Ljubezen in kazen, 1. – 113. del

17. 01. 2014

Petek, 17.1. – 1. del
Jasemin je 25-letno dekle, ki dela v oglaševalski agenciji. Teden dni pred poroko svojega zaročenca zaloti v postelji s svojo prijateljico. Zaročenec za to krivi njo, ker se je odločila, da bo do poroke ostala devica. Zaradi trpke izkušnje, ki jo je v preteklosti izkusila njena sestra, je Jasemin namreč očetu obljubila, da pred poroko ne bo imela spolnih odnosov. Jasemin ta izdaja tako pretrese, da izgubi vero v ljubezen, poroko in nedolžnost. Nemudoma odide v Bodrum, turistični kraj v zahodni Turčiji, kjer živi njena mama. Tam gre v nočni klub, kjer spozna Savasa.

Ponedeljek, 20.1. – 2. del
Pretresena zaradi izdaje, ki jo je doživela, se Jasemin odloči izgubiti nedolžnost s prvim moškim, ki ga sreča v nekem baru v Bodrumu. Jasemin misli, da je natakar, pravzaprav pa je član zelo bogate družine Baldar, ki se ukvarja s sumljivimi posli. Kasneje ji je žal, zato izgine in moškega pusti s številnimi vprašanji.

Torek, 21.1. – 3. del
Savaša prisilijo v poroko s Čiček, ženo njegovega pokojnega brata. Čiček se je že enkrat poročila proti svoji volji v upanju, da bo prekinila krvno maščevanje, zato se tokrat upre dogovorjeni poroki. Jasemin ugotovi, da je noseča, a se kljub nasprotovanju svoje matere odloči narediti splav. Savaš nasprotuje sumljivim poslom svoje družine in prevzame podjetje, da bi služil samo zakonito in uvedel sodobno upravljanje.

Sreda, 22.1. – 4. del
Jasemin se vrne v službo, vendar zaradi šefovega zanimanja zanjo po agenciji kroži vse več govoric. Savaša, ki ostro nasprotuje družinskim nezakonitim poslom, čaka veliko presenečenje … Kakšen pogoj je Savaš postavil glede svoje dogovorjene poroke? Se bo Jasemin le odločila narediti splav?

Četrtek, 23.1. – 5. del
Ko Savaš izve za umazane posle svoje družine, pobesni in zahteva odgovore od matere in strica. Čiček v novem domu preživlja težke trenutke, saj jo Savaševa sestra Nazan neusmiljeno trpinči. Čičekin oče zagrozi Savašu, ki poskuša ustaviti njegov tihotapski posel, Jasemin pa medtem pred vsemi prikriva svojo nosečnost, se bori proti neizprosni konkurenci in se sprašuje, kako naj se odzove na pozornost, ki ji jo izkazuje njen šef, Bora.

Petek, 24.1. – 6. del
Borovo zanimanje za Jasemin vznemiri Sevgi, partnerico v agenciji. Savaševa nepričakovana poteza zelo razveseli Čiček in osupne vso družino. Savaš se bori na več frontah, a kljub temu ne more pozabiti Jasemin. Kakšne nevarnosti ga čakajo, ker se je zoperstavil svoji družini in zahteval, naj se umakne iz umazanih poslov?

Ponedeljek, 27.1. – 7. del
Čeprav je Savaš Čiček dovolil študirati, ji njegova mati to preprečuje in ji ne dovoli iz hiše. Jasemin s svojo drznostjo pridobi pomembno stranko in s tem še bolj očara šefa, vendar ne ve, kaj naj stori glede njegove naklonjenosti. Savaš se odloči, da bo odpotoval v Van in se srečal z vaškimi starešinami, da bi jih seznanil z novim načinom služenja denarja. Džem prizna Nadji, da je zaljubljen vanjo.

Torek, 28.1. – 8. del
Savaš zagrozi vaškim starešinam, da jih bo kaznoval, če se bodo še naprej ukvarjali z nezakonitimi posli. Pove jim tudi, da bo odprl tovarno, v kateri bo vse zaposlil. Čiček vedno bolj postaja tarča psihičnega nasilja svoje tašče, medtem ko ta pritiska na Savaša, saj si želi vnuka. Jasemin se odloči, da bo Bori povedala, da je noseča, a v zadnjem trenutku doživi neprijetno presenečenje, ki ji še bolj omaje zaupanje v moške.

Sreda, 29.1. – 9. del
Savaš je odločen, da njegova družina ne bo nikoli več sodelovala pri preprodaji mamil. Pripravljati začne veliko in drago reklamno kampanjo za svojo tovarno mesnih izdelkov. Šahnur nasprotuje Čičekinemu študiju in za njo na fakulteto pošlje svojega vohuna, da bi odkril kaj spotikljivega. Medtem Jasemin v Bodrumu rodi sina, kmalu zatem pa žalostna in zmedena zagreši usodno napako … Savaš še vedno sanjari o njej, obupano pa jo išče tudi g. Bora, saj zaradi njene odsotnosti agencija bliskovito izgublja stranke.

Četrtek, 30.1. – 10. del
Jasemin razjeda kesanje, zato se spusti v nevarno iskanje sina. Savašu mati pokaže fotografijo Čiček in nekega mladeniča, posneto na fakulteti. Šahnur nazadnje uspe omajati njegovo zaupanje v Čiček. Reklamni agenciji gre vse bolj za nohte, zato se Sevgi odloči, da bo poiskala Jasemin in jo pripeljala nazaj. Medtem se Jasemin znajde v težkem finančnem položaju in si začne v Bodrumu iskati službo. Savaš je izgubil upanje, da bo kdaj našel Jasemin, a čaka ga vznemirljivo presenečenje.

Petek, 31.1. – 11. del
Sevgi najde Jasemin in ji ponudi partnerstvo v agenciji, ki ga ta zaradi slabih finančnih razmer sprejme. Savaš podvomi v Čičekino zvestobo in ji sledi v stanovanje njenega kolega s fakultete, kjer ga čaka presenečenje. Medtem pa Savašev stric izve za njegove načrte pridobivanja sredstev iz državnega razvojnega programa.

Ponedeljek, 3.2. – 12. del
Šahnur Baldar se odpravi v Van, kjer spozna, da je ne spoštujejo več kot nekoč, za kar krivi svojega sina Savaša, ki ji ves čas kljubuje. Zaradi želje po vnuku vse bolj pritiska na Savaša in Čiček. Jasemin povsem nepričakovano sreča Savaša, kar jo povsem zbega. Medtem pa v službi zelo hitro napreduje, zaradi česar narašča napetost med zaposlenimi v agenciji.

Torek, 4.2. – 13. del
Savaš naposled le najde Jasemin. Odloči se, da bo pripravo reklamne kampanje za svoje podjetje zaupal njeni agenciji, a le pod pogojem, da bo projekt vodila Jasemin, ki pa to odločno zavrne. V svoji odločitvi ostane neomajna, čeprav ji Bora ponudi velik del dobička in partnerstvo v projektu. Medtem Azra posodi denar Derji, ki se je znašla v finančnih težavah, v zameno pa od nje zahteva, da v agencijo pripelje novo stranko

Sreda, 5.2. – 14. del
Jasemin se, tako zasebno kot poslovno, vztrajno izogiba Savašu, čeprav ji ta prizna, da se je že v noči, ko sta se spoznala, do ušes zaljubil vanjo. A Savašu ne manjka potrpljenja in vztrajnosti… Čiček reši življenje Nazaninemu sinu Baranu, ki se skoraj utopi v domačem bazenu, hkrati pa vedno teže prikriva svojo naklonjenost do Savaša. Džem postaja nestrpen, ker Nadja vse več časa posveča svojemu delu in reševanju Savaševih osebnih težav.

