Moje srce je tvoje, 1. – 177. del

05. 01. 2015

Ponedeljek, 5.1. – 1. del
Fernando je bogat, nedavno ovdovel poslovnež, ki se sam trudi vzgajati svojih sedem neubogljivih otrok. Pomoč poišče pri novi varuški Ani, v katero se tudi zaljubi. Vendar pa Fernando ne ve, da je Ana hkrati tudi eksotična plesalka v nočnem klubu, ki se na vse pretege trudi skriti svoje dvojno življenje. Njene sanje so postati mama in naveže se na njegove otroke. Ko se pojavi še Isabela, poslovna in prefinjena ženska, katere glavna ambicija je poročiti se z milijonarjem, mora Fernando dobro razmisliti, katera bo grela njegovo srce.

Torek, 6.1. – 2. del
Fernandovih sedem otrok je odločenih, da nobena ženska ne bo nadomestila njihove pokojne mame, zato si prisežejo, da bodo zagrenili življenje vsem varuškam, ki pri njih iščejo delo. Ana na zavodu za zaposlovanje odda nepravilne podatke in po spletu dogodkov jo pošljejo k Lascurainovim za varuško. Ana se čudi mogočnemu posestvu in vragolijam, ki so jih zanjo pripravili otroci. A najmlajša Luz, ki od materine smrti ni več spregovorila, je nad Ano navdušena.

Sreda, 7.1. – 3. del
Otroci si spet privoščijo Ano. V posteljo ji stresejo prah za srbenje in ko Ana steče po stopnicah, se nesrečno spotakne ob igračo in pade. Ker je nezavestna, otroci v strahu pokličejo očeta, ki Ano odpelje v bolnišnico. Kasneje Ana otrokom razloži, da je odraščala v sirotišnici in je leta dolgo iskala svojo mamo. Spozna tudi Isabelo, ki se do nje obnaša zelo vzvišeno. Johnny pa jo obvesti, da je bil šef bara Doroteo zelo jezen, ker ni prišla v službo.

Četrtek, 8.1. – 4. del
Ana je čedalje bolj okupirana z delom z otroki, hkrati pa opravlja delo plesalke v baru. Nando jo začne poučevati angleščino in Ana je vsa navdušena nad širokim izborom knjig v družinski knjižnici. Ker mala Luz čedalje več govori, je Fernando prepričan, da je to Anina zasluga, za kar ji je globoko hvaležen. Hkrati pa se ne strinja z nekaterimi njenimi vzgojnimi ukrepi, zato se Ana odloči odditi. Vendar je Fernado zaradi otrok pripravljen narediti vse, da bi Ano obdržal.

Petek, 9.1. – 5. del
Doroteo se pritožuje Johnnyju, da je Ana med plesom skoraj zaspala. In res ji ni lahko z dvema službama. Skrbi jo za Fanny, ki hoče iti ven brez očetovega dovoljenja. Skrbi jo za Bruna, ki ima gripo, kar zmoti Fanny in Manuelo. Alicia jo prosi, naj očeta prepriča, da jim da višjo žepnino. Fernando na večerjo povabi Isabelo. Natakar na večerji pa je Johhny, ki je tako šokiran, ko vidi Ano, da mu pladenj pade iz rok.

Ponedeljek, 12.1. – 6. del
Doroteo besni, ker se Ana ni prikazala v službi. Gustavo zapeljuje Fanny, vendar ga dekle zavrne, ko se spomni Aninih nasvetov. Isabela ne izgublja časa in na veliko zapeljuje Fernanda. Ker je Ana namignila Fernandu, da ima Nando težave, se oče poskuša pogovoriti z njim. Bruno Ani pove, da se bliža Fernandov rojstni dan, zato Ana zbere vse otroke, da se domenijo glede rojstnodnevnega presenečenja za očeta. Vendar za rojstni dan zve tudi Isabela, ki organizira svoje presenečenje s poslovnimi partnerji.

Torek, 13.1. – 7. del
Otroci očetu voščijo vse lepo za rojstni dan, nato pa mu zaigrajo igrico, pripravljeno prav zanj. Skupaj z Ano pojejo in plešejo, Fernado pa si za rojstni dan želi, da bi bilo z otroki vse v najlepšem redu. Ko mu dajo še darilo, prizna, da je to najlepši dan v njegovem življenju. Jennifer sprašuje Ano, če je Johnny res pravi moški zanjo. Lulu pa ji pove, da so našli njeno mamo. Fanny zaloti Isabelo ravno v trenutku, ko poljublja njenega očeta, kar jo zelo razjezi. Ani pa za rojstnodnevno večerjo posodi mamino obleko.

Sreda, 14.1. – 8. del
Na večerji gre vse narobe. Potem pa še Ana vidi, kako Fernando poljublja svojo asistentko. Ana se prvič sestane z Mario, obe sta zelo navdušeni in srečanje prehitro mine. Fanny sreča Leona, ki jo je branil pred Gustavom, in očitno je, da se je punca zaljubila do ušes. Nicolas Fernanda opozori, naj ne posveča ves svoj čas samo delu in naj se raje še malo zabava. Isabela pa mu očita, da se ne zmeni za njene potrebe. DNK test žal pokaže, da Maria ni Anina mati.

Četrtek, 15.1. – 9. del
Fernando se pogovori s Fanny, kako se včasih počuti osamljenega in da mu je všeč Isabela. Ana otrokom pove, da žal še ni našla mame in otroci se ljubeče stisnejo k njej. Fernando pa jo vpraša, če je bila v življenju že velikokrat razočarana. Alicia je obupana zaradi mozoljev. Gustavo še vedno nadleguje Fanny, vendar ji na pomoč spet priskoči Leon. Nicholas in Jennifer sta si čedalje bolj naklonjena. Ko Nico to prizna Ani, se takoj oglasi Fernado, da gre punci samo za denar.

Petek, 16.1. – 10. del
Fernando se boji, da bo Jennifer izkoristila njegovega očeta. Isabela mu svetuje, da bi se Jennifer gotovo odpovedala Nicholasu, če bi ji ponudili primeren znesek, zato se skupaj odpravita v nočni klub. K sreči je Ana takrat zamaskirana v zapeljivo mačko Lolo, Fernanda pa očarajo njene oči. Ko naslednjega dne doma sreča Ano, se spomni na zepeljivko iz Chicaga. Nicolas Jennifer povabi, da bi živela pri njem, vendar ga ona zavrne, ker mora najprej razčistiti s svojimi čustvi.

Ponedeljek, 19.1. – 11. del
Fernando ne more pozabiti zapeljive Lole, zaradi tega ignorira celo Isabelo. Raje se odpravi v klub, kjer mu Johnny pove, da je Lola odšla za vedno. Otroci se pri zajtrku začnejo obmetavati s kosmiči. Medtem ko Fernanda otroška razposajenost zabava, se Ana huduje nad zapravljanjem hrane. Fernandu omeni, da bi bilo bolje, če bi manj časa preživljal v uradu in več z otroki. Leon pove Fanny, da žal prihajata iz popolnoma različnih svetov, vendar bi Fanny vseeno rada postala njegovo dekle. Isabela sumi, da se nekaj plete med Fernandom in varuško.

Torek, 20.1. – 12. del
Fernando se končno sestane z ‘Lolo’, vendar ga ženska popolnoma razočara. Osmešen se vrne domov in se zaupa Ani, ona pa mu hudomušno namigne, da je včasih tisto, kar si želimo, na dosegu roke. Fernando ji prizna, da je v resnici ona vodilna sila v njihovi hiši in da jo imajo otroci zelo radi. Isabela je odločena, da bo Fernando njen in v ta namen je pripravljena narediti vse. Johnny čuti, da se Ana oddaljuje od njega in se boji, da jo bo izgubil.

Sreda, 21.1. – 13. del
Ano dvojča prepričata, da imata visoko temperaturo, zato pokliče njunega očeta. Vendar se na Fernandov telefon oglasi Isabela in pove, da je Fernando zaseden. K sreči ji dvojčka priznata, da sta si vse izmislila, zato ju pošlje v šolo. Nando se zaradi zlorab in posmeha vrstnikov čedalje bolj zapira vase. Fernando prepriča Isabelo, da morata takoj domov, ker ga skrbi za hčerko Fanny. Fanny mu doma pove, da hodi z Leonom, ter da jo zelo moti njegovo razmerje z Isabelo, zaradi katere zanemarja svoje otroke.

Četrtek, 22.1. – 14. del
Fanny je tako jezna na očeta, da ga sploh noče več videti. Ana hoče posredovati, vendar je Fanny odločena, da bo odšla k Leonu. Fernando prizna Ani, da se ni obnašal najlepše, vendar si iz vsega srca želi, da bi bila njegova hčer srečna in v najobčutljivejših letih ne bi delala usodnih napak. Zaradi popite pijače prosi Ano, naj jih nikoli ne zapusti, pove ji, da je čudovita in jo poljubi. Isabela pridobi Leonov naslov in je odločena urediti problem s Fanny, samo da si pridobi Fernanda nazaj.

Petek, 23.1. – 15. del
Ana Fernandu svetuje, naj bo bolj razumevajoč do svojih otrok. Fanny od Isabele zahteva, da se nikoli več ne vmešava v njeno življenje. Fernando Leonu zagotovi, da nikoli ni bil njegov namen odgnati nekoga nižjega stanu, ga pa neizmerno skrbi za hčerko. Zato mu Leon obljubi, da bo poskušal pregovoriti Fanny, da bo spet govorila z njim. Fernando pove Ani, da je napaka, kar se je zgodilo med njima, Isabeli pa se izpove, kako zelo pogreša svojo hčer.

Ponedeljek, 26.1. – 16. del
Ana Johnnyju pove, da je z njunim razmerjem konec, ker ga ne ljubi več. Jennifer pa pove, da jo je Fernando poljubil in je zaljubljena vanj, čeprav je Fernando kasneje poljub obžaloval. Tudi Fernando je zmeden nad svojimi čustvi. Ko Fernando odide k Fanny, ji iskreno prizna, kaj mu hči pomeni in da si iz vsega srca želi, da pride nazaj domov. Yolanda nagovarja Isabelo, da naj kar sama zasnubi Fernanda, sicer bosta izgubili vse. Nicolas prizna Ani, da ni prepričan, ali ga Jennifer resnično ljubi.

Torek, 27.1. – 17. del
V restavraciji se srečajo Johnny, Ana, Fernando in Isabela. Johnny Fernandu pove, da je Ana njegovo dekle, kar ljubosumnemu Fernandu ni niti najmanj všeč. Ana Johnnyju pove, da ni nobene možnosti, da bi ponovno postala par, ter da ne prenese Isabele, ker je Jennifer ponudila denar, če zapusti Nicolasa. Ker je ozračje napeto, najprej odide Isabela, nato še Johnny, tako da Ana in Fernando ostaneta sama. Imata čudovit večer, dokler ne izvesta, da se je Nando nevarno poškodoval v prometni nesreči in takoj odideta v bolnišnico.

Sreda, 28.1. – 18. del
Isabela in Jennifer se v bolnišnici stepeta. Nandovo stanje je stabilno in ko se zbudi iz kome, očetu najprej pove, da bi se moral poročiti z Ano. Fernando prizna Ani, da ga glede na ljubezen do njegovih otrok spominja na pokojno ženo. Kasneje skupaj prepričujeta Nanada, da največ šteje njegovo življenje, da si ga Ximena ne zasluži in da bo nekoč spoznal dekle, ki ga bo resnično ljubilo. Isabela se zaveda, da bo Fernanda osvojila le, če si bo pridobila njegove otroke. Tudi Johnny si zadane, da bo Ano dobil nazaj.

