Želim te ljubiti, 1. – 162. del

21. 02. 2014

Sreda, 26.2. – 1. del
Amaya med vožnjo po avtocesti svojemu možu Horaciu pove, da ga bo zaradi njegovega ljubimkanja z drugo zapustila. Kmalu zatem doživi nesrečo in njen avto pade v reko. Nesreči je priča Maximiliano, ki skuša pomagati ponesrečenki. Petnajst ur prej: Amayin mož Horacio si s pomočjo svoje ljubice Emme zagotovi službo v podjetju Maxovega očeta Maura. Maximiliano medtem pogreša svoje dekle, s katero se želi čim prej poročiti. Toda Amayina nesreča kmalu spremeni vse.

Četrtek, 27.2. – 2. del
Maximiliano odpelje ponesrečeno Amayo v bolnišnico. Cesar pokliče Ivana in izve, da se je Max že vrnil iz Italije in da je na poti k svoji družini v Mexico Cityju. Mariana in Dolores medtem nestrpno čakata na Amayo. Heliosa pripravlja osebno kosilo, s katerim bi po petih letih odsotnosti pričakala Maximiliana. Njegova mama Lucrecia medtem ni tako navdušena nad vrnitvijo svojega sina, ki ga krivi za to, da ni nikoli postala slavna pevka, kot je želela.

Petek, 28.2. – 3. del
Amaya je vsa iz sebe, ker ni mogla priklicati svoje botre. Maxa prosi, naj se ji pomaga skriti pred Horaciom. Max ji ustreže, Dolores in Mariana pa se sprašujeta, zakaj je Amaya pobegnila. Mauro poseže v spor med hčerko Flavio in Lucrecio. Cesar se pritožuje svojemu bratu Luciu, da ga nihče ne mara in da je črna ovca v družini, saj ima njegov oče Mauro raje Maximiliana. Mauro medtem ne odobrava tekmovalnosti med Cesarom in Maxom.

Ponedeljek, 24.2. – 4. del
Maximiliano pokliče Constanzo in ji pove, da ne ve, kdaj se bo lahko oglasil pri njej. Flavia želi, da jo Salvador povabi na zmenek, toda ta ji pove, da so se stvari spremenile in da ni več zaljubljen vanjo. Dolores pove Mariani, da je Florencijino posest želel kupiti zelo vpliven mož, ki pa v nasprotju z govoricami ni imel razmerja z njo. Florencijinega trupla niso nikoli našli, zato je morala Dolores povedati Amayi, da jo je pokopal njen mož. Horacio medtem povozi Maxa in pobegne s kraja nesreče.

Torek, 25.2. – 5. del
Amaya se zahvali Maxu in ga poljubi na lice. Maura skrbi za Maxa, saj ne ve, kje je, Manuel pa svojo hčerko Constanzo vpraša, če je še vedno zaljubljena v svojega fanta. Horacio se zglasi v podjetju Nescafe, kjer ga Emma predstavi Cesarju. Lucrecia ustrahuje sina Lucia, ki se tako boji spregovoriti o skrivnosti, ki ju veže. Amaya razmišlja o svoji hčerki, ki je zdaj na turneji. Svoji botri pove, da jo bo Max peljal domov. Mauro pove Ivanu o svoji prvi ženi, Julianini materi, in o ženski, ki je bila ljubezen njegovega življenja.

Sreda, 26.2. – 6. del
Max zaman pohiti za taksijem, v katerem sedi Amaya, ki prosi šoferja, naj poveča hitrost. Horacio Doloresin dom zasuje z rožami, saj bi se na ta način rad odkupil Amayi za svojo nezvestobo. Max se trudi izvedeti, kam je taksist odpeljal Amayo. Ko Lucrecia izve za Maxov prihod, Heloiso prosi, naj organizira večerjo, na katero povabi tudi Manuela in njegovo hčerko. Cipriano potroši denar, ki ga je Horacio pustil za Amayo.

Četrtek, 27.2. – 7. del
Amaya svoji botri pove, da je njenega zakona konec, saj jo je Horacio prevaral. Emma zagotovi Horaciu, da bo moral biti Cesarju vedno na razpolago, če želi postati bogat in vpliven. Manuel pozdravi Maxa in mu pove, da ga Constanza ne želi videti. Amaya prizna Mariani in Dolores, da se je morda zaljubila v Maxa. Mauro se spominja, kako sta se z Davidom zaljubila v Florencio in si obljubila da to ne bo uničilo njunega prijateljstva.

Petek, 28.2. – 8. del
Cipriano pove Horaciu, da ima Amaya ljubimca in da gre verjetno za moškega, s katerim je pobegnila iz bolnišnice. Horacio zahteva, da Cipriano razišče zadevo in najde skrivnostnega moškega. Max in Constanza se pobotata in Max nerad privoli, da se poročita v roku enega meseca. Amaya in Dolores dobita papir s podatki o Maxu, ki pa ga Dolores raztrga in uniči, še preden Amaya lahko prebere njegovo vsebino.

Ponedeljek, 3.3. – 9. del
Amaya prispe na plantažo El Paraiso kjer je živela kot otrok. Constanza pove Salvadorju, da sta se z Maxom pobotala in da je zelo srečna, saj se bosta kmalu poročila. Mariana se spominja Doloresinega pripovedovanja o tem, da je Florencia imela kavno plantažo, ki je nazadnje končala v rokah moškega, s katerim je imela razmerje. Amaya se med sprehajanjem po plantaži spominja svoje matere. Flavia očita Lucreciji, da jo zanima samo Cesar.

Torek, 4.3. – 10. del
Če v podjetju ne bodo sprejeli njegovega projekta, namerava Max preložiti poroko s Constanzo, saj ne bo imel dovolj denarja, da bi poskrbel za svojo razvajeno bodočo ženo. Cesar pove očetu, da je Maxov projekt ničvreden in da naj na sestanku glasuje proti. Juliana svojemu možu pove, da namerava sama odpotovati v Mehiko in poskrbeti, da bodo Mauro in ostala družina pripravljeni spoznati njenega moža in sina.

Sreda, 5.3. – 11. del
Horacio posvari Amayo, da ji bo vzel hčerko, če se bo ločila od njega. Amaya mu prisoli klofuto. Max prizna Salvadorju, da je zbegan in da misli samo na Amayo. Poleg tega je vesel, da je Flavia spet na kolidžu. Amaya prosi Carolino, naj ji pomaga najti službo in odvetnika, ki ji bo pomagal pri ločitvi. Ivana zanima, kaj sta Mariana in Amaya počeli na kavni plantaži. Jorge prispe v Mehiko z oceno glede Maxovega projekta.

Četrtek, 6.3. – 12. del
Amaya in Max ločeno vstopita v poslovno stavbo. Ko Max zagleda Amayo, kako vstopa v dvigalo, je že prepozno. Max in Jorge se pogovorita z Manuelom, ki jima ponudi partnerstvo. Cesar zagotovi Horaciu boljši položaj, s tem pa postane njegov brezpogojni pomočnik. Mauro ponudi Maxu pomoč neodvisno od družinskega podjetja, a mu ni pripravljen takoj odstopiti zemljišča, ki je pripadalo Florenciji.

Petek, 7.3. – 13. del
Valeria je tako zelo pogrešala svoja starša, da se ne želi več ločiti od njiju. Amaya in Horacio morata zato vsaj začasno igrati srečna zakonca. Mauro se zahvali Manuelu za podporo, ki jo je izkazal Maxu in njegovemu projektu. Obenem mu zaupa, da ga je sin prosil za dovoljenje, da začnejo obdelovati zemljo, ki je pripadala Florenciji. Jorge zaupa Maxu, da mu je Flavia zelo všeč. Obenem se strinja, da začne Lucio delati za njiju.

Ponedeljek, 10.3. – 14. del
Manuel pove Amayi, da bo sodelovala pri projektu njegovega zeta. Amaya pri tem omeni, da se je tudi sama rodila na področju, bogatem s kavnimi plantažami, v Chiapasu. Cesar da v Horaciovi pisarni namestiti videokamere, tako da ga bo imel ves čas na očeh. Max se odloči Constanzi povedati za Amayo in ji zagotoviti, da se med njima ni nič zgodilo. Obenem se odloči znova postati trener šolske nogometne ekipe, za katero igra tudi Valeria.

Torek, 11.3. – 15. del
Lucio prestreže Omarjev telefonski klic, namenjen Lucreciji. Omar posvari Lucrecio, da se bo prikazal pri njej doma, če ga ne bo poiskala. Carolina prosi Manuela, naj ji priporoči dobrega odvetnika za njeno prijateljico Amayo, ki se ločuje. Cesar prosi Horacia, naj uniči celoten pridelek kave. Cipriano izve, da bo letos morda ostal brez dela, medtem ko Dolores v restavraciji dobi povišico. Max spozna Valerio.

Sreda, 12.3. – 16. del
Omar zahteva od Lucrecie visoko vsoto denarja, sicer bo Mauru povedal, kaj je tako močno pretreslo Lucia. Toda Lucrecia se ne namerava vdati tako zlahka. Max predlaga Ivanu, naj prevzame del projekta. Manuel pove Amayi, da ima svojega zeta rad kot svojega sina. Obenem ji priporoči odvetnika, ki jo bo zastopal pri ločitvi. Cesar prek skrivnih videokamer opazuje Horacia in Emmo med ljubljenjem in spozna da je Horacio izkoristil Emmo zato, da je prišel do njega.

Četrtek, 13.3. – 17. del
Lucrecia posvari Eloiso, da ne bo nikomur dovolila hipnotizirati njenega sina. Amaya pove Caru, da se ni mogla srečati z Maxom, saj so jo klicali z Valerijine šole. Max in Jorge morata pri notarju podpisati pogodbo o partnerstvu z Manuelom. Laura predstavi Mariano Hortensiji, ki bi ji lahko kaj več povedala o plantaži El Paraiso. Amaya zahteva od Horacia pojasnilo, ker ga ni mogla najti. Max zagotovi Jorgeju, da bo Constanzi povedal, da je zaljubljen v Amayo in končal njuno razmerje.

Petek, 14.3. – 18. del
Horacio v restavraciji podari Amayi nov zaročni prstan in pred Valerio igra predanega in ljubečega moža. V tistem trenutku v restavracijo vstopi Max, ki je zelo presenečen nad dejstvom, da je Amaya poročena in ima hčerko. Razočaran se Max na hitro odloči poročiti s Constanzo, edina težava je v tem, da se ne moreta zediniti glede tega, kje bosta živela. Laura odide po Mariano na policijsko postajo, kjer izve, da je Ivan že plačal kazen in, da je dekle odšla z njim.

Ponedeljek, 17.3. – 19. del
Amaya se sestane z odvetnikom v želji, da bi ta takoj sprožil ločitveni postopek. Lucrecia prizna Cesarju, da je Mauru ves ta čas lagala, da je Florencijina hčerka mrtva, v resnici pa je prav ona lastnica zemljišča, na katerem namerava Max posaditi kavo. Max in Constanza pripravljata vse potrebno za poroko, Max pa Ivanu zatrdi, da noče nikoli več niti slišati za Amayo. Amaya je medtem jezna na Horacia, ker nikoli ne izpolni obljub, ki jih daje Valeriji.

Torek, 18.3. – 20. del
Mauro zagotovi svoji hčerki Juliani, da ne bo odšel, dokler ne bo govorila z njim. Ganjen je, ko spozna svojega vnuka Alana. Cesar svetuje materi, naj se ne prepira z Juliano. Juliana medtem očetu pove, da je prepričana, da je Lucrecia preklicala njeno letalsko vozovnico. Pogovorita se tudi o času, ko je umrla Julijina mati. Ismael prosi Caro za še eno priložnost, a ga ta zavrne.

Sreda, 19.3. – 21. del
Lucrecia predstavi Omarja Cesarju kot lastnika umetniške galerije. Max svoji družini pove, da se bo v mesecu dni poročil s Constanzo. Mauro čestita Juliani za lepo družino in se zahvali Francu, da skrbi zanjo in jo osrečuje. Lucrecia zagotovi Omarju, da bo dobil denar, Cesar pa materi pove, da mu njen prijatelj ni niti malo všeč. Juliana pokliče Maxa, ki jo povabi na poroko. Amaya skuša Maxu razložiti svoje okoliščine, a je ta ni pripravljen poslušati. Pove ji, da je ne želi nikoli več videti.

Četrtek, 20.3. – 22. del
Mauro zagrozi Lucreciji z ločitvijo. Lucio se zelo prestraši, ko sliši prepir med očetom in materjo. Flavia ga skuša pomiriti. Amaya nenehno misli na Maxa. Genoveva se sooči s Cesarjem, ki jo kratko malo odpusti. Manuel pove Amayi, da se bo njegova hčerka kmalu poročila. Flavia pove očetu, da podpira njegovo odločitev, da se bo ločil in da bosta z Luciom po ločitvi z veseljem živela pri njem. Manuel pokliče Maxa v svojo pisarno in tako Amaya izve, da je Max bodoči svak njenega šefa.

Petek, 21.3. – 23. del
Max pričaka Amayo na parkirišču in jo roti, naj mu prisluhne. Toda Amaya je odločena, da se med njima ne bo nič zgodilo. Mauro je jezen na Cesarja, ker je odslovil Genovevo, a ta trdi, da je to moral storiti, saj je bila ona tista, ki je preklicala Julianino vozovnico in bila nespoštljiva od njega. Salvador se odloči oditi, da bi bil čim dlje od Constanze. Mariana in njeni prijatelji so vsi iz sebe, saj je Mariana izgubila štipendijo. Cipriano ne bi mogel biti bolj vesel.

Ponedeljek, 24.3. – 24. del
Mauro zamenja Amayo za Florencio. Zaradi šoka omedli in Amaya pokliče rešilca. Cipriano skuša hčerki najti delo na kavni plantaži. Cesar materi preda denar in ji sledi. Ivan predlaga Mariani, naj se zaposli pri njem in na ta način plača svoje šolanje. Mauro pristane v bolnišnici zaradi srčnega napada, a kaj, ko ga tam nihče ne pozna. Manuel in Max ga medtem vneto iščeta. Emma se spogleduje s Horaciom, ki ji zagotovi, da se bo kmalu ločil.

Torek, 25.3. – 25. del
Manuel v bolnišnici predstavi Constanzo in Amayo. Lucrecia zagotovi Cesarju, da je morala Omarja podkupiti zaradi informacij, ki jih ima ta o Eloisi. Eloisa medtem v cerkvi moli za Maurovo zdravje. Zdravnik pove Maxu, da njegovega očeta budno opazujejo. Flavia pove materi, da je Mauro v bolnišnici. Dolores svetuje Mariani, naj sprejme delo, ki ji ga ponuja Ivan. Cipriano namerava izkoristiti smrt G. Ignacia, saj bo njegov nečak podedoval haciendo.

Sreda, 26.3. – 26. del
Flavia po naključju sliši Salvadorja, ki Constanzi pove, da jo ljubi. Eloisa jo roti, naj Maxu ničesar ne pove. Max telefonira Juliani in ji pove, da je očeta kap. Dolores si drzne reči Ciprianu, da ne bo zanj naredila ničesar, kadar je pijan. Madam Chelo pove Hectorju, da je Amaya Serrano Florencijina in Davidova hčerka. Cesar vsem zaposlenim pove, da bo v času očetove odsotnosti prevzel vajeti podjetja. Max se z očetom pogovori o Amayi.

Četrtek, 27.3. – 27. del
Mauro svojemu sinu pove, da bo njegov zakon pekel, če se bo poročil z žensko, ki je ne ljubi. Max materi zagotovi, da bo z očetom vse v redu. Juliana prispe v bolnišnico. Manuel prosi Amayo, naj odide v bolnišnico, saj bi se ji Mauro rad osebno zahvalil. Mauro se spominja časov, ko je Florencio prosil, naj se loči, zato da bi se poročila z njim. Lucrecia zagotovi Mauru, da ga ljubi in da ne more živeti brez njega. Cesar povabi Juliano, naj se nastani v domači hiši.

Petek, 28.3. – 28. del
Odvetnik preda Amayi dokumente za začetek ločitvenega postopka. Mauro se Amayi zahvali, ker ga je peljala v bolnišnico, in ji na roko pritisne poljub. Cesar prisluškuje njunemu pogovoru in predvideva, da je Amaya Maurova ljubica. Amayi se zdi Maurova hvaležnost in radovednost glede njene družine pretirana. Juliano njeni svojci toplo pozdravijo. Celo Lucrecia se ji opraviči.

Ponedeljek, 31.3. – 29. del
Efrain namerava Mariano predstaviti Ulisesu. Amaya je zelo presenečena, ko izve, da Horacio dela za družino Montesino. Oče Hipolito pove Dolores, da možu ne sme dovoliti, da grdo dela z njo. Jorge in Ivan srečata Ulisesa. Constanza vrne Maxu zaročni prstan, saj želi, da jo znova zasnubi. Max neprestano misli na Amayo, ta pa ima nočne more o svoji mami. Cesar najame preiskovalca, da bi izvedel vse o Maxu in Eloisi.

Torek, 1.4. – 30. del
Cesar ukaže Negru, naj se čim prej znebi Horacia. Ko Mauro svojega sina opomni, da mu očitno ni dovolj mar za Amayo, ker še vedno načrtuje poroko z drugo žensko, mu Max zabrusi, da je Amaya poročena. Cipriano je za Ulisesa pripravljen narediti vse, kar želi. Dolores kljubuje Ciprianu. Lucrecia je pripravljena plačati veliko denarja neznancu, ki naj bi se pred njeno družino izdajal za slavnega zdravnika.

Sreda, 2.4. – 31. del
Amaya pove Maxu, da mu je zgolj hvaležna, ker ji je rešil življenje. Cesar zagotovi svoji mami, da mu nihče ne bo odvzel položaja v podjetju. Max privoli v poročno potovanje, ki ga predlaga Constanza. Lucrecia prizna Cesarju, da ga ima najraje od vseh sinov. Max preseneti Salvadorja, ki pijan poljubi Constanzo. Mauro sanja, kako se je soočil z Davidom, ker mu ni povedal, da je Florencia noseča.

Četrtek, 3.4. – 32. del
Mariana pove Amayi, da je Mauro lastnik ranča El Paraiso in da je Max njegov sin. Zdaj Amaya razume marsikaj, na primer to, da je Mauro v času srčnega napada klical ime njene matere, ne razume pa, zakaj ji ni povedal, da je poznal njene starše. Max je zmeden glede Salvadorjevega obnašanja, a zagotovi Constanzi, da ji zaupa. Polo omeni Hectorju, da sta David in njegova žena pokopana v istem grobu, a da je njena krsta prazna.

Petek, 4.4. – 33. del
Lucrecia sliši Maura reči, da ve, kje je Amaya. Amaya medtem v garaži sreča Cesarja. Mariana privoli, da bo delala za Ivana. Flavia prizna Maxu, da se ji zdi, da Constanza ni tako brezbrižna do Salvadorja, kot se zdi. Cipriano sili Dolores, naj preneha pomagati Amparo. Mariana pove svojemu očetu, da ne bo delala zanj, zato ji ta zagrozi, da jo bo vrgel iz hiše. Ulises zagotovi Efrainu, da bo ranč njegovega strica postal najpomembnejši v okolici.

Ponedeljek, 7.4. – 34. del
Horacio očita Amayi, da se želi ločiti od njega, čeprav ji je povedal, da jo ljubi. Valeria, ki sliši njun prepir, se postavi na očetovo stran, saj je prepričana, da je on tisti, ki je žrtev. Max, Mauro, Lucio in Juliana se odpravljajo na ranč, medtem ko bo Lucrecia ostala z zdravnikom, ki naj bi hipnotiziral Lucia. V zadnjem trenutku prepričajo tudi Eloiso, da se jim pridruži. Cesar izve, da je Omarjev sin.

Torek, 8.4. – 35. del
Policija aretira Cesarja, ki je vozil pod vplivom alkohola, pri čemer Cesar udari policista. Cipriano zagotovi Ulisesu, da bosta tako njegova žena kot hčerka delali zanj. Mariana izve, da bodo Max in njegova družina kmalu prispeli na ranč. Horacio prejme ločitvene dokumente in pokliče Amayo, da bi ji grozil. Odvetnik mu pove, da bo moral svoji bivši ženi dati vse, kar ji po zakonu pripada. Juliana je navdušena nad obiskom ranča.

Sreda, 9.4. – 36. del
Esteban ne razume, zakaj si Salvador želi zamenjati službo, saj bo novo delovno mesto slabše plačano in stran od doma. Salvador mu razloži, da je temu kriva ženska, ki jo ljubi, zato mu Esteban svetuje, naj ostane in se bori zanjo. Mauro pove Maxu, da je Dolores vzgojila Amayo. Hector to potrdi in Maura opomni, da je Amaya dedinja Florencijine zemlje.

Četrtek, 10.4. – 37. del
Omar odpre paket in umre. Amaya se spominja, kako ji je Horacio poškodoval roko in ji očital, da je cipa, tako kot je bila njena mama. Juliana najde skrinjo, polno spominkov. Amaya se dogovori za sestanek s Cesarjem glede stanovanja. Ivan pove Mariani, da je Max sprejel dejstvo, da živi na ranču. Jorge pove Maxu, da zemlja, na kateri so nameravali pridelovati kavo, ne pripada Mauru. Mariana prosi Maxa, naj Amayi ne pove, da dela zanj. Cesar namerava z DNK testom preveriti, če je Omar res njegov oče.

Petek, 11.4. – 38. del
El Negro predlaga Horaciu milijonsko kupčijo, v okviru katere mora ponarediti Cesarjev podpis. Cesar in Amaya se srečata v restavraciji. Amaya ga prosi, naj ji pomaga prodati stanovanje, on pa se pred njo dela prijaznega in ustrežljivega. Mauro razloži Dolores, kaj se je zgodilo, ko je skušal pomagati Florenciji pobegniti skupaj z njeno hčerko. Toda Dolores mu ne verjame, zato obišče očeta Hipolita. Cesar vpraša Lucrecio, če je umorila Omarja.

Ponedeljek, 14.4. – 39. del
Max je prepričan, da je očetova skrivnost povezana z Amayo in njeno družino. Juliana vpraša Lucia, kaj je naredila njegova mama, da ga je tako prizadela. Valeria pove svoji mami, da je žalostna, saj ne želi, da se njena starša ločita. Max zagotovi Dolores, da bodo plačali najemnino za uporabo Amayine zemlje, Dolores pa mu pove, da je o tem že pred mnogimi leti govorila z Lucrecio. Eloisa pove Cesarju glede Omarjeve smrti. Amaya predlaga Horaciu, da prodata stanovanje in si razdelita kupnino, toda Horacio je proti.

Torek, 15.4. – 40. del
Max prosi Hectorja, naj naredi izračun, koliko denarja družina dolguje Florenciji in Amayi. Še sanja se mu ne, da namerava Hector vse skupaj izkoristiti v svoj prid. Constanza pove očetu, da je Salvador zaljubljen vanjo in da se zato ne bo udeležil njene poroke. Cesar se zelo prijazno ponudi, da bo fotografiral Amayino stanovanje in ga skušal prodati. Mauro se sooči z Lucrecio glede groženj proti Dolores.

Sreda, 16.4. – 41. del
Max pokliče Amayo v svojo pisarno, da bi se dogovorila glede zemljišča. Manuel vpraša Maura, če bo Amayi povedal, da je njena mama morda še vedno živa. Horacio opozori Amayo, da bo morala zapustiti stanovanje, če se bo ločila od njega. Amaya prizna Dolores, da je njen mož zelo podoben njenemu očetu. Mauro se spomni, da je bila Lucrecia tista, ki je bila proti posvojitvi Florencijine hčerke. Lucrecia pove Cesarju, da bo moral Mauru preprečiti, da bi dal Amayi denar za zemljišče in da bo našla način, kako se je znebiti.

Četrtek, 17.4. – 42. del
Max je tik pred tem, da ponovno zasnubi Constanzo. Ta se zahvali očetu za vse, kar je storil, da je Maxa pripravil do tega. Cesar pove, da je Manuel svoji hčerki kupil moža, posledica tega pa je, da Max prekine poslovni odnos s svojim bodočim svakom. Amaya prosi Horacia, naj ostane v hotelu, medtem ko bo ona poiskala in kupila hišo, v kateri bosta živeli s hčerko. Toda ali bo s svojo mizerno plačo za to sploh imela dovolj denarja?

Petek, 18.4. – 43. del
Lucio prekine prepir med Cesarjem in Maxom. Mauro se sooči s svojim najstarejšim sinom, ker je udaril Maxa. Amaya pove hčerki, da jima skuša najti hiško z vrtom. Horacio se prikaže na Emminem pragu in ji pove, da bo živel pri njej. Cesar prizna materi, da je hotel umoriti Maxa. Salvador ne more nehati misliti na Constanzo, Maxa pa na Amayo. Cesar priseže, da obžaluje svoj napad na Maxa. Mauro prizna Maxu, da se je nameraval poročiti s Florencio, ko mu je Lucrecia povedala, da je noseča z njim.

Ponedeljek, 21.4. – 44. del
Amaya se odloči Mauru in Maxu oddati svoje zemljišče v najem, s tem pa postane njuna poslovna partnerka. Cesar najde Amayi hišo, ki ji je zelo všeč, Mauro pa naj bi napisal ček, ki ga bo Amaya predala Cesarju. Horacio jo užali in zabrusi, da ji bo njen ljubimec kupil hišo, Cesar pa verjame, da je bil Mauro tisti, ki je kupil hišo z denarjem, ki v resnici pripada njemu. Manuel najame detektiva, ki naj bi našel Florencio.

Torek, 22.4. – 45. del
Amaya prosi Maxa, naj se izogiba neposrednim stikom z njo, po drugi strani pa se spominja trenutka, ko ji je izpovedal ljubezen. Manuel pove Genovevi, da morata biti previdnejša in da je Constanza ne mara. Moški, ki ga je najela Lucrecia, se pred Maurom pretvarja, da je Luciov novi zdravnik. Genoveva ne želi delati z Maxom, saj se bo le tako izognila Cesarju. Zdravnik pove Dolores, da je nekaj narobe z njenimi ledvicami in da mora jemati zdravila.

Sreda, 23.4. – 46. del
Amaya v nakupovalnem centru sreča Lucrecio. Izmenjata nekaj besed in Amaya dobi občutek, da jo Lucrecia pozna, medtem ko ta ne more verjeti, kako zelo je dekle podobno svoji mami Florenciji. Mauro pove Cezarju, da bo Juliana v podjetju zaposlena na njegovem oddelku. Lucrecia se namerava znebiti Amaye in njenega otroka. Salvador vpraša Maxa, če je Amaya res njegova ljubica. Cesar mora povedati Amayi, da je Maurov sin.

Četrtek, 24.4. – 47. del
Ogenj, ki ga je podtaknila Lucrecia, ne škoduje Amayi, temveč Valeriji in Cesarju. Constanza svojega očeta prosi, naj odpusti Amayo, saj ne želi, da je ta blizu Maxa. Potem ko je eksplodiral njen avto, se Amaya spomni na eksplozijo letala, v katerem je umrl njen oče. Ulises prosi Efraina, naj pripravi še eno skladišče, saj namerava pokupiti vso kavo, ki je ne bodo kupili Montesinosovi.

Petek, 25.4. – 48. del
Max Amayi predstavi svojo mamo Lucrecio. Amaya se v njeni prisotnosti zelo slabo počuti, a ne ve, zakaj. Carolina ji namigne, da je Lucrecia videti hudobna. Max obišče Cesarja v bolnišnici, a se ga brat in mama hitro znebita. Valeria sprašuje po svojem psičku in Amaya ji obljubi, da ga bodo našli. Med potovanjem v Italijo se Mauro spominja svojega prvega srečanja s Florenico in Lucrecijinih trditev, da je noseča z njim.

Ponedeljek, 28.4. – 49. del
Horacio je besen, ko v bolnišnici zagleda Maxa. Še bolj ga jezi, da je Amaya kupila hišo z denarjem, ki ga je podedovala po svoji materi. Max izve, da je njegov svak v bolnišnici in da sta oče in sestra odpotovala v Italijo. Cesar pove materi, da dvomi, da je Amaya očetova ljubica. Obenem jo povpraša o nesreči, v kateri je umrl Amayin oče David. Horacio hčerki pove, naj pozabi na psička, ki ga ne bodo nikoli našli. Juliana izve, da morajo Franca nujno operirati.

Torek, 29.4. – 50. del
Mauro omeni Cesarju, da sta Amaya in njena hčerka njegova skrb. Cesar mu cinično odgovori, da je to opazil tudi sam. Amaya se pred Maxom čedalje težje pretvarja, da je srečno poročena. Ivan in Hector obiščeta Ulisesa in mu povesta, da jima je nekaj njegovih delavcev obljubilo višje plačilo za kavo, kot jim ga je ponudil on. Cipriano namerava od Amaye zahtevati, da si denar razdeli z njim in mu preda obveznosti, povezane z najemom njenega zemljišča. Franco med operacijo umre.

Sreda, 30.4. – 51. del
Juliana in Alan žalujeta za Francom. Eloisa se ne namerava srečati z Germanom, saj ji je ta povzročil preveč gorja. Horacio prosi Emmo, naj mu pomaga odkriti, če ima Amaya res ljubimca. Jorge skuša potolažiti Alana in mu zagotovi, da mu bo vedno pripravljen pomagati. Mauro pove Maxu, da bodo Francovo truplo upepelili in poslali v Mehiko. Ulises prosi Efraina, naj najame skladišče na Ciprianovo ime.

Četrtek, 1.5. – 52. del
Zdaj, ko je Amaya po mami podedovala bogastvo, se ji skuša Horacio znova prikupiti. Toda Amaya ne nasede njegovim lepim besedam in mu očita, da zanemarja hčerko. Amaya in Valeria na letališču srečata Montesinosove ter Constanzo in njenega očeta. Constanza ji sledi na stranišče in zahteva, da se več ne približuje Maxu. Cesar se zlaže Horaciu, da ni vedel, da sta Amaya in Valeria njegovi žena in hčerka. Horacio mu pove, da se namerava spet pobotati z ženo, ki ga še vedno ljubi. Cesar je zato prepričan, da Amaya ni Maurova ljubica.

Petek, 2.5. – 53. del
Dolores na Francovem pogrebu pride do določenih ugotovitev. Mariana, Valeria in Amaya medtem obiščejo grob Amayinih staršev. Mariana izve, da je Dolores zbolela na ledvicah, zato ji Amparo svetuje, naj nekaj dni ostane doma. Lucrecia pove Cesarju, da morata izkoristiti Julianino depresijo in ji preprečiti, da se še naprej vmešava v njihova življenja. Mauro obišče grob svojega in Florencijinega sina.

Ponedeljek, 5.5. – 54. del
Dolores se o svojem odkritju pogovori z očetom Hipolitom. Ta ji svetuje, naj pridobi dokaze o Lucrecijini krivdi, saj je drugače ne bo mogla obtožiti. Manuel pove Mauru, kaj mu je povedal detektiv. Amaya, Mariana in Valeria obiščejo ranč Paraiso, da bi si ogledali zemljišče, tam pa po naključju srečajo Maxa, Cesarja, Jorgeja in nezadovoljno Constanzo. Constanza skuša užaliti Amayo, toda ta ji zelo jasno pove, da ima pravico kadarkoli obiskati ranč. Lucio pove Alanu, da je Lucrecia tista, ki je kriva za njegovo stanje.

Torek, 6.5. – 55. del
Lucrecia skuša v Emmi zbuditi ljubosumje in jo obrniti proti Amayi. Mauro izve, da je Amaya že obiskala svoje zemljišče na ranču in da Mariana dela zanje. Lucrecia in Cesar trdita, da sta že sita ranča. Ivan sumi, da se Flavia zanima za Ulisesa, saj veliko povprašuje po njem. Cesar izve, da je imel Mauro sina s Florencio, ki pa je umrl. Svoji materi pove, da bi bilo bolje, če bi se Max poročil s Constanzo, in ne z Amayo.

Sreda, 7.5. – 56. del
Lucrecia obžaluje, da je pred leti, ko je hotela umoriti Florencio in Davida, pustila Amayo živeti. Priseže, da bo tokrat pobila vse, ki so še vedno živi. Amaya od Dolores izve, da sta se imela njena mama in Mauro zelo rada in da se mora zato izogibati Montesinosovih, še posebej pa Lucrecie. Horacio pove Cesarju, da nikoli ne izgubi in da se bo tudi Amaya morala vrniti k njemu. Lucrecia na skrivaj vdre v Emmino stanovanje in vzame njeno pištolo.

Četrtek, 8.5. – 57. del
Lucrecia je prepričana, da ne bo nihče izvedel, da načrtuje dvojni umor. Amaya namerava Valerio konec tedna pustiti pri Horaciu. Lucrecia pištolo skrije v svoji spalnici. Ivan pove Mariani, da želi govoriti z njenimi starši. Amaya pove Horaciu, da morata podpisati ločitvene papirje. Genoveva pove Manuelu za škandal, ki ga je povzročila Emma, ko je Amayi grozila s smrtjo. Mauro in Manuel sta zelo zadovoljna z Amayinim projektom.

Petek, 9.5. – 58. del
Salvador med potjo proti cerkvi, kjer naj bi se Constanza poročila z Maxom, nevesti pove, da sta Amaya in Max noč preživela skupaj. Ker mu ne verjame, ji posreduje tudi dokaz. Razočarana Constanza se zato odloči, da se ne bo poročila. Cesar medtem materi predlaga, da bi lahko začel osvajati Amayo in se nazadnje dokopal do njene zemlje. Lucrecia se boji, da bo Max zdaj imel odprto pot do Amaye.

Ponedeljek, 12.5. – 59. del
Constanza pove Salvadorju, da je zmedena glede svojih čustev, a da si želi biti z njim. Emma pove Horaciu, da se Max ni poročil zato, ker je njegovo dekle izvedelo, da je Amayin ljubimec. Carolina ne želi povedati Maxu in Jorgeju, kje je Amaya, Horacio pa medtem svojo hčerko prisili, da mu pove, kje je njena mama. Flavia se odpravi na kosilo z Ulisesom. Ivan pove Mariani, da je Maxova poroka odpovedana. Juliana prizna očetu, da je vesela, da se Max ni poročil s Constanzo.

Torek, 13.5. – 60. del
Horacio vdre v Amayino sobo z namenom, da bi razkrinkal njenega ljubimca. Ker ga ne najde, je še bolj besen. Še preden odide, priseže, da bo hčerko prepričal, da je njena mama cipa. Manuel namerava dati Amayi odpoved, medtem ko Mauro pove, da jo bo zaposlil v svojem podjetju. Emma opomni Horacia, da je z njeno pomočjo dobil službo v Maurovem podjetju.

Sreda, 14.5. – 61. del
Salvador in Constanza se poljubita, toda kaj, ko Constanza medtem izreče Maxovo ime. Lina pove Flaviji, da ji zavida zaradi Ulisesa. Carolina pove Amayi za poljub. Amaya hčerki pove za govorice, ki krožijo o njej in Maxu, in ji še enkrat zagotovi, da se ne bo pobotala z njenim očetom. Salvador in Constanza se dogovorita, da bosta začela znova. Juliana pove Jorgeju, da se bo preselila v hišo, ki jo je zanjo kupil njen oče.

Četrtek, 15.5. – 62. del
Ivan in Mariana vidita skupaj Constanzo in Salvadorja. Mariana fotografira Constanzo in Salvadorja med poljubljanjem, slike pa pošlje Amayi. Eloisa se ponudi, da bo Juliano in Alana spremljala v Italiji. Mauro privoli, da se v Italijo odpravi tudi Lucio. Amaya ne želi izkoristiti fotografij, na katerih Constanza poljublja Salvadorja. Prepričana je, da bo Max slej ko prej izvedel za njiju.

Petek, 16.5. – 63. del
Jorge pokaže Maxu fotografijo, na kateri sta Constanza in Salvador. Horacio potrdi Cesarju, da je imela Amaya razmerje z Maxom. Manuel odpusti Amayo in ji ne dovoli, da bi povedala svojo plat zgodbe. Max se odloči poiskati Amayo. Manuel govori s svojo hčerko, a mu ta ne pove, kje je. Horacio zagotovi Cesarju, da se lahko zanese nanj. Carolina da odpoved in Manuelu zagotovi, da se med Amayo in Maxom ni nič zgodilo. Mauro medtem Amayi in Carolini ponudi službo.

Ponedeljek, 19.5. – 64. del
Salvador in Constanza se sprašujeta, kako je Max vedel, da sta skupaj. Salvador izkoristi priložnost in jo zasnubi, toda Constanza ga zavrne. Mauro opozori Horacia, da ga bo odpustil, če bo Amayi storil kaj žalega. Horacio in Emma sta zelo presenečena, ko izvesta, kakšno plačo bosta dobivali Amaya in Carolina. Za nameček bo Horacio zaradi Amaye ostal brez pisarne. Ulises se ne namerava odpovedati Mariani.

Torek, 20.5. – 65. del
Medtem ko Amaya in Max plešeta, Mauro razmišlja o Florenciji. Max pove očetu, da Constanza in Salvador živita v Chiapasu. Potem ko je noč preživela z Maxom, je Amaya najsrečnejša ženska na svetu. Mauro pove Maxu, da je prepričan, da je Florencia še vedno živa in da jo še vedno ljubi. Carolina in Jorge načrtujeta obisk El Paraisa. Cesar pove družini, da namerava obdržati Manuelove delnice, če se jih bo ta odločil prodati.

Sreda, 21.5. – 66. del
Amaya obljubi Dolores, da ne bo obelodanila svojega razmerja z Maxom, dokler ne bo prepričana, da Lucrecia ni bila vpletena v smrt njenih staršev. Alan in Lucio povesta Eloisi in Juliani, da je psiholog dovolil Luciu, da se igra s telefonom. Sumničavi Eloisa in Juliana izvesta, da je pravi psiholog pred kratkim umrl v Argentini. Moški, ki se izdaja za Luciovega zdravnika, medtem svetuje Mauru, da mora njegov sin nadaljevati z zdravljenjem. Constanza po naključju v restavraciji sreča Amayo.

Četrtek, 22.5. – 67. del
Constanza se ljubi s Salvadorjem. Max na ranču pozdravi Amayo in Caorlino. Ulises je odločen, da bo ponižal Ivana. Manuel prosi Genovevo, naj ga ne zapusti, saj jo potrebuje bolj kot kdajkoli. Cesar izve, da imata celo sina. Manuel pove Mauru, da ne bo prodal delnic in da mu je njuno prijateljstvo pomembnejše kot težave njunih otrok. Mauro prosi Emmo, naj na Amayin račun nakaže večjo količino denarja.

Petek, 23.5. – 68. del
Manuel je zelo razočaran nad hčerko, ki zdaj živi s Salvadorjem. German končno pove Eloisi, da jo je Lucrecia izdala. Obenem ji pove, da ima tumor in da bo kmalu umrl. Amaya se zateče na pokopališče, medtem ko jo vsi panično iščejo. Max jo najde v parku. Cipriano zabrusi Ivanu, da mora zaslužiti veliko denarja, če želi biti z njegovo hčerko. German se sooči z Lucrecio, ki zanika njegove obtožbe.

Ponedeljek, 26.5. – 69. del
Eloisa se odloči zapustiti Maurovo hišo, saj je prepričana v Lucrecijino krivdo. Ulises se ljubi s Flavio, potem pa jo pošlje nazaj domov, ker je pijana. Juliana prosi Eloiso, naj se preseli k njej. Max odpelje Amayo na kraj, kjer sta se srečala. Mauro roti Lucrecio, naj se pobota s svojo sestro in ji dovoli, da še naprej skrbi za Lucia. Negro pove Cesarju, kaj je izvedel o Genovevi in njenem sinu. Lucio pove očetu, da njegova mama počne grde stvari, kadar ga ni doma.

Torek, 27.5. – 70. del
Cesar zagrozi Manuelu, da bo razkril njegovo razmerje z Genovevo, če mu ne bo prodal delnic podjetja. Po pogovoru z Genovevo se Manuel odloči, da jih bo res prodal. Flavia je razočarana, ker je Ulises ni peljal na ranč, toda ta se izgovarja, da ne mara pijanih žensk. Dolores izve, da mora na operacijo. Ko kasneje doživi napad, je prisiljena o svojih težavah povedati Amayi in Mariani. Lucrecia namerava umoriti Amayo takoj, ko se bo vrnila.

Sreda, 28.5. – 71. del
Dolores pove Mariani in Amayi, da jo bodo morda operirali. Carolina povpraša Jorgeja o njegovih namerah. Ulises se skuša opravičiti Flaviji. Lucrecia ima težave s služinčadjo, saj Eloisa več ne vodi gospodinjstva. Max pove svoji teti, da lahko vedno računa nanj, saj mu je kot mama. Cesar nazdravi s svojima staršema, saj je postal solastnik družinskega podjetja. Max zagotovi Amayi, da bosta nekoč skupaj in imela srečno družino.

Četrtek, 29.5. – 72. del
Amaya vstopi v Emmino stanovanje, kjer jo ustreli Lucrecia. Prepričana, da je Amaya mrtva, Lucrecia zapusti stanovanje. Ko nekaj minut kasneje prispe Emma, ta prestrašena spakira kovček in zbeži na letališče. Sosedje medtem pokličejo rešilca. Carolina je zaskrbljena, ker se Amaya ne oglaša na telefon, ko jo vidi na nosilih, pa hitro pokliče Maxa. Efrain pove Ulisesu, da je imel Ivan v študentskih letih dekle, ki je pustila študij. Ulises mu ukaže, naj jo najde.

Petek, 30.5. – 73. del
Emmo aretirajo, ker naj bi hotela ubiti Amayo. Lucrecia je medtem prepričana, da je Amaya mrtva. Genoveva izve, kaj se je zgodilo z Amayo, in Maxu pove, da sta Emma in Horacio ljubimca. Mauro pove ženi, kaj se je zgodilo, zato Lucrecia hlini presenečenje. Emma zagotavlja policiji, da je bila Amaya že ustreljena, ko je prišla domov. Obupana Emma prosi Lucrecio za pomoč. Horacio prispe v bolnišnico, kjer naleti na Maxa.

Ponedeljek, 2.6. – 74. del
Cesar grozi Luciu, zato se ta še bolj povleče zase. Flavia to opazi in obvesti Maura. Dolores in Mariana odpotujeta v Mexico City, da bi obiskali Amayo. Cesar še naprej maltretira Lucia. Emma pred sodnikom izjavi, da ni nihče drug vedel, da bo Amaya prišla v njeno stanovanje, Lucrecia pa omeni, da ima Emma doma pištolo. Valeria želi oditi h Carolini, toda Horacio jo odpelje v njeno novo hišo. Tam skuša Horacio najti Amayino oporoko.

Torek, 3.6. – 75. del
Max pove Cesarju, da se bo poročil z Amayo takoj, ko bo zapustila bolnišnico. Lucio še vedno ne spregovori, zato je Mauro čedalje bolj zaskrbljen. Dolores se sporeče s Horaciom in omedli, ko ji ta pove, da bo sam skrbel za svojo hčerko. Odvetnik Alcantara zaprosi za nalog, da bi preiskali Emmino stanovanje in našli pištolo. Lucrecia se odloči Emmi najti odvetnika, čeprav je odločena, da bo dekle ostalo v zaporu. Cesar je odločen, da Amayi ne bo dovolil poroke z Maxom.

Sreda, 4.6. – 76. del
Cesar pove Lucreciji, da se namerava poročiti z Amayo. Njegova mama nad tem ni prav nič navdušena. Lucio prekine molk pred Maxom in Eloiso, a jima ne pove, zakaj se je spet zavezal tišini. Mauro pove Flaviji za svojo ljubezensko zgodbo s Florencijo, ta pa mu svetuje, naj o tem ne črhne Lucreciji ali Cesarju. Manuel obišče Maura in mu zagotovi podporo. Eloisa prosi zdravnika Sucreja, naj ne omenja, da skuša Lucia zdraviti s hipnozo, saj sumi, da je za njegov molk odgovoren nekdo v družini.

Četrtek, 5.6. – 77. del
Lucrecia svetuje Emmi, kaj naj stori, da bo prišla v zasebno bolnišnico. Dolores prizna Mariani, da sumi, da je Lucrecia kriva za vse slabo, ki se je zgodilo Amayi. Manuel upa, da bosta z Maurom spet lahko prijatelja. Emma od odvetnika izve, da jo bodo prepeljali v zapor. Ulises skuša na silo poljubiti Mariano, pri čemer ju zmoti Juliana. Emma upošteva Lucrecijina navodila, popije kapljice in takoj umre. Dolores je prepričana, da je njena smrt Lucrecijino maslo.

Petek, 6.6. – 78. del
Potem ko ji je Carolina povedala, da je v Emminem bloku videla žensko z zelo drago torbico, je Dolores prepričana, da je bila Lucrecia tista, ki je ustrelila Amayo. Zdravnik je medtem zelo zaskrbljen za Doloresino zdravje. Amaya je prepričana, da je Dolores obsedena in da Lucrecia v resnici ni vpletena v napad proti njej. Cesar skuša Valerio naščuvati proti njeni materi. Flavia ne želi slišati ničesar o tem, da je Ulises skušal na silo poljubiti Mariano.

Ponedeljek, 9.6. – 79. del
Carolina se spomni, da je bila Lucrecia tista, ki jo je videla v Emminem stanovanju, zato o tem pove Dolores. Cesar je presenečen nad Lucrecijino ljubeznivostjo do Emmine hčerke. Max prizna Amayi, da za njuno razmerje že vedo vsi, razen njegove matere. Horacio ponudi Julijani pomoč, medtem ko se ta počuti čedalje bolj utrujeno. Amaya in Max se odločita govoriti z Valerio o njuni poroki, ki naj bi se zgodila čez tri mesece. Jorge najde pakete, ki so jih ukradli iz El Paraisa.

Torek, 10.6. – 80. del
Lucrecia skuša Flavio prepričati, naj ne odide. Pove ji, da je Ulisses ne ljubi, Flavia pa ji očita, da si je zavoljo svoje hladnosti prislužila le njeno in Lucievo sovraštvo. Constanzo zelo moti Salvadorjevo ljubosumje, zato ji ta obljubi, da se bo poboljšal. Max prosi Genovevo, naj izve, kam je izginila zajetna vsota Amayinega denarja, ki naj bi ga Emma položila na njen račun. Cesar se veseli novice, da je Juliana čedalje bolj utrujena.

Sreda, 11.6. – 81. del
Alan preda Valeriji pismo, ki ji ga je poslal Lucio. Eloisa se pogovori z zdravnikom glede Lucia, ki je depresiven in noče jesti. Flavia prizna Alini, da Ulises še ne ve, da bo živela z njim. Nora pove Constanzi, da Salvador meni, da je še vedno zaljubljena v Maxa. Max se odloči pogovoriti z Luciom. Horacio se pred hčerko prilizuje Amayi. Dolores v bolnišnici sreča Lucrecio, ki ji Dolores zabrusi, da je morilka.

Četrtek, 12.6. – 82. del
Mariana vpraša svojo mamo, če je Ciprianova hčerka. Dolores ji zatrdi, da je. Lucrecia uspe umoriti tudi Dolores. Ta še pred svojo smrtjo uspe Amayi povedati za Lucrecijine grehe. Ko Dolores umre, Amaya pokliče Carolino in Maxa, da bi Mariani povedala, kaj se je zgodilo. Cipriana in ostale skoraj zalotijo pri kraji kave, zato ne želijo več tvegati. Ulises zato pove, da bodo izvedli rezervni načrt in uničili celoten pridelek kave.

Petek, 13.6. – 83. del
Mariana neutolažljivo joče za svojo mamo in Ivanu pove, da je tudi njen oče zanjo mrtev. Max in Mauro poskrbita za pravne postopke, povezane z Doloresino smrtjo, vključno z obdukcijo. Constanzi ni nič prav, ko ji Salvador omeni, da je morda noseča. Horacio privoli, da bo pazil na Valerio, medtem ko bo Amaya v Chiapasu. Amaya pove Carolini, kaj ji je povedala Dolores. Obenem se spomni, da je bila Lucrecia res tista, ki je umorila njena starša.

Ponedeljek, 16.6. – 84. del
Cesar prepove Lucreciji, da bi naredila Amayi kaj žalega. Zagrozi ji, da bo ona tista, ki bo umrla. Jorge zagotovi Mauru, da bodo ujeli tatove kave, toda kaj, ko ti ne nameravajo več krasti kave, temveč pridelek povsem uničiti. Cipriano se pijan pojavi na Doloresinem žalovanju, naslednji dan pa le od daleč opazuje njen pogreb. Nora vztraja, da Constanza naredi test za nosečnost, ki je na njeno veliko žalost pozitiven.

Torek, 17.6. – 85. del
Constanza prizna, da ne ve, ali je otrok, ki ga pričakuje, Salvadorjev ali Maxov. Mauro se odloči nagraditi vsakogar, ki mu bo povedal informacije o tatovih kave. Ulises izve, da bo Mariana živela v El Paraisu. Istočasno se Amaya in Montesinosovi vrnejo v Mexico City. Eloisa pove Juliani, da je bil Cesar tisti, ki je grozil Luciu in da za vsem skupaj stoji Lucrecia. Valeria očita Maxu, da je kriv za ločitev njenih staršev.

Sreda, 18.6. – 86. del
Lucrecia preseneti vse po vrsti, še posebej pa Amayo, ko se udeleži sestanka in Amayi izreče dobrodošlico v družino. Toda Amaya ne nasede njeni gesti. Horacio izgubi zanimanje za posel, zato želi Cesar preveriti, če se je dokopal do večje vsote denarja. Cesar in Lucrecia se sporečeta in skušata vsak na svoj način dokazati svoj vpliv v podjetju in v družini. Constanza pove Nori, da je njen otrok Maxov, a ji ne pokaže rezultatov testa DNK.

Četrtek, 19.6. – 87. del
Cipriano uniči kavo v skladišču. Jorge prizna Carolini, da se ni mogel zaljubiti vanjo, zato ga Carolina ne želi več videti. Mauro se odloči Lucreciji podariti delnice podjetja. Cipriano pogreša Dolores in se napije. Flavia pove Ulisesu, da se bosta Mariana in Ivan poročila. Mariana pove Hectorju, da očetu ne bo povedala za poroko. Max vpraša Amayo, če bi živela z njim v El Paraisu. Constanza pove Salvadorju, da odhaja in da je ne bo več nazaj.

Petek, 20.6. – 88. del
Flavia se zaleti z Ulisesovim kamionom. Ivan jo reši in odpelje na ranč, kjer jo pregleda zdravnik. Contanza in Nora sta pripravljeni na odhod, toda Salvador še vedno roti Constanzo, naj si premisli. Manuelu se zdi nenavadno, da se želi Jose udeležiti proslave ob obletnici podjetja. Ne ve, da ima Jose zločinske namene. Carolina je zelo prizadeta in razočarana, ker se ni vse izteklo tako, kot je želela. Eloisa opazi, da Horacio osvaja Juliano, zato ji svetuje, naj mu takoj pove, da naj od nje ničesar ne pričakuje.

Ponedeljek, 23.6. – 89. del
Max pove Constanzi, da bo poskrbel za njenega otroka, da pa ne bo postal njen mož. Carolina zagotovi Amayi, da je Cesar prijazen do nje samo zato, ker nekaj želi od nje. Baldomero noče posoditi denarja Ciprianu, ki je zaradi kockanja izgubil vse svoje premoženje. Mariana pove Chelu, da zaupa Ivanu, Flaviji pa ne. Salvador sreča Flavio in ji pove, da sta se s Constanzo razšla zato, ker ta pričakuje Maxovega otroka. Mauro pove Maxu, da se zgodba, ki jo je doživel s Florencio, ponavlja. Constanza je odločena govoriti z Amayo.

Torek, 24.6. – 90. del
Constanza prosi Amayo, naj z Maxom poskrbita za njenega otroka, saj ne želi biti mati samohranilka. Max, Jorge in Cesar izvedo, da je skladišče s kavo poplavljeno, zato se takoj odpravijo tja. Ko pretehtajo vse dane možnosti, se odločijo kavo kupiti od Ulisesa. Juliana zagotovi Jorgeju, da je govorila s Horaciom in mu povedala, da se ne bo spustila v razmerje z njim. Nora prepričuje Constanzo, naj sama poskrbi za otroka.

Sreda, 25.6. – 91. del
Cesar privoli, da bo odpustil Ivana in tako dobil Ulisesovo kavo, toda Max se s tem ne strinja. Amaya joče nad pepelom svoje matere. Ulises je prepričan, da bo kmalu dobil vse, kar želi, tudi Mariano. Horacio zagotovi Juliani, da je tudi on hotel biti le njen prijatelj, obenem pa je odločen, da se ji bo maščeval. Carrion zatrdi Mauru, da je našel Florencio. Novi zdravnik pove Eloisi, da se bo Lucio slej ko prej spomnil dogodka, ki mu je povzročil takšno travmo. Mauro pove Amayi, da je njena mama živa.

Četrtek, 26.6. – 92. del
Amaya je zelo razočarana, ker Ivan ne bo več delal na plantaži, še posebej zato, ker bo Mariana zdaj sama v Chiapasu. Max je zelo presenečen, da je Lucrecia povabila Amayo na kosilo. Negro pove Cesarju, da Horacio sodeluje pri neobstoječem Cesarjevem poslu. Horacio trdi, da ima za to prihranjen denar v Švici. Lucrecia dvomi, da je Constanzin otrok njen vnuk. Mauro pove Eloisi in Juliani, da je lažni zdravnik v resnici igralec.

Petek, 27.6. – 93. del
Cesar sliši Amayo, ko ta pove Carolini, da potrebuje zelo močan argument, da jo bo Max pripravljen zapustiti. Mariana dobi štipendijo, s katero lahko zaključi študij. Ulises se spravi nad Ivana. Amaya se zahvali Cesarju za vso nesebično podporo. Nora pove Chavu, da mu ne bo več omenjala Constanze. Svetuje mu, naj živi naprej. Lucio se pod hipnozo spomni, da je mamo zalotil v postelji z Omarjem, nato pa mu je mama grozila.

Ponedeljek, 30.6. – 94. del
Max noče verjeti, da je Amaya zaljubljena v drugega moškega in da je to razlog, zakaj se želi raziti z njim. Amaya medtem zelo trpi, ker je prizadela Maxa. Ivan se zaposli na ranču svoje prijateljice Ceci, kar Mariano zelo razžalosti. Lucio nehote zamenja svojo risbo z rezultati Cesarjevega DNK testa. Ulises napove vojno Flaviji, ki zahteva točno težo vreč kave, ki jih je prodal Montesinosovim.

Torek, 1.7. – 95. del
Max pove svoji materi, da ga je Amaya zapustila. Valeria se poslovi od svoje mame, saj ta odhaja v Las Vegas. Max pove Eloisi, da bo Juliano odpeljal k zdravniku, saj je zaspala med vožnjo avtomobila in je skoraj povozila Amayo in Valerio. Lucrecia vpraša Cesarja, če je imel prste vmes pri Amayinem in Maxovem razhodu. Constanza prosi Maxa, da skupaj vzgajata njunega otroka.

Sreda, 2.7. – 96. del
Lucrecia je vsa iz sebe, ko prejme anonimno sporočilo, ki naj bi ga napisala Florencia, toda Cesarju pove, da je prepričana, da jo je umorila. Cesar in Amaya se skupaj odpravljata na konferenco v Las Vegas. Eloisa pove Mauru, da je Lucio zalotil Lucrecio v postelji z drugim moškim. Constanza pripravlja vse potrebno na Maxovo vrnitev. Flavia pove Slavadorju, da bi bilo bolje, če se več ne približuje Constanzi.

Četrtek, 3.7. – 97. del
Lucrecia prosi Lucia odpuščanja in ga prepričuje, da mu ni nikoli hotela škoditi. Pred vsemi mu pove, da ga ima rada. Horacio prizna Negru, da mu je Juliana zelo všeč. Max pusti Amayi sporočilo, v katerem ji pove, da je ni pripravljen izgubiti. Amaya je odločena, da bo Valerio zaščitila pred Lucrecio. Amaya zaupa Cesarju, da čuti, da je njena mama živa. Ivan pove Ceci, da je zaljubljen v svoje dekle in da se bo poročil z njo.

Petek, 4.7. – 98. del
Mauro prosi Lucrecio, naj se vrne domov. Cesar in Amaya imata v Las Vegasu zelo uspešno predstavitev. Max jo medtem vztrajno kliče, a Amaya se ne oglaša na telefon. Cipriano zaklene Mariano v hišo in pokliče Ulisesa, naj pride ponjo. Ivan medtem prispe na Cecin ranč, kjer mu namerava Ceci za njegovo delo dati veliko plačo in razne ugodnosti. Constanza in Max se skupaj odpravita na ultrazvok.

Ponedeljek, 7.7. – 99. del
Ulises pove Mariani, da mora biti njegova, saj bo v nasprotnem primeru Cipriano ostal brez hiše. Max pove Constanzi, da je bilo lepo videti njunega otroka, a da je še vedno zaljubljen v Amayo. Dolores očita Ciprianu, da je zastavil lastno hči. Genoveva organizira zabavo, Chino pa namerava oropati Montesinosove. Flavia prispe na očetovo zabavo, kjer jo mama zelo ljubeče pozdravi. Jorge prizna Maxu, da je zaljubljen v Juliano.

Torek, 8.7. – 100. del
Potem ko jo Cesar predstavi kot svojo ženo, Amaya zazna hladnost, s katero jo sprejmejo v družini Montesinos. Max se počuti izdanega in se odloči več časa preživeti na plantaži. Constanza v okoliščinah vidi novo priložnost, da se zbliža z Maxom. Ulises poljubi Mariano, ta pa ga pri tem ugrizne. Ulisesova služkinja pove Heribertu, da je Ulises ugrabil Mariano.

Sreda, 9.7. – 101. del
Max pove Amayi, da je ne želi nikoli več videti. Ulises grozi Mariani, da bo ubil Cipriana, če ga ne bo ubogala. Mariani zato ne preostane drugega, kot da zagotovi očetu Hipolitu, Hectorju in Chelu, da je z Ulisesom zato, ker želi biti z njim. Jose in Chino izpraznita Montesinosov sef. Amaya in Constanza ju po naključju srečata, tako da ju morata tatova vzeti za talki. Max pove očetu, da bo odšel v El Paraiso, saj ne more več biti blizu Amaye.

Četrtek, 10.7. – 102. del
Max se usmili Constanze in jo povabi, da se preseli k njemu. Jose skuša pobegniti in prosi Genovevo, naj ga počaka na letališču, toda policija oba ustavi. Jose pove, da je bila njegova mama zadovoljna s skromnim življenjem kot Manuelova ljubica, sam pa ni nikoli živel razkošnega življenja, kakršnega si kot Manuelov sin zasluži. Cesar želi spati v isti sobi z Amayo, a ga ta opomni na njun dogovor.

Petek, 11.7. – 103. del
Jorge izpove Juliani svoja čustva in jo poljubi. Mauro zahteva, da njegova sina Max in Cesar spoštujeta drug drugega. Ivanu se uspe na skrivaj vtihotapiti v El Deseo. Lucrecia se sooči z Amayo in spozna, da ni tako ubogljiva, kot je bila Florencia. Ivan sreča Sonio in jo prosi za pomoč. Horacio se namerava boriti za hčerino skrbništvo. Amayi pove, da je Valeria noče videti. Mauro očita Manuelu, da mu ni povedal resnice o svojem sinu. Roti ga, naj umakne tožbo.

Ponedeljek, 14.7. – 104. del
Mariana ne želi zbežati z Ivanom brez Cipriana, saj je prepričana, da ga bo Ulises ubil. Ivan ji zagotovi, da njen oče sodeluje z njenim ugrabiteljem, obenem pa ji razloži načrt njunega pobega, ki se bo zgodil še tisto noč. Flavia in Jorge obiščeta Ulisesa z izgovorom, da mu izplačata dolg. Flavia najde Mariano in ji pove podrobnosti pobega. Genoveva in Manuel obiščeta Joseja v zaporu. Ker so ga tam hudo pretepli, Manuel od odvetnika za svojega sin zahteva zaščito.

Torek, 15.7. – 105. del
Sabino odkrije Ivana, medtem ko Flavia in Jorge zamotita Ulisesa. Mariana se zahvali Sonji za pomoč in pobegne z Ivanom, ki medtem onesposobi Sabina. Lucrecia pove Constanzi, da se zelo veseli rojstva svojega vnuka. Constanza pove Maxu, da bo odšla z njim v El Paraiso. Lucrecia prejme anonimno pismo in se onesvesti. Je možno, da ni umorila Florencie in da je ta še vedno živa? Ivan in Mariana se zaročita.

Sreda, 16.7. – 106. del
Ceci skuša priklicati Ulisesa, a se ta ne oglaša na telefon. Ulises očita Flaviji, da sta s Jorgejem pomagala Ivanu in Mariani pobegniti, toda zakaj bi Mariana pobegnila, če pa Ulises ves čas trdi, da je bila prostovoljno z njim? Jorge in Flavia povesta Mauru, da jima je Ulises zelo drago prodal kavo, ki jima jo je pred tem ukradel. Mauro to pove Cesarju, ki nemudoma ukrepa. Lucio pokaže Amayi svojo risbo, na kateri so Constanza, Max in njun otrok. Lucrecia najame preiskovalca, ki bi v Chiapasu našel Florencijine ostanke.

Četrtek, 17.7. – 107. del
Lucrecia posvari Cesarja, da ne sme nihče niti posumiti, kaj se je zgodilo s Florencio. Amaya sliši Lucrecio, kako Cesarju pove, čigav sin je v resnici. Flavia pove Salvadorju, da sta Constanza in Max spet skupaj. Ivan pove Maxu, da se bo poročil z Mariano, kar sliši tudi Ceci. Eloisa pove Juliani, da je Lucrecia morda umorila Omarja. Amaya zagotovi Carolini, da Lucrecia in Cesar delujeta skupaj ter da se z Maxom še vedno ljubita.

Petek, 18.7. – 108. del
Horacio zagrozi Amayi, da ji bo odvzel skrbništvo nad Valerio, zato je Amaya primorana prositi Cesarja za pomoč. Ta v zameno želi njeno ljubezen. Ulises medtem kuje Marianino ugrabitev. Ker je Max ni hotel poljubiti, je Amaya prepričana, da je ne ljubi več. Lucrecijin preiskovalec ne more najti Florencijinih ostankov, pri čemer ga ves čas budno spremlja neznani fotograf. Toda tudi fotografu nekdo sledi. Joseja pred napadom v zaporu zaščiti Pericles, ki mu pove, da ga je njegov oče prosil, da ga zaščiti.

Ponedeljek, 21.7. – 109. del
Lucrecia pove Cesarju, da niso našli Florencijinih ostankov. Ta jo opozori, da ji nekdo sledi. Constanza v zaporu obišče Joseja, a jo ta odslovi. Max prepriča Juliano, naj odide v El Paraiso. Ulises ukaže Efrainu, naj odpusti vse delavce, saj je prepričan, da ga je eden izmed njih izdal. Negro z nožem grozi Gustavu, naj mu pove, kdo ga je najel. Med prerivanjem Gustavo pade z balkona in umre, Negro pa iz njegovega fotoaparata ukrade spominsko kartico. Terapevt pove, da se Lucio lahko vrne v šolo.

Torek, 22.7. – 110. del
Lucrecia, ki se boji Florencije, z lažjo prepriča Maura, da najame dva telesna stražarja, ki bosta od zdaj naprej ves čas ob njej. Ceci preda Ivanu denar, da bosta z Mariano lahko odšla na poročno potovanje. Max želi zapustiti očetovo hišo, a je zaradi bolehne Constanze ne more. Horacio posvari Juliano, naj ne zaupa Cesarju. Ulises izve, da je zaradi stave, ki jo je sklenil s Ciprianom, ob ves svoj ugled. Cesar skuša posiliti Amayo.

Sreda, 23.7. – 111. del
Max na letalu sreča Amayo, saj se tudi ona odpravlja na Ivanovo in Marianino poroko. Cesar pove očetu, da bo prosil Amayo, naj mu dovoli upravljati z njenim zemljiščem, toda Mauro je proti. Čuvaji prepeljejo hudo pretepenega Joseja v bolnišnico. Ulises ukaže Efrainu, da ne sme nikomur povedati, da je odšel, in da naj zamenja celotno osebje na ranču. Ceci ni prav nič navdušena, da se bo poroke udeležila tudi Marianina sestra. Manuel in Genoveva izvesta za Joseja. Amaya in Max doživita prometno nesrečo.

Četrtek, 24.7. – 112. del
Jorge končno izpove ljubezen Juliani in Alana prosi za dovoljenje, če lahko postane fant njene mame. Odvetnik pove Mauru, da ni izvedel nič novega o Florenciji. Cesar je besen, saj je prepričan, da je Max odpeljal Amayo v Chiapas. Constanza je po drugi strani prepričana, da se Max nikoli več ne bi dotaknil Amaye zaradi njenega izdajstva. Oče Hipolito svetuje Ciprianu, naj opravi test očetovstva. Amaya in Max po nesreči skušata pomagati drug drugemu.

Petek, 25.7. – 113. del
Lucrecia ščuva Cesarja, naj umori Amayo, toda njen sin je odločen umoriti tudi Maxa. Max in Amaya se medtem odločita poiskati pomoč. Pilot letala zaradi slabega vremena ne želi Cesarja odpeljati v Chiapas. Ceci in Tadeo se edina udeležita Ivanove in Marianine poroke. Max še vedno očita Amayi, da ga je izdala, Amayi pa je žal, da se ni mogla udeležiti Marianine poroke. Efrain odpusti delavce na ranču. Ulises obračuna z Ivanom in Mariano.

Ponedeljek, 28.7. – 114. del
Ceci in njeni delavci najdejo hudo ranjenega Ivana. Beca predlaga, da ga odpeljejo v bolnišnico, toda glede na to, da bi ga Ulises lahko tam pokončal, se odločijo raje poklicati Candelario. Ulises prepričuje Mariano, da je ubil Ivana, zato si dekle prereže žile na zapestju. Max ima visoko vročino, potem pa ga ugrizne še kača. Manuel skuša medtem rešiti Joseja.

Torek, 29.7. – 115. del
Mariana se s prerezanimi žilami onesvesti. Mauro pošlje svoje ljudi, da najdejo Maxa in Amayo. Max je medtem še vedno vročičen. Jorge poljubi Juliano in ji obljubi, da je ne bo nikoli zapustil. Cesar pove Lucreciji za Maxovo in Amayino nesrečo. Constanza se onesvesti, ko izve, kaj se je zgodilo. Valeria sreča Cipriana, ki prenaša vrečo obolelih rastlin. Ulises najde Mariano in jo odpelje v bolnišnico. Lucrecia uspe zamenjati Amayin vzorec DNK-ja.

Sreda, 30.7. – 116. del
Max želi vedeti, zakaj mu je Amaya rekla, da ga ljubi. Horacio je ves ljubeč do Valerie, saj želi očarati družino, toda Carolina pozna resnico. Mariana se zbudi v bolnišnici in bolniško sestro prosi, naj ji pomaga pobegniti. Negro obvesti Cesarja, da so okužili kavo na ranču. Manuelu uspe pridobiti dokaz, da Jose ni sodeloval pri ropu. Constanza po naključju vidi rezultate testa DNK, ki ga je naročila Amaya. Amayo in Maxa končno najdejo.

Četrtek, 31.7. – 117. del
Ulises je tik pred tem, da odpelje Mariano, ko v bolnišnico prispejo Montesinosovi. Ceci se sooči z Beco, ki je poklicala Hectorja, in jo napodi iz hiše. Zdravnik pove Maxu, da bi umrl od kačjega ugriza, če ne bi bilo Amaye. Cesar izve da je z njegovo ženo vse v najlepšem redu. Manuel prosi svojo hčerko odpuščanja in jo roti, naj se vrne. Jose razmišlja le o tem, kako bi se maščeval svojemu očetu. Ulises podkupi bolničarko, da bi lahko odpeljal Mariano.

Petek, 1.8. – 118. del
Cesar vrže Horacia z ranča in ga pri tem zelo poniža. Horacio je nameraval prek Juliane postati član družine, toda kaj, ko se Juliana zdaj dobiva z Jorgejem. Cesar namerava noč preživeti z Amayo, toda ta namerava spati pri Valeriji, ki jo zelo potrebuje. Juliana ve, da je Eloisa zaljubljena v Maura, čeprav ta to zanika. Lucrecia pove Cesarju, da je Amaya naročila DNK teste zato, da bi izvedela, če je res Maurov sin. Mariana je noseča.

Ponedeljek, 4.8. – 119. del
Ivan je izgubil spomin, zato je prepričan, da je Ceci njegovo dekle. Juliana sreča Armanda. Odvetnik Zaldivar pove Joseju, kaj mora povedati na sodišču. Ulises pove Mariani, da bosta odšla nekam, kjer ju nihče ne pozna in ji grozi, da bo škodil Amayi in Valeriji, če ne bo spremenila svojega vedenja. Luciu je njegova nova šola zelo všeč. Flavia dvomi v Salvadorjevo iskrenost.

Torek, 5.8. – 120. del
Constanza in Max oznanita družini, da nameravata njunemu odnosu dati še eno priložnost. Amaya je zato vsa iz sebe. Cesar, ki je v Amayino sobo namestil kamero, lahko zdaj po mili volji vohuni za njo. Na ta način izve, da sta Max in Amaya V Chiapasu spala skupaj. Manuel uspe sina spraviti iz zapora, toda Jose se z očetom ne namerava pobotati. Ceci še naprej Ivanu govori same laži.

Sreda, 6.8. – 121. del
Juliana zaradi Armanda prisoli Lucreciji klofuto in načne temo o Florenciji. Max pove očetu, da odhaja na ranč na prvo žetev in ga prosi, naj poskrbi za Amayo. Amaya in Caro sta prepričana, da je Cesar kriv za Gustavovo nesrečo. Ceci prepove Beci, da bi govorila z Ivanom o njegovi poroki z Mariano. Odloči se, da ga bo za vsak slučaj odpeljala z ranča. Mauro prosi Lucrecio za ločitev, ona pa zagrozi, da bo s seboj odpeljala tudi Lucia.

Četrtek, 7.8. – 122. del
Cesar zvabi Amayo v svoje stanovanje in jo zlorabi. Zagrozi ji, da bo ubil Maxa. Ulises namerava Mariani zagotoviti lažni potni list. Mariana hlini naklonjenost, zato da ji Ulises dovoli zapustiti spalnico. Constanza je medtem še vedno izredno prijazna do Maxa, samo da ne bi spet odšel k Amayi. Horacio hčerko še vedno zastruplja z lažmi o njeni materi. Lucrecia skuša zaman zapeljati Maura, ki je odločen, da se bo ločil od nje.

Petek, 8.8. – 123. del
Amaya posvari Cesarja, da ne bo molčala o njegovih grehih, ta pa ji spet zagrozi, da bo ubil Maxa. Juliana in Jorge podležeta strasti. Max zagotovi Constanzi, da bo ostal z njo. Lucrecia se odpravi k Cesarju, da bi mu povedala nekaj zelo pomembnega. Eloisa in Juliana sta zelo veseli, da je Jorge vzljubil Alana kot svojega sina. Šolski ravnatelj odpusti Armanda. Tadeo je presenečen, ker ga Ivan ne prepozna. Ulises pove Mariani, da zapuščata državo. Mauro svojim otrokom pove, da se ločuje.

Ponedeljek, 11.8. – 124. del
Ulises zaloti Mariano, ki pri telefonu čaka na Amayo. Kasneje skuša Mariana prepričati novo kuharico, da ji pomaga. Juliana odnese v laboratorij tekočino, s katero je Cesar okužil njen avto, da bi jo testirali. Cesar roti Amayo, naj mu odpusti, ker jo je posilil, toda Amaya kljub rožam, ki ji jih vztrajno pošilja, tega ni pripravljena storiti. Lucrecia skuša lagati Maxu glede ločitve in glede Armanda. Manuel se odloči narediti nov korak k zbližanju s svojim sinom.

Torek, 12.8. – 125. del
Amaya se odloči izkoristiti Lucrecijino ločitev. Eloisa in Mauro odideta po Juliano, medtem ko Amaya ostane sama z otroki. Horacio vdre v Negrovo stanovanje, medtem ko ta kupuje vozovnico za v Monterrey. Cesar zagotovi Lucreciji, da bo kmalu prevzel vajeti podjetja. Valeria očita materi, da Horacia sili v podpis ločitvenih papirjev. Max in Constanza se odločita oditi na ranč. Juliana očetu in Eloisi pove, da jo je nekdo zastrupil.

Sreda, 13.8. – 126. del
Carolina pošlje Lucreciji anonimno sporočilo. Hector še naprej išče svojega sina. Cesar začne izsiljevati Horacia. Juliana se po operaciji zbudi iz kome in razmišlja, da bi se razšla s Jorgejem. Amaya privoli, da bo od zdaj naprej spala s Cesarjem v spalnici. Efrain v Marianini prisotnosti pove, da je kuga okužila tudi bližnja drevesa na ranču. Ulises pričakuje kupca, ki želi kupiti posest. Zdravnik pove Ivanu, da se mu bo spomin počasi povrnil.

Četrtek, 14.8. – 127. del
Max pove Lucreciji, da so Juliano operirali. Vera pove Amayi, da jo je nekdo klical v imenu njene sestre. Juliana prizna Maxu, da jo dejstvo, da ne bo mogla imeti več otrok, zelo žalosti. Carolina pove Amayi, da se Negro ni vrnil na delo. Cesar ozmerja Horacia z morilcem in mu ukaže, naj odide v Chiapas. Mauro se s poljubom njene roke zahvali Eloisi, ker skrbi za njegove otroke. Ivan pove Ceci veselo novico, da se mu bo slej ko prej povrnil ves spomin. Amaya pove Carolini, da je izvedela, da se je Lucrecia znebila otroka, ki ga je Mauro imel s Florencio.

Petek, 15.8. – 128. del
Max ne razume, zakaj se je Amaya poročila s Cesarjem, Amaya pa mu zatrdi, da mu ne more povedati razloga za to. Benjamin odkrije, da je Ulisesov ranč zajela kuga in raztrga njuno pogodbo, obenem pa mu zagrozi, da bo o okuženosti ranča povedal vsem v okolišu. Carmela se odloči, da Mariani ne bo pomagala priti v stik z Amayo. Constanza ni navdušena nad očetovo odločitvijo, da bo v družinsko hišo povabil svojo ljubico, ki naj bi odslej živela pri njem.

Ponedeljek, 18.8. – 129. del
Max zaradi požara na ranču pokliče pomoč. Lucrecia čestita Cesarju za novo podlo dejanje. Flavia medtem zbere delavce, ki naj bi pomagali pogasiti ognjene zublje. Ceci prepričuje Ivana, da je ženska, o kateri sanja, le plod njegove domišljije. Cipriano in Horacio proslavljata, ker sta uspešno zanetila požar. Amaya prizna Carolini, da močno pogreša Valerio. Mauro čestita Manuelu za skorajšnjo poroko. Beca se sooči s Ceci.

Torek, 19.8. – 130. del
Max, Jorge in Amaya so izredno prizadeti zaradi škode, ki jo je povzročil požar. Cesar je medtem vesel dejstva, da za požar vsi po vrsti krivijo Ulisesa. Ulisesa medtem obišče nek moški, ki namerava vsem povedati, da so drevesa na njegovem ranču okužena in s tem poskrbeti, da ne bo nikoli prodal ranča. Carmela s testom za nosečnost potrdi, da je Mariana noseča. Cesar pobesni, ko mu Amaya pove, da namerava ostati na ranču, dokler se Mariana in Ivan ne vrneta s poročnega potovanja. Ceci medtem laže policiji.

Sreda, 20.8. – 131. del
Max skuša najti Mariano, a kaj, ko Efrain vanj uperi pištolo. S Hectorjevo pomočjo jo Max vendarle reši. Mariana pove, da je Ulises do smrti pretepel Ivana, toda Hector še vedno upa, da je njegov sin živ. Joseja zelo razjezi novica, da bo v očetovem podjetju moral začeti na dnu. Ulises uspe pobegniti, zato Max pokliče policijo. Genoveva pove Juliani, da bo po poroki prenehala delati. Jorge napiše pisno poročilo, v katerem Ulisesa obdolži, da je zanetil požar na ranču.

Četrtek, 21.8. – 132. del
Mauro in ostali vztrajajo, da se Mariana preseli na ranč, kjer bodo lahko poskrbeli zanjo. Policija najde ponarejeni potni list, s katerim je Ulises nameraval z Mariano pobegniti iz države. Amaya in Mariana se srečata z zdravnikom na kliniki Marcom Antoniom. Ko ta izve, kaj je naredila Esther, jo nemudoma odpusti. Tadeo da odpoved, ko vidi, kaj Ceci počne z Ivanom. Ko se Cipriano prepriča, da Ulises ne bo naredil ničesar zanj, se odloči poklicati Horacia.

Petek, 22.8. – 133. del
Constanza pove Hectorju, da je Ivana videla na invalidskem vozičku. Mariana izve, da je Beca Ivanova mama. Constanza je ljubosumna na Amayo. Lucrecia ne sprejme ponudbe Maurovega odvetnika. Horacio zahteva, da se Amaya takoj vrne domov, saj sicer ne bo podpisal ločitvenih papirjev. Cipriano pokliče Horacia in zahteva njegovo pomoč. Flavia konča razmerje s Salvadorjem. Mariana prepriča Tadea, da njej in drugim, ki iščejo Ivana, odpre vrata Cecijine posesti. Ulises se zave, da je Ivan živ.

Ponedeljek, 25.8. – 134. del
Mauro je jezen na Lucrecio, ker je Lucia brez njegovega dovoljenja odpeljala v park. Maria pove Ivanu resnico glede njiju in glede Cecijinih laži. Pove mu tudi, da je njegov oče mrtev. Juiana zaupa očetuu, da sta z Eloiso prepričani, da je Lucrecia umorila Omarja. Constanza opozori Amayo, naj se ne približuje Maxu. Max medtem Mariano in Ivana povabi, da se preselita v El Paraiso. Hector omeni, da je Rebeca pomagala Ceci imeti Ivana v ujetništvu, zato jo Guzman skupaj s Ceci odpelje na policijsko postajo.

Torek, 26.8. – 135. del
Juliana prosi očeta, naj Lucrecio povpraša o Omarjevi smrti. Hector odpelje sina nazaj v El Paraiso. Policija aretira Ceci. Odvetnik ji svetuje, naj se sklicuje na neprištevnost. Ulises je odločen najti Mariano. Mariana medtem pove Ivanu, da je noseča. Max zaupa Jorgeju svoj načrt, s katerim bi rešil ugled družinskega podjetja. Cesar sliši svojega očeta povedati Manuelu, da Juliana in Eloisa menita, da je Lucrecia morilka.

Sreda, 27.8. – 136. del
Amaya pokaže Mauru dokaz, da je Lucrecia iskala Florencijine ostanke. Moški, ki sledi Amayi, sporoči Cesarju, da je ta v restavraciji na kosilu z njegovim očetom. Cesar prosi Tomasa Requeno naj Maxu ne proda zalog kave. Mauro izve, da je Amaya poslala Lucreciji anonimno sporočilo, zato da bi jo prisilila v priznanje zločina. Amaya mu pove tudi, da je Lucrecia umorila Dolores in da je v Emminem stanovanju skušala umoriti tudi njo. Lucrecia medtem v lekarni kupi strup.

Četrtek, 28.8. – 137. del
Mauro prizna Amayi, da se bo moral sprijazniti z dejstvom, da je Florencia mrtva. Ceci, ki ji je zdaj tudi uradno postavljena diagnoza, da je nora, želi plačati varščino, da bi jo izpustili iz zapora. Mauro pove Amayi, da se bo soočil z Lucrecio, Amaya pa mu prizna, da še vedno ljubi Maxa in da je Cesar ravno tako zloben kot njegova mati. Jorge pove Juliani, da je imel vazektomijo in da ne bo nikoli mogel imeti otrok. Mauro doživi napad. Genoveva se preseli k Manuelu.

Petek, 29.8. – 138. del
Cesar želi kupiti Amayino zemljo, toda Amaya ne nasede njegovi radodarni ponudbi. Max in Constanza od Marca Antonia izvesta, da pričakujeta dečka. Max meni, da je Marco Antonio zelo podoben njegovemu očetu. Mauro prosi Cesarja, naj zanj opravi nekaj obveznosti, saj mora sam obiskati Lucrecio v Chiapasu. Cesar ukaže Horaciu, naj njegovi materi zagotovi pištolo. Mariana sreča Dominga, ki ji pove, da je Cipriano zelo bolan. Mauro se sooči z Lucrecio.

Ponedeljek, 1.9. – 139. del
Lucrecia pove Cesarju, da je Mauro mrtev. Horacio zanika Maxu, da je položil varščino za Cipriana. Beca pove Ceci, da se mora sprijazniti z dejstvom, da se Ivan ne bo nikoli več vrnil. Tadeo da odpoved, Ceci pa prejme Ulisesov telefonski klic. Manuelu ni všeč Josejev cinizem. Genovevine sodelavke se ne nameravajo udeležiti njene poroke. Marco Antonio pove Mariani, da ima njen oče cirozo in da bo umrl.

Torek, 2.9. – 140. del
Montesinosovi, razen seveda Lucrecie in Cesarja, skušajo najti Maura, ki ga policija tudi uradno razglasi za pogrešanega. Napetost raste, zato se Max, Jorge in Flavia sporečejo s Cesarjem, ki namerava ustaviti iskanje in čim prej prebrati Maurovo oporoko. Max ne namerava biti prisoten na branju poroke. Horacio skuša v bolnišnici z blazino zadušiti Cipriana, a ga pri tem zaloti bolniška sestra. Cipriano se zaveda, da bo umrl, zato bi se še prej rad pogovoril s svojo hčerko in duhovnikom Hipolitom.

Sreda, 3.9. – 141. del
Cipriano hčerki prizna vse svoje zločine. Juliana se boji, da bo Cesar izgubil nadzor nad seboj, saj je pogrešani Mauro edini, ki ga Cesar spoštuje in lahko pozitivno vpliva nanj. Cipriano umre in Mariana mu odpusti njegove grehe. Lucrecia svojim otrokom pove, da je Mauro po vsej verjetnosti zaradi srčnega napada padel v reko. Max in Flavia se odločita še naprej iskati očeta. Domingo zaupa Mariani, da je verjetno Horacio povzročil Ciprianovo prezgodnjo smrt.

Četrtek, 4.9. – 142. del
Cesar prijavi Horacia policiji, toda Horacio še ni zbežal iz države, zato ga policija v zadnjem trenutku aretira na letališču. Constanza je ljubosumna, saj namerava Max z Amayo odpotovati v Mexico City in se soočiti s Horaciom. Ko se skuša Horacio zagovarjati pred policijo, Carolina omeni vse zločine, za katere ga je obtožil Cipriano. Cesarju vseeno uspe Horacia spraviti iz pripora. Psihiater opozori Rebeco, da bo moral obvestiti oblasti, če Cecilia ne bo prostovoljno prišla na zdravljenje.

Petek, 5.9. – 143. del
Cesar zagotovi Horaciu, da bo vse v redu, če bo upošteval njegova navodila. Lucrecia pove Eloisi, da ne bo več skrbela za Lucia in da bo sinu povedala, da je njegov oče mrtev. Rebeca opozori Ceci, da jo bo prijavila oblastem, če namerava storiti kaj žalega njenemu sinu. Ulises skuša priti v stik s Horaciom in si zagotoviti novega pajdaša. Max in Amaya izvesta, da so Hoacia izpustili zaradi pomanjkanja dokazov. Juliana je prepričana, da Cesar stoji za Horaciovimi umazanimi deli.

Ponedeljek, 8.9. – 144. del
Amaya pove Juliani, da sta z Maurom nameravala razkrinkati Lucrecio, a kaj, ko je Mauro potem skrivnostno izginil. Cesarjev vohun tokrat ne sliši, kaj sta se pogovarjali Amaya in Juliana. Horacio upošteva Cesarjeva navodila in zjutraj pride v službo, kar Maxa izredno razjezi. Cesar in Lucrecia skličeta sestanek uprave, kjer naj bi odločili, kdo bo v času Maurove odsotnosti vodil podjetje.

Torek, 9.9. – 145. del
Lucrecia postavi Cesarja za vršilca dolžnosti direktorja podjetja. Marco Antonio izve, da je Amaya njegova sestra. Cesar pove Maxu, da bo Horacio še naprej delal v podjetju. Heriberto pove Ivanu, da je Flavia izvedela, da je zaljubljen vanjo in da mora zato zapustiti ranč. Amaya prizna Carolini, da jo je Horacio udaril. Juliana se sooči s Cesarjem, saj je lastnica 50-odstotnega deleža El paraisa. Manuel odpelje Joseja k lepotnemu kirurgu.

Sreda, 10.9. – 146. del
Cesar obišče Horacia v njegovem stanovanju in ga umori. Potem previdno obriše svoje prstne odtise in odide, ne vedoč, da je dogajanje posnela kamera na Horaciovem računalniku. Flavia prosi Heriberta, naj ne meša osebnih in poslovnih zadev in da ne želi, da zapusti El Paraiso. Cecilia povabi Ulisesa, da se skrije na njenem ranču, pri tem pa se znebi celo svoje tete, ki jo z denarjem vred pošlje drugam. Beca o tem pove Hectorju in Ivanu. Marco Antonio zdaj ve, da je Maurov sin in da je Amaya njegova sestra.

Četrtek, 11.9. – 147. del
Maxa aretirajo. Cesar prepričuje Constanzo, da je Max ubil Horacia, svoji materi pa pove, da je Maxu podtaknil umor zato, da bosta lažje nadzirala podjetje in vse okrog sebe. Rebeca prispe v El Paraiso in Ivan jo povabi, naj tam prespi. Lucrecia prosi Cesarja, naj svojega brata ne pusti predolgo v ječi. Eloisa in Amaya identificirata Horaciovo truplo. Max na sodišču zatrjuje, da je nedolžen. Marco Antonio najde hudo bolnega Maura pri Jacinti.

Petek, 12.9. – 148. del
Marco Antonio pove Jacinti in njeni babici, da je moški, ki je pri njima, njegov oče in da je zelo bolan, zato ga mora takoj odpeljati v bolnišnico. Mauro tako srečno prispe v bolnišnico, kjer ga takoj oskrbijo. Max še naprej zatrjuje, da ni ubil Horacia in da je bil ta še živ, ko je zapustil njegovo stanovanje. Amaya iz televizijskih poročil izve za Maxovo aretacijo in se z Mariano takoj odpravi v Mexico City. Tja sta namenjena tudi Ceci in Ulises.

Ponedeljek, 15.9. – 149. del
Maxa zaprejo v strogo varovani zapor. Mariana pove Amayi, da jo je klical Marco Antonio. Ivan prosi Ceci, če gre lahko z njo v Mexico City. Mariana preda Flaviji Heribertovo pismo. “Florencia” spet pokliče Lucrecio in pove Cesarju, da ve, da je bil on tisti, ki je ubil Horacia. Luciovo stanje se poslabša, ko mu Lucrecia pove, da je njegov oče mrtev in da je Max pristal v zaporu. Mauro prosi Marca Antonia, naj pokliče Manuela, a ga žal ne more priklicati.

Torek, 16.9. – 150. del
Mauro pokliče Juliano, ki je vsa iz sebe, ko izve, da je njen oče še vedno živ. Marco Antonio ji pove, kako priti do klinike. Mauro jo opozori, naj bo izredno previdna, saj nihče ne sme izvedeti, da je živ. Jorge prejme klic odvetnika, ki mu pove, da mora nemudoma odpotovati v Panama City, kjer naj bi ga čakala dediščina. Valeria želi v očetovo stanovanje. Carolina in Jorge želita preveriti, če je Cesar res sledil Maxu v Horaciovo stanovanje.

Sreda, 17.9. – 151. del
Marco Antonio pove Mauru, da je njegov in Florencijin sin. Amaya opozori Cesarja, da bo sprožila ločitveni postopek in se izselila iz hiše, toda Cesar je odločen, da bo obdržal posest Estrello, pa naj stane, kar hoče. Mauro je presrečen, ker je našel sina, zato mu Juliana ne želi povedati za Maxove težave. Amaya je zelo vesela, ko izve, da je Mauro še vedno živ. Mariana je zaskrbljena zaradi Ulisesovih groženj. Cesar družini oznani, da bodo kmalu prebrali Maurovo oporoko.

Četrtek, 18.9. – 152. del
Cesar skuša z zvijačo priti do Amayine posesti, toda Amaya mu ne nasede. Kasneje ji Cesar predlaga, da je pripravljen z njo skleniti kupčijo ter za Maxovo svobodo zahteva njeno posest. Cecilia preda Ulisesu nahrbtnik, poln denarja. Ivan to vidi in se zapodi za njim, toda Ulisesu uspe pobegniti. Hector pove policiji, v katerem hotelu sta Cecilia in Ulises, zato da bi policisti zaščitili njegovega sina in Mariano.

Petek, 19.9. – 153. del
Mauro prek televizije izve, da je Max v zaporu, pri tem pa skoraj doživi nov srčni napad. Flaviji prijateljica namigne, da jo Heriberto lahko osreči. Amaya pove Manuelu, da je podpisala ločitvene papirje in da ne živi več pri Montesinosovih. Amaya izve, da Cesar ni Maurov sin. Constanza pove Nori, da se bo sama preselila v stanovanje, ki ji ga je dal njen oče. Maxov sotrpin v ječi mu predlaga, da skupaj pobegneta.

Ponedeljek, 22.9. – 154. del
Amaya in Cesar skleneta kupčijo, s katero Amaya v zameno za Maxovo svobodo Cesarju preda svojo posest. Cesar zato pokliče Arriaga, ki naj bi se za zajeten kupček denarja predal policiji. Carolina predlaga Amayi, naj da odpoved, saj njen načrt ni uspel, toda Amaya želi vztrajati, dokler ne najdejo Maura. Juliana je besna na svojega brata, ki je že zavzel Maurovo pisarno in se skorajda razglasil za novega direktorja podjetja.

Torek, 23.9. – 155. del
Max prosi Cesarja, naj ga takoj obišče v zaporu. Constanza prosi Estebana, naj jo po porodu vzame nazaj v službo. Amaya predlaga svoji hčeri, da odideta daleč stran, kjer ju nihče ne pozna, saj ju le tako nihče ne bo mogel prizadeti. Jorge prosi Tanio, naj se z njim in Alexo odpravi v Mexico City. Juliana zagotovi Amayi, da Cesar ne bo obdržal njene posesti. Max medtem Cesarju ponudi vse, kar ima, samo da ne bi Amayi vzel Estrelle. Toda Cesar se bratu le posmehuje.

Sreda, 24.9. – 156. del
Max pove čuvaju v zaporu, da je umoril Horacia. Cesar medtem Arriagi daje navodila glede tega, kaj naj pove policiji. Obljubi mu tudi, da bo na njegov bančni račun še danes nakazal obljubljeni denar. Cesarjev odvetnik predlaga, da bi Maurovo oporoko prebrali v kaznilnici, da bo lahko pri branju prisoten tudi Max. Cesar je besen, ko izve, da je Max oblastem zatrdil, da je umoril Horacia.

Četrtek, 25.9. – 157. del
Constanza Amayi prisoli klofuto in ji pove, da jo sovraži. Iriarte obvesti Maxa, da bodo prebrali oporoko njegovega očeta. Juliana spozna Alexo in Tanio. Tania spozna Lucia in izve, da je Max v ječi. Manuel obtoži Joseja, da mu je ukradel ček, toda Jose to zanika in odide od hiše. Constanzi je slabo. Flavia pove Juliani, da je postala Heribertovo dekle. Juliana roti Maxa, naj oblastem pove, da je nedolžen. Med branjem oporoke se v kaznilnici nenadoma prikaže Marco Antonio.

Petek, 26.9. – 158. del
Ulisesovi možje poskušajo ugrabiti Valerio, toda Ivanu uspe preprečiti najhujše, pri tem pa Ulises pade pod tovornjak. Cecilio aretirajo, a se brani, da ni sodelovala pri poskusu ugrabitve. Lucrecia zaradi halucinacij izgublja nadzor nad seboj. Boji se vzeti zdravila, saj sumi, da jo skuša nekdo zastrupiti. Ivan svetuje Rebeci, naj v zaporu obišče Cecilio, saj bo ta za dolgo časa pristala za zapahi. Cesar medtem skuša skleniti kupčijo z Marcom Antoniem in izdati lastno mater.

Ponedeljek, 29.9. – 159. del
Jorge zasnubi Juliano. Genoveva izve da je njen sin hudo ranjen. Začne se Maxovo sojenje. Beca pove Ceci, da je ne bo zapustila in da jo bodo tokrat obsodili na zaporno kazen. Ulises izve, da bo kljub poškodbi pristal v zaporu. Amaya na sodišču priča v Maxov prid, Cesar pa sodniku pove, da je njegov brat najbrž res morilec. Manuel pove svojemu sinu, da je oslepel. Maxov odvetnik izve, da njegovi bratje in sestra sumijo, da je bil Cesar tisti, ki je umoril Horacia.

Torek, 30.9. – 160. del
Amaya v zadnjem trenutku na sodišče pripelje sosedo Jimeno, ki priča, da je bil Horacio še vedno živ, ko je Max zapustil njegovo stanovanje. Sodnik zato zahteva Maxovo izpustitev. Max bratu in materi očita, da sta ga izdala in da se bo s Constanzo izselil iz družinske hiše. Amaya in Valeria iz Horaciovega stanovanja odneseta njegov računalnik. Lucrecia odpelje Lucia v internat in ga tam pusti, čeprav jo Luci roti, naj tega ne stori.

Sreda, 1.10. – 161. del
Mauro oznani, da je on edini direktor podjetja. Cesarju pove, da ni njegov oče, Lucrecio pa obtoži, da ga je hotela umoriti. Lucrecia ostane brez besed, hinavski Cesar pa ji zabrusi, da bi dal vse na svetu, da ne bi bil njen sin. Lucio pobegne iz internata. Amaya pove Cesarju, da ima dokaze, da je sodeloval s svojo mamo. Cesar vse skupaj zanika in Mauru zagotovi, da je Lucrecia tista, ki je morilka. Iz obupa se Cesar nazadnje odloči pobegniti, za talko pa vzame Constanzo.

Četrtek, 2.10. – 162. del
Max obljubi Constanzi, da bo vedno skrbel zanjo in za njunega sina, a da je v resnici še vedno zaljubljen v Amayo. Mauro in Juliana najdeta Lucia. Mauro svojemu najmlajšemu sinu obljubi, da ju nihče več ne bo nikoli ločil. Lucio očetu pove, da je njegova mama zlobna in da želi, da Eloisa postane njegova mama. Alan izve, da je Alexa Jorgejeva hčerka, in je nad tem navdušen. Manuel in Genoveva se končno poročita. Mariana diplomira in se z Ivanom preseli v najemniško stanovanje. Ulises pristane v zaporu. Max in Cesar se končno soočita. KONEC!

Oddaj komentar