Četrtek, 6.2. – 15. del
Jasemin prizna materi, da je našla očeta svojega otroka. Zaradi fotografije, na kateri je Čiček s svojim prijateljem, si Baldarjevi nakopljejo težave. Savaš se zaradi Čiček postavi po robu njenemu očetu, kar spodbudi Čičekino upanje v njegovo ljubezen. Jaseminin in Savašev prvi zmenek se konča z razočaranjem.

Petek, 7.2. – 16. del
Jasemin se Savašu izogiba, ker ni prišel na njun prvi zmenek. Ismaila preženejo od Baldarjevih, misleč, da je on poslal Čičekino fotografijo njenemu očetu. Medtem Savaš izvaja varnostne ukrepe, da bi zaščitil družino pred Moranovimi, in se dogovori za srečanje z njimi. Jaseminin šef Bora jo poskuša očrniti in s tem doseči, da bi Savaš Baldar nehal sodelovati z njo v njihovem reklamnem projektu.

Ponedeljek, 10.2. – 17. del
Azra, ki so jo hoteli odpustiti iz agencije, sodelavce osupne z nepričakovano novico. Jasemin vse bolj pogreša sina, zato prepriča mamo, da ga pripelje v Istanbul. Ko nekega večera z otrokom v naročju odpre vrata svojega stanovanja, pred seboj presenečena zagleda Savaša. Medtem Ahmed Moran poskuša spet prisiliti Savaša v prevoz mamil. Pritisk se stopnjuje, Savaš je na trnih, Čiček pa se odloči za tvegano potezo, da bi ga zaščitila.

Torek, 11.2. – 18. del
Pri Baldarjevih vlada izredno stanje, saj je Ahmed Moran prepričan, da so ga oni prijavili policiji. Šahnur je užaljena, ker jo Savaš izključi iz družinskih odločitev, češ da so to moške zadeve. Džem je jezen na Nadjo, ker ima občutek, da ga zaradi dela zanemarja, Jasemin pa se vse bolj zbližuje s Savašem. Čiček Savašu prizna, da je ona prijavila svojega očeta policiji.

Sreda, 12.2. – 19. del
Ahmed Moran obišče Baldarjeve z namenom, da bi odpeljal hčerko k zdravniku in se prepričal, ali je neplodna. Šahnur se hoče izogniti neprijetnim govoricam, zato razširi lažno novico, da je Čiček noseča. Ko Savaš Jasemin na dogovorjenem zmenku že drugič pusti na cedilu, je njeno zaupanje še bolj omajano. Savaša strašno muči dejstvo, da ne more povedati Jasemin o svoji zakonski zvezi s Čiček.

Četrtek, 13.2. – 20. del
Mustafa beži pred policijo, a ga mati kljub Savaševemu nasprotovanju pošlje k bratovi družini v Van. Savaš se burno odzove na materino laž, da je Čiček noseča, a ga prav kmalu preseneti nenapovedan obisk njenih staršev. Jasemin ima težave z zaupanjem in še naprej laže Savašu glede svojega otroka, vendar pa svojo skrivnost zaupa prijateljici iz agencije.

Petek, 14.2. – 21. del
Nazan se zbliža z Boro, Šahnur pa je nejevoljna, ker njena hči vse pogosteje hodi od doma. Ko Jasemin izve, da jo namerava Savaš obiskati v Bodrumu, prosi sosedo Nuriš, naj medtem čuva malega Omerja. Nazan in Čiček se nepričakovano pojavita na zabavi, ki jo reklamna agencija pripravi za Baldarjeve. Savaš osupne, ko vidi, da so ju predstavili Jasemin.

Ponedeljek, 17.2. – 22. del
Da bi se izvila iz laži o snahini nosečnosti, Šahnur na Savaševo zahtevo Čičekini družini sporoči, da je njihova hči splavila. Džem se pripravlja, da bo zasnubil Nadjo. Čaka jo z romantično večerjo, ona pa ga preseneti z novico, da se odpravlja na poslovno pot v Italijo. Jasemin se znajde v hudi zadregi, ko Savaš izrazi željo, da bi spoznal Omerjeve starše. Poleg tega jo obhajajo dvomi, ker je Savaš sestri ni predstavil kot svoje dekle. Medtem Savašev mlajši brat Mustafa v Vanu ponovno zaide v težave.

Torek, 18.2. – 23. del
Savašev brat Mustafa povzroči težave v Vanu. Lastnik agencije Bora osvaja Savaševo sestro Nazan, ki se vse bolj zaljublja vanj, medtem ko ji on ni tako predan. Bo Savaš končno izvedel, da je Omer njegov sin?

Sreda, 19.2. – 24. del
Savaševa sestra Nazan se upre materi. Jasemin še vedno zasleduje nekdanji zaročenec Mehmed, kar jo zelo vznemiri. Čičekina strastna ljubezen postaja vse večje breme za Savaša, medtem ko je ena sama njegova beseda dovolj, da Jasemin poskoči srce. Bo tokrat Čiček Savašu le izpovedala svojo ljubezen?

Četrtek, 20.2. – 25. del
Čičekina mati, še vedno žalostna zaradi hčerinega domnevnega splava, obišče Baldarjeve v Istanbulu. Medtem poskuša njen mož, Ahmed Moran, prepričati Pala, naj za nečakovim hrbtom spet začne sodelovati v preprodaji mamil. Ko Lejla pade in si poškoduje nogo, Jasemin nemudoma odpotuje v Bodrum, ne da bi Savašu povedala, kaj se je zgodilo. Boji se namreč, da bi tudi sam prišel za njo in spoznal, da Omer ni sin njene sestre.

Petek, 21.2. – 26. del
Sevgi je obupana, ker je spet podlegla Borovim čarom, čeprav dobro ve, kakšen je. Jasemin še naprej laže Savašu glede Omerja, po drugi strani pa si želi, da bi ji predstavil svojo družino in jo zasnubil. Bora obupuje, ker je investicijska družba, v katero je vložil ves denar reklamne agencije, razglasila bankrot. Medtem Derja pove Sevgi, da Azra sploh nima raka in si je zgodbo o bolezni izmislila le zato, da je ne bi odpustili. Čičekina mati in oče se določita kupiti hišo v Istanbulu, da bosta bliže hčeri in njeni družini.

Ponedeljek, 24.2. – 27. del
Džem zasnubi Nadjo. Jasemin sumi, da je Savaš poročen. Baldarjevi so zmedeni zaradi streljanja na njihovo hišo, stric Pala pa za to krivi Ahmeda Morana. Sevgi izve, da je solastnik agencije Bora izgubil ves denar podjetja na borzi.

Torek, 25.2. – 28. del
Mehmed se zaposli v Savaševem podjetju. Savaš izve, da je njegov stric Pala kriv, da niso dobili državne subvencije. Ahmed Moran se ponudi, da bo Baldarjevim pomagal najti krivca, ki je streljal na njihovo hišo. Sevgi izgubi vsako upanje glede posla in se odloči zapreti agencijo. Džem je razočaran, ker Nadja zavrne njegovo snubitev.

Sreda, 26.2. – 29. del
Van prizadenejo strašne poplave in Savaš s stricem nemudoma odpotuje tja, da bi pomagal ljudem. Še vedno je trdno odločen, da bo kljub vsem oviram v Vanu zgradil tovarno, ki bo zaposlovala krajevno prebivalstvo. Čiček medtem obupuje, ker se Savaš sploh ni odzval na njeno ljubezensko izpoved, Jasemin pa vse bolj trpi, ker njen sin odrašča daleč stran od nje. Obenem jo muči tudi občutek krivde, ker Savašu prikriva dejstvo, da je Omer njegov otrok.

Četrtek, 27.2. – 30. del
Zaradi poplav in subvencije, ki je ni dobil, se Savaš znajde v hudi finančni stiski. Ko razmišlja, kako bi vendarle postavil temelje tovarne v Vanu, mu Ahmed Moran ponudi pomoč, a le pod pogojem, da bo smel postati njegov družabnik v tovarni. Savaš na to noče niti pomisliti, mati pa ga nagovarja, naj sprejme tastovo ponudbo. Ko Čiček nenapovedano pride k Savašu v službo in ga vidi v Jasemininem objemu, v obupu sprejme nepremišljeno odločitev. Ko se zvečer ne vrne domov, v hiši Baldarjevih zavlada preplah.

Petek, 28.2.
Zaradi Smučarskih skokov serije ne bo na sporedu.

Ponedeljek, 3.3. – 31. del
Nazan Boru ponudi denarno pomoč. Savaš najde Bora ter od njega zahteva, da Jasemin vrne denar, ki ji ga je dolžan. Mehmed spet povzroča težave, ker se brani dela. Savaš končno zasnubi Jasemin.

Torek, 4.3.
Zaradi Smučarskih skokov serije ne bo na sporedu.

Sreda, 5.3. – 32. del
Mehmed vidi, da je Savaš prespal pri Jasemin, zato sklene, da jima bo uničil ljubezen. Ahmet obišče Savaša in mu še enkrat predlaga, da bi postala partnerja. Sevgi Boro obtoži, da ji je ukradel denar. Savaš pripelje Jasemin domov, da jo mama spozna. Medtem gre Čiček na obisk k svojim staršem, kjer se spre z očetom in ta jo ustreli. Savaš mami pozneje očita, ker se je grdo obnašala do Jasemin, in zahteva, da se ji opraviči, sicer ga ne bo več videla. Čiček operirajo in ko si opomore, jo obišče policija.

Četrtek, 6.3. – 33. del
Savaš se odloči zaščititi Čiček pred njenim očetom in razmišlja o tem, da bi Jasemin povedal resnico glede svoje zakonske zveze s Čiček. Jasemin obišče Čiček v bolnišnici. Savaš zahteva od svoje matere, da se opraviči Jasemin, medtem ko ga njegova mati še vedno poskuša odvrniti od nje.

Petek, 7.3. – 34. del
Savaševa mati se odloči sprejeti Jasemin in povabi njeno mamo v goste. Med spoznavno večerjo streljajo na njihovo hišo, zaradi česar Jaseminina mati zahteva od nje, naj se neha sestajati s Savašem. Nazan vztrajno kliče Bora, a se ji ta na oglaša.

Ponedeljek, 10.3. – 35. del
Ko se Savaš končno odloči predstaviti Jasemin in njeno mamo svoji družini, pred njihovo hišo spet pride do streljanja. Jasemin pretresena razmišlja, kaj naj stori, mati pa jo prepričuje, naj se zaradi Omerjeve varnosti čim prej razide s Savašem. Bora še vedno zavaja do ušes zaljubljeno Nazan, ki pa ji mati Šahnur pripravlja drugačno prihodnost. Mustafa s svojimi slabimi navadami tudi bratranca Halduna speljuje s prave poti. Medtem Baldarjevi ponovno pridejo navzkriž z Ahmedom Moranom, ker mu pripišejo odgovornost za nedavni napad.

Torek, 11.3. – 36. del
Šahnur in Fidan najdeta snubca za Nazan in organizirata spoznavno srečanje. Nazan sumi, da jo Bora vara s Sevgi, zato se v obupu odloči, da bo sprejela ženitno ponudbo. Medtem Jasemin in Sevgi urejata pisarne za svojo novo agencijo. Jasemin vztraja pri svojem razhodu s Savašem, čeprav ga neznosno pogreša, obenem pa se skuša otresti Mehmeda, ki jo vztrajno zalezuje. Ko ji ta pove, da ve za Omerja, prestrašena sklene, da se ga bo poskusila znebiti s Savaševo pomočjo, Lejla pa temu nasprotuje, saj se boji, da bi ji Savaševa mati vzela otroka, če bi izvedela, da gre za Baldarjevega potomca.

Sreda, 12.3. – 37. del
Novica o Čičekini ločitvi od Savaša odjekne kot bomba. Ahmed Moran zagrozi očetu, da bo sprožil krvno maščevanje. Jasemin ne more stopiti v stik z mamo, zato jo zgrabi panika. Ko Mustafa nekoga ubije, se Šahnur zlomi. Ahmed Mustafov zločin izkoristi kot vzvod proti Savaševi družini. Džem je zapustil Nadjo in odhaja iz Istanbula.

Četrtek, 13.3. – 38. del
Šahnur se zaradi Ahmedovih groženj sama začne ukvarjati s prevozom mamil. Strica Pala čaka nevarna operacija srca. Šahnur izve, da Jasemin pred njimi skriva otroka. Savaš ne zaupa več Jasemin.

Petek, 14.3. – 39. del
Ko Šahnur izve, da sta se Savaš in Jasemin razšla, poskuša prepričati Čiček, naj opusti namero, da bi se ločila od Savaša. Savaš ne zdrži bolečine ob ločitvi od Jasemin, zato se pojavi pred njenimi vrati. Jasemin se ne more upreti Savaševi ljubezni. Šahnur zadolži enega od svojih mož, naj sledi Jasemin in najde njeno slabo točko.

Ponedeljek, 17.3. – 40. del
Čiček na poti iz šole pred sabo zagleda očeta Ahmeta, zaradi česar jo čakajo napeti trenutki. Vrnitev stare stranke razveseli Jasemin, medtem ko to Sevgi precej vznemiri. Mati Lejla ostro nasprotuje obnovitvi Jaseminine in Savaševe zveze. Šahnur popusti pod pritiskom, ki ga nad njo izvaja Ahmed Moran, da bi privolila v transport mamil, zaradi česar se spre s svojim bratom Palo.

