LA TEMPESTAD – Vihar (POP TV)

28. 08. 2013

283741_349164455205622_1381623552_n

Ximena Navarrete [Marina/Magdalena] & William Levy [Damian Fabre]
Število delov: 127
Leto: 2013
Produkcija: Televisa

Viharna zgodba nas popelje v majhno vas kamor se Marina Reverte (Ximena Navarrete) preseli skupaj z mamo Beatriz (Maria Sorte) na priporočilo zdravnikov, kjer bi lahko okrevala po hudi bolezni. Mercedes Artigas (Daniela Romo) je prefinjena a skrivnostna ženska, ki Marini ponudi delo v ekonomskem in finančnem oddelku v tovarni Neptuno. V podjetju spozna tudi samosvojega kapitana Damiana Fabreja (William Levy) v katerega se nemudoma zaljubi. Vse pa se še bolj zaplete saj je Mercedes biološka mama Marine ta pa ima še sestro dvojčico Magdaleno. Da pa bo ljubezen med Marino in Damianom nemogoča bosta za to poskrbela razvajena Esthercita (Laura Carmine) in Hernan Saldana (Iván Sánchez), ki bosta storila vse, da vihar uniči njuno ljubezen.

Image1
Marina (Ximena Navarrete)
Ko dobi ponudbo za delo v majhni ribiški vasici “Nuestra Señora” tam spozna ljubezen svojega življenja Damiana Fabreja. Spozna pa tudi, da bo tukaj imela veliko sovražnikov, ki bodo skušali uničiti njuno ljubezen z Damianom. Ne zaveda pa se, da bo tukaj odkrila, da je njena biološka mati prav Mercedes in da ima sestro dvojčico. Marina bo morala dokazati svojo zrelost in moč za premagovanje ovir, ki jih prinaša usoda.

Image1
Damian Fabre (William Levy)
Lep, pogumen in neustrašen je kapitan in lastnik ladje “Vihar” ki je noro zaljubljen v Marino. Ko spozna Magdaleno, Marinino sestro dvojčico se tudi ta zaljubi v njega, ampak Damian goji čustva le do Marine. Kljub temu, da ljubi drugo žensko se bo moral poročiti z razvajeno Esthercito.

Image1
Hernan (Iván Sánchez)
Vpliven mafijec, ki vodi trgovino z belim blagom. Njegova obsedenost z Marino sega v otroštvo saj se poznata še iz šolskih klopi. Kot otrok nikoli ni bil deležen pozornosti vse dokler ni spoznal svojega mafijskega šefa Ernesta. Želja po moči ga privede do tega, da celo svojega šefa želi uničiti.

Image1
Mercedes (Daniela Romo)
Marinina biološka mati, ki jo je morala oddati v posvojitev, da ne bi pristala v rokah Ernesta tako kot Magdalena. Danes je močna ženska, ki ne pozna ovir za dosego ciljev. Storila bo vse, da si Magdalena opomore in da bi bila Marina srečna vse do te mere, da bo celo molčala o tem kdo je ona.

Image1
Ernesto (Manuel Ojeda)
Mafijski šef, ki je bil v mladosti noro zaljubljen v Mercedes vse dokler ni izvedel, da je zanosila z Leonardom. Da bi se maščeval Mercedes ugrabi njeno hčerko Magdaleno in jo popelje v svet droge in prostitucije. Po nesreči Esthercita izgubi spomin tedaj jo Ernesto kupi za sebe.

Image1
Esthercita (Laura Carmine)
Muhasta in razvajena ženska, ki je odraščala pod vplivom Fulgencia, župana mesta. Po poroki z Damianom na morju doživi nesrečo in jo razglasijo za mrtvo. Po izgubi spomina živi v krempljih zlobnega Ernesta, ki je tudi njen ljubimec vse dokler ne ugotovi, da je noseča z Damianom. Rodi zdravega otroka, vendar jo prepričajo, da je ta umrl.

Oddaj komentar