Prepovedana ljubezen po špansko

19. 11. 2013

Se še spomnite turške uspešnice Prepovedana ljubezen (Ask-i Memnu)? Decembra na POP TV prihaja še španska različica omenjene telenovele v produkciji Telemunda.

Pasión Prohibida - Season 1

Prepovedana ljubezen (Pasión Prohibida), ki je zasnovana po turški uspešnici ni čisto nič drugačna kot je bil izvirnik, le da ni doživela takšnega uspeha kot turška zgodba. Telenovelo so kar precej skrajšali saj ima le 107. delov, medtem ko je v izvirniku imela 149. delov.

ZGODBA
Da bi se Flavia Santillana (Rebecca Jones) rešila finančnih težav se želi poročiti z milijonarjem Arielom Piamontejem (Roberto Vander) in si tako zagotoviti lagodno življenje saj je tik pred bankrotom. Mlada in lepa Bianca Santillana (Mónica Spear) se želi maščevati mami za očetovo smrt in ji tako prevzame njenega morebitnega rešitelja in se tako zaplete v igro strasti in pohlepa. Po poroki se skupaj z mamo preselita v dvorec Piamontejevih kjer se zgodi prepovedana ljubezen saj se sveže poročena Bianca zagleda v moževega nečaka Bruna Hurtada (Jencarlos Canela). Njuna igra strasti, pohlepa in poželenja bo uničila marsikatero življenje.

Prepovedana ljubezen prihaja po izteku telenovele Rožnati diamant (Rosa Diamante) v ponedeljek, 16.12.2013 ob 15:50 uri na POP TV. Po telenoveli Ljubljena moja (Las Bandinas) na POP TV prihaja Igra laži (Lying game).

Oddaj komentar