Torek, 18.3. – 41. del
Jezna in užaljena Nazan vztrajno zavrača moledovanja skesanega Bora, ki trdi, da je spoznal, kako jo ljubi, šele ko jo je izgubil. Medtem ko je Pala v bolnišnici, Šahnur za njegovim in Savaševim hrbtom organizira prevoz mamil za Ahmeda Morana. Jasemin vse teže prenaša breme laži, ki jih je napletla, da bi zaščitila svojega sina, nato pa vstopi v Savaševo pisarno ravno v trenutku, ko mu Nadja prizna, da ga že vrsto let ljubi.

Sreda, 19.3. – 42. del
Ko Bora spet zamudi na zmenek, Nazan užaljeno odide in izključi telefon. Ampak Bora, ki ga mami bogastvo njene družine, je odločen, da jo bo dobil nazaj in se nekega dne poročil z njo. Ko je Jasemin zalotila Savaša in Nadjo pri poljubljanju, je besno odvihrala in izginila. Obupani Savaš ne ve več, kje bi jo iskal, zato se obrne še na njeno mater Lejlo, ki pa ga, strta od skrbi za hčer, odločno prosi, naj se razide z Jasemin, preden jo vplete v svoje sumljive posle in ji uniči življenje.

Četrtek, 20.3. – 43. del
Strica Pala čaka nevarna operacija srca. Savaš izve, da je njegova mama naročila streljanje na hišo. Šahnur izve, da je Jasemin mama otroka, ki ga pred vsemi skriva, in to pove Savašu. Savaš od Jasemin zahteva pojasnilo, kdo je Omerjev oče. Tovornjak Baldarjevih, ki je na Šahnurin ukaz na skrivaj odpeljal na pot, doživi prometno nesrečo.

Petek, 21.3. – 44. del
Čiček prejme pismo moškega, ki ga že dolgo ni videla. Jasemin skuša urediti svoje težave s Savašem, zato popolnoma zanemari svojo službo in s tem razjezi Sevgi. Bora se na vso moč trudi ostati skupaj s Sevgi in Nazan hkrati.

Ponedeljek, 24.3. – 45. del
Savaš sprejme težko odločitev in pove Jasemin, da je poročen s Čiček. Palino stanje se iz dneva v dan izboljšuje, vendar Fidan še vedno ni pozabila pogovora, zaradi katerega je Pala doživel srčno kap. Šahnur pove Čiček, da ima Jasemin otroka.

Torek, 25.3. – 46. del
Šahnur misli, da sta se Savaš in Jasemin razšla, zato upa, da bo to koristilo Savaševemu odnosu s Čiček. Ko Čiček obišče Savaša na sedežu podjetja, Mehmed izve, da je Čiček njegova žena. Med Baldarjevimi povzroči vznemirjenje novica, da bo Javuz, morilec Nazaninega moža, izpuščen iz zapora.

Sreda, 26.3. – 47. del
Nazan podoživlja stare bolečine, ko iz zapora izpustijo Javuza Morana, morilca njenega moža. Čiček se ob novici, da je brat spet na prostosti, odloči, da bo s staršema odpotovala v Van na družinsko slavje. Savaš seveda noče z njo. Pala je medtem okreval po operaciji, a ga vse bolj duši pretirana ženina skrb za njegovo zdravje. Sevgi in Jasemin urejata novo pisarno in že komaj čakata, da spet začneta delati. Ker sta polno zaposleni s pripravami, Jasemin Omerja zaupa v varstvo Savašu.

Četrtek, 27.3. – 48. del
Ko se Pala vrača domov, na ulici osupel zagleda Savaša, ki z Omerjem v naročju ravno stopi iz trgovine. Sledi mu do Jaseminine hiše in zahteva, naj mu pojasni, čigav je otrok in kaj se sploh dogaja. Nazan se še vedno skrivaj sestaja z Borom. Odločena je, da mu bo pomagala iz finančnih težav, in sploh ne sluti, da jo njen dragi samo izkorišča. Medtem se Javuz Moran vrne v Van, kjer ga družina in vaščani sprejmejo kot kralja. Tudi Čiček je presrečna, da spet vidi ljubljenega brata.

Petek, 28.3. – 49. del
Medtem ko si Čičekin brat Javuz še vedno skuša opomoči od šoka po srečanju z Baldarjevimi, spet obišče Savaša in mu prinese darilo. Pala Šahnur prosi, naj se sooči z Ahmedom Moranom. Savaš vidi, da Jasemin kliče Mehmed, zato hoče pojasnilo. Mustafa in Haldun vzameta mamilo, zato Haldun pristane v bolnišnici.

Ponedeljek, 31.3. – 50. del
Mustafo prime policija. Savaš mami očita, ker prodaja mamila. Jasemin je presrečna, ko jo Savaš preseneti s hišo, in začne sanjariti, da bodo končno lahko zaživeli kot družina. Mehmed se hoče maščevati Savašu in Jasemin. Nazan edino oporo vidi v Boru. Mustafu grozijo, da ne bi policiji kaj izdal.

Torek, 1.4. – 51. del
Mustafa je spet v težavah, pri čemer mu pomaga Čičekin brat Yavuz. To zelo razjezi Savaša, zato ga obišče in od njega zahteva, naj se ne približuje njegovi družini. Šahnur zavrne sodelovanje z Ahmedom Moranom, zaradi česar ji ta zagrozi s krvnim maščevanjem.

Sreda, 2.4. – 52. del
Nazan zaloti Javuza in njeno mamo pri pogovoru v njihovi hiši. To jo zelo razjezi, saj gre za morilca njenega moža, zato jezno oddrvi in se poroči z Borom. Jasemin skrbi, da s Savašem ne bosta mogla rešiti družinskih težav in končno zaživeti skupaj kot družina. Savaš pelje vso družino na večerjo, kjer se po naključju srečajo z Jasemin, ki pride tja s svojim sinom Omerjem.

Četrtek, 3.4. – 53. del
Pala pove Fidan, da ima Savaš nezakonskega otroka z Jasemin. Zelo ga skrbi, da bi se zgodilo nekaj groznega, če bi Šahnur izvedela za to. Jasemin medtem vse težje prenaša dejstvo, da se Savaš vsak večer vrača k svoji družini in celo ženi, pa čeprav sta poročena le na papirju. Tudi Savaš vse težje prenaša takšno življenje, zato se v Pelininem baru napije, naslednje jutro pa se zbudi v njenem stanovanju. Ko izve, da se prejšnji večer ni nič zgodilo med njima, pomirjen odide, vendar tam pozabi telovnik.

Petek, 4.4. – 54. del
Savaš mora spet nepričakovano oditi od Jasemin, ko mu mati sporoči, da so Čičekinega brata našli mrtvega. Po njegovem odhodu se Jasemin zlomi in v solzah pove materi, da je Čiček v resnici Savaševa žena. In kot da njeno življenje ne bi bilo že dovolj zapleteno, ji Mehmed sporoči, da je Šahnur in Čiček Baldar poslal fotografije, na katerih sta ona in Savaš. Ob misli, da bi Savaševa mati lahko izvedela za vnuka, Jasemin popade panika, Savaš pa skuša medtem s Palovo pomočjo preprečiti, da bi Šahnur fotografije prišle v roke.

Ponedeljek, 7.4. – 55. del
Jasemin je razburjena, ker je Savaš s Čiček. Ko jo obišče, mu očita, da jo hoče kupiti z denarjem, ona pa hoče samo družino. Javuz od Rasula zahteva, da ga od zdaj naprej obvešča o vsakem Ahmedovem koraku. Jasemin obišče Bora in zahteva odgovore glede fotografij, potem pa pri njem zagleda Nazan. Ešref po naročilu Savaša sledi Boru in Nazan.

Torek, 8.4. – 56. del
Savaš Nazan vpraša, kaj je delala z Borom. Glasno se spreta, tako da ju sliši cela hiša. Nazan Savašu pove, da sta se z Borom poročila in Šahnur ob tem omedli. Savaš se pri odvetnikih pozanima, kako bi lahko razveljavili Nazanino poroko. Ahmeda obišče Bešir in zahteva, da se posel nadaljuje.

Sreda, 9.4. – 57. del
Savaš se odloči, da se bo ločil od Čiček takoj, ko se bo vrnila v Istanbul. Ahmed Moran Orhanu naroči, da bo od zdaj naprej on vozil mamila z Baldarjevim tovornjakom. Mehmedu uspe vdreti v Savaševe datoteke, potem pa ga Savaševi možje ujamejo. Čiček je po vrnitvi k Baldarjevim jezna, ker jo je mož zapustil v najtežjih trenutkih in se vrnil k Jasemin, zato mu pove, da si ne bo uničila življenja, da bi lahko on užival svojega.

Četrtek, 10.4. – 58. del
Policija na domu aretira Šahnur in Pala, ker najdejo mamila v njihovem tovornjaku, nato pa vdrejo še k Jasemin ter primejo tudi Savaša. Čiček pokliče na pomoč svojega brata, ki naroči Mustafu, naj skrbi za družino, dokler preostalih ne izpustijo iz zapora. Ko pripeljejo na policijo tudi Nazan, domači izvedo za njeno poroko z Borom.

Petek, 11.4. – 59. del
Za Savaša se je, potem ko je policija v enem njihovih tovornjakov odkrila heroin, začelo težko obdobje. Savaš se s svojo družino in plemenom Moranovih trudi očistiti ime Baldar umazanih poslov. Člani družine Baldar so v priporu in policija zaslišuje vse po vrsti. Zaradi novic, ki jih objavijo v tisku, se podjetje Baldar znajde na robu bankrota.

Ponedeljek, 14.4. – 60. del
Savaš je še vedno v priporu, Jasemin pa je čisto iz sebe, saj že tri dni ne ve, kaj se dogaja z njim. Poleg tega počasi izgublja zaupanje v Savaša in ob različnih informacijah, ki jih dobiva, začenja dvomiti o njegovi nedolžnosti. Sevgi ji svetuje, naj kljub silni ljubezni za zdaj pozabi na Savaša, se posveti delu in skrbi za svojega otroka. A njun pogovor po naključju sliši Pelin, ki je povsem nasprotnega mnenja in poskuša prepričati Jasemin, naj se naprej bori za svojo ljubezen.

Torek, 15.4. – 61. del
Savaš po prihodu iz zapora izve, da je Šahnur sodelovala z Ahmedom Moranom, da bi zaščitila Mustafa. Prizadet in užaljen, ker mu je vsa družina to prikrivala, se znese nad bratom, nato pa odide k Jasemin. A tudi tam ga pričakajo le očitki in nezaupanje, kar pripelje do ogorčenega prepira. Poleg tega se je Baldarjevo podjetje zaradi zapletov z oblastmi in medijskega dvigovanja prahu znašlo v hudi finančni zagati. In kot da to še ni dovolj, jim davčna uprava zaradi neplačanih davkov zagrozi z rubežem premoženja.

Sreda, 16.4. – 62. del
Agencija Ys zaradi Jaseminega obnašanja izgubi stranko. Javuz Mustafa nagovarja, naj prizna zločin in gre v zapor. Jasemin in Savaš se spet pobotata. Baldarjevi možje ujamejo Orhana. Čiček Šahnur očita, ker jo je spodbujala, naj počaka, da Savaš neha ljubiti Jasemin. Mehmedu uspe priti do Savaševih in Jasemininih slik.

Četrtek, 17.4. – 63. del
V medijih razkrijejo skrivno zvezo med Savašem in Jasemin. Nazan na banki izve, da je bil njen račun blokiran, Bora pa ji potem to očita in zahteva, da nekako pride do denarja. Javuz pokliče Mustafa, naj pride v njihovo skladišče. Nazan pride po svojega sina, a jo napodijo stran.

Petek, 18.4. – 64. in 65. del
Jasemin ima težave s posli v agenciji zaradi fotografij s Savašem, ki so jih objavili mediji. Tudi Čiček ima težave v šoli zaradi neljubih dogodkov, v katere je bila vpletena družina Baldar. Ko Savaš izve, da je imel stric Pala spet težave s srcem, se domov odpravi z Jasemin, kar Čiček in mati Šahnur sprejmeta z neodobravanjem. Ko Orhan pobegne, Savaševi možje izvedo, da je poiskal zatočišče pri Ahmedu Moranu.
Savaš bi rad našel Ahmeda Morana, da enkrat za vselej obračuna z njim. Javuz ima skrivne načrte, zato naroči Čiček, naj Savašu sporoči, kje je njun oče. Ko Jasemin pride domov, je strašno zaskrbljena, ker tam ne najde svojega sina in matere.

Ponedeljek, 21.4. – 66. in 67. del
Jasemin in Sevgi sta z Javuzom podpisali pogodbo za milijonski posel. Toda ker se Jasemin bolj ukvarja s Savaševimi težavami kot z delom, Sevgi predlaga, da bi na pomoč poklicali Džejdo in ji v zameno ponudili partnerstvo pri trenutnih dveh projektih. Jasemin privoli v to, ne ve pa, da ima Džejda z njuno agencijo precej bolj dolgoročne načrte. Savaševemu podjetju gre še vedno za nohte, čeprav se Hakan na vso moč trudi, da bi ga izvlekel iz finančne stiske, Ahmed Moran pa medtem v svojem skrivališču načrtuje beg iz države. Pod vplivom Javuzovih nasvetov nepremišljeni Mustafa ubije Ahmeda Morana, saj misli, da bo tako pridobil Savaševo spoštovanje in rešil svojo družino. Šahnur se ob novici zlomi, ker je prepričana, da bodo Moranovi v zaporu ubili Mustafa, Čiček v žalosti obtoži Baldarjeve, da so za vse to gorje krivi oni, v Vanu pa se položaj začne zaostrovati, ko Moranovi napadejo Baldarjeve vasi. Medtem Jasemin, ki zaradi omedlevice odide k zdravniku, osupla izve, da je ponovno noseča. Zaradi trenutnih okoliščin tega Savašu še ne pove, sklene pa obiskati njegovo mater, da bi ji izrazila svojo podporo.

Torek, 22.4. – 68. in 69. del
Čiček v hiši zagleda Jasemin in ponori. Nazan pripelje domov Bora, zato so vsi razburjeni in ju naženejo ven. Tako Boru uspe prepričati Nazan, naj jim pobere vse, kar ji pripada. Odvetnik Savašu in Palu pove, da se umor, zaradi katerega je Ahmed Moran izsiljeval Baldarjeve, sploh ni zgodil. Baldarjevi možje v Vanu streljajo na Moranove, Moranovi možje pa na Baldarjeve v Istanbulu. Zaradi streljanja Savaš postavi stražo pred Jaseminino stanovanje in jo prosi, naj ne hodi ven. Sevgi je besna, ker Jasemin zaradi tega ne pride v službo. Savaš se odpravi v Van, da bi uredil zadeve. Javuz je naveličan Čičekinega žalovanja za očetom, zato ji pove, da je on ubil Ibrahima. Džejda začne prevzemati nadzor v agenciji.

Sreda, 23.4. – 70. in 71. del
Savaš na odročnem kraju obračuna z Jasemininim bivšim zaročencem, Mehmedom. Mustafov odvetnik pokliče Savaša in strica Pala na pogovor, saj ima dobre novice glede Mustafove obrambe. Tajni policijski agent od Savaša zahteva, da odide v Iran in pripelje v Turčijo morilca svojega očeta, Beširja. Ko Savaš to pove Jasemin, se ta zgrožena odloči, da bo naredila splav, ne da bi Savašu povedala, da je noseča. Stric Pala se odloči, da bo šel s Savašem v Iran, vodenje podjetja pa zaupata Hakanu. Savaš se pred odhodom sestane z odvetnikom, da bi z oporoko poskrbel za svojega sina in Jasemin. Malo pred tem ko Jasemin v bolnišnici namerava opraviti splav, jo pokliče njena mati in ji sporoči, da je Omer zbolel, s čimer jo odvrne od splava. Jasemin odpelje Omerja k zdravniku, ki posumi, da ima njen sin levkemijo.

Četrtek, 24.4. – 72. in 73. del
Čiček pokliče brata, ali on kaj ve, kje bi bil Haldun. Jasemin peče vest, ker je bila jezna, ker je moral Savaš v Iran. Na vsak način hoče slišati glas svojega dragega, saj se boji, da se mu bo kaj zgodilo. Kljub številnim klicem Savaša ne uspe priklicati. Savaša ustreli njegov lastni stric Pala, saj je moral izbirati med sinom in nečakom. Pri Baldarjevih se zbere veliko ljudi, ki so slišali tragično novico. V hišo Baldarjevih pride tudi Nazan, a jo je novica tako prizadela, da se ne zmore veseliti ponovnega srečanja z Baranom. Fidan je izredno zaskrbljena, ker njenega sina in moža še vedno ni. Misli, da se je tudi njima kaj zgodilo, zato Javuza spet zaprosi za pomoč. Tako lahko Javuz nadaljuje s svojimi načrti. Šahnur obišče Jasemin in izve za vnuka.

Petek, 25.4. – 74. in 75. del
Savaš še vedno velja za mrtvega in Šahnur se v svoji žalosti odloči obiskati Jasemin in Omerja, da bi se čutila vsaj malo bliže svojemu sinu. Medtem Javuz prepričuje Čiček, da mora ostati v Savaševi hiši in kot njegova domnevna vdova poskrbeti, da bosta Baldarjevo in Moranovo pleme živeli v slogi, Nazan pa kljub Čičekinemu nasprotovanju odpelje Barana iz družinskega doma. Jasemin v žalovanju za Savašem in skrbi za sinovo zdravje popolnoma zanemari delo, Džejda pa poskuša to izkoristiti in jo zamenjati v Javuzovem projektu. Ker Savaša ni več, Mustafa pa je v zaporu, poskuša Bora kot Nazanin mož prevzeti vodenje Baldarjevega podjetja. Dila se temu odločno upre in zagrozi z odpovedjo, Hakan pa jo poskuša prepričati, da je njuna dolžnost poskrbeti za Savaševo podjetje. Medtem Šahnur po naključju pristane z Jasemin, Lejlo in vročičnim Omerjem pri zdravniku, kjer izve, da ima Omer morda levkemijo. Šahnur besno napade Jasemin, češ da ni primerno ukrepala, ne ena ne druga pa ne vesta, kaj se bo vsak hip zgodilo.

Ponedeljek, 28.4. – 76. in 77. del
Vse razveseli novica, da je Savaš živ. Čiček pove bratu, da se hoče ločiti od Savaša, vendar je brat pri tem ne podpira. Hakan se vse bolj zbližuje s Pelin, vendar ga muči, ker se njegova hčerka Lara vse bolj zapira vase, zaradi česar pokliče Čiček in jo prosi za pomoč. Sevgi v agencijo sporoči, da bo ostala v Dubaju. Jasemin pove Savašu, da ima njun sin morda levkemijo. Jasemin pove Savašu, da je noseča in da bosta dobila še enega otroka. Po napetem čakanju ju Omerjev zdravnik obvesti, da njun sin nima levkemije. Medtem pa Čiček izgine, zaradi česar sta obe plemeni vznemirjeni.

Torek, 29.4. – 78. in 79. del
Čiček se spet vrne domov. Savaš jo vpraša, ali je komu povedala, da se bosta ločila. Javuz možem naroči, naj poskrbijo za Čičekine ugrabitelje. Jasemin je razočarana, ker Savaš ne pride na Omerjev rojstni dan. Začne se zavedati, koliko stvari ju ovira, da bi bila lahko skupaj, zato ga prosi, naj jo pusti malo na miru. Šahnur obišče Jasemin in ji skuša pojasniti, zakaj se Savaš in Čiček nikoli ne bosta mogla ločiti. Nazan Bora vrže iz hiše. Jasemin Savašu napiše pismo in odide skupaj z Omerjem. Savaš je zaradi pisma pobit in jo želi čim prej najti in ji povedati, da ne bo obupal nad njuno ljubeznijo. Vendar pa samo Lejla ve, kje je Jasemin. Savaš skuša najti dokaze, da je bil Javuz vpleten v Čičekino ugrabitev. Čiček se s pomočjo Hakana in Lare skuša izvleči iz depresije. Javuz s svojimi podlimi načrti skuša zadržati Čiček v hiši Baldarjevih in skuša osvojiti Jaseminino srce.

Sreda, 30.4. – 80. in 81. del
Čiček je zaradi Jasemininega obiska užaljena, saj se ji zdi, da se nihče od Baldarjevih ne ozira na njene občutke. Sprašuje se, ali res pričakujejo od nje, da bo živela pod isto streho z Jasemin. Hakan pove Savašu, da je Bora med njegovo odsotnostjo poskušal zagospodovati v podjetju, zato Savaš naroči Ismailu, naj spremlja vsak korak njegove sestre in njenega izvoljenca. Medtem se Baldarjevo podjetje, za katerim je skoraj usodna kriza, ponovno postavlja na noge. Ponudbe za sodelovanje, tudi iz tujine, se kar vrstijo. Čiček obišče Jasemin v agenciji in ji poskuša pojasniti, kako nevaren je svet, v katerem živi Savaš, in kaj pomeni imeti otroka z vodjo plemena. Ko odhaja, sreča Savaša, ki je prišel v agencijo na sestanek glede nove reklamne kampanje za Baldarjevo podjetje. Džejda postane stalna družabnica v agenciji in začenja kazati svoj pravi obraz. Odpusti zvesto tajnico Sitare in se do sodelavcev vede skrajno nesramno, zato Jasemin lepega dne prekipi. Savaš pa medtem še vedno sumi, da je bil Javuz vpleten v Čičekino ugrabitev.

Četrtek, 1.5. – 82. in 83. del
Javuz prizna svojo ljubezen Jasemin, vendar doživi veliko presenečenje. Savaš se pojavi na predstavitvi kampanje, kjer se v javnosti sooči z Javuzom. Medtem ko vse več stvari postaja jasnih, Jasemin postaja vse bolj zmedena in zaskrbljena. Savaš okrepi varovanje okrog Jaseminine hiše in se odpravi iskat izginulega Javuza. Šahnur je vznemirjena in pritiska na Pala, da bi izvedela, kaj se dogaja. Jasemin v agenciji naznani, da ne bo več sodelovala z Javuzem, vendar Džejda s tem ni zadovoljna in začne kovati svoje načrte. Šahnur je zmedena, ko izve, da sta Jasemin in Javuz poslovno sodelovala, zato se odloči pogovoriti z njo.

Petek, 2.5. – 84. in 85. del
Javuz je zaslepljen s sovraštvom do Savaša in obseden z ljubeznijo do Jasemin, zato onesposobi varnostnike pred vrati in vlomi v Jaseminino hišo. Dobil je novo priložnost za svoj izdajalski načrt in izpeljal ga bo ne glede na posledice. Zaradi vloma so vsi prestrašeni, zato se Savaš odloči, da bo Jasemin, njeno mamo in Omerja pripeljal v hišo Baldarjevih. Ko Pelin sliši pogovor med Hakanom in Čiček, postane malo ljubosumna. Ker Čiček noče jesti z družino za mizo, se Jasemin pogovori z njo. Bora želi, da Baran pride na večerjo k njima. Javuz se z Džejdo dogovori, da bo agencija YS še naprej oblikovala njihovo oglaševalsko kampanjo. Savaš sledi Javuzu in izve, da je šel v park, kjer se nahajata Jasemin in Omer.

Ponedeljek, 5.5. – 86. in 87. del
Torek, 6.5. – 88. in 89. del
Sreda, 7.5. – 90. in 91. del
Četrtek, 8.5. – 92. in 93. del
Nazan s strahom obvesti domače, da z Borom pričakujeta otroka. Šahnur jo prijetno preseneti, ko ob novici ne pobesni, pač pa se, ravno nasprotno, zelo razveseli, ker bo dobila še enega vnuka. Po drugi strani je Savaševa mati vse bolj nejevoljna, saj vidi, da ji niti počasi polzijo iz rok in da ima na dogajanje v družini vedno manj vpliva. Savaš in Čiček končno sprožita postopek za dolgo napovedovano ločitev. Savaš se veseli spremembe, hkrati pa je zaskrbljen, saj se zaveda, kako strašne posledice bi lahko imelo tako grobo kršenje običajev. Čiček je precej bolj mirna, saj se zanaša na bratovo navidezno podporo. Savaš v Vanu odpira največji mesnopredelovalni obrat na Bližnjem vzhodu. Njegov cilj je zagotoviti na tisoče delovnih mest za mlade iz obeh plemen in jim tako omogočiti svetlejšo prihodnost, brez nesoglasij in krvnega maščevanja. Jasemin ga v njegovi nameri v celoti podpira in pripravlja obsežno reklamno kampanjo za novo tovarno. Savaš se namerava sestati s starešinami iz obeh plemen, da bi jih seznanil s svojimi načrti in jih prosil za podporo. Pala se medtem vse bolj zapleta v Džejdine mreže in začne lagati upravičeno sumničavi Fidan.

Petek, 9.5. – 94. in 95. del
Savaš je odločen, da bo za vedno končal krvno maščevanje med plemenoma, in zaviha rokave, da bi izpolnil veliko odgovornost, ki jo je prevzel nase. Tudi Jasemin, ki podpira njegove načrte, mu je pripravljena pomagati, vendar ju tokrat čaka težka naloga. Šahnur se zaveda, da se nekaj dogaja za njenim hrbtom, zaradi česar postaja vse bolj nemirna. Savaša in Jasemin, ki se borita s preprekami in nevarnostmi na poti do toplega doma, o katerem sanjata, spet čaka presenečenje. Savaš se dokoplje do pomembne informacije, s katero bi lahko razkrinkal Javuza in se ga znebil. Nazan je sumničava glede Borovih dejanj, vendar mu tega ne pokaže. Odnos med Palom, ki je vznemirjen zaradi čustev, ki se prebujajo v njem, in Džejdo, ki daje vse od sebe, da bi uresničila svoje načrte, z vsakim dnem bolj napreduje.

Ponedeljek, 12.5. – 96. in 97. del
Javuz je jezen, ker je njegov načrt zaradi Savaša spodletel. Savaš prosi Čiček, naj teh nekaj dni do ločitve pazi na svoje vedenje, da ne bodo nastale težave zaradi plemen. Jasemin za nekaj dni odide k Pelin. Ker ji Savaša ne uspe priklicati na telefon, čuti, da nekaj ni v redu. Potem ji sporočijo šokantno novico. Savaša so aretirali, ker ga sumijo umora. Čiček zapusti hišo Baldarjevih. Jasemin se pogovori s Savašem in pogum premaga njen strah. Pred njima je nova težava, ki jo morata prebroditi. Šahnur stre, ko izve za Mustafovo obsodbo. Savaš in Pala sta zdaj prepričana, da je med njimi izdajalec. Medtem ko Jasemin išče način, da dokaže Savaševo nedolžnost, Pala išče izdajalca v hiši. Fidan razmišlja, da bi zaradi varanja zapustila moža. Tudi Nazan zasači moža med varanjem.

Torek, 13.5. – 98. in 99. del
Nazan nazadnje sprejme resnico, pred katero si je tako dolgo zatiskala oči, in spozna Borov pravi obraz. Odloči se obrniti nov list in nadaljevati svoje življenje brez Bora, ki pa mu to nikakor ni všeč, saj ga še vedno mika Nazanina dediščina. Jasemin odkrije, da je Ismail izdajalec, ki Javuza obvešča o vsem, kar se dogaja pri Baldarjevih. Ko najdejo pogrešano Savaševo pištolo, ki jo je Ismail ukradel in skril, se izkaže, da je Savaš nedolžen, zato ga izpustijo iz zapora. Medtem Šahnur od zdravnika prejme slabe novice, a se odloči, da bo svojo bolezen prikrila družini. Bora se noče kar tako odreči ženinemu bogastvu. Vrne se domov in poskuša prepričati Nazan, da morata zaradi otroka, ki je na poti, poskusiti znova. Ko Nazan za to noče niti slišati, Boru popustijo živci in med njima se vname silovit prepir, ki se konča z Nazaninim padcem po stopnicah. Ismail, ki ga Savaševi možje po poskusu bega znova ujamejo, Savašu pove, da je Javuz ubil Rešida, nato pa z izsiljevanjem prisilil Burhana, da je prevzel odgovornost za umor. Savaš namerava izkoristiti Ismailovo pričevanje in spraviti Javuza za zapahe, a zviti vodja Moranovega klana se ne namerava predati.

Sreda, 14.5. – 100. in 101. del
Javuz izve, da mu je policija na sledi, zato se odloči pobegniti, še preden bi ga aretirali. Vendar Savaša nekdo obvesti o tem in odloči se, da bo Javuza ustavil enkrat za vselej. Ko Savaš spravi Javuza za zapahe, končno najde malo miru, vendar ne izgublja časa in se takoj loti novih načrtov za prihodnost. Po zadnjih Savaševih dejanjih je Šahnur pomirjena glede plemena. A ne more se več pretvarjati, da ne opazi napetosti med Palom in Fidan, ki traja že nekaj časa. Jasemin in Savaš se poročita, a medtem ko uživata v sreči, v hiši Baldarjevih zavlada žalost, saj Nazan spontano splavi.

Četrtek, 15.5. – 102. in 103. del
Jasemin in Savaš si že od samega začetka želita ustvariti srečen dom in zdaj se končno poročita. Medtem ko uživata v sreči, pri Baldarjevih vlada žalost. Nazan je izgubila otroka in je povsem na tleh. Ko Čiček odkrije Javuzov pravi obraz, je razočarana in ne ve, kaj naj naredi. Odloči se, da bo za nekaj dni odšla in si uredila misli. Na njenem cilju jo pričaka prijatelj, ki ji je pripravljen pomagati iz brezupa. Savaš je končno dosegel svoj cilj. Dosegel je, da plemeni živita skupaj v prijateljskih odnosih. Po dolgih letih se bodo Moranovi in Baldarjevi srečali na istem kraju. Vendar pa bo odjeknila neka novica, zaradi katere se bodo spet zavili v črnino.

Petek, 16.5. – 104. in 105. del
Ešrefova smrt globoko pretrese Baldarjeve, predvsem pa seveda Savaša, ki se s stricem odpravi v Van na pogreb. Jasemin dobro ve, da je Ešrefov umor še poglobil Savaševo sovraštvo do Javuza, zato se boji, da bi njen ljubi v žalovanju storil kaj nepremišljenega in ogrozil družinsko srečo, ki se ji nazadnje le zdi dosegljiva. Medtem se Javuz skriva, Čiček pa prevzame vodenje Moranovega plemena, odločena, da se bo pobijanje enkrat za vselej končalo. Pala ne prenese več tega, da Fidan, ki jo iskreno ljubi, trpi zaradi njega, zato se odloči končati razmerje z Džejdo, kar pa ne bo tako lahko. Pala je odločen končati svojo romanco, Džejda pa se s tem noče sprijazniti in ga še naprej kliče. Ko jo Pala še enkrat grobo zavrne, užaljena ljubica skuje maščevalen načrt. Medtem starešine Baldarjevega plemena od Savaša pričakujejo, da bo maščeval Ešrefovo smrt, in nejevoljno sprejmejo njegovo odločitev, da bo ustavil prelivanje krvi. Šahnur obišče Mustafa v zaporu, a še vedno trmasto molči o svoji bolezni, Čiček odide na pogovor z Javuzom, Baldarjeve pa zajame panika, ko Haldun na lepem izgine iz šole.

Ponedeljek, 19.5. – 106. in 107. del
V hiši Baldarjevih izvedo za Džejdine podle načrte s Palo. Haldun se pojavi na Džejdinih vratih, da bi ji očital njeno slabo dejanje, Pala pa ji da vedeti, da ji ne bo dovolil izsiljevanja z njunimi skupnimi fotografijami. Hakan obišče Čiček in ji razodene svoja čustva. Šahnur končno pove Jasemin, da jo ima rada kot svojo hčerko, vendar jo naslednji dan najdejo nezavestno in njeni otroci končno izvedo, da se njihovi materi življenje počasi izteka. Ko Savaš in Jasemin izvesta za Šahnurino bolezen, se zelo razžalostita. Šahnur bi rada pred smrtjo dokončala nedokončana dela, zato obišče go. Seher. Odkar je Jasemin odkrila Džejdin pravi obraz, ne želi več delati z njo, vendar Džejda ne namerava oditi. Savaš preganja Javuza, vendar obljubi Jasemin, da bo vse izpeljal zakonito. Hakan in Čiček uživata v skupni sreči, ki je vsak dan večja, a se ne zavedata nevarnosti, v kateri se je znašla Hakanova hčerka Lara.

Torek, 20.5. – 108. in 109. del
Šahnur se sooči z resnico, ki jo je leta skrivala. Ker njena bolezen napreduje, noče s sabo odnesti niti ene skrivnosti. Da bi si končno olajšala vest, družini pove, da je imel Hasib aga še enega sina, tako da ima Savaš starejšega brata. Družina je nad novico šokirana. Savaš želi spoznati brata. Policija prime Džemala in ga odpelje. Savaš govori s Hasibom. Iz kavarne odide z mešanimi občutki in se zamišljen odpravi proti avtu. Naenkrat se pred njim pojavi Javuz in ga ustreli. Šahnur se sestane s Seher. Džemala izpustijo in Javuz ga prosi, naj mu še zadnjič pomaga.

Sreda, 21.5. – 110. in 111. del
Čiček iskreno ljubi Hakana, a ker zdaj vidi, česa je zmožen njen brat, hoče dragega in njegovo hčerko zaščititi tako, da ju skuša odgnati od sebe. Hakan za to noče niti slišati, še več, zastavi ji odločilno vprašanje … Savaš se medtem sooča z družinsko dilemo. Razmišlja, ali naj bratu, ki ga je komaj dobro spoznal, sploh pove, da je Baldarjev in ga tako iztrga iz njegovega mirnega življenja ter ga izpostavi nevarnostim, ki nenehno grozijo njegovi družini. Po drugi strani se mu zdi, da ima pravico to izvedeti. Savaš bratu Hasibu odpre račun v banki in nanj nakaže del očetove zapuščine. Ko Hasib denar zavrne, rekoč, da se bratske ljubezni ne da kupiti, se zbegani in žalostni Savaš po uteho zateče k Jasemin. Pri Baldarjevih je spet bolj veselo, odkar sta se Fidan in Pala pobotala, obenem pa se vsi pripravljajo na dva pomembna dogodka – na Savaševo in Jaseminino poroko ter na odprtje tovarne v Vanu, ki naj bi prineslo dokončno premirje med sprtima plemenoma.

Četrtek, 22.5. – 112. del
Seher Savašu podari uro njegovega očeta, ki jo je vsa ta leta hranila. Čiček po eni strani uživa v ljubezni s Hakanom, po drugi pa se pripravlja na veliki dan v Vanu. Savaš je nesrečen zaradi Hasipa, zato se zaupa Jasemin, ki ga tolaži. Savaš ob Jaseminini podpori najde mir in se odloči še enkrat sestati s Hasipom. V hiši Baldarjevih vlada prijetno vzdušje zaradi priprav na poroko in sprave med Fidan in Palom.

Petek, 23.5. – 113. del
Vse skrivnosti se razkrijejo in vse težave rešijo. Jasemin in Savaš sta verjela v ljubezen in se soočala z navidezno nepremostljivimi preprekami, težavami in smrtjo. Nista obupala in sta na vse načine poskušala ohraniti svojo ljubezen – jima bo uspelo uresničiti svojo pravljico in dočakati srečen konec? KONEC!

Oddaj komentar