družine Monte (TV3 Medias)

27. 03. 2013

LOS_HEREDEROS_DEL_MONTE_dedici_druzine_monte

Marlene Favela [Paula del Monte] & Mario Cimarro [Juan del Monte]
Število delov: 128
Leto: 2011
Produkcija: Telemundo, ZDA

Petim bratom, posvojencem Emilia del Monte (Julio del Mar), se življenje po očetovi smrti povsem spremeni. Na njihovo posest se namreč vrne Paula del Monte (Marlene Favela), edini biološki otrok pokojnega Emilia, ki zahteva, kar je njeno – posest svojega očeta. Kmalu po prihodu na posest se med Paulo in brati spletejo vezi, saj ji bratje postanejo zelo všeč – še posebej eden izmed njih, Juan del Monte (Mario Cimarro).

Tudi Juan se počasi zaljublja v Paulo in naposled zaradi nje zapusti svoje dekle Julieto (Margarita Muñoz). A ko Juan izve, da je Julieta noseča, se (kljub močnim čistov do Paule) odloči, da se bo poročil z materjo svojega otroka. A Julieta izgubi otroka in se nato odloči, da bo zapustila Juana. Ta je sedaj prost in ponovno začne razmerje s Paulo.

A usoda se je grdo poigrala s Paulo, ki počasi začenja dvomiti, da je res Emilijeva hči. Do te informacije se dokoplje tudi eden izmed posvojenih sinov – Jose del Monte (José Luis Reséndez), ki Paulo prisili, da zapusti Juana. Paula po nekaj tednih ugotovi, da je noseča – oče še nerojenega otroka je seveda Juan. Paula ne ve, kaj naj stori, zato se odloči, da bo za vedno zapustila posest del Montejevih. A stvari se zapletejo, ko zvesti butler družine del Monte Modesto Mardones (Roberto Mateos) ugotovit, da Emilio sploh ni umrl! Kot se izkaže, so ga ugrabili, po rešitvi iz krempljev ugrabiteljev pa se je odločil za spremembo identitete – preimenoval se je v Pabla Gonzalesa (Roberto Vander) in šel pod kirurški nož, da si je pridobil povsem nov videz. In nato se Emilo, sedaj Pablo, vrne na svojo posest.

Jose del Monte pa ne more in ne more preboleti, da ni dosegel svojega načrta, zato ugrabi svojega ‘novorojenega’ očeta Pabla, Paulo in Paulino najboljšo prijateljico Adelo (Katharine Porto).

Oddaj komentar