ROSA DIAMANTE – Rožnati dimanat (POP TV)

30. 06. 2013

ROSA_DIAMANTE_roznati_diamant

Carla Hernandez [Rosa Andreade / Rosa Puentes] & Mauricio Ochmann [José Ignacio Altamirano]
Število delov: 125
Leto: 2012-2013
Produkcija: Telemundo

Napovednik

Raquel Altamirano (Claudia Ramírez) je premožna ženska, ki svojo hčerko že zelo zgodaj odda v internet, zraven pa ji pusti osemnajst diamantov. Vsak diamant naj bi služil kot plačilo enega leta njenega šolanja v internatu. Zadnji dimanat, rožnati diamant, naj bi deklica prejela, ko bo stara osemnajst let.

Leta so tekla in deklica Rosa (Carla Hernandez) je zrasla v lepo žensko. V mladosti je spletla tesno prijateljstvo z Evo (Thali Garcia), eno izmed deklet v internatu.

Eva nekega dne spozna mladega, premožnega moškega José Ignacia Altamirana (Mauricio Ochmann), ki se želi le poigrati z njo in ji zato ne zaupa niti svojega pravega imena. Predstavi se jih kot Adam. Eva se zaljubi vanj, zaplete pa se, saj Eva zanosi. Ko Eva rodi, se usoda tragično poigra z njenim življenjem. Z Roso sta vpleteni v avtomobilsko nesrečo, v kateri Eva umre, Rosa pa preživi. Roso zamenjajo za Evo in jo razglasijo za mrtvo, Rosa pa se prične pretvarjati, da je Eva – s tem Evin sinček Eduardito ne bo oddan v rejništvo, Rosa pa priseže, da bo našla svojo družino ter moškega, ter se nato maščevala moškemu, ki se je tako brezčutno poigral s čustvi njene prijateljice.

A ko Rosa spozna José Ignacia, se zgodi nekaj, kar se ne bi smelo. Rosa se zaljubi…

Oddaj komentar