TV Azteca bo ostala brez dveh zvezdnic telenovel

05. 08. 2014

Mehiška TV Azteca bo še letos ostala brez dveh igralk, ki veljata za veliki zvezdnici teh latino zgodb. Edith González, ki ji konec leta poteče pogodba je že napovedala, da je ne bo obnovila saj je nezadovoljna z delom pri tej produkcijski hiši. Gabriela Spanic pa naj bi celo predčasno prekinila pogodbo in za to bo morala plačati kazen.

edith gonzalez gabriela spanic

O odhodu Edith González se je že v začetku leta govorilo, ko so odpovedali njeno telenovelo Las Bravo. Nekako so uspeli najti skupni jezik in premiera se bo zgodila 18. avgusta čeprav pol leta kasneje kot je bilo sprva načrtovano.
Podobno zgodbo ima tudi njena igralska kolegica Gabriela Spanic, ki bi morala še letos posneti novo telenovelo Mujeres de arena, ampak so jo odpovedali in odločili, da jo bodo snemali prihodnje leto. Sama je tudi že potrdila, da pogodbe, ki ji poteče v začetku prihodnjega leta ne bo obnovila. Vse glasnejše so govorice, da si jo ponovno želi ameriški Telemundo ta pa naj bi bil pripravljen plačati tudi kazen mehiški TV Azteci za predčasen prestop.

Oddaj komentar