Premiera druge sezone

11. 01. 2016

Jutri ob 22. uri bo slovensko premiero doživela druga sezona serije Devica Jane na programu FoxLife. Spomnimo se, da je serija zasnovana po venezuelski telenoveli Čudež življenja, ki smo jo pred leti spremljali na POP TV.

jane the virgin

Jane Villanueva je bila vedno pridna deklica. Študira, da bi postala učiteljica, in se sama preživlja kot natakarica v miamijskem hotelu. Dobro pa si je zapomnila, kar jo je dolgo nazaj naučila babica Alba, in sicer, da se pred poroko ne sme vdati moškemu. Ko pa Jane pomotoma umetno oplodijo, njeno življenje postane prav tako dramatično in nezaslišano kot v telenovelah, ob katerih je odraščala.

Kot da drama ni že dovolj velika, je darovalec sperme zdravljeni plejboj Rafael Solano, lastnik hotela, v katerem Jane dela, in moški, v katerega je bila zatreskana kot najstnica. Čeprav je Jane v razmerju z dolgoletno ljubeznijo Michaelom, detektivom pri miamijski policiji, in je Rafael poročen s spletkarsko Petro, Jane in Rafaela nosečnost zbliža in med njima se začnejo razvijati globlja čustva. Izkaže se, da sta Jane in Michael pod prevelikim pritiskom in razveljavita zaroko… med Jane in Rafaelom pa se začenja prebujati ljubezen. Vendar srečni konec preprečita umor in kaos, ki ju povzročijo spletkarski bivši in izprijeni pretkani zločinci. In še to, Jane izve, da je njen davno izgubljeni oče Rogelio De La Vega, njen najljubši zvezdnik iz telenovel. Zdaj pa se je vrnil v njeno življenje… maščevalen.

V središču te norosti so Villaneuvovke – Jane, njena mama Xiomara in babica Alba. Kadar je potrebno, vedno združijo moči in so si v oporo ne glede na preobrate in ovire na poti. Končno Jane rodi in svet ugleda nov član družine Villanueva.

Oddaj komentar