Levy in Colunga se vračata v Strasti!

04. 07. 2013

Na hrvaško Doma TV, prihaja telenovela Strast (Pasión) s Fernandom Colungo, William Levyem in Susano González. Premiera že danes ob 17:35.

william-levy-es-vasco-darien-en-pasion

V malem mestecu San Fernando slavijo skorajšnjo poroko Camile, hčerke Justa Dariena, in čednega mestnega kovača Santiaga. Slavje prekinejo možje Don Jorgeja Mancera y Ruiza, tiranskega vladarja. Ko skušajo odpeljati lepo Camilo, ranijo Santiaga, ki jo je želel obvarovati. Camila se odloči oditi z njimi, saj želi, da bi Santiaga pustili živega. V sobi Don Jorgeja Camila spozna, da se je napil in zaspal, ne da bi se je dotaknil. Uspe ji uiti in doma spozna, da je s Santiagom zelo slabo. Da je nesreča še večja, ji v domači vasi prav nihče ne verjame, da je še devica po vsem, kar so videli.

pasion

Po nekaj dnevih vas napadejo pirati, večino prebivalcev odpreljejo, da bi jih prodali za sužnje na Karibih. Med temi se znajde tudi Camila. El Antillano, kapitan piratske ladje, se zagleda vanjo in ga za trenutek prešine misel, da bi jo zaščitil ter rešil pred kruto usodo, ki jo čaka kot sužnjo.

Telenovelo smo na POP TV spremljali med letom 2007-2008.

Oddaj komentar