Srčna kraljica, 1. – 140. del

04. 05. 2017

1. del
Reina Ortiz je skromna krojačica v Las Vegasu, ki sanja o pravljični poroki, kakršno imajo njene bogate klientke. Ko na priljateljičini poroki prvič sreča Nicolasa, ki je prišel v Ameriko v iskanju boljšega življenja, se zaljubita na prvi pogled. Ker čutita, da je njuna ljubezen dovolj močna, se odločita za poroko, toda do nje ne pride, saj mafijaš Victor naroči Nicolasov umor. Takrat v Reinin svet vstopi zlobna Estefania, ki jo prepriča, da je njen dragi mrtev, medtem ko se Nicolas znajde za rešetkami… Bo ljubezen premagala laži, izdajo in maščevanje?

2. del
Zaradi Estefanijinih laži je Nicolas prepričan, da ga je Reina izdala, medtem ko ona misli, da je njen dragi mrtev. Po osmih letih Nicolasa rekrutira obveščevalna služba, ki mu priskrbi novo identiteto in zadolži za vohunjenje za Victorjem. Reina se medtem pripravlja na poroko z Victorjem. Pred cerkvenim obredom na vratih zagleda Nicolasa, ki odide stran, zato steče za njim, ko jo na cesti zbije avtomobil.

3. del
Nicolas izve, da je Reina v tragični nesreči izgubila spomin. Victor v bolnišnico pripelje njeno hčerko Claro, toda Reinu ju ne prepozna. Ne spomni se niti Nicolasa in njunih nepozabnih trenutkov. Nicolas sklene pakt z Estefanio, saj se Victorju in Reini želi maščevati za izdajo. Spletkarska Estefania mu prizna, da je od nekdaj zaljubljena vanj in ga uspe zvabiti med rjuhe.

4. del
Reina se na vse pretege trudi, da bi se ji povrnil spomin. Victor ji prepove izhode iz hiše, zato se Reina odloči pobegniti s taksijem, ki ga vozi Javier. Nenadoma ju začne zasledovati in preganjati kombi, iz katerega se na njiju vsujejo streli. Bosta Reina in Javier odnesla celo kožo? Delfina pove Victorju, da Nicolas ni kriv za Camilino smrt. Greta in Susana se grdo sporečeta.

5. del
Reina obišče očetovo hišo, kjer odkrije svoj dnevnik. Upa, da ji bodo zapisi iz dnevnika pomagali povrniti spomin. Reina pove Victorju, da ji je Nicolas rešil življenje, zato ga njen mož zaposli kot njenega šoferja. Nicolas je presenečen, ko spozna Reinino hčerko Claro. Susana skuša storiti samomor, vendar jo Juanjo uspe še pravočasno rešiti.

6. del
Victor se sooči z Delfino, ker je Reino odpeljala iz hiše. Estefania je čedalje bolj obsedena z Nicolasom, ki ga želi za vsako ceno osvojiti. Reina prosi Javierja, naj jima s Claro pomaga pobegniti iz Victorjeve hiše, saj ne zaupa svojemu možu. Javier dekletoma ponudi zatočišče v svoji hiši, kjer se počutita kot doma. Medtem Victor odkrije, da je izginila njegova diamantna krona.

7. del
Victor ugotovi, da je Reina izginila neznano kam, kar ga zelo razjezi. Kmalu ga njegova žena pokliče in obvesti, da potrebuje mir in čas za razmislek. Damian Greto zaprosi za roko in se želi čimprej poročiti. Reina izve, da jo je Javier izdal Victorju, zato se odloči pobegniti od njega. Estefania je prepričana, da sta bila Andres in Reina ljubimca. Victor se trudi izslediti izginule diamante. Reino ugrabi neznani moški.

8. del
Potem ko jo je nekdo ugrabil, Reini iz prtljažnika avtomobila uspe poklicati Nicolasa, ki izsledi njen klic. Skuša jo pomiriti in ji zagotoviti, da jo bo rešil. Andres pove Cristianu, da sta bila z Reino ljubimca. Greta odkrije, da jo je Damian izdal, zato odpove njuno poroko, kmalu za tem pa med nastopom doživi hudo nesrečo. Estefania namerava prodati rdeči diamant.

9. del
Javier uspe rešiti Reino iz rok ugrabiteljev. Estefania mu pove, da sta Reina in Andres v preteklosti imela afero. Victor Estefaniji prizna, da je njuna hčerka živa, saj pred 20. leti ni umrla ter da je Greta po hudi nesreči pristala v bolnišnici. Estefanijo novica šokira in popolnoma pretrese. Smithova Nicolasu pove zaupne informacije o Estefaniji.

10. del
Estefania Nicolasu pove, da je njena hčerka živa. Andres pristane za zapahi, kjer ga zaslišujejo. Agentom prizna, da z Reino nikoli nista bila v razmerju. Victor in Susana od zdravnika izvesta, da bo Greta po nesreči ostala tetraplegik. Reina namerava zapustiti Victorja in pobegniti s Javierjem, ko opazi njegovo tetovažo in začne dvomiti tudi vanj. Victorja in Estefanijo ugrabijo.

11. del
Reina se trudi oskrbeti Javierjevo rano, ki se je okužila. Kmalu Javier dobi visoko vročino in v deliriju Reini očita njeno izdajo. Connie in Isidro pristaneta med rjuhami. Lazaro odkrije, da ima Miriam ljubimca. Estefania zagrozi Andresu, naj jo pusti pri miru. Ko izve za diagnozo, si Greta želi umreti, zato za pomoč prosi Lazara. Victor sumi, da se Reina na skrivaj dobiva z neznanim moškim.

12. del
Greta Lazarju preda denar, da bi ji pomagal končati njeno življenje. Victor je prepričan, da je Javier Reinin ljubimec. Medtem Reina prosi Juana, da ji pomaga najti Nicolasa, vendar ji on pove, da je pred leti umrl v zaporu. Andres napade Estefanijo, toda Nicolas jo uspe zaščititi pred njim. Victor prejme povabilo na sestanek od skrivnostne Kraljice diamantov. Damian Greto ponovno zaprosi za roko.

13. del
Victor komaj čaka, da končno odkrije, kdo je skrivnostna Kraljica diamantov. Toda Estefania ga pretenta in ujame v svojo past. Se bo uspel rešiti in se ji maščevati? Reina in Nicolas se pod tušem predata strastem, ko nekdo začne streljati na njiju in v kopalnici pusti grozilno sporočilo. Nicolas je prepričan, da sta v incident vpletena Smithova in obveščevalna služba.

14. del
Nicolas se sooči z Estefanijo, ki mu pove, da je Victorja zaprla v vodnjak, da bi se mu maščevala, ker ji je prikrival resnico o njuni hčerki. V zadnjem trenutku ga Nicolas uspe rešiti. Cristian prizna Susani, da je zaljubljen v Reino. Nicolas prosi Reino, naj mu zaupa, za tem pa jo odpelje v svoje skrivališče, kjer bo varna pred napadalci.

15. del
Reina prosi Nicolasa, naj ji pripoveduje o ženski, ki jo je nekoč ljubil. Ko Estefania v bolnišnici obišče Victorja, jo ta uspe ukaniti in ugotoviti, da je ona skrivnostna Kraljica diamantov. Od nje zahteva, naj mu vrne rdeči diamant, saj se ji v nasprotnem primeru slabo piše. Juanjo pove Lazarju, da je Susana morilka. Smithova izsledi Reino in Nicolasa, ki ga aretira.

16. del
Po grožnji z bombo Estefania Victorju preda dragoceni rdeči diamant. Smithova Nicolasu v spanju prizna, da ga ima rada. Juan pomaga Nicolasu pobegniti pred obveščevalno službo. Reina v televizijskem intervjuju obvesti javnost o svoji novi kolekciji oblek ter modni reviji, na kateri jo nekdo zopet skuša umoriti, toda Nicolas jo še pravočasno reši. Reina se želi ločiti od Victorja.

17. del
Victor se ne želi ločiti od Reine in sumi, da ima ljubimca. Estefania se boji za Nicolasovo življenje. Andres pristane v ječi, medtem ko Connie odkrije, da Isidro dela za Victorja. Susana pove Victorju, da Camila ni storila samomor zaradi Nicolasa, ampak zato, ker jo je nekdo izsiljeval. Reina zaloti Estefanijo in Nicolasa med poljubom.

18. del
Victor raziskuje govorice o prekletstvu rdečega diamanta. Cristian ne želi pomagati Susani pri iskanju krivcev za Camilino smrt. Smithova je prepričana, da je Andres skrivnostni morilec, ki želi umoriti Reino. Estefania svojim možem ukaže, naj ugrabijo Victorjevo babico. Reina je razočarana nad Nicolasom, zato se mu zlaže, da ga je ves čas vlekla za nos, za tem pa prosi Victorja, naj ji da še eno priložnost.

19. del
Estefania od Victorja zahteva dragoceno diamntno krono v zameno za njegovo babico, ki Estefaniji pove, da jo je njen vnuk nekoč ljubil. Potem ko ji Nicolas pove celotno zgodbo o maščevanju, se Reina odloči soočiti z Victorjem. Greta prizna, da je v resnici zaljubljena v Lazarja in se ne želi poročiti z Damianom. Reina prejme skrivnostni klic od nekoga, ki trdi, da je Nicolas Nunez.

20. del
Skrivnostni moški, ki trdi, da je Nicolas Nunez, po telefonu Reini pove, da je še živ. Šokirana Reina omedli. Victor se zave, da ga je Estefania ponovno pretentala in zadržala diamantno krono. Juanjo obvesti Susano, da so vsi, ki se pojavijo v Camilinem videu, umrli v različnih nesrečah. Smithova Nicolasu pove, da so ga odstranili iz Reininega primera in da se po novem agent Frank Marino izdaja zanj. Estefania Victorja posname med umorom ženske.

21. del
Reina je prepričana, da jo je Nicolas izdal, zato ga prosi, naj se ji več ne približuje. Connie bi se rada ponovno spoprijateljila z Reino. Estefanijo šokira grozljivo odkritje, ko naleti na zmrznjena trupla vseh Victorjevih žrtev. Victor jo zaloti v svojem skrivališču in odkrije, da Estefania pozna njegovo skrivnost. Za tem ju nekdo zaklene v hladilnico, kjer oba ostaneta ujeta. Nekdo ustreli Franka.

22. del
Frank posvari Reino, naj bo previdna v družbi Javierja, saj je prepričan, da je prav on naročil njegov atentat. Victor najame Javierja, da bi zasledoval Reino. Estefania hlini srčni infarkt. Asuncion Reini zagrozi s smrtjo. Juanjo prizna Susani, da je bil Nicolasov najboljši prijatelj. Nicolas po naključju odkrije skrivališče, kjer Victor hrani trupla svojih žrtev, ko nenadoma ugotovi, da je ujet v goreči stavbi.

23. del
Smithova skuša rešiti Nicolasa iz goreče stavbe, ko odjekne močna eksplozija. Estefania moleduje Victorja, naj je ne ubije in mu obljubi, da mu bo predala dragoceno diamantno krono. Delfina prizna Reini, da je Victorjeva ljubica. Nicolas zasači Victorja pred Estefanijinim sefom, ga napade in mu vzame krono. Za tem reši Estefanijo, ki se zaradi Victorja boji za svoje življenje.

24. del
Nicolas Andresu prizna, da je tajni agent, Andres pa mu pove, da je nekdo naročil njegov umor. Victor zagrozi Reini, da ji bo vzel hčerko, če ne bo izpolnjevala svojih dolžnosti kot njegova žena. Nicolas odkrije, da je Frank dvojni agent in mora ubiti Andresa. Cristian pove Susani, da je ljubimkal s Camilo. Nekdo umori Andresa, medtem ko se Frank spravi na Reino.

25. del
Po spopadu s Frankom Nicolas uspe rešiti Reino, toda Frank ga rani in pobegne. Reina obišče Nicolasa v bolnišnici. Victor izve, da je Javier v resnici Nicolas, zato jima z Reino nastavi past. Susana pove Cristianu, da ga nikoli več ne želi videti. Victor ima še eno skrivno identiteto, za katero nihče ne ve. Isidru ukaže, naj umori Connie, toda ne ve, da je on zaljubljen v njo.

26. del
Nicolas odkrije, da Victor vohuni za njima z Reino. Frank se medtem namerava maščevati Nicolasu in načrtuje Reinin umor. Victor želi Reini nastaviti past, zato ji pove, da namerava umoriti Javierja, da bi videl njeno reakcijo. Greta je čedalje bolj zaljubljena v Lazarja. Frank zagrozi Smithovi, da bo razkril vse njene skrivnosti. Bettina sklene pakt s Frankom, saj se želi znebiti Reine in Nicolasa.

27. del
Estefania Victorju preda diamantno krono. Victor ji naroči, naj očara in zapelje Javierja. Reina in Nicolas odkrijeta, da je Bettina zastrupila njuno kavo, zato ju oba odpeljejo v bolnišnico, kjer Reini nekaj vbrizgajo v infuzijo. Nekdo ugrabi Lopeza, medtem ko Frank umori Bettino. Susana izve, da jo je izsiljeval Damian. Zdravnik obvesti Victorja, da je Reina mrtva.

28. del
Ko Nicolas izve, da je Reina mrtva, skuša končati svoje življenje. Medtem se Reina zbudi v mrtvašnici, kjer je ujeta. Vsi so pretreseni nad novico o Reinini smrti. Estefania načrtuje krajo rdečega diamanta. Frank zagrozi Smithovi, da bo Nicolasu izdal, da je ona njegova mama. V mrtvašnici Nicolas odkrije, da je Reinino truplo izginilo, na njegovem mestu pa je nekdo pustil karto s podobo srčeve kraljice.

29. del
Frank pokliče Nicolasa, saj bi se rad sestal z njim. Connie se sooči z Victorjem, ki ga krivi za smrt svoje prijateljice. Frank in Nicolas se spopadeta, ko Smithova ustreli Franka. Pred smrtjo jima Frank prizna, da je Reina živa, vendar nikoli ne bosta izvedela, kje se nahaja. Susana se želi znebiti Damiana in za pomoč prosi Juanja. Lazaro prizna Greti, da jo ljubi. Nicolas izve, da je Asuncion Reinina prava mama.

30. del
Victor od Isidra zahteva, da se izogiba Connie. Nicolas obvesti Victorja, da je Reina še vedno živa. Medtem se Reina zbudi in ugotovi, da je ujeta v krsti. Octavio de Rosas, Victorjev oče, naj bi v preteklosti imel razmerje s Smithovo. Clara pobegne iz hiše in se zateče k Nicolasu. Victor sumi, da je Reino ugrabila Estefania, zato ji v zameno za njo ponudi rdeči diamant in dragoceno krono.

31. del
Estefania je prepričana, da je Victor zaprl Reino. Clara pove Nicolasu, da je Delfina zlobna ženska. Po razhodu z Isidrom je Connie povsem na tleh in v solzah, saj se je njeno srce ogrelo zanj. Potem ko Estefania izve, da naj bi Octavio Victorju dejal, da mu je bila nezvesta, se mu odloči maščevati. Victor namerava Claro poslati v internat v London. Greta izve, da ima Lazaro kriminalno preteklost.

32. del
Victor je šokiran, ko zagleda Reino, saj je bil prepričan, da je mrtva. Miriam in Damian združita svoje moči, da bi ločila Lazara in Greto. Potem ko Greta izve, da bodo prestavili njeno zdravljenje, se odloči, da bo zaprosila Damiana. Clara je presrečna, ko se zopet znajde v maminem objemu. Victor se sooči z Nicolasom, saj želi izvedeti, ali ljubi Reino.

33. del
Medtem ko je Victor zaposlil Nicolasa, da bi bil vedno na razpolago njegovi ženi, ga Reina ne želi v svoji bližini. Nicolas opozori Reino, naj bo previdna, saj ju Victor želi ujeti v svojo past. Victor ukaže Isidru, naj ju ima ves čas na očeh. Lazaro se sooči z Miriam, ker je lagala Greti. Estefania se preseli v Victorjevo hišo, medtem ko se med Reino in Delfino vname prepir. Izkaže se, da sta Nicolas in Victor brata.

34. del
Potem ko Reina Victorju pove, da jo je Octavio nadlegoval, ji Victor ne želi verjeti. Smithova Octaviu prizna, da imata sina. Reina odkrije, da je Estefania Gretina mati. Victor ugotovi, da ima njegov oče v lasti dva rdeča diamanta. Smithova šokira Nicolasa, saj mu prizna, da je Octavio njegov oče in Victor njegov brat, medtem ko naj bi njegova mama umrla. Tudi Victor izve, da ima brata.

35. del
Družino Rosas pretrese nesrečni dogodek, saj se Clara skoraj utopi v bazenu. Kljub težavam iz preteklosti, Connie ne more pozabiti Isidra in si želi biti ponovno z njim. Lazaro prosi Greto, naj temeljito razmisli in odpove poroko z Damianom. Delfina namerava ubiti Reino. Damiana napadejo zakrinkani nepridipravi, zaradi česar pristane v bolnišnici. Izkaže se, da jih je poslala Estefania.

36. del
Smithova ne želi, da bi Nicolas odkril, da je njegova mati. Lazaro sumi, da imata Miriam in Damian skrivno razmerje. Greta je medtem nesrečna, ker pogreša Lazara, ki je dal odpoved. Reina prejme novo grozilno sporočilo. Octavio namerava odkriti identiteto svojega sina, zato zagrozi Smithovi, da bo ubil Balboa, če mu ne bo zaupala resnice. Lazara okrivijo za Damianovo smrt.

37. del
Victor je odločen, da bo osvojil Reino in je ne namerava prepustiti nobenemu drugemu moškemu. Potem ko je Nicolas Octaviu priznal, da je njegov sin, ga prosi, naj informacijo zadrži zase. Reina v banki odkrije, da ji je Octavio podaril oba rdeča diamanta. Greta očetu prizna, da ljubi Lazara. Miriam pristane za zapahi. Nicolas odkrije, da je Damiana pred smrtjo nekdo izsiljeval.

38. del
Victor prisili Reino, da se z njim udeleži dražbe, na kateri bodo prodali rdeči diamant. Dogodka se udeleži tudi neznan moški po imenu Fernando San Juan, ki se za vsako ceno namerava dokopati do dragocenega kamna. Fernando pristopi k Reini in jo opozori, naj nikomur ne pove za rdeča diamanta, ki ju ima v lasti. Lazara izpustijo iz zapora. Reina zaloti Nicolasa in Stefanio med poljubom, kar v njej vzbudi ljubosumje.

39. del
Estefania je odločena, da se bo dokopala do rdečega diamanta. Tik pred začetkom dražbe, se tako Victor kot Estefania pripravljata na drzen rop dragocenega kamna. Kateri izmed njiju se ga bo prvi polastil? Lazaro je prepričan, da je Damiana umoril Victor, saj ga je pred njegovo smrtjo videl oditi iz njegove sobe. Octavio se zlaže Nicolasu, da je Reina zlobna ženska, saj se ona skriva za identiteto zloglasne Kraljice diamantov.

40. del
Smithova je prepričana, da je rdeči diamant ukradel moški, ki se skriva za masko zloglasnega Črnega sokola, pri temu pa mu je pomagala skrivnostna ženska. Nicolas začne preiskovati rop, saj želi ugotoviti identiteto Črnega sokola. Delfina in Octavio postaneta ljubimca. Reina je odločena, da bo skupaj s svojo hčerko zapustila mesto. Victor po drznem ropu skuša zakriti svoje sledi. Za tem se Reini zlaže, da je pred leti nekoga umorila, ki je zakopan na njunem vrtu.

41. del
Duhovnik pomaga Reini skupaj z njeno hčerko pobegniti od Victorja. Smithova ubežnicama ponudi zatočišče v svoji hiši. Medtem Victor ugotovi, da ga je Reina prelisičila, zato se jo trudi izslediti. Tudi Nicolasa skrbi za Reino, ki je nenadoma izginila brez sledi. Estefania izve, da jo Octavio namerava umoriti. Connie pove Victorju, da se z Isidrom nameravata poročiti.

42. del
Nicolas Smithovi zaupa, da naj bi se za masko zloglasne Kraljice diamantov skrivala Reina. Victor Nicolasu ponudi zajetno vsoto denarja, če bo uspel izslediti Reino in Claro. Isidro še vedno ljubi Connie, zato bi rad, da se vrne v njegov objem. Victor se skuša prikupiti Delfini, da bi se dokopal do določenih informacij. Smithova pove Reini, da je Nicolasova mati.

43. del
Octavio Greti natrosi kup laži o Estefaniji, da bi jo očrnil v njenih očeh. Potem ko je naletel na Victorjeve posnetke, Nicolas skuša izvedeti, kdo so ženske, ki se pojavljajo na njih. Medtem Victor namerava vložiti tožbo proti Reini, ker naj bi ugrabila njegovo hčer. Smithova Fernandu ponudi pomoč pri aretaciji Octavia. Reina predlaga Nicolasu, naj skupaj z njo pobegne iz države. Bo sprejel njeno ponudbo?

44. del
Potem ko ga je Smithova zalotila, ko je z Reino želel zapustiti njeno hišo, ji Nicolas prizna, da ljubi Reino in z njo namerava zapustiti državo. Miriam obtoži Greto, da ji je prevzela Lazara. Fernando zaupa Octaviu, da je zaljubljen v Smithovo. Reina pove Nicolasu, da naj bi pred leti nekoga umorila in ga zakopala na vrtu, zato ga prosi, naj poskrbi za Claro, če bo pristala v zaporu.

45. del
Ko izve, da so na njegovem vrtu odkrili žensko truplo z diamantnim uhanom, Victor sumi, da gre za njegovo mater. Prepričan je, da jo je umoril Octavio. Susana Juanu prizna, da je ubila moškega, ki jo je pred leti posilil, nato pa ji ga je Victor pomagal zakopati na njegovem vrtu. Miriam obvesti Victorja, da se Reina skriva v Conniejini hiši. Reino in Claro ugrabijo zakrinkani možje. Nicolas odkrije, da se Fernando skriva za identiteto »El Supremo«.

46. del
Octavio je še vedno živ in obišče Victorja, ki mu prizna, da je on zloglasni Črni sokol. Greta ugotovi, da še vedno goji ljubezenska čustva do Lazara. Juan pove Nicolasu, kako je Fernando postal El Supremo. Fernando odpusti Smithovo, nato pa Reini pove vse, kar ve o njej in njeni preteklosti. Susana zaupa Juanu, da Camila ni bila Victorjeva hči, ampak je bil njen oče moški, ki jo je posilil. Estefania Victorju obljubi pomoč pri umoru Octavia.

47. del
Octavio Victorju prizna, da je bila Smithova nekoč ljubezen njegovega življenja. Miriam napade in oropa Connie. Ko Nicolasu uspe najti Reino, ga napadejo zamaskirani možje, ki mu zagrozijo s pištolami in ugrabijo Claro. Reini nepridipravi sporočijo, da se njena hčerka nahaja na zapuščenemu pokopališču, a jo k sreči še pravočasno najdejo živo. Octavio umre.

48. del
Reina prejme skrivnostno pismo, v katerem izve marsikaj, kar se ne spomni iz svoje preteklosti. Lazaro in Juan se spreta zaradi Connie. Susana Victorju prizna, da Camila ni bila njegova hčerka. Smithova se odloči, da se ne bo tako zlahka predala in se bo borila za svoj položaj. Fernando Reini pove, da želi, da bi ponovno delala za agencijo in postala njihova vohunka.

49. del
Estefania si želi, da bi se Nicolas vrnil k njej. El Supremo Smithovi pove, da se bo lahko vrnila na svoj položaj, ko si pridobi Fernandovo zaupanje. Connie izve, da je Isidro Miriam posodil denar, ki ji ga je ukradla, zato mu ga vrne. Cristian zaloti Connie in Isidra med poljubom. Victor odpusti Nicolasa in mu zagrozi, naj se Reini ne približuje več. Za tem Isidru naroči, da se znebi Nicolasa. Reina Victorju pove, da je hudo bolna in bo kmalu umrla.

50. del
Potem ko mu je Reina zaupala, da je na smrt bolna, Victor naroči Isidru, naj se pozanima o njeni bolezni. Cristian Connie zaprosi za roko. Fernando obišče Smithovo na njenem domu, kjer se predata strastem. Isidro zaloti Reino, medtem ko vohlja po Victorjevih osebnih stvareh. Miriam Greto porine v bazen, Lazaro pa jo uspe rešiti v zadnjem trenutku.

51. del
Connie pove Isidru, da se je zaročila s Cristianom. Octavio vse svoje premoženje zapusti Nicolasu in Victorju, ki je šokiran, ko izve, da je Nicolas njegov brat. Miriam zabode Lazara. Potem ko je izvedel, da je njegova mati, se Nicolas sooči s Smithovo, ki mu skuša razložiti, kaj se je zgodilo v preteklosti. Medtem tudi Victor od Susane izve, da je Smithova Javierjeva mati. Estefania umori Miriam.

52. del
Ker se želi čimprej znebiti svojega nasprotnika, Victor ukaže Isidru, naj ubije Nicolasa, v nasprotnem primeru ga čaka njegova usoda. Estefania Victorju pove, da je Miriam mrtva. Zaljubljena Connie za roko zaprosi Isidra. Po uspešnem okrevanju Lazara odpustijo iz bolnišnice. Medtem neznani možje ugrabijo Nicolasa in ga pretepejo. Iz ujetništva ga reši Victor.

53. del
Smithova ugotovi, da je Fernando njen nadrejeni, zato se odloči, da bo dala odpoved. Po travmatičnem dogodku Lazaro Greti predlaga, da bi živela skupaj. Ker pogreša svojo ljubezen, se Reina odpravi v Estefanijino vilo, da bi obiskala Nicolasa. Medtem Nicolas Estefaniji pove, da ljubi Reino. Estefanija mu prizna, da se ona skriva za identiteto Kraljice diamantov.

54. del
Smithova se želi z Nicolasom pogovoriti o dogodkih iz preteklosti in mu pove, da ga Reina ni nikoli izdala. Victor se sooči z Estefanijo, ki ji zagrozi, da če se znajde za zapahi, bo tudi njo potegnil za seboj. Greta Lazara posvari pred Cristianom, saj sumi, da nekaj prikriva. Nicolas se pred Reino spusti na kolena in jo zaprosi za roko. Bo privolila v poroko?

55. del
Nicolas in Reina se odločita, da se bosta poročila čez teden dni. Smithova jima obljubi pomoč pri organizaciji. Cristian vpraša Greto, če je Lazaru povedala, da je bila njena sestra morilka. Nicolas se medtem poslovi od Estefanije in jo posvari, naj pazi nase. Za tem Estefanija obišče Victorja in ga opozori, da Nicolas in Reina nameravata skupaj pobegniti. Reino šokira Nicolasov klic.

56. del
Potem ko jo je Nicolas prizadel in razočaral, saj ni pričakovala, da jo bo izdal, se Reina namerava za zmeraj posloviti od njega. Victor zasliša Reino, ker ga zanima, ali je vedela, da sta Javier Bolivar in Nicolas Nunez ista oseba. Reina možu prizna, da je nameravala pobegniti z Nicolasom, s čimer ga tako razjezi, da jo zaklene v sobo. Victor Isidru pove, da bo Reina zaradi izdaje izgubila tisto kar ima najrajši, svojo hčerko Claro.

57. del
Isidro Victorju preda svojo odpoved, saj ne misli umoriti Reinine hčerke, zato Victor pošlje Claro v internat. Reinine prijatelje namerava prepričati, da je psihično nestabilna. V Bruslju Nicolasa napadejo zamaskirani nepridipravi. Greta se preseli k Estefaniji. Potem ko Fernando Delfini prizna, da je agent pod krinko, ki namerava zapreti Victorja, njo nekdo umori.

58. del
Victor Reini na zapestje namesti sledilno napravo, da bi jo imel ves čas pod kontrolo. Susana naredi nosečniški test in ugotovi, da nosi otroka Juana Joseja. Victor je osumljen Delfininega umora. Čez pol leta se Nicolas vrne iz tujine. Smithova ga obvesti, da ima Victor Reino za ujetnico v lastnem domu. Ko Nicolas izve, da Victor ženi prireja zabavo za rojstni dan, se odloči, da se bo udeležil slavja.

59. del
Nicolas in Reina se ponovno srečata na njeni zabavi za rojstni dan. Reina ga udari, saj mu še vedno ni oprostila izdaje in ga krivi za svojo nesrečo. Nicolas uspe sneti sledilno napravo z njenega zapestja. Susana Juanu Joseju prizna, da je zanosila z njim, vendar je otroka izgubila. Na veliko presenečenje gostov na zabavi Nicolas poklekne pred Estefanijo in jo zaprosi za roko.

60. del
Reino šokira odkritje Rockyjevega trupla v njenem atelijeju. Victor obišče očetov grob, kjer mu očita, da je vse svoje nasledstvo zapustil Nicolasu. Estefanija prosi Reino, če bi ji sešila poročno obleko, a jo ta zavrne. Nicolas se odpravi v starinarnico, kjer odkrije lastnikovo truplo, ki ga je morilec iznakazil na enak način kot Rockyja. Victor začne izsiljevati Reino.

61. del

62. del

63. del

64. del

65. del
Victor Estefaniji zaupa, da se je znebil čarovnika, ki je po njenem sprejemu nenadoma izginil. Reina ju zaloti med poljubljanjem, kar pove Javierju. Za tem Victor in Javier obračunata s pestmi. Isidro Connie prizna, da je sin prekupčevalca z drogami ter da je Victorjeva desna roka, ki je namesto njega uredil že marsikatero zadevo. Connie je razočarana in ga ne želi več videti. Nekdo naroči Nicolasov umor na njegovi in Estefanijini poroki.

66. del
Na dan poroke Victor Isidru naroči, da mora varovati Javierja. Medtem Javier prejme skrivnostno povabilo na sestanek, kjer odkrije, da je nekdo ugrabil njegovega kolega Borisa. Vse kaže na to, da se nekdo želi znebiti Javierja, ker je v Belgiji ubil preprodajalca z dragimi kamni. Reina prosi Javierja, naj odpove poroko z Estefanijo. Med poročnim obredom v cerkvi neznani napadalec po nesreči ustreli Estefanijo.

67. del
Reina pokaže Connie rdeči diamant, ki ga je našla med Estefanijinimi stvarmi, ter jo prosi, naj ga skrije. Kmalu za tem jo obišče Lopez, ki zahteva, naj mu preda dragoceni kamen. Drugi rdeči diamant medtem odkrije reševalec, ki je pomagal Estefaniji. Greta je šokirana, ko izve, da je Estefania njena mama. Javierja obtožijo dvojnega umora, zaradi česar pristane za rešetkami.

68. del
Javier uspe pobegniti iz zapora in se zateči v starinarnico. V skrivališču ga obišče Reina, ki mu namerava pomagati. Estefania bi se rada za vsako ceno dokopala do svojih diamantov, zato naroči Lopezu, naj jih poišče, če želi živeti. Victor medtem umori žensko, ki je na las podobna Reini. Plačani morilec ugrabi Reino in jo odpelje v Javierjevo skrivališče, kjer jo namerava ubiti, če se ne bo predal.

69. del
Javier uspe rešiti Reino iz morilčevih rok. Za tem ji pove, da namerava zapustiti državo in jo prosi, naj ne zaupa nikomur. Isidro se sooči z Victorjem, ker mu ni povedal, da je naročil napad na Juana Joseja. Tudi Victor želi odkriti, kdo je ukradel Estefanijina rdeča diamanta. Medtem odkrijejo truplo umorjene ženske, ki je podobna Reini. Cristian sumi, da je njeno smrt zakrivil Javier. Reina si želi postati agentka, da bi za rešetke spravila Victorja.

70. del
Greta odkrije, da sta Juan Jose in Susana imela afero. Javier uspe pobegniti iz bolnišnice, potem ko je Victor agente obvestil, da je obiskal Estefanijo. V Victorjevi prisotnosti Reina Cristianu pove, da je Javier nedolžen, saj je bila v času umora z njim. Cristian Smithovi prizna, da je odkril, da je Javier agent pod krinko in dela za tajno službo.

71. del
Ko se Javier in Cristian sestaneta, mu Javier prizna, da ve vse o njem, zato ga namerava izsiljevati. Victor odkrije prostitutko, ki ima Estefanijin rdeči diamant in se ga namerava polastiti. Javier medtem slučajno izve, da ima Reina drugi diamant ter ji obljubi, da ne bo izdal njene skrivnosti. Isidro je prepričan, da ima Connie afero s Cristianom, ki ga je zalotil v njeni hiši.

72. del
Reina od Asuncion izve, da je Estefanijin mlajši brat Gregorio njen sin, kar pomeni, da je tudi Reinin brat. Reina ne more razumeti, zakaj ju je njena mama zapustila. Cristian zaupa Victorju, da ga Javier izsiljuje, saj je odkril njegovo skrivnost. Reino nekdo napade v njeni sobi in ustreli. Javier ji želi priskočiti na pomoč, ko odkrije, da jo je rešilec odpeljal na neznano lokacijo.

73. del
Victor se spomni, da je namestil sledilno napravo v Reinino uro, zato mu jo uspe izslediti. Estefania od Asuncion izve, da je njen brat tudi Reinin. Javier v nevarni akciji uspe rešiti Reino iz rok njenih ugrabiteljev. Toda ko prispe Victor s svojimi možmi, Javierja ustreli in odpelje Reino s seboj. S Cristianovo pomočjo Victor uspe prepričati ostale, da je Javier odgovoren za Reinino ugrabitev.

74. del
Victor skuša Reino prepričati, da je živa zahvaljujoč njemu, toda one ne ve, ali bi mu verjela. Mine mesec dni in za Javierjem ni nobenih sledi, toda Smithova ne namerava obupati nad iskanjem. Victor naroči Isidru, naj se znebi Cristiana. Greta se odloči, da bo privolila v tvegano operacijo, kljub prepričevanju njenih bližnjih, naj jo odpove. Victor izve, da je Greta noseča.

75. del
Potem ko je Estefania zalotila v postelji Victorja in prostitutko, od nje izve, da je prodala dragoceni diamant. Za tem Victor nedolžno dekle na krut način umori. Odločita se, da bosta obiskala trgovino, kjer naj bi se nahajal dragoceni kamen, toda niti ne slutita, da sta se ujela v Javierjevo past. Lazaro sumi, da je nekaj narobe glede Gretine operacije, zato prosi Jackie, naj razišče zadevo.

76. del
Isidrovi možje zasledujejo Cristiana, ki ga nameravajo umoriti. Gretin zdravnik njeno družino obvesti, da je bila operacija uspešna in da ni izgubila otroka. Smithova in Patricio aretirata Victorja, ki je obtožen umora. Cristian doživi težko prometno nesrečo. Isidro se za pomoč obrne na Reino, ki jo prosi, naj prepreči Conniejino poroko. Patricio Smithovi izpove svojo ljubezen.

77. del
Ko se Greta po operaciji zbudi, ji Lazaro zaupa veselo novico. Connie nekdo ponoči na skrivaj obišče in ji ukrade rdeči diamant, ki ga je čuvala za Reino. Jackie zasliša Victorja in začne sumiti, da mu pomaga nekdo iz tajne službe. Victor ji prizna, da je njegov tihi partner Smithova. Reina je šokirana, ko odkrije skrite kamere v Javierjevem skrivališču. Estefanijin in Reinin brat je Patricio Picasso.

78. del
Javier in Reina niti ne slutita, da je Estefania odkrila njuno skrivališče in vohuni za njima. Victor skuša prepričati Patricia, da Smithova ves čas sodeluje z njim in je ukradla pošiljko diamantov njegovega očeta. Različni dokazi kmalu začnejo kazati na to, da je Smithova res izdajalka. Estefania se sooči z Javierjem, ki mu pove, da ve, da je tajni agent. Boris ugrabi Reino, ki jo namerava ubiti, ker jo je razkrinkal.

79. del
Lazaro od Gretinega zdravnika izve, da sta oba z otrokom v veliki nevarnosti. Isidro obvesti Victorja, da je Cristian od Connie ukradel rdeči diamant. Javier se pri Patriciu namerava prepričati, ali je Reina res tajna agentka. Gretino zdravstveno stanje se drastično poslabša, zato Victor njenemu zdravniku naroči, naj jo rešijo, medtem ko mu je vseeno ali njen otrok preživi. Greta sliši njun pogovor in mu ne misli oprostiti. Patricio verjame, da je Smithova nedolžna.

80. del
Victor od Estefanije skuša izvedeti, zakaj se namerava spraviti na Smithovo. Gretino zdravstveno stanje se ponovno poslabša in pade v komo. Lazaro se sooči z Victorjem, ker je odobril Gretino operacijo. Patricio opozori Javierja, naj ne zaupa Smithovi, saj sumijo, da je vpletena v Victorjeve posle. Reina Victorju pove, da je Greta ukradla dokaze, ki ga lahko spravijo za zapahe. Isidro ugrabi Connie na dan njene poroke.

81. del
Boris napade Javierja in mu zagrozi, da ga bo ubil, ker je izdajalec. Po Estefanijinem ukazu Lopez umori Gretinega zdravnika. Potem ko je ugotovil, da je njegova nevesta izginila, Cristian prosi Victorja, naj mu pomaga izslediti Connie. Smithova se sooči s Patriciem, ki ščiti Estefanijo. Victor napade Reino, toda še pravi čas ji na pomoč priskoči Javier, ki ga ustreli.

82. del
Javier od Jackie izve, da je Gretin zdravnik storil samomor. Smithova sumi, da se med Estefanijo in Patriciem nekaj plete. Connie Isidru izpove svojo ljubezen, za tem pa pokliče Cristiana ter ga prosi za odpuščanje. Zaradi tega se med Isidrom in Cristianom vname prava vojna. Reina Javierju zaupa, da je Clara njegova hčerka in da mu tega ni mogla prej povedati, saj ji je Victor grozil.

83. del
Javier se sooči s Smithovo, od katere želi izvedeti, ali je vedela, da je Clara njegova hčerka. Cristian zaupa Reini, da ljubi Connie. Isidro opozori Connie, naj se pazi Cristiana. Victor zagrozi Javierju, da bo ubil Claro, če ne bo ubogal njegovih ukazov. Za tem Victor svojim možem naroči, naj Javierja pretepejo, medtem ko mora Reina gledati kruti prizor.

84. del
Reina je zgrožena nad Victorjem, ki je naročil svojim možem, naj pretepejo Javierja, zato mu obljubi, da bo naredila vse, če ga prenehajo trpinčiti. Jackie obvesti Patricia, da je Javier v veliki nevarnosti. Isidro pristane v zaporu, zato se Connie obrne za pomoč na Victorja. Patricio Isidru obljubi prostost, v zameno pa mu mora pomagati zbrati dokaze proti njegovemu šefu. Javier je prepričan, da ni Clarin oče, saj je Patricio zamenjal DNA vzorce.

85. del
Cristian želi, da bi se Connie vrnila k njemu, zato ji namerava oprostiti pod pogojem, da bo pozabila na Isidra. Patricio zagrozi Connie, da bi lahko pristala za zapahi, ker je Reini pomagala skriti rdeči diamant. Medtem Isidro pobegne iz zapora. Javier prejme skrivnostno sporočilo, v katerem neznanec zahteva zajetno vsoto denarja za Reinino prostost.

86. del
Javier prispe v Madrid, kamor je pobegnila Reina skupaj s Claro. Medtem Patricio od Smithove želi izvedeti, ali ve, kje se skriva Reina, za tem pa se sooči z Estefanijo, ker je naročila umor Asuncion. Victor izve, da je Greta imela dokaze proti njemu, ki jih je nameravala predati policiji. V mrtvašnico pripeljejo truplo, v katerem Jackie odkrije dva skrita diamanta.

87. del
Isidro v skladišču, kjer sta bila zmenjena, najde ranjenega Cristiana. Izkaže se, da ga je želel umoriti Victor. Patricio se zlaže Asuncion, da Estefania ni imela prstov vmes pri njenem poskusu umora. Juan Jose zaloti Victorja in Susano med poljubom. Smithova je presenečena, ko naleti na Patricia v Estefanijini družbi. On jo prepriča, da jo namerava izkoristiti za informacije glede Victorja. Isidra obtožijo napada na Cristiana.

88. del
Javier odkrije Reinin dnevnik, v katerem izve, da se je predala Victorju samo zaradi tega, da bi mu rešila življenje. Za tem jo prosi odpuščanja, Reina pa želi, da ji obljubi, da ne bo ubil Victorja. Jackie sumi, da je Estefania naročila krajo diamantov. Cristian na smrtni postelji prosi Connie, naj se poroči z njim. Neznani napadalec se spravi na Reino in Javierja.

89. del
Victorjeva babica ga na smrtni postelji prosi, naj poišče nuno, ki ji je predala dokaze proti njemu. Medtem odkrijejo truplo agenta, na katerem je morilec pustil oznako diamanta. Jackie sumi, da sta dva morilca, ki svoje žrtve ožigosata z diamantno zapestnico. Ko Isidro pride na prostost, poišče Connie, ki mu pove, da se je poročila s Cristianom. Victor Estefanijo preseneti z novim poslovnim predlogom. Reina zaupa Clari, da je noseča.

90. del
Potem ko je Smithova odkrila, da je Patricio Estefanijin brat in izdajalec, ji on prizna, da je zamenjal Javierjev DNA vzorec. Reina obvesti Smithovo, da Javier namerava ubiti Victorja med njunim obračunom. Preden uspe zapustiti prostore agencije, jo Patricio zaklene v pisarno. Reina zaupa Clari, da je Javier ljubezen njenega življenja.

91. del
Patricio je uspel preprečiti spopad med Victorjem in Javierjem, ki bi se najverjetneje končal tragično. Javier mu priseže, da bo ubil Victorja. Reina je presenečena, ko ji Clara zaupa, da si želi, da bi bil njen oče Javier. Isidro napade in skuša zadaviti Juana Joseja. Patricio medtem namerava Reino zvabiti v svojo past. Victor se spomni, da mu je Greta v preteklosti priznala, da je ubila svojo sostanovalko.

92. del

93. del
Susana svojo žalost čedalje pogosteje utaplja v alkoholu. Estefania in Victor se dogovorita, da bosta zgradila nov sef za svoje diamante. Da bi se izognila zasledovalcem, Javier svetuje Reini, da se zamaskira v moškega in skupaj s Claro pobegne, on pa se jima bo pridružil kasneje. Tajna služba sumi, da je Victor umoril Pilar. Reina odkrije, da je Javier tajni agent in mu zaupa, da pričakuje njegovega otroka. Victor odkrije truplo svoje babice.

94. del
Victor namerava odkriti, kdo je umoril njegovo babico. Da bi prekinil dolgoletno prekletstvo diamantov, svoja draga kamna preda Estefaniji. Lazaro obišče Greto, ki se zbudi iz kome. Javier zaupa Patriciu, da Reina pričakuje njegovega otroka. Za tem jima Patricio svetuje, naj pozabita eden na drugega, če želita preživeti. Toda za Reino je to popolnoma nesprejemljivo.

95. del
Juan Jose in Lazaro opazita Isidra, ki zapušča bolnišnico z Gretinim otrokom. Victor mu je naročil, naj otroka ubije, toda Isidro ga pusti na stopnicah cerkve. Patricio obvesti Estefanijo, da se Javier vrača v Las Vegas ter da z Reino pričakujeta otroka, kar njo popolnoma vrže iz tira. Greta izve, da jo zaradi umora sostanovalke išče obveščevalna služba. Da bi jo rešil ječe, Victor namerava uprizoriti njeno smrt.

96. del
Javier se odloči, da bo uprizoril lastno smrt, saj verjame, da bo edino na ta način lahko prelisičil Victorja in Estefanijo ter ju sparavil za zapahe. Isidra peče vest, ker je pustil Gretino dojenčico na stopnicah cerkve, zato se odpravi nazaj po njo. Juan Jose medtem Connie pove, kaj je storil Isidro. Smithova je prepričana, da Patricio želi zaščititi Estefanijo. Greta in Jackie ugotovita, da se poznata iz psihiatrične bolnišnice.

97. del
Javier napade Estefanijo in od nje želi izvedeti, zakaj se je Nicolasu zlagala, da je Reina mrtva. Estefania bi rajši umrla, kot živela brez njega. Reina je zaskrbljena za Claro, ki ima hude zdravstvene težave in nujno mora na operacijo. Greta Lazaru prizna, da je na dan svoje nesreče nameravala ubiti Damiana. Javier se sooči s Patriciem, od katerega želi izvedeti, zakaj še ni aretiral Estefanije, kljub temu, da ima proti njej kup obremenilnih dokazov.

98. del
Lazaro je šokiran nad novico, da je Greta umrla. Jackie zaupa, da je na njenem pogrebu dobil nenavaden občutek, da je njena krsta prazna. Lopez po Estefanijinem ukazu prispe v Madrid, kjer namerava izslediti Reino. Lazaro na stopnicah cerkve naleti na zapuščenega dojenčka, toda ne ve, da je to njegov in Gretin otrok. Reina odkrije krvavo poročno obleko ter karto z grozilnim sporočilom.

99. del
Lazaro in Jackie se odločita, da bosta obdržala zapuščenega otroka. Victor v Madridu obišče Reino, kjer izve, da je noseča. Lopez namerava ugrabiti Claro. Smithova Javierju zaupa, da je Clara njegova hčerka. Estefania medtem odkrije, da ji je nekdo ukradel vse štiri diamante. Javier se odpravi k Reini, kjer odkrije, da jo je nekdo napadel in hudo ranil, zato ji grozi, da bo izgubila njunega otroka. Javier prejme Lopezov klic, ki mu zagrozi, da bo ubil Claro, ko zasliši strel…

100. del
Smithova Patriciu pove, da je Clara mrtva. Reina skuša pomagati hudo ranjeni Asuncion in jo spodbuja, naj se bori za svoje življenje. Javier prejme anonimen klic, v katerem neznani ugrabitelj zahteva odkupnino za Claro. Reina Victorju pove, da bi bil otrok, ki ga je izgubila, lahko njegov. Victor ukaže Isidru, naj razišče, ali je Lopez umoril njegovo babico.

101. del
Patricio Smithovi pove, da so v Cristianovem želodcu odkrili štiri rdeče diamante. Jackie se odloči, da bo posvojila otroka. Medtem Estefania obvesti Isidra, da je organizacija ubila Paz in ugrabila Clarito. Nekdo odkrije truplo neznane ženske, ki ima pri sebi rdeči diamant. Victorja ugrabi skrivnostna ženska 'La Cobra', ki v zameno za njegovo življenje zahteva štiri rdeče diamante.

102. del
Cristian odkrije, da mu je Connie lagala o svoji nosečnosti. Javier prosi Smithovo, naj ga pusti pri miru in izgine iz njegovega življenja. Smithova mu prizna, da je Estefania naročila Claritino ugrabitev. Alicia, znana kot 'La Cobra', prispe v Las Vegas, da bi ji Victor izročil diamante. Izkaže se, da je bila neznana mrtva ženska, pri kateri so odkrili rdeči diamant, Lopezova ljubimka.

103. del
Victor svoje bližnje obvesti, da je 'La Cobra' njegova nova telesna stražarka, medtem ko Isidru zaupa njeno pravo identiteto. Patricio prosi Jackie, naj mu pomaga preboleti Smithovo. Javier Estefaniji podtakne čip, s katerim ji bo lahko sledil. Connie sumi, da ji Cristian ni zvest. Claritino zdravstveno stanje se hitro slabša, zato nujno potrebuje presaditev srca, zaradi česar je Reina obupana.

104. del
Potem ko je Estefanijo dal zapreti v psihiatrično bolnišnico, Javier ukaže, da je nihče ne sme obiskati. Asuncion se zbudi iz kome in Reini zaupa, da njen oče ni bil takšen, kot ga je poznala. Izkaže se, da je Alicia Cristianova sestra, ki je v preteklosti imela razmerje z Victorjem. Cristian jo prosi, naj se izogiba Victorja. Susana spozna Gretino hčerko Agatho. Vsi so zaskrbljeni, ko ugotovijo, da je Estefania izginila.

105. del
Javier odpotuje v Španijo. Reina si oddahne, ko najdejo darovalca za Clarito. Victor obišče Cristiana, ker se želi pogovoriti z njim o Alicii. Estefania skuša pobegniti iz psihiatrične bolnišnice. Med tavanjem po ustanovi naleti na srhljiv prizor, saj v eni od sob naleti na znano osebo.

106. del
Smithova obvesti Javierja, da ji je Patricio zagrozil, da bo razkril imena vseh agentov, če se Estefania kmalu ne pojavi. Javier sumi, da nekdo iz obveščevalne službe ščiti Estefanijo. Victor in Alicia pristaneta med rjuhami. Octavio Estefaniji prizna, da je imel dvojnika, ki se je izdajal zanj. Reina izve, da je Estefania naročila Claritino ugrabitev.

107. del
Alicia skuša zvabiti Connie v past, da bi ju z Isidrom ujela med poljubljanjem, kar bi jo zelo prizadelo. Cristian pove Jackie, da njuno deklico namerava posvojiti drug par. Patricio skuša od Javierja izvedeti, kje je Estefania. Alicia zagrozi Connie, da jo bo ubila, če bo njen brat trpel zaradi nje. Estefania pa prepričuje Octavia, naj skupaj z njo pobegne iz psihiatrične bolnišnice.

108. del
Javier Reini prizna, da nikoli ne bo gledal na Smithovo kot na svojo mamo ter da ni umoril Estefanije. Jackie je razočarana nad Patriciem, ki jo je zelo prizadel. Za uteho se zateče k Lazaru. Estefania Octaviu natrosi kup laži o Javierju in Smithovi ter mu obljubi, da mu bo pomagala pri njegovem maščevanju. Victor Reini prizna, da ve, da je Javier tajni agent. Isidro izve, da ima diamante Alicia.

109. del
Reina je pripravljena ubijati za Claro in Javierja. Javier od Emperatriz izve, da je bil njen brat Patricio posvojen. Asuncion prosi Smithovo, naj ji pomaga izslediti njenega sina. Estefania in Octavio skleneta pakt. Alicia Isidru zagrozi, da bo ubila Connie, če bo Victorju povedal, da ima ona diamante. Lazaro in Jackie se nameravata poročiti, da bi obdržala otroka. Javier razkrinka Patricia.

110. del
Alicia Victorju predlaga nenavadno kupčijo. Ker ji ni pravočasno predal diamantov, si želi njegovega otroka. V psihiatrični bolnišnici Susana naleti na Octavia in omedli. Ko pride k zavesti, za svoje odkritje pove Juanu Joseju, ki pa ji ne verjame. Clara od Smithove izve, da je njena babica, Javier pa njen biološki oče. Asuncion odkrije, da je njen sin Patricio. Javier najde hudo ranjeno Emperatriz.

111. del
Isidro pove Cristianu, da je Marciana ubila 'La Cobra'. Direktor psihiatrične bolnišnice omami Susano in jo skuša posiliti. Octavio je prepričan, da Estefania umira. V resnici se Estefania pretvarja, da je umrla in tako uspe ubiti enega izmed zdravnikov ter pobegniti skupaj z Octaviem. Pri svojem pobegu ustreli Juana Joseja. Javier odkrije, da sta Patricio in Emperatriz imela afero.

112. del
Potem ko je Asuncion izginila brez sledu, jo nekdo pripelje na kliniko. Estefania se odloči, da se bo maščevala vsem, ki so krivi za njeno trpljenje. Jackie in Lazaro se nameravata čimprej poročiti. Patricio prejme anonimno sporočilo glede Asuncion. Ko Reino obišče moški, ki se pretvarja, da je policist, se ujame v njegovo past, saj jo ugrabi.

113. del
Smithova in Javier preiskujeta nenavadno smrt Emperatriz. Patricio razkrinka moškega, ki je umoril Emperatriz ter ugrabil Asuncion in Reino. 'El Cazador' namerava Reini in Asuncion vbrizgati smrtonosno drogo. Ko Javier izve, da je Reina v smrtni nevarnosti, ji odhiti na pomoč, toda kmalu odkrije, da je prispel prepozno…

114. del
Javier upa, da ni prepozen in z drznim dejanjem skuša rešiti Reino. 'El Cazador' medtem uspe pobegniti. Victor se loti novega projekta 'Jupiter'. Octavio se vrne v psihiatrično bolnišnico. Isidro skuša zavarovati Connie. Victor od Alicie zahteva rdeče diamante, v nasprotnem primeru jo bo ubil. Reina in Javier pred vrati naletita na skrivnostno škatlo, v kateri odkrijeta grozljivo vsebino.

115. del
Javier prejme grozilno sporočilo. Je njegovo življenje v nevarnosti? Sumi, da nekdo ne želi, da bi prevzel vodilno mesto v obveščevalni službi. Reina ga skuša prepričati, naj zavrne ponudbo. Octavio se postavi po robu Estefaniji, vendar mu ona zagrozi, da bo ubila Smithovo. Jackie in Lazaro se bojita, da ne bosta mogla posvojiti Agathe. Alicia izve, da je noseča.

116. del
Po nekaj mesecih se Reina počasi začenja spominjati dogodkov iz svoje preteklosti. Patricio ponovno začne delati za tajno službo. Octavio se zaveda, da je Estefania sposobna marsičesa za dosego svojih ciljev. Reina se skrivoma sestane z Victorjem, ki jo začne izsiljevati. Patricio in Javier izvesta, da je Reina zapustila Španijo. Susana pa zaloti Juana Joseja z Yolando. Alicia Reini zaupa, da pričakuje Victorjevega otroka.

117. del
Victor je šokiran, ko odkrije, da je Octavio še vedno živ. Connie se namerava ločiti od Cristiana, medtem ko Susana zapusti Juana Joseja. Javier od Estefanije zahteva seznam agentov tajne službe, saj ne želi, da bi jih razkrinkala in na ta način ogrozila njihova življenja. Ko Victor odkrije, da imata Estefania in Octavio afero, jima začne groziti s pištolo.

118. del
Victor se namerava znebiti Octavia. Jackie in Lazaro pristaneta med rjuhami. Medtem Smithova in Patricio odkrijeta, da je Octaviova krsta prazna. Victor izve, da je Patricio Reinin in Estefanijin brat. Estefania svojim najbližjim zaupa, da pričakuje Javierjevega otroka. Novica prizadene Reino, ki ne ve, komu naj verjame.

119. del
Po aretaciji se Estefania in Octavio znajdeta v prostorih tajne službe, ki ju začne zasliševati. Susana zaloti Juana Joseja v postelji s Connie. Reina je odločena, da se bo maščevala Victorju. Victor ji obljubi, da jo bo za zmeraj pustil na miru, če mu priskrbi rdeči diamant, ki ga je zasegla tajna služba. Smithova po poljubu z Octaviom ugotovi, da ni isti moški kot ga je nekoč poznala. Octavio ji prizna, da je bil Geronimo njegov polbrat.

120. del
Patricio izve, da Estefania pričakuje Javierjevega otroka. Medtem Javier skuša prepričati Reino, da ga je Estefanija omamila in zlorabila. Alicia zagrozi Octaviu, da ga bo ubila, če bo kakorkoli škodoval Victorju. Javier sumi, da ima Victor partnerja, ki mu pomaga pri njegovih zločinskih podvigih. Estefania napade Alicio ter od nje zahteva, da ji pove, kje so njeni diamanti.

121. del
Potem ko je Estefania zastrupila Alicio, od nje zahteva, da ji preda diamante, če želi, da ji reši življenje. Victor se namerava znebiti Asuncion, zato zastrupi njeno pijačo. Javier od Jackie izve koristne informacije o Mauru Montalbanu, Victorjevemu partnerju. Estefania umori Yolando, njeno truplo pa namerava podtakniti Juanu Joseju.

122. del
Juana Joseja aretirajo, saj ga obtožijo Yolandinega umora. Jackie ugotovi, da je nekdo omamil Asuncion. Alicia zagrozi Victorju, da bo izdala, da je Greta še vedno živa, če se ne bo ločil od Reine. Reina pove Nicolasu, da se spomni Montalbana iz svoje preteklosti. Octavio Smithovi obljubi dokaze, ki bi lahko Victorja spravili za zapahe, če se mu bo predala.

123. del
Javier od Patricia želi izvedeti, ali tudi Reina sodeluje v projektu 'Jupiter'. Mauro in Victor se pripravljata na sestanek z Reino, ki naj bi jima predala rdeče diamante. Isidro skuša prepričati Connie, da bi skupaj z njim pobegnila. Potem ko Victorja aretira, Javier v zameno za njegovo svobodo zahteva seznam tajnih agentov in ločitev od Reine.

124. del
Patricio svetuje Estefaniji naj pobegne, preden bo pristala za rešetkami. Mauro se sestane s Smithovo, ki ji pove, da je Patricio izdajalec. Reina ima zopet prebliske iz preteklosti. Ugotovi, da ji droga, ki ji jo je vbrizgal Victor, pomaga pri povračanju spomina. Asuncion Octaviu prizna, da je ljubila moškega, ki se je izdajal zanj. Tudi Estefania ima skrivnega partnerja.

125. del
Patricio skuša prepričati Jackie, da ni izdajalec. Estefania se sooči z Octaviom in ga posvari, naj Victorja pusti pri miru. Javier medtem Reini pove, da bo poskrbel za otroka, ki ga bo imel z Estefanijo, toda z njo ne želi imeti več nobenega opravka. Alicia se želi poročiti z Victorjem. Isidro pusti službo pri Victorju in ne namerava več opravljati njegovih umazanih nalog. Estefania omami Javