Umorjeno igralko danes pokopali

10. 01. 2014

Žalostna zgodba kruto umorjene Mónice Spear se nadaljuje saj so jo danes skupaj z možem Henryjem Berryjem pokopali v Caracasu. Od bivše misice in igralke se že od ranega jutra zbira množica ljudi, ki se želi še zadnjič posloviti od ženske, ki je kljub kriminalu vedno ljubila svojo državo in prav to jo je na koncu stalo življenja.

spear

Čeprav so jo v Venezueli doslej že šestkrat napadli je tokratni napad bil usoden. Kot je dejal njen oče Rafael Spear je Mónica ljubila Venezuelo in sam ji je večkrat odsvetoval obisk omenjene države, ampak njena ljubezen je bila močnejša. Družina, ki živi v Orlandu je v Carasas prispela z vladnim helikopterjem. Hčerka umorjene igralke 5-letna Maya še vedno ne ve, da sta njena starša umrla, to ji bodo skušali postopoma povedati psihologi. Mala Maya se spominja le tega, da jo je mamica udarila in zaspala. V resnici pa je igralka hčerko potisnila na tla in jo obvarovala pred streli, njen strel pa si deklica razlaga kot, da je mamica zaspala je povedala igralkina prijateljica Mariángel Ruiz. Slednja je še povedala, da je slovo od prijateljica kakršna je bila Mónica izredno težko. “Govorim lahko le o besu, tragediji in si želim mir v svoji državi.”
Za Mayo se še vedno ne ve, kdo bo prevzel skrbništvo, starši Mónice Spear si želijo, da bi deklica živela z njimi v Orlandu, ampak se tukaj pojavi težava ker punčka nima ameriškega državljanstva.

caja140109-600x296

Igralkino krsto so ob 17. uri prinesli v katedralo njeni najbližji med drugim tudi oče Rafael in brat Ricardo. V grob poleg Mónice bodo položili tudi njenega  moža Henrya Berrya (kot navaja njen oče nista bila ločena).

Oddaj komentar