Četrtek, 29.1. – 19. del
Nicolas Fernandu pove, da je skupaj z Ano in otroki videti zelo srečen in da bi bila Ana odlična mati njegovim otrokom, njemu pa partnerica. Fernando je na večerji z Isabelo šokiran, ko ga Isabela zasnubi. Istočasno v klubu Chicago Johnny zasnubi Ano. Tako Fernando kot Ana snubitev zavrneta. Nando se izpove Ani, kako je prizadet zaradi Ximene, vendar pa se je iz tega nekaj naučil. Fernando Nicolasu in Brunu prizna, da ljubi Ano.

Petek, 30.1. – 20. del
Jennifer boli trebuh, vendar temu ne namenja pozornosti, raje pokliče Ano in jo opozori, da bo Johnny naredil kakšno neumnost. In res se Johnny sreča s Fernandom ter ga udari. Navrže mu še, da je nekaj v zvezi z Ano, kar še ne ve. Razdraženi Fernando najprej nadere Ano, da ne skrbi dovolj za otroke, ko pa se malce pomiri, jo le vpraša o tistem, česar naj o njej še ne bi vedel. Ko mu Ana ravno hoče povedati glede svoje druge službe, ju zmoti Fanny, ki se očetu zahvaljuje za nov avto.

Ponedeljek, 2.2. – 21. del
Fernando, Ana in otroci preživljajo čudovit dan v živalskem vrtu. Fernanda kasneje sicer zmoti, ko vidi, kako se Fanny pred univerzo poljublja z Leonom. Med poljubljanjem zaloti tudi Bruna in Manuelo. Medtem Yolanda posumi, da Isabeline slabosti in neprestana lakota lahko pomenita samo eno: nosečnost! To je sedaj njun glavni adut. Otroci pa posumijo, da se med očetom in Ano nekaj plete in so nad tem zelo zadovoljni.

Torek, 3.2. – 22. del
Mala Luz vsem po hiši navdušeno raztrosi, da je videla, kako očka poljublja Ano. Nad tem so vsi zadovoljni, tudi Nicolas čestita Ani in ji pove, da je nad tem navdušen. Medtem pa Isabela pove Fernandu, da pričakuje njegovega otroka. Brunu se je na obisk napovedala njegova mama. Problem je, ker ji je natvezil, da je bogat in ima sedem otrok. Ana stvari vzame v svoje roke in ko mama pride na obisk, vsi igrajo svoje vloge. Manuela je njegova žena, vsi otroci so njuni, gospod Nicolas pa se spremeni v strežnika.

Sreda, 4.2. – 23. del
Bruno se kesa zaradi laži, zato mami prizna, kako je v resnici. Nando se z očetom pogovarja glede Ximene in Fernando mu pove, da se bo poročil z Isabelo. Ker se Jennifer še vedno ne počuti dobro, jo Ana nagovarja, naj obišče zdravnika. Ana hoče govoriti s Fernandom, a se on temu izogiba. Isabeli pove, da se bo poročil z njo, saj si njun otrok zasluži, da odrašča v naročju družine.

Četrtek, 5.2. – 24. del
Ano skrbi, ker se Fernando do nje vede brezbrižno. Tudi po pogovoru z Nandom je samo še bolj zmedena. Medtem Fernando zasnubi Isabelo, očetu pa pove o poročnih planih. Ker je Nicolas prepričan, da bo njegova izvoljenka Ana, to raztrosi po vsej hiši, zaradi česar so vsi veseli. Dekleta Ano lepo pripravijo na ta dogodek, jo naličijo, sfrizirajo, oblečejo in nihče si ne predstavlja, kako veliko razočaranje jih čaka.

Petek, 6.2. – 25. del
Fernando Ano povabi v restavracijo, ker ji mora povedati nekaj pomembnega. Seveda je Ana prepričana, da jo bo zasnubil. Ko sliši, da je zasnubil Isabelo, v solzah zbeži. Ko Fernando novico oznani še otrokom, so vsi zelo razočarani, saj vsi po vrsti sovražijo Isabelo. Naslednje jutro Fernando šokiran odkrije, da so mala Luz in dvojčka zbežali od doma. Jennifer dobi izvide in morala bo na operacijo. Ana izve za Isabelino nosečnost in sedaj ji je jasno, zakaj je Fernando sprejel tako odločitev.

Ponedeljek, 9.2. – 26. del
Ana zatrdi Fernandu, da ga ne ljubi in mu želi vso srečo z Isabelo. Fanny je besna in očetu zabrusi, da je Isabela nosečnost izrabila zgolj za to, da si ga zagotovi. Tudi Nicolas se ne strinja s sinovo odločitvijo. Jenny Nicolasu ne omeni svoje bolezni. Otroci so šokirani nad tem, da bo njihova nova mama Isabela in Ana jih tolaži, da bo ona še vedno z njimi. Nicolas pokliče svojega drugega sina Diega, naj se zaradi bratove poroke vrne v Mehiko. Ker si hoče Isabela pridobiti nasprotnike, se opraviči Ani, vendar ji Ana ne zaupa.

Torek, 10.2. – 27. del
Nicolas hoče govoriti z Jennifer, ker vidi, da je nekaj narobe, vendar se Jennifer noče odpreti. Isabela prosi Fanny, naj jo sprejme in ji pomaga, da jo bodo sprejeli tudi njeni bratci in sestrice. Sicer otrok ne prenese, vendar dokler ni zares poročena s Fernandom, bo naredila vse, da tega ne bo nihče opazil. Johnny prosi Ano za novo priložnost, vendar ga zavrne. Ko jo hoče na silo poljubiti, to prepreči Fernando, ki ne more skriti svojega ljubosumja.

Sreda, 11.2. – 28. del
Fernando pove Ani glede zabave ob zaroki in jo prosi, naj otroke prepriča, da ne bodo delali neumnosti. Ko Ana zjutraj pride na delo, naleti na Diega Lascuraina in je sprva prepričana, da gre za vlomilca. Diego takoj zazna napetost med Fernandom in Ano. Ko mu oče razloži zadevo, je takoj navdušen nad Ano. Fanny in Leon doživita svojo prvo skupno noč in Fanny vsa navdušena o tem pove Ani. Otroci pa ne bi bili otroci, če z njim neljubo zabavo ne bi imeli svojih načrtov.

Četrtek, 12.2. – 29. del
Vsi so v pričakovanju zaročne zabave. Ko Fernando v kotu naleti na Ano, ji prizna, da je bila najlepši del njegovega življenja, a Ana ga odbije. Isabel se na zabavi sramuje Yolande, zato jo predstavi za varuško, čeprav Ana in Jenny takoj posumita, da je v resnici Isabelina mama. Otroci Isabeli v pijačo na skrivaj vsujejo prašek za riganje, zato je njen govor vse prej kot očarljiv. Ana takoj posumi, za čigavo maslo gre. Vendar nihče ne more preprečiti neizogibnega: Fernando pred vsemi Isabelo zaprosi za roko.

Petek, 13.2. – 30. del
Ko Isabela pretirano navdušeno pristane na snubitev, se iz tega vsi norčujejo. Diego Ani razloži, da nekaterih stvari svojemu bratu nikoli ne bo odpustil. Yolanda zapeljuje Nicolasa. Isabela se Fernandu pritožuje nad Ano, vendar jo Fernando prekine, da je Ana zelo pomembna za njihov dom. Ana otroke ošteva zaradi potegavščine, ki so jo pripravili Isabeli, Fernando pa za to krivi njo.

Ponedeljek, 16.2. – 31. del
Fernando in Ana se pogovarjata o svojih čustvih. Ana mu zagotovi, da nikoli ne bo zapustila otrok, ker so ji preveč prirasli k srcu, vendar pa onadva ne smeta več govoriti o ljubezni med njima. Isabela prosi Fernanda, če bi se lahko poročila v roku treh tednov. Jennifer zdravniki potrdijo diagnozo raka materničnega vratu. Fernando prepričuje Fanny, naj naredi kaj koristnega s svojim časom in da naj se potrudi, da se bosta z Isabelo bolje razumeli.

Torek, 17.2. – 32. del
Fanny se potoži Nicolasu, kako žalostna je zaradi Ane in da ne ve, kaj naj bi sploh počela s svojim življenjem, on pa ji namigne, da se za Ano zanima tudi Diego. Nando se zaupa Fanny, kako je Ximena občasno prav čudna, Fanny pa ga posvari pred njo. Jennifer bo morala na operacijo, po kateri ne bo mogla imeti otrok. Sebastian se čedalje več druži s poulično plesno tolpo, čeprav mu Ana to odsvetuje. Diego in Fernando sta zaradi Ane ljubosumna eden na drugega. Diego Ani pove, da mu je Fernando pred leti prevzel Fanny in se z njo poročil.

Sreda, 18.2. – 33. del
Ana Diegu pove za razmerje s Fernandom, Nicolas pa prizna, da ga je Jennifer zapustila. Isabela ves čas nameni pripravam na poroko. Diego jasno pove Fernandu, da mu je Ana všeč, nato pa v Chicagu odkrije, da Ana dela tudi tam. Diego vztraja, da bo bratu povedal resnico. Fernando se zaveda, da Isabele ne ljubi in da bo njegova zaročenka poskušala narediti vse, da se znebi Ane. Da novice ne bi izvedel od brata, Ana Fernandu napiše pismo, kjer pojasni vse o svojem dvojnem življenju.

Četrtek, 19.2. – 34. del
Diegu uspe Fernandu izmakniti Anino pismo. Jennifer pove Nicolasu o svoji bolezni in čeprav ji Nicolas ponudi denar za operacijo, ga zavrne. Isabela si želi velike in razkošne poroke, a jo Fernando zavrne. Glede na to, da se bo Fernando poročil z Isabelo, Diego Ani predlaga razmerje, vendar ga Ana zavrne. Ko jo Diego poljubi v slovo, to vidi ljubosumni Fernando. Alicia je prva med otroki, ki se spoprijatelji z Isabelo.

Petek, 20.2. – 35. del
Fernando in Diego se prepirata glede Ane. Fernando pojasni bratu, da ljubi Ano, vendar se mora poročiti z drugo žensko. Jennifer se po operaciji vrne domov, kjer jo presenetita Ana in Dana, tudi Nicolas ji brezpogojno stoji ob strani. Diego prosi Ano, če bo na poroki njegova spremljevalka, vendar mu Ana zatrdi, da sploh ne bo šla na poroko. Leon ima skrivnosti, ki jih ni pripravljen deliti s Fanny. Pred poroko Fernando prizna Ani, da jo ljubi.

Ponedeljek, 23.2. – 36. del
Ana in Fernando se pogovarjata o svojih čustvih. Ko to slišita dvojčka in Luz, ju zaklenejo v sobo, kar seveda razbesni Isabelo. Tamara se izpove Leonu, da ga pogreša, on pa se sprašuje, zakaj ga je potem skupaj z njunim sinom zapustila. Še vedno pa se o tem ne upa povedati Fanny. Fernando in svatje v cerkvi čakajo na Isabelo, ta pa se raje sooči z Ano in ji obljubi, da ji bo do konca zagrenila življenje.

Torek, 24.2. – 37. del
Med poročno slovesnostjo si Ana zvije gleženj, zato jo Diego odpelje v bolnišnico. Bruno je zgrožen, ko se na vratih Lascurainovih pojavi Yolanda in naznani, da se bo vselila s Fernandovim dovoljenjem. Nicolas pove Diegu, kako močno si želi, da bi se pobotal s Fernadom, vendar do tega ne bo nikoli prišlo, če bo Diego zapeljeval Ano. Leon Tamari pove, da ima novo dekle, Fanny pa se izpove Ani, da je nekaj narobe z Leonom.

Sreda, 25.2. – 38. del
Fernando je na medenih tednih z Isabelo, vendar ima v mislih samo Ano. Nicolas v klubu Chicago spozna, da tam dela tudi Ana. Jenny mu razloži, da je Ana to skrivala samo zato, ker ji služba z otroki toliko pomeni. Fanny ne razume, kaj se dogaja z Leonom, zato odide k Margariti, tam pa vidi Mauriciovo sliko. Ana se sreča z ravnateljem in tako izve, da je Sebastian padel kar pri petih predmetih. Ko se pogovori s Sebastianom, spozna, kako zelo je jezen na očeta zaradi poroke z Isabel.

Četrtek, 26.2. – 39. del
Ana pove Fernandu glede Sebastiana in tudi, da to ne more urediti brez njegove pomoči, kar seveda vznemiri Isabelo. Sebastian noče govoriti z očetom, posluša pa Diega, ko mu pove, kako je bil tudi sam kot otrok upornik, sedaj pa ve, da je z odpuščanjem mogoče marsikaj spremeniti. Nicolas se pripravlja, da bo zasnubil Jennifer. Diego Ani prizna svoja čustva, vendar se Ana izgovori na svoje zlomljeno srce.

Petek, 27.2. – 40. del
Diego prisluškuje za vrati, ko Ana prizna Fanny, da ji je Diego všeč. Tudi Fanny se strinja s tem, da bi Ana poskusila z Diegom, saj se je njen oče odločil za drugo. Isabela in Yolanda se obnašata kot gospodarici hiše. Ko Fernando sliši, kako se Yolanda pogovarja z Brunom, jo opozori, da mora biti do njega spoštljiva. Ana predlaga Fernandu in Diegu, naj se v Sebastianovo dobro pobotata.

Ponedeljek, 2.3. – 41. in 42. del
Fernando sprašuje Ano, kakšno mnenje ima glede Diegovega snubljenja, vendar mu Ana odgovori, da kot poročen moški nima pravice, da jo zaslišuje glede njenih čustev. Leon Tamari predlaga ločitev, vendar ga zavrne. Ximena Nandu prizna, da ima bipolarno motnjo in da je to razlog za njeno obnašanje. Ker sta si Ana in Diego čedalje bliže, ljubosumni Fernando opozori Ano na njeno obnašanje v službi. Diego se dobi z Doroteom, da bi poplačal Anine dolgove.
Doroteo zabrusi Diegu, da je Ana zanj zlata jama, zato je ne bo kar tako izpustil iz rok. Fanny v ocetovi pisarni naleti na Enriquea, ki pa se do nje obnasa zelo arogantno, dokler osramocen ne izve, da je Fernandova hci. Fernando Fanny prizna, da ljubi Ano in se je porocil samo zaradi okoliscin, se vedno pa so mu na prvem mestu otroci. Leon se odloci, da bo Fanny razkril vso resnico glede Tamare in Mauricia.

Torek, 3.3. – 43. in 44. del
Ana se opraviči Diegu, ker je tako ostro odreagirala glede denarja in da ve, da ji je hotel pomagati iz ljubezni. Isabela je besna, ker Fernando večino svojega časa nameni otrokom in prepričana je, da je to zaradi Ane. Nicolas se obrne na otroke in Ano, da bi se skupaj potrudili, da bo njegova snubitev Jenny nekaj posebnega. Leon se končno izpove Fanny glede svoje družine in čustev, ki jih čuti do nje, vendar ga Fanny razočarana zapusti.
Ana prizna Jenny, da je v njenem srcu še vedno Fernando in se ji zdi nepošteno do Diega, da ga izrablja za to, da bi nekoga prebolela. Fernando se pogovori z Nandom glede Ximenine bolezni. Čeprav Diego zagotavlja Fernandu, da resnično ljubi Ano, je Fernando prepričan, da se mu hoče samo maščevati. Yolanda obtoži Ano, da je ukradla Isabelino dragoceno ogrlico. Diego se hoče čim prej izseliti iz bratove hiše, zato išče stanovanje.

Sreda, 4.3. – 45. in 46. del
Isabela se obrne na Fernanda, da bi poplačal njene dolgove. Fernando pristane, nato pa je šokiran nad zneskom njenih dolgov. Fanny nerada pristane, da bo delala z Enriqueom. Dogovorita se, kaj bo njeno delo, v resnici pa jo hoče Enrique izrabiti za svoje maščevanje. Ana je zaskrbljena, ko ji Sebastian zabrusi, da bo vedno sovražil Isabelo. Fernandu pove, da Sebastian še vedno ni prebolel mamine smrti. Fanny spozna Mauricia.
Diego in Ana se odpravita na tečaj salse, pridružita pa se jima tudi Nando in Ximena. Tamara prevozi rdečo luč in se zaleti v avtobus, medtem ko na zadnjem sedežu sedi Maurico. Isabela zagotavlja materi, da se bo na premeten način znebila varuške. Fernando poviša Enriquea v podpredsednika družbe. Isabela pove Enriqueu, da je otrok, ki ga pričakuje, v resnici njegov, nato pa se strastno poljubita.

Četrtek, 5.3. – 47. in 48. del
Enrique prizna Isabeli, kakšne plane ima s Fanny. Isabelo zmoti, ker sta dvojčka spala v njeni postelji. Diego se odseli v svoje stanovanje, Fernandu pa pove, da se je zaradi Ane pripravljen odreči vsemu. Ximena se pogovori s Fanny glede Leona. Fannyjina mlajša bratca pa zaslišita Ximeno glede njenega razmerja z Nandom. Johnny povabi Diega in Fernanda na svojo komično predstavo v Chicago.
Isabela prizna materi, da je velika verjetnost, da je oče njenega otroka Enrique. Fanny in Enrique se odpravita na kosilo in Fanny mu govori o Leonu. Nicolas zasnubi Jennifer in ona pristane. Isabela obišče Enriquea in ugotovi, da namerava zapeljati Fanny. Fernando prepričuje malo Luz, da ji bo za zobek, ki ji bo izpadel, zobna vila pripravila presenečenje. Nicolas od Isabele zahteva, da se do Jennifer vede spoštljivo.

Petek, 6.3. – 49. in 50. del
Fernando prizna Brunu, da še vedno ljubi Ano, ki pa jo zdaj zapeljuje njegov brat. Bruna povabi, da gresta skupaj na Jonnyjevo predstavo, tam pa naletita na Diega, Ano, Jennifer in Nicolasa, ki praznujejo zaroko. Isabela zaloti Ano in Fernanda med poljubom, na pomoč pokliče mamo, vendar je Yolanda kot običajno preveč pijana. Fanny noče ničesar slišati o Leonu, ki zaman išče službo in se je s sinom preselil nazaj k mami.
Isabela pove Enriqueu, da se je zaljubila v Fernanda, vendar on še vedno ljubi Ano. Zato Enriquea prosi, naj ji pomaga uničiti Ano. Nicolas na socialni službi poizveduje glede posvojitve otroka, vendar so za to še največji problem njegova leta. Ana Diegu pomaga pri nastanitvi v novo stanovanje, pri tem pa mu pove svojo življenjsko zgodbo, kako jo je kot otroka zapustila mama in jo ves ta čas zaman išče. Dvojčka imata z Isabelo svoje načrte.

Ponedeljek, 9.3. – 51. in 52. del del
Isabela opomni Ano, naj se izogiba njenega moža, Enrique poskuša očarati Fanny, Leon pa je vesel, ker je dobil službo natakarja. Nando z Diegom govori o Ximeni in prizna mu, da sta se že ljubila. Diego nečaka poduči, da je spolnost zelo pomembna, še bolj pomembna pa je ljubezen. Jennifer povabi Nicolasa k sebi, zaradi česar je Nico zelo vznemirjen. Za nasvet se obrne kar na Nanda.
Fernando ugotovi, da je Sebastian zbežal od doma, zato se obrne na policijo. Na pomoč pokliče tudi Ano in skupaj jima uspe najti Sebastiana. Ana čestita Johnnyju za novo službo pri Del Pradu, Nicolas pa ugotovi, da je Johnny ljubosumen nanj zaradi Jennifer. Ker je Leon ves zmeden zaradi Fannyjine prisotnosti v restavraciji, ga lastnik odpusti. Ana se odloči, da noči ne bo več preživljala v hiši Lascurainovih.

Torek, 10.3. – 53. in 54. del
Diego pokliče na urad za varstvo otrok in poizveduje po Anini materi. Isabela ima med otroki edino zaveznico v Alicii, zato ji obljubi, da se bo zelo potrudila za njen rojstni dan. Fanny posvari Nanda pred Ximeno. Ana se pogovarja z Nicolasom, kako ne razume Fernandove užaljenosti, kadar se sestane z Diegom, sam pa je poročen z Isabelo. Fernado pa Nicolasu prizna, da resnično umira od ljubosumja, kadar Ano vidi z bratom.
Isabela besna odkrije, da si ne more pomagati s kreditno kartico, saj ji je Fernando določil limit. Juan na Televisi išče producenta, ko naleti na nasilno sceno. Ko hoče pomagati nesrečniku, se izkaže, da je pokvaril snemalni prizor. Fernandu na srečanju delničarjev gospa Olalade očita, da nimajo nobenega dobička, ker se on ni hotel spuščati v nič tveganega. Odboru predlaga glasovanje glede tega, da ga razrešijo iz mesta predsednika družbe.

Sreda, 11.3. – 55. in 56. del
Lindi Olalde ne uspe odstraniti Fernanda iz vodstva družbe. Vendar z Enriqueom še naprej načrtujeta, kako doseči Fernandovo razrešitev. Leon zavrne Fannyjin predlog, da bi ponovno dobil službo v Fernandovem podjetju. Fernando se žalosten spominja veselih trenutkov z Ano. Diego z ognjemetom in podoknico prepričuje Ano, da bi postala njegovo dekle. Njen odgovor je pritrdilen.
Yolanda in Isabela se veselita neuspeha dvojčkov v šoli, za katerega sta krivi sami. Nando je zaskrbljen, ker Ximena ponovno preživlja slabe čase in noče jemati zdravil. Vendar jo Fernando odpelje v bolnišnico, kjer ji dajo pomirjevala. Leon pristane, da se bo s Fernandom pogovoril o službi. Diego pove Isabeli, da je Ana končno pristala, da postane njegovo dekle. Jennifer in Nicolas se skleneta poročiti v roku enega meseca.

Četrtek, 12.3. – 57. in 58. del
Ker bodo Ximeno preselili na psihiatrični oddelek, rabijo privolitev njene mame Pauline. Ta se vsa nejevoljna vrne iz tujine in Nando ji očita, da ni nikoli skrbela za svojo hčer. Yolanda prizna Brunu, da je včasih za preživetja pela in igrala kitaro na avtobusih. Pove mu tudi, da ima dve hčeri. Ker se dvojčka poigrata z Isabelo, se ta grobo znese nad Sebastianom. Paulina se vrne v Evropo, še prej pa hčeri pove, da Nandu ne pomeni nič, ker je zmešana.
Nicolas je zaskrbljen, da bo izgubil Jennifer, ker si ne bosta mogla ustvariti družine. Luz sredi noči zboli, zato Fernando pokliče Ano in res Ani uspe potolažiti punčko. Fernando ji hvaležen predlaga, da bi se ponovno vselila v njihovo hišo. Ko mu Ana omeni, da bi Sebastian moral k psihologu, je njegova hvaležnost še večja. Ko pa mu pokaže še obleko, ki jo je sešila za Aliciin 15. rojstni dan, je ganjen do solz.

Petek, 13.3. – 59. in 60. del
Ana pred Yolandino sobo sliši pesem, ki jo je nekoč njej pela njena mama. Ko se pogovori z Yolando, se veliko stvari ujema z njeno mamo. Fanny v Aliciinem dnevniku prebere, da je zaljubljena v Gustava, zato jo posvari pred njim. Ana razočarana ugotovi, da ima Alicia za rojstni dan že izbrano obleko. Ko Leon Fernanda povpraša po službi, ga Fanny popolnoma ignorira, zato pa ga Fernando velikodušno objame.
Vsi se pripravljajo na Aliciino rojstnodnevno zabavo. Alicia na njej blesti in Isabela je prepričana, da je vse njena zasluga. Dokler vsa družina skupaj z Ano ne začne s plesom presenečenja za slavljenko, nato pa še Fanny in Fernando Alicii kot posebno darilo predata obleko, ki jo je zanjo sešila Ana. Kot da to ni dovolj, kasneje Isabela sliši, da bi Yolanda lahko bila Anina mati. Manuela Nicu in Jennifer pove, da je pripravljena postati nadomestna mati.

Ponedeljek, 16.3. – 61. in 62. del
Jennifer je presenečena, ko ji Ana pove o možnosti, da je Isabela njena polsestra. Ko Jennifer pride k sebi, Ani svetuje, naj opravi DNK test. Njun pogovor sliši Isabela, ki od Yolande zahteva pojasnilo. Diego razkrije Ani, kako je bil ljubosumen, ko je na rojstnodnevni zabavi plesala s Fernandom. Nanda oče potolaži, da ni odgovoren za Ximeno, pa če mu je še tako pri srcu. Fernando jasno pove Isabeli, da mu ni do nje. Diego Ano povabi na pohodni izlet.
Na izletu se Ana zvali po hribu, pa jo k sreči reši Diego in ji zatrdi, da bo z njim vedno v varnih rokah. Nicolas in Jennifer se pripravljata na poroko. Ximena razloži Fanny in Lauri, da je zaradi depresije zapustila Nanda, ker ga noče prizadeti. Fanny očetu prizna, da ji ni vseeno, da se Leon ni potrudil, da bi bila spet skupaj. Pove mu tudi, da je njegova odločitev za Isabelo napačna. Ko Fanny obišče Leona, ji Reina zabrusi, da je sedaj z njim ona. Ana se končno pogovori z Yolando.

Torek, 17.3. – 63. in 64. del
Yolanda potrdi Ani, da je njena mama. Isabela se pretvarja, da je presenečena nad tem, da je Ana njena sestra, materi pa čestita, kako velika igralka je. Jennifer in Johnny pa Ano posvarita, naj Yolandi ne verjame s tako lahkoto, zato se obrne na Yolando, če bi naredili DNK test. Fanny sprašuje Leona glede Reine. Fernando ugotovi, da Nando ne hodi k pouku, kar se pozna tudi pri njegovem uspehu. Pohvali pa Sebastiana, ker mu gre v šoli dobro, in izve, kaj vse mu je natvezila Isabela.
Fernando Isabeli očita, kako se je obnašala do Sebastiana, nato pa ji še navrže, kako zelo obžaluje, da se je poročil z njo. Bruno prizna Manueli, da še nikoli ni bil v intimnem odnosu z žensko. Fernando se znese tudi nad Ano, ker mu je prikrivala resnico. Kasneje ji le prizna, da nikakor ne želi, da bi jih zapustila in jo hoče poljubiti. Fernando svetuje Nandu, naj nekaj časa Ximeno pusti na miru in se raje posveti šoli.

Sreda, 18.3. – 65. in 66. del
Ana očita Yolandi, da jo je zavajala. Fanny hoče Leonovi materi ponuditi, da bi prevzela kuhinjo na poroki njenega dedka, vendar naleti na Reino, s katero se spreta. Enrique pa je odločen, da ne bo odnehal, dokler Fanny ne bo njegova. Ximeno odpustijo iz bolnišnice, vendar ji doktor zabiča, naj ne neha z jemanjem zdravil. Fernando zve, kaj je Yolanda naredila Ani in se zave, da je Isabela pripravljena narediti vse, da doseže svoje. Margarita svetuje Leonu, naj se bori za Fannyjino ljubezen.
Vsi odidejo v Malinalco na poroko Jennifer in Nicolasa. Ana in Jennifer se vozita skupaj, ko jima poči guma, poleg tega ni niti telefonskega signala. Vidita ju samo Isabela in Yolanda, ki pa se zadovoljno odpeljeta mimo. Ustavita tovornjak, ki prevaža ilegalne stvari. Ko tovornjak ustavi policija, aretirajo tudi Ano in Jenny, v Malinalcu pa so vsi zaskrbljeni, ker ju ni. Fanny zagotavlja Leonu, da nima ničesar z Enriquem, Leon pa jo preseneti z izjavo, da Enrique o njej govori kot o svojem dekletu.

Četrtek, 19.3. – 67. in 68. del
Vsi uživajo na poroki, razen Isabele, ki se grozno dolgočasi. Ani potoži, kako so vsi zlobni do nje. Yolanda je zaskrbljena, ker ji Fernando pove, da ni več dobrodošla v njegovi hiši. Nicolas vsem naznani, da bosta z Jennifer odšla na poročno potovanje v Chicago. Ana ujame poročni šopek, kar vznemiri tako Diega kot Fernanda. Mala Luz prekine Fernanda in Isabelo med kreganjem, zaradi česar Isabela nadere še njo, kar ji Fernando močno zameri.
Diego pove Ani, da si z njo želi bolj intimno razmerje, Ana pa se počuti grozno, ker ga ne more ljubiti, vendar obljubi, da se bo potrudila. Leon ima skrite načrte, da si bo Fanny pridobil nazaj, s čimer je Fanny zelo zadovoljna. Fernando od Isabele zahteva ločitev, saj njun zakon nikoli ni bil resničen, poleg tega je kruta do njegovih otrok. Ko to sliši Fanny, novico takoj pove Ani.

Petek, 20.3. – 69. in 70. del
Diego je vznemirjen, ko mu Ana pove, da se hoče Fernando ločiti od Isabele. Prepričan je, da bo izgubil Ano. Enrique naredi fotomontažo Fernanda in Ane, s katero bo uničil Fernanda. Ta opazi, da Fanny ne prenese Enriquea in ko mu Fanny pove, da jo hoče samo izrabiti, Fernando jasno pove Enriqueu, da od njega zahteva odpoved. Fernando prizna Diegu, da še vedno ljubi Ano.
Enrique svetuje Isabeli mirno ločitev od Fernanda, da bo lahko kadar koli vstopila v hišo Lascurainovih. Leon povabi Fanny na romantično večerjo, na kateri ji razkrije svojo preteklost, Fanny pa je vesela, da se je Leon končno pripravljen boriti zanjo. Ana pokaže svojo kitaro Luz in Fernandu. Ker se Isabela želi maščevati Ani, ji neusmiljeno razbije kitaro. Nicolas se pogovori s Fernandom glede ločitve in mu svetuje, naj se bori za Ano.

Ponedeljek, 23.3. – 71. in 72. del
Isabela zanika, da bi imela karkoli z Anino kitaro. Fanny tolaži Ano, da ne glede na to, da je izgubila kitaro, gotovo ne bo izgubila bitke z Isabelo. Diego zagotavlja Ani, da se bo boril za njeno ljubezen. Pove ji tudi, da je preveril pečat izdelovalca na materini kitari in da bi to lahko bila sled, ki bi pomagala pri iskanju. Ko se Isabela prepira z Ano, v trebuhu naenkrat začuti ostro bolečino. Ana se počuti krivo za to in hitro pokliče Fernanda.
Isabela zdravnika prosi, da Diegu ne pove glede testa očetovstva, vsekakor pa naj mu pove, da sta se z Ano sporekli. Zdravnik jo opozori, da ji grozi spontani splav, če ne bo skrbela zase in za otroka. Da Ana ne bi bila žalostna zaradi kitare, ji otroci sklenejo kupiti novo. Ker nimajo denarja, zanj prosijo očeta, ki jim z veseljem pomaga osrečiti Ano. Diego Fernandu zagotavlja, da je Ana njegovo dekle. Brata bi se stepla, če ju ne bi ustavila Ana.

Torek, 24.3. – 73. in 74. del
Nicolas in Jennifer se predčasno vrneta z medenih tednov, ker sumita, da bi ločitev lahko vpliva na odnos med bratoma. Johnny Ani prizna, da v resnici ljubi Jennifer. Alicia se postavi na stran Isabele in za vse krivi Ano, kar vznemiri Fernanda. Nando Ximeni pove, da ga njeno ljubosumje utruja. Bruno vse povabi v bolnišnico, da jim razkrije skrivnost, zaradi katere so tako zaskrbljeni.
Nicolas pove Fernandu, da naj ne ponovi napake iz preteklosti in naj da Diegu in Ani priložnost. Ana razlaga Jennifer, da je odločitev za Diega prava in da ne bo tekla v Fernandov objem samo zaradi njegove ločitve. Enriqueu umre oče, za kar krivi Fernanda. Ana je ganjena, ko ji otroci podarijo novo kitaro. Isabele izve, da pod srcem nosi Enriquevega otroka. Ana šokirana odkrije Fernanda v svoji postelji, Fannyjin šok pa je še večji, ko v postelji najde oba.

Sreda, 25.3. – 75. in 76. del
Ana prepričuje Fanny, da se med njima s Fernandom ni zgodilo nič, čeprav ne najde odgovora na Fannyjino vprašanje, ali je res nehala ljubiti njenega očeta. Ana tudi tolaži Nanda, da je naredil prav, ko je ustavil Ximeno, čeprav ima zaradi tega slabo vest. Fernando pove Enriqueu, da bo že kdo drug organiziral zabavo, sam pa naj si vzame čas in uredi vse glede očetovega pogreba. Diego najde originalni račun zdaj že uničene kitare Anine mame.
Enrique se potoži Fernandu, kako ga žalosti, ker je izgubil službo, očeta, skratka vse. Ani se z nesebično ljubeznijo uspe približati Alicii. Nicolas Fernandu pove, kako spoštuje Jennifer, ampak da je kar težko živeti s tako odločno žensko. Fernando prosi Ano, da se mu pridruži, ker mora dvojčka peljati k psihologu. Ko se šalita, ali bo Fernando spet zlezel v njeno posteljo, ju sliši Isabela.

Četrtek, 26.3. – 77. in 78. del
Fernando zaskrbljen spozna, da je Fannyjino razmerje z Leonom globje, kot si je predstavljal doslej. Enrique zapeljuje Lauro. Diego poišče prodajalca kitar, ki pa je že pokojen. Njegova žena mu pove, da se spomni, da je njen mož dal kitaro ženski po imenu Soledad, ki je prepevala po avtobusih. Fernando se pogovori z Alicio, Nando pa Ano preseneti z računalnikom.
Fanny zve za tekmovanje z visokim dobitkom, zato se na pomoč obrne na očeta. Če bi dobila ta denar, bi z njim pomagala Leonu. Ker je Nicolas zaradi zdravja na posebni dieti, se Jennifer za pomoč pri kuhanju obrne na Manuelo, ki ji z veseljem pomaga. Bruno svetuje Fernandu, naj naredi vse, da si ponovno pridobi Ano. Ana in otroci v hišo pretihotapijo ranjenega psa, Fernandu pa ni jasno, zakaj ima probleme z alergijo.

Petek, 27.3. – 79. in 80. del
Doroteo spozna, da Fernando nima pojma o Anini nočni službi, kar vidi kot novo priložnost za izsiljevanje. Fernando Ani pove, da je ženska, ki bi lahko bila njena mati, v zaporu zaradi umora. Otroci še vedno skrivajo psa pred očetom. Nando se ljubeče pogovori z Alicio, da tudi sam dobro ve, kako je, ko te ostali ne sprejmejo. Fernando začne sumiti, da se v hiši dogaja nekaj neobičajnega.
Fernando je besen zaradi psa in Ano takoj pokliče na zagovor. Ker so otroci na Anini strani in očeta na vse pretege prosijo, da bi smeli obdržati psa, so na koncu presenečeni nad njegovo odločitvijo. Enrique si na svojo stran pridobi Lauro, da bo maščevanje proti Fernandu še učinkovitejše. Fanny je zaskrbljena zaradi šole in ker ne bo videla Leona, saj ima njegov sinček norice. Na spletu se pojavi zmontirana slika Ane in Fernanda.

Ponedeljek, 30.3. – 81. in 82. del
Linda članom uprave Fernanda predstavi kot nemoralno osebo, ki škodi ugledu njihove družbe, zato Fernando ponudi odstop. Diego in Ana na spletu najdeta originalno fotografijo in tako dokažeta, da gre za fotomontažo. Nicolas Jennifer obljubi, da bo poravnal Anine dolgove do Dorotea, saj je z njimi plačala njeno operacijo. Izkaže se, da Fannyjina učiteljica za fotografijo dobro pozna Diega.
Diegu nekdanja prijateljica Natalia pove, da ne verjame, da je Ana prava ženska zanj. Bruna izpustijo iz bolnišnice, a zdravnik ostale opozori, da lahko traja tedne ali mesece, da se mu vrne spomin. Ano in Fernanda aretirajo ter ju zaprejo v skupno celico. Fernando ji tam prizna, da jo ves čas ljubi in da se bo boril zanjo. Ana mu pove, da med njima stoji Diego, ki ga nikakor noče prizadeti.

Torek, 31.3. – 83. in 84. del
Fernando Ani razloži, da se nikoli ni vmešal med Diega in Estefanio. Isabela ne more verjeti, da je Enrique spal s Fannyjino prijateljico. Zabrusi ji, da dela enako kot ona s Fernandom, le da on ni zaljubljen v Lauro. Fernando v zaporu Ani zatrjuje, kako globoko jo ljubi in čeprav mu Ana še ni odpustila poroke, končata s poljubom. Diego vse to vidi preko varnostnih kamer in se zateče k Natalii.
Ko se Ana in Fernando vrneta domov, se Diego brata loti s pestmi. Očita mu, da ga je spet izdal. Ana ga poskuša pomiriti in tudi njej očita izdajo, saj je vse videl preko varnostnih kamer. Njihovo kreganje zelo razburi Nicolasa, ki ima probleme s srcem. Ximenina mati se ne zmeni za hčerino poslabšanje zdravstvenega stanja. Enrique izve, da Fernando še ni podpisal odpovedi. Razveseli pa se novice, da je imel Nicolas srčni napad.

Sreda, 1.4. – 85. in 86. del
Enriqueovo maščevanje Fernandu ne pozna meja. V obraz mu laže, da je mesto predsednika uprave pripravljen sprejeti samo zato, da bo njemu pomagal priti nazaj v družbo. Doroteo izsiljuje Johnnyja, zato mu Dana svetuje, da mora zbrati prave dokaze, ki bodo pričali proti Doroteu. Brunu se počasi vrača spomin. Diego vidi Ano v Fernandovem objemu, Ana pa se dobi z Natalio, s katero se pogovarjata o Diegu.
Enrique hoče v bolnišnici pod krinko zdravnika Nicolasu vbrizgati smrtonosni serum, ko ga zaloti Fernando. Nicolas se zaupa Brunu, da bi se rad nekoliko odmaknil od Jennifer, saj bi zelo trpela, če bi on nenadoma umrl. Diego noče imeti opravka z nikomer. Fanny dobi knjigo o feminizmu. Fernando še vedno ugiba, kdo bi bil domneven zdravnik in Ana mu obljubi, da bo preverila posnetke varnostnih kamer. Isabela se mora izseliti iz hiše Lascurainovih.

Četrtek, 2.4. – 87. in 88. del
Diego v bolnišnici obišče Nicolasa. Alicia v spletni klepetalnici dobi povabilo na zmenek. Bruno prepričuje Manuelo, da ne bi zapustila Lascurainovih. Isabela je besna, ker se mora izseliti, Enrique pa ji ponudi mesto podpredsednice. Leon ni zadovoljen, ker mora delati za Enriquea, ampak nima izbire. Diego se dobi z Natalio, Ani pa za slovo pošlje sliko Soledad.
Fernando pove Brunu, koliko mu je pomenilo delo v podjetju. Nando je navdušen na Edith, ko se pogovarjata o znanosti. Nicolas pove Jennifer, da bi bilo bolje, če ne bi bila tako močno navezana nanj, saj je že star in ne more imeti več otrok, Fernando pa se ji zahvali za vse, kar je naredila za njegovega očeta. Isabela se poslovi od Fernanda, Ani pa priseže maščevanje.

Petek, 3.4. – 89. in 90. del
Ana je vesela, ker sta Isabela in Yolanda zapustili hišo. Doktor Toledo pove Fernandu, da snov, ki jo je zamaskirani zdravnik hotel vbrizgati Nicolasu, povzroči srčni napad, zato primer predajo policiji. Diego se pogovori z očetom in na dan pridejo vse zamere, ki jih goji do očeta in Fernanda. Isabela je nezadovoljna z novim stanovanjem, zato odide k Fernandu, da se pritoži.
Ximena se žalostna poslovi od Fanny in Nanda, saj odhaja na zdravljenje v ZDA. Fernando obljubi očetu, da se bo pobotal z Diegom. Ko se odpravi k bratu, pa je Diego zaradi opitosti in zamer nepripravljen na spravo. Isabela pride k Lascurainovim, da bi se pritožila Fernandu glede stanovanja, ko otroci ravno razposajeno repajo pesmico, v kateri se veselijo njenega odhoda.

Ponedeljek, 6.4. – 91. in 92. del
Diego v Chicago klubu vinjen pograbi mikrofon in vsem oznani, da z Ano nista več skupaj. Fernando obljubi očetu, da se bo z Diegom trudil toliko časa, da mu bo odpustil. Ko se Diego pokaže pri Lascurainovih, naznani, da odhaja in ga dolgo časa ne bodo videli. Ker se pijan odpelje, se Ana in Fernando odpeljeta za njim. Ko se zaleti, je kljub Fernandovi takojšnji pomoči v kritičnem stanju.
Alicia na zmenku namesto manekena naleti na najstnika Pabla in oba v smehu priznata, da sta si ustvarila lažen profil, ki bi pritegnil bolj izkušene ljudi. Vendar sta si všeč. Yolanda se sreča z Doroteom in je nad njim navdušena, saj v njem vidi nekoga, ki ima veliko denarja. Tako Ana kot Fernando se počutita krivo za Diegovo nesrečo. Čeprav Nicolas sumi, da je nekaj narobe, mu ne povedo o nesreči. Natalia prizna Ani, da Diega ljubi.

Torek, 7.4. – 93. in 94. del
Ana in Fernando v bolnišnici nestrpno čakata, kaj bo z Diegom. Zdravnik ju potolaži, da je izven nevarnosti, potrebuje pa še operacijo rok. Fernando očetu pove o Diegovi nesreči. Enrique je jezen, ker sta Leon in Fanny ponovno skupaj, zato Leona po cele dneve zadržuje v službi. Isabeli se začne opažati nosečnost, Alicia jo pokliče in ji pove vse o Pablu. Fernando pa izve o njenih izostankih v šoli.
Fernando Alicii za kazen vzame telefon, dlančnik in dostop do interneta. Zaradi hišnega pripora se ne more dobiti niti s Pablom, pa spet Ana postane vezni člen med očetom in otroki. Natalia prizna Diegu, da ga ljubi. Pojavi se Soledad, ki po vseh letih še vedno čuti krivdo, ker je zapustila hčer, vendar zaradi umora, zaradi katerega se je znašla v zaporu, ni imela druge izbire. Diego prizna Ani, da do nje nima zamer.

Sreda, 8.4. – 95. in 96. del
Diego Ani pove, da mora ostati s Fernandom. Jennifer se potoži Fernandu, da Nicolas od nje zahteva, da si uredi življenje z Johnnyjem. Enrique odpusti Leona. Policija se oglasi pri Fernandu glede naklepnega umora Nicolasa, vendar še niso razkrili identitete morilca. Policisti pozabijo lisice, ki si jih prisvojita dvojčka. Pablo obišče Alicio in Fernando ga skupaj z Ano zaslišuje, kako se je spoznal z njegovo hčerko. Nando obišče Diega.
Fernando Alicii prepove sestajanje s Pablom. Ana ji obljubi, da se bo pogovorila s Fernandom, sporočila pa si lahko pošiljata preko nje. Fernando Leonu obljubi pomoč pri iskanju nove službe. Isabela je še vedno v stiku z Alicio in jo ves čas ščuva proti očetu, ponudi ji celo svoje stanovanje, da se bo skrivoma srečevala s Pablom. Otroci z lisicami skupaj priklenejo Ano in Fernada. Problem pa nastane, ker nihče nima ključa.

Četrtek, 9.4. – 97. in 98. del
Ana in Fernando sta še vedno pripeta skupaj z lisicami. Policist se ne oglaša na telefonske klice, tudi Bruno nikakor ne more razmakniti lisic. Johnny pokliče Ano, da bo Doroteo Fernandu razkril njeno skrivnost, če se ne prikaže v klubu. A kako naj gre tja, priklenjena na Fernanda? Fanny govori z Leonom o mladih brez srečnega otroštva, saj so jo njihove zgodbe zelo ganile.
Isabela Fernanda seznani, da je Alicio povabila na večerjo. Čeprav se mu zdi to čudno, Alicii dovoli obisk. Edith Fanny pove, da je Leon ljubosumen na Lenina. Laura pa Leonu pove o razmerju z Enriqueom. Fernando Ani pokaže sliko ultrazvoka in ji pove, da bo Isabela rodila sina. Fernando predlaga, da bi sliko Anine mame objavili na spletu in tako hitreje prišli do koristnih informacij. Diegu operirajo roko.

Petek, 10.4. – 99. in 100. del
Fernando predlaga Diegu, da se po operaciji preseli k njim vsaj za čas, ko bo potreben oskrbe. Diego se strinja. Ana posumi, da se bo Alicia v Isabelinem stanovanju srečala s Pablom, zato odide tja in Alicio odpelje domov. Fernanda pa prepriča, da je bolje, če se Alicia s Pablom sestaja pri njih, kot pa da bo še naprej lagala samo zato, da se z njim srečuje naskrivaj. Laura izkoristi vsako priložnost, da zapeljuje Leona.
Margarita se jezi nad Leonom, ki je po nepotrebnem pri Fanny zganjal ljubosumne scene. Fanny pa je jezna na Edith, ki je Leninu dala njeno telefonsko številko. Ker zaradi detoksikacije ne smejo v hišo, Ana predlaga, da kampirajo na vrtu. Ko se Johnny opraviči za neljubi dogodek, se mu Fernando zahvali za čudovito dogodivščino, ki jo je zaradi tega imela njegova družina.

Ponedeljek, 13.4. – 101. in 102. del
Na univerzi Lenin prijateljem pove, da mu je všeč Fanny in ker to sliši tudi Leon, si spet sežeta v lase. Tako Diega kot Nicolasa odpustijo iz bolnišnice in odideta domov, kjer jima otroci zarepajo za dobrodošlico. Fernando in Diego končno začneta obujati tudi lepe stvari, ki so se jima zgodile v mladosti. Pablo obišče Alicio, Lenin Fanny, Edith pa Nanda.
Čeprav je Nando povedal Edith, da že ima punco, je Edith odločena, da ga osvoji. Kljub Anini prisotnosti Alicia in Pablo izkoristita vsako priložnost njene nepozornosti za bežen dotik ali poljub. Bruno najde Manuelo v bolnišnici in izve, da pripada skrivni sekti, ki je povezana z nezemljani. Potrpežljivo jo prepričuje, da se vrne v dvorec, kjer jo vsi pogrešajo.

Torek, 14.4. – 103. in 104. del
Isabela v Fernandovem računalniku odkrije, da je Anina biološka mati zapustila zapor. Takoj načrtuje vse, da bi preprečila Ani srečanje z mamo. Fernando pomaga Diegu pri kopanju in Diego se spomni, kako skrbno je Fernando skrbel zanj, ko je bil še otrok. Najbolj srečen pa je Nicolas, ko vidi, da sta njegova sinova spet prijatelja.
Ana se pogovori z Leonom in ga posvari, naj umiri svoj ljubosumnost, sicer bo izgubil Fanny. Tudi Fernando se strinja z Ano, hkrati pa Leonu pove, da je zanj našel službo grafičnega oblikovalca. Ana odkrije, da se je Seven zastrupil s hrano, zato ga odpeljejo k veterinarju. Ker se Alicii in Pablu med poljubljanjem zatakneta zobna aparata, ju v takem položaju zalotita Fernando in Ana. Fernando pobesni, Ana pa na svojevrsten način opravi z njegovo jezo.

Sreda, 15.4. – 105. in 106. del
Isabela jezna izve, da je Seven preživel, Ana pa sumi, da je psa zastrupila prav Isabela. Ko to omeni Fernandu, ta takoj pokliče Isabelo in ji prepove vstop v njegovo hišo. Diego je zaskrbljen, ker njegova roka ne okreva najbolje. Isabela ugotovi, da je Fernandovo geslo v računalniku sestavljeno iz imen njegovih otrok, tako ima dostop do vseh informacij, še posebaj jo zanimajo tiste o Soledad.
Nicolas prosi Ano, da bi govorila z Jennifer glede ločitve. Ne prenese misli, da bi Jennifer iz žene postala njegova negovalka. Ana se z njim ne strinja in mu zagotavlja, da ga Jennifer ljubi. Diegu pred odhodom na zdravljenje pripravijo presenečenje, nad katerim je ganjen. Doctor Angel pozna Soledad, po naključju spozna Ano in naleti na Fernandovo poizvedovanje po Soledad. Vendar njegovo elektronsko pošto prestreže Isabela

Četrtek, 16.4. – 107. in 108. del
Isabela zbriše elektronsko pošto dr. Angela iz Fernandovega nabiralnika. Pokliče dr. Angela, se predstavi za Fernandovo asistentko in mu pove, da je hčeri gospe Soledad ime Blanca in ne Ana. Ker je Fernando v Houstonu, se Ana odpravi v Chicago klub, kot od nje zahteva Doroteo. Ravno v tem času Dorotea v klubu obišče tudi Isabela.
Angel obišče Soledad, še vedno prepričan, da je našel njeno hči, čeprav je Soledad začudena, da ji je ime Blanca. Oba se odpravita na srečenje z Blanco, tam pa v resnici naletita na Isabelo, ki Soledad zatrjuje, da ji ne bo nikoli oprostila, ker jo je zapustila. Diegova operacija je uspela in Fernando že načrtuje obisk fizioterapevtske klinike v Švici. Ana Alicii ne dovoli, da bi sama odšla s Pablom v kino, zato se v kino odpravijo vsi.

Petek, 17.4. – 109. in 110. del
Ana se z otroki odpravi v kino in se zaleti v užaloščeno Soledad. Diego nagovarja Fernanda, naj se vrne domov in dokončno osvoji Ano. Yolanda odkrije, da se Isabela namerava še bolj kruto poigrati s Solidad. Fernando se nepričakovano vrne domov in na Luzinem receptu odkrije ime dr. Angela, ki ga je videl v svoji elektronski pošti, a je pošta izginila. Zato dr. Angela pokliče in se zmeni z njim.
Ko Soledad izve za Isabelino goljufijo in da je njena hči v resnici Ana, hoče Ano takoj spoznati. Vendar Fernando za to priložnost načrtuje nekaj res posebnega, saj vsi v hiši pripravljajo presenečenje. Soledad Fernandu zaupa svoje bojazni, da bi jo Ana zavrnila. Fernando pa jo potolaži, da si Ana od vsega najbolj želi, da bi končno pristala v njenem objemu.

Ponedeljek, 20.4. – 111. in 112. del
Vsi Lascurainovi so vznemirjeni zaradi presenečenja, ki ga pripravljajo Ani. Fernando ji pove, da so srečni, odkar je vstopila v njihova življenja, zato so ji pripravili posebno presenečenje. Ana zasliši petje svoje mame, nato pa spozna, da mama stoji pred njo. Vsi so globoko ganjeni nad dogodkom. Ana prizna Soledad, da z vsem srcem ljubi Fernanda in njegovo družino.
Soledad vztraja, da Ani pove celotno zgodbo o tem, kako je bila prisiljena v to, da se ji odreče kot otroku. Ubila je nekoga, ki jo je hotel ugrabiti, preden pa je odšla v zapor, jo je odpeljala v sirotišnico. Ana konča v Fernandovem objemu in se mu zahvali za vse, kar je naredil zanjo. Nicolas bi se rad umaknil od Jennifer, zato se odloči, da bo odšel k Diegu v Švico.

Torek, 21.4. – 113. in 114. del
Nicolas prosi Johnnyja, naj osreči Jennifer in jo prepriča, da sprejme njegovo finančno pomoč. Fernando pa očeta nagovarja, da bi moral sam povedati Jennifer glede svojega odhoda. Ana se sooči z Isabelo. Ana tudi spozna, da se je Enriqueu zmešalo. Tudi gospod Torres Isabeli predlaga, da bi morali Fernanda pripeljati nazaj v podjetje.
Isabela spozna, da je Enrique uničil podjetje. Ko ga obišče, mu poleg ostalega navrže tudi to, da je v resnici on oče njenega otroka, ne Fernando. Ker se boji, da skrivnosti ne bo obdržal zase, ga močno udari v glavo. Fernanda obišče svetovalec Torres in mu pojasni situacijo v podjetju, pove mu tudi, da uprava želi, da se vrne in prevzame svoje staro mesto.

Sreda, 22.4. – 115. in 116. del
Enrique je zaradi udarca v komi, Isabela pa se pretvarja, kako zelo je zaskrbljena zaradi tega. Yolanda očita Isabeli, kako se je mogla zaplesti z norcem kot je Enrique, ko pa bi lahko živela obdana z vsem razkošjem. Soledad Ani in Fernandu ponosno razkaže mesto, kjer živi, in jima predstavi zborček, ki ga poučuje. Ana materi prizna, da živi dvojno življenje, a Soledad jo ne obsoja, temveč ji stoji ob strani.
Jennifer je prizadeta zaradi Nicolasa, ki je končal njuno razmerje, ne da bi se poslovil. Enrique se zbudi iz kome, a je zelo nasilen. Isabela si novo žrtev najde v dr. Angelu, tokrat se mu predstavi za Ines. Ana mamo pelje v Chicago klub. Tam vsi tolažijo Jennifer zaradi ločitve in res ji delo pomaga odgnati žalostne misli. V podjetju vsi vedo, da se Fernando vrača na mesto predsednika družbe.

Četrtek, 23.4. – 117. in 118. del
Isabela mamo vrže iz stanovanja, zato Yolanda potrka na Fernandova vrata. Glede na preteklost se Fernandu ne zdi dobro, da bi prenočila pri njih, ji pa da denar, da odide v dober hotel. Isabela hoče v bolnišnici ubiti Enriquea, pa ji to prepreči prihod bolniške sestre. Razmerje med Ano in Fernandom lepo napreduje in Ana razmišlja, da bi mu povedala o svojem dvojnem življenju.
Fanny Ani pokaže video posnetek njenega plesa, ki kroži po spletu. Fernando v bolnišnici obišče Enriquea in izve, da je bila tam tudi njegova domnevna polsestra. Alicia je zaskrbljena, ker se ji Pablo že lep čas ne oglasi. Edith prijateljem pove, da ji je Gabriel grozil in Fanny ji svetuje, da ga zaradi tega ovadi.

Petek, 24.4. – 119. in 120. del
Yolanda zagrozi Isabeli, da bo Fernandu razkrila, da ni oče otroka, ki ga nosi pod srcem, če je ne bo sprejela nazaj. In to misli resno. Edith prijateljem pove, da ne more za nazaj dokazati Gabrielovih zlorab, vendar ji svetujejo, da ga lahko obtoži za zadnjo. Ana se z mamo pogovarja o posnetku in ne ve, da ju pred vrati posluša Fernando.
Ker Isabela sprevidi, da Yolanda misli resno z grožnjami, se obe trudita izboljšati svoj odnos. Fanny vznemiri, ko ji Leon pove, da se dobiva z Lauro, ki je bila nekoč Enriqueova ljubica. Fernando Ano naravnost vpraša, če mu ima kaj za povedati, a Ana v strahu, da ga bo izgubila, ne more zbrati dovolj poguma. Johnny in Soledad poskušata ublažiti Jenniferino žalost zaradi Nicolasa.

Ponedeljek, 27.4. – 121. in 122. del
Bruno ne more razumeti, zakaj se je Manuela pridružila sekti, ona pa trdi, da zaradi njegovega obnašanja. Gabriel je nasilen do vseh, ko pa Fernando od Edith zve še za posilstva, pokliče policijo. Doroteo Yolandi prinese rože. Jennifer od Nicolasa dobi ločitvene papirje. Fernando Ano preseneti s plesnim tečajem, kjer je učitelj Lazaro. Oba z Ano se pretvarjata, da se ne poznata.
Fanny pove Leonu o poljubu z Leninom, on pa njej o poljubu z Lauro. Opravičita se drug drugemu. Isabela poskrbi, da si Sebastian med plesom poškoduje stopalo, zato Ana pokliče dr. Angela. V bolnišnici ugotovijo, da ima zvit gleženj in bo nekaj časa moral nositi opornico. Doroteo obljubi Johnnyju, da mu bo odpustil vse dolgove, če zmaga na boksarski tekmi.

Torek, 28.4. – 123. in 124. del
Ker se bliža božič, Ana z otroki krasi hišo. Medem Isabela v pisarni dobi popadke, zato Fernando pokliče bolnišnico. Lenin in Fanny v zavetišče prineseta novoletno jelko. Ko Fanny pestuje Maricelinega dojenčka, se Lenin šali na njen račun, da se bo v kratkem poročila z Leonon in imela z njim kopico otrok. Fernando Ano prosi, če pride v bolnišnico in mu stoji ob strani.
Leon se veseli, ker je dobil kredit za hišo, sedaj je na vrsti še diploma, nato pa bo Fanny zaprosil za roko. Dr. Angel Fernandu in Ani pove, da se bo Sebastian z opornico lahko udeležil plesnega tekmovanja. Fernando obišče Isabelo in odločita se, da bo sinu ime Diego Nicolas. Zaradi božičnih praznikov Ana meni, da ni primeren čas, da bi Fernandu povedala glede Chicago kluba.

Sreda, 29.4. – 125. in 126. del
Fernando sliši Estefaniin glas, ki mu pripoveduje, naj Ane ne izpusti iz rok. Isabela se pritožuje, ker jo iz bolnišnice ne bo odpeljal Fernando, sploh pa, ker odide na plesno tekmovanje, na katerem nastopa Sebastian. Ko Isabela v bolnišnici obišče Enriquea, zgrožena opazi, da ima odprte oči.
Leon zasnubi Fanny, vendar je ona prepričana, da sta še premlada za poroko. Leon je prepričan, da ga je zavrnila zaradi njegovega finančnega stanja. Pri Lascurainovih se pripravljajo na božično igro, v kateri bosta Fernando in Ana nastopila v vlogah Jožefa in Marije. Poleg tega so vsi navdušeni nad dojenčkom Diegom Nicolasom.

Četrtek, 30.4. – 127. in 128. del
Edith in Nando se kregata, ker ga ona ves čas nadzira, njemu pa gre njeno nezaupanje pošteno na živce. Fanny sestre prosi, če zberejo oblačila, igrače in obuvala, ki jih ne potrebujejo več, da jih odnese dekletom iz zavetišča. Alicio zelo gane Maricelina življenjska zgodba in sprejme jo za prijateljico.
Jennifer še vedno misli na Nicolasa, kljub temu pa jo vznemirja tudi misel na Johnnyja. Ana otrokom pomaga pri pisanju pisem za Božička in tako vidi, da ga mala Luz prosi, da bi se očka poročil z Ano. V bolnišnici Fernando odkrije, da ima Enrique halucinacije. V njih ga pokojni oče sprašuje, zakaj ga še ni maščeval.

Petek, 1.5. – 129. in 130. del
Pred božično večerjo se posvetijo obdarovanju in Fernando Ani namigne, da darilo lahko odpre šele naslednji dan. Božiček v hišo prinese darila in otrokom pusti tudi pismo njihove mamice, v katerem zatrjuje, kako zelo jih ima rada. Za praznike se vrne tudi Nicolas. Laura laže Leonu, kako so se Fannyjina čustva do njega ohladila.
Ana in Fernando si izpovesta svoja čustva, on ji za božično darilo podari prstan. Fanny se pogovori z očetom glede svoje odločitve, da bo prekinila razmerje z Leonom. Isabela pride k Lascurainovim, da bi videla Diega Nicolasa, pa se izkaže, da nima pojma, kako ravnati z dojenčkom. Pablova družina se seli v Argentino, kar razžalosti Alicio.

Ponedeljek, 4.5. – 131. in 132. del
Isabelo zelo privlači Johnnyjevo mišičasto telo in ker se on tega dobro zaveda, jo ves čas draži. Ker Enrique nima žene ali potomcev, mora nalog za psihiatrično bolnišnico podpisati Fernando. Ker mali Diego Nicolas ne preneha jokati, ga Ana in Isabela odpeljeta k dr. Angelu. Jennifer hoče denar in hišo, ki jo je dobila od Nicolasa, donirati zavetišču.
Axel pride k Lascurainovim, da bi pobral brata Pabla. Vsi so vznemirjeni, ker je Pablo izginil, nihče pa ne ve, da se skriva v Aliciini sobi. Edith in Nando se odločita, da bosta poglobila svoje razmerje. Glede na to, kar je Edith doživela, je Nando do nje razumevajoč in nežen, na koncu ji celo predlaga, da bi se s profesionalno pomočjo lažje soočila s preteklostjo.

Torek, 5.5. – 133. in 134. del
Soledad pove Ani, da se je dobila z Yolando, ki se ji je potožila zaradi Isabeline zlobe. Vendar ji Ana odvrne, da Yolandi ne zaupa. Nando dobi Ximenino pošto. Sporoča mu, da se bo njeno zdravljenje v kratkem zaključilo in komaj čaka, da se vidita, ker ga še vedno ljubi. Čeprav Enrique ni za podjetje naredil nič dobrega, je Fernandu žal zanj.
Isabela se z Yolando pojavi na silvestrski večerji Lascurainovih, z izgovorom, da mora ta večer preživeti s svojim sinom. Sebastian pa z brati in sestrami že načrtuje, kako bodo Isabeli podtaknili sirup, da bo čim prej zaspala. Dr. Angel Ani prizna, da ima Magdin brat Downov sindrom in zato ni hotela imeti otroka.

Sreda, 6.5. – 135. in 136. del
Fanny in Lenin odideta na ples, kjer naletita na Leona in Lauro. Fernando in Ana izkoristita priložnost, ko otroci zaspijo, in zaplešeta. Zmoti ju Edith, ki pove, da se Nando čudno obnaša. Jenny se sprijazni z Nicolasovim odhodom, saj je zdaj srečna z Johnnyjem. Ximena z obiskom preseneti Nanda in pove ji, da je sedaj z Edith.
Nando se znajde v čudni situaciji med Ximeno in Edith, kar prizadene tudi obe dekleti. Isabela prizna Yolandi, da sanjari o Johnnyju in Yolanda ji svetuje, naj ga pod pretvezo kakšnega popravila pokliče v hišo. Enrique ima še vedno halucinacije, v katerih ga pokojni oče nagovarja, da pobegne iz bolnišnice in ga maščuje.

Četrtek, 7.5. – 137. in 138. del
Magda je ljubosumna, ko ji Angel prizna, da je zaljubljen v Ano, pa čeprav se zaveda, da do te ljubezni ne bo nikoli prišlo. Bruno prizna Beatriz, da še nikoli ni bil z žensko. Jennifer prizna Soledad, da si želi otroka in da obstaja možnost, da ga posvoji iz zavetišča, vendar bi se morala z Johnnyjem prej poročiti. Medtem pa Johnnyja v svoji hiši zapeljuje Isabela.
Fernando pomotoma pograbi vrečo z Aninimi oblačili iz Chicaga, in jih skupaj z Brunom in Johnnyjem odpelje v zavetišče. Ko jih ustavi policija, se Johnny k sreči hitro znajde. Zaskrbljeni Ani pa je jasno, da bi morala Fernandu čim prej povedati resnico. Fanny Isabeli očita, da je zanosila zgolj iz koristoljubja, saj se ne meni za svojega sina.

Petek, 8.5. – 139. in 140. del
Fernando za Ano pripravlja presenečenje in Fanny prosi za pomoč. Nando predlaga Ximeni, da se nekaj časa ne bi videvala, da si pride na jasno s svojimi čustvi. Fanny in Leon se sporečeta in drug drugega obtožujeta za propad njunega razmerja. Fernando Ano preseneti s sedmimi prstani in jo vpraša, če bi uradno postala par.
Isabela zapeljuje Johnnyja, ki jo odločno zavrne. Kot da to zanjo ni dovolj, v knjižnici naleti še na Fernanda in Ano med poljubljanjem. Magda prepričuje Angela, da si ustvarita družino. Čeprav on zatrjuje, da je ne ljubi več, ga prosi za novo priložnost. Johnny pove Ani glede Isabelinega zapeljevanja in svetuje mu, da to pove tudi Jennifer.

Ponedeljek, 11.5. – 141. in 142. del
Fanny je zaskrbljena zaradi Edith. Leon opravi strokovni izpit. Johnny, Ana in Jennifer Doroteu nastavijo skrito kamero, da bodo posneli njegove sumljive posle. Yolanda se duhovniku izpove, da je Isabelina zloba rezultat njene slabe vzgoje. Magda prosi Soledad za pomoč, da si ponovno pridobi Angela, Yolanda pa Ano prosi za odpuščanje.
Magda Soledad razkrije, da je Angel zaljubljen v drugo žensko in ta ženska je Ana. Fernando in Ana sta skeptična glede Yolandinega obžalovanja. Isabela spet strastno zapeljuje Johnnyja, ko ju preseneti Jennifer. Fernando namerava zasnubiti Ano, Soledad pa hčeri svetuje, naj Fernandu čim prej pove o svojem dvojnem življenju.

Torek, 12.5. – 143. in 144. del
Ana prosi Fanny, da shrani posnetek Doroteovega podkupovanja. Če bi se njej karkoli zgodilo, naj ona policiji preda posnetek. Sicer posnetek namerava pokazati Doroteu in s tem doseči prekinitev pogodbe, da bo lahko v miru zaživela s Fernandom. Kljub posnetku se hoče Doroteo maščevati Ani in pravi naslov za to je Isabela.
Fernando se želi čim prej poročiti z Ano. Med romantičnim pogovorom ji pove, da si želi, da med njima ne bi bilo nobenih skrivnosti, zaradi česar se Ana počuti grozno. Isabela zavrne Dorotea, ki od nje zahteva plačilo za informacije o Ani. Zavrne tudi mamino prošnjo, naj se Ani opraviči. Na spletu pa odkrije slike, ki Ano povezujejo s Chicago klubom.

Sreda, 13.5. – 145. in 146. del
Isabela sumi, da je Ana nočna plesalka v Chicagu, vendar za to rabi dokaze. Johnny Jennifer pokaže tatu, na katerem jasno piše, da pripada samo njej. Magda občuduje Angelovo lastnost, da vsakega otroka tretira kot lastnega. Yolanda spozna, da Isabela spet načrtuje nekaj zoper Ano, zato Ano posvari.
Enrique ubije negovalko, da lahko zbeži iz bolnišnice. V svojih blodnjah je prepričan, da pokojni oče to zahteva od njega. Fernando načrtuje, da bo skupaj z otroki Ano odpeljal na plažo, kjer jo bo zaprosil za roko. Enrique ugrabi Isabelo in Yolanda je zelo zaskrbljena, ker hčere ni nikjer, zato pokliče Ano.

Četrtek, 14.5. – 147. in 148. del
Ana in Fernando domnevata, da je Isabelino izginotje povezano z Enriquejem. Na Ano se obrne Lenin, ki jo prosi, če mu pomaga pripraviti zabavo presenečenja za Fannyjin rojstni dan. Ko Isabelo rešijo, Fernandu pove o Enriquevi zaprisegi maščevanja vsem, ki so ga prizadeli. Ana predlaga Johnnyju, da zasnubi Jennifer.
Fernando je zaradi Enriquea zaskrbljen za Fannyjino varnost, zato ji priskrbi telesne stražarje. Isabela pa sebe zaščiti tako, da Fernandu pove, da mu bo Enrique verjetno natvezil vse mogoče zgodbice. Ximena in Edith se še vedno borita za Nandovo naklonjenost, zato ga Ana in Fernando oštejeta, da je sebičen in da bi se končno že moral odločiti, kaj bi rad.

Petek, 15.5. – 149. in 150. del
Isabela se razburi, ko ji Fernando pove, da na plažo odhaja z namenom, da zasnubi Ano. Preoblečena v moškega se Isabela pretihotapi v Chicago in Ano posname med plesom. Ko to opazi Ana, se takoj spomni na Yolandina opozorila. Ko hčerino dobro voljo opazi Yolanda, ji je takoj jasno, da to ne pomeni nič dobrega.
Čeprav je Leon prekinil z Lauro, punca še vedno prepričuje Fanny, da sta skupaj. Ana in Fernando na plaži preživljata romantične trenutke in si izpovesta ljubezen. Ana bi mu rada priznala vse o svojem življenju, pa ji besede kar nočejo priti iz ust. Yolanda se odloči preseliti v dom za ostarele, ker noče biti Isabelin sokrivec pri nečednih dejanjih.

Ponedeljek, 18.5. – 151. in 152. del
Ana in Fernando sta na plaži in Ana je ravno na tem, da mu prizna, kaj počne v Chicagu, ku ju prekinejo otroci. Leon se izpove Margariti, da ga Fanny verjetno ne ljubi več. Yolanda in Ramona se izselita iz Isabelinega stanovanja in Ramona Yolandi pove, da jo ima rada kot svojo mamo. Fernando zasnubi Ano.
Dvojčka očeta sprašujeta, kdaj se bo poročil z Ano in odgovori jima, da zelo kmalu. Leon Fanny pošlje rože. Ana mami pokaže zaročni prstan, nato pa se odpravi v Chicago na svoj zadnji nastop. Nando bi rad povedal Edith, da se je odločil za Ximeno. Fernando dobi anonimno pismo, da mora priti v Chicago, če hoče zvedeti skrivnost o varuški svojih otrok.

Torek, 19.5. – 153. in 154. del
Isabela uživa v zmagovalnem občutku, saj je prepričana, da je Ani uničila prihodnost. Leon je v kritičnem stanju, ker ga je napadel Enrique in Fanny pohiti v bolnišnico. Ana je prepričana, da bo izgubila Fernanda in otroke. Fernando jo v resnici noče poslušati in vztraja, da ljudje, ki se ljubijo, ne lažejo drug drugemu. Prekliče zaroko in ji pove, da je ne želi več videti.
Ko Fernando pove Nandu, da je Ana nočna plesalka v klubu, sta oba ogorčena. Še bolj, ko izvesta, da je Fanny za vse to vedela. Skupaj premlevata, kako bosta otrokom povedala, da je Ana odšla za vedno. Leon pokliče Fanny, da naj bo previdna, saj si je Enrique za naslednjo žrtev izbral prav njo.

Sreda, 20.5. – 155. in 156. del
Ana je neskončno žalostna, a k sreči so ob njej prijatelji. Isabela pa je vsa srečna, ker je njeno maščevanje popolno, poleg Ane se je maščevala tudi otrokom. Ker se je Enrique spravil na njenega zdravnika, mu Isabela prizna, da je njen otrok res njegov. Ker se ustraši za sina, Manueli naroči, naj ga ne izpusti iz hiše.
Otroci so zaskrbljeni glede Ane in radi bi jo obiskali. Fanny prepričuje očeta, kako Ana ne more živeti brez otrok in otroci brez Ane, vendar se Fernando o tem noče pogovarjati. Bolj ga gane mala Luz, ki se boji, da bo Ana umrla. Doroteo je izginil. Fanny se ob prebiranju Leonovega pisma razjoče.

Četrtek, 21.5. – 157. in 158. del
Alicia ne razume, kako je lahko oče tako razburjen samo zato, ker je Ana nočna plesalka. Fernando obišče Ano in ji pove, da se lahko vrne kot varuška, ob vsem ostalem pa ostaja hladen. Ximena in Nando si ponovno izpovesta svoja čustva. Fernando je ljubosumen, ker Ano na posestvo pripelje Angel. Še bolj pa je presenečen, ko izve, da so Corcuera aretirali tudi z Anino pomočjo.
Ana razlaga Alicii, zakaj njenemu očetu ni povedala glede dela v klubu. Fernando je gotovo ne bi zaposlil za varuško svojih otrok, če bi to vedel. Nando je do Ane zelo hladen, ostali otroci pa so presrečni zaradi njene vrnitve. Enrique se uspe prikrasti na posestvo Lascurainovih.

Petek, 22.5. – 159. in 160. del
Luz v hiši vidi Enriquea in z novico steče k Ani, ki o tem takoj obvesti varnostnike. Enrique kljub temu pobegne, kar razbesni Fernanda. Ker je spila čaj za pomiritev, Ana zaspi v Fernandovi postelji. Naslednje jutro se hoče pogovoriti z njim, vendar jo hladno ignorira. Angel Ano povabi na zajtrk in ji prizna, da je zaljubljen vanjo.
Ana razloži Sebastianu, da se ne sramuje svojega plesa, vendar pa se z njegovim očetom ne bosta poročila. Vseeno Fernandu pošlje rože s posetnico, vendar Fernando rože zavrne. Nando poskuša očetu razložiti, da je Ana v klubu plesala zato, da bi s tem Doroteu odplačala dolgove, vendar Fernandu to ni zadoseten razlog za Anino prikrivanje resnice.

Ponedeljek, 25.5. – 161. in 162. del
Leon vidi Fanny med poljubljanjem z Leninom. Uspe mu umiriti svoja čustva in mirno pristopiti. Fanny da škatlo čokolade in ji pojasni, da ji je želel samo povedati, da si je opomogel od Enriqueovega napada. Alicia zve, da se Pablo vrača v Mehiko. Jennifer in Johnny se bosta poročila, za priči pa povabita Ano in Fernanda.
Vsi so zbrani na poročni slovesnosti Jennifer in Johnnyja. Ko se pojavi še Fernando, najprej nejevoljno opazi, kako se Angel trudi okoli Ane. Ko hoče Angel poljubiti Ano, se Fernando tako razjezi, da pristopi in ga udari. Ko kasneje Ana omedli, je ves zaskrbljen zaradi nje. Nad slabostjo pa se zamisli tudi Ana.

Torek, 26.5. – 163. in 164. del
Anine slabosti se nadaljujejo. Fanny je prepričana, da je Ana noseča in da bo to rešilo vse probleme z njenim očetom, Ana pa ji zagotovi, da nikoli ne bi uporabila otroka za pridobitev Fernandove naklonjenosti. Ker pogovor slišita dvojčka, kmalu za novico izve vsa hiša. Fernandu pride v roke tudi Anino pismo.
Enrique zasleduje in ugrabi Ano. Fernando se odpravi za Ano, da bi se ji opravičil in ji povedal, kako zelo jo ljubi. Tako najde zvezano Ano in takoj napade Enriquea, ki med ruvanjem umre, ne da bi Fernandu povedal resnico o Diegu Nicolasu. Enriqueva smrt in ponovno zavezništvo med Ano in Fernandom pa zelo vznemiri Isabelo.

Sreda, 27.5. – 165. in 166. del
Fernando na poroko povabi Diega, a ga brat zavrne. Isabela naleti na Ano z njenim sinom in ji grozi, da ji bo vzela Diega Nicolasa in preprečila poroko. Že načrtuje, kako bi se pritihotapila na poročno slovesnot in za ta namen vdre v Fernandov računalnik. Fanny je čedalje bolj očarana nad Leonovimi dosežki, za katere je trdo garal.
Ana pove Fernandu glede Isabelinih groženj. Vrne se tudi Nicolas in Fernandu čestita, da se je vse uredilo glede Ane, pove mu tudi, naj se ne žalosti preveč zaradi Diega. Ana na poroko povabi tudi Yolando, ki hvaležno sprejme vabilo. Na presenečenje vseh se na poroki pojavi Diego, a tam sta tudi Isabela in Arquimedesa.

Četrtek, 28.5. – 167. in 168. del
Ker Isabeli ni uspelo preprečiti poroke, je odločena uničiti vsaj poročno zabavo. Ko Diego sliši Yolando, kako nagovarja svojega vnuka, se mu zdi, da mora za tem stati nekaj, o čemur se njegovemu bratu niti ne sanja. Odloči se, da bo zvedel vse o Isabelinih skrivnostih. Fanny se razide z Leninom.
Doroteo hoče uničiti Johnnyja. Fernando in Diego se odpravita k Isabeli, ki Fernandu grozi, da bo njun sin od sedaj naprej samo njen. Medtem ko Fernando kmalu razjarjen odide, Diego ostane pri Isabeli. Leon Fanny povabi na zmenek in če ne bo prišla, bo to vzel kot sporočilo, da ga ne ljubi.

Petek, 29.5. – 169. in 170. del
Doroteo hoče zažgati Johnnyjevo hišo in mu grozi s pištolo, k sreči pa Ana še pravočasno pokliče policijo. Diego zapeljuje Isabelo, a njej je jasno, da to počne samo zaradi otroka. Fanny se na poti na zmenek pokvari avto, Leona pa ne more priklicati. Ko Leona kasneje ne najdejo nikjer, zvedo, da je v tem času v nesreči umrla neidentificirana oseba.
Vsi si oddahnejo, ko izvedo, da so Leona aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Samo da je živ! Tako se s Fanny končno dobita na zmenku in si razodeneta svoja čustva. Ana in Fernando si hočeta noč vzeti samo zase, a jima otroci to preprečijo. Diego se še vedno dobrika okoli Isabele, ki zelo mačehovsko skrbi za svojega otroka.

Ponedeljek, 1.6. – 171. in 172. del
Diego v domu za ostarele obišče Yolando in jo povpraša glede skrivnosti okoli Diega Nicolasa. Yolanda mu sicer ne pove ničesar, mu pa namigne, naj v Isabelinem stanovanju poišče dokument, ki bo razčistil vse nejasnosti. Sebastian ima hude bolečine in v bolnišnici ugotovijo, da mu morajo odstraniti slepič.
Diego pove Fernandu, da ni biološki oče Diega Nicolasa. Fernando besen odhiti do Isabele in ji navrže, da je prepričan glede njene vpletenosti pri vseh Enriquejevih podlostih do njegove družine. Vse to pa ni nič proti temu, kar dela z otrokom. Mimogrede opazi, da ima mali Diego Nicolas vročino, zato ga odpelje k zdravniku.

Torek, 2.6. – 173. in 174. del
Ana ugotovi, da je noseča, Fernando pa se čudi, katero lepo novico mu bo povedala Ana. Pablo obišče Alicio. Isabela prejme odločbo, s katero se skrbništvo nad Diego Nicolasom dodeljuje Fernandu. Nando je zmeden zaradi Edithinega nenadnega prihoda, kar spozna tudi Ximena.
Pred Ano in Fernandom je še cerkvena poroka. Jennifer je razočarana, ker z Johnnyjem nista uspela posvojiti male Aure, saj se je pojavil njen biološki oče. Da bi dobila skrbništvo nad njo, Johnny očetu ponudi celo denar. Isabela je še vedno v polni pripravljenosti uničiti vse, kar je povezano z Ano in Fernandom.

Sreda, 3.6. – 175. in 176. del
Med poročnimi zaobljubami Ana in Fernando vidita duha Estefanie, Fernandove pokojne žene, kako odobrava njuno dejanje. Nando še vedno niha med Edith in Ximeno, pa mu dekleti naravnost povesta, da nobena izmed njiju noče biti z nekom, ki še sam ne ve, kaj bi rad. Mala Aura pristane v skrbništvu Johnnyja in Jennifer.
Fernando mora zaradi posla nujno odpotovati. Za njim odide tudi Isabela, ki mu podtakne močno uspavalo. V tem času Ana dobi popadke in Diego jo odpelje v bolnišnico. Nekdo tam zgoraj poskrbi, da Fernandu uspe priti v bolnišnico ravno pravi čas, da vidi, kako na svet privekata dvojčici.

Četrtek, 4.6. – 177. del ob 18. uri
Diego spozna žensko svojih sanj, Esperanzo. Isabelo končno onemogočijo in ko se čez mesece vrne vsa skesana, ne morejo verjeti, da gre za isto žensko. Nicolas se poslovi od obeh sinov ter jima zaželi srečno in polno življenje. Vsi se sprašujejo, kaj se lahko naučijo iz svoje zgodbe. Ko si Ana in Fernando poskušata zamisliti sebe v starih letih, vidita veliko, srečno družino. KONEC!

Oddaj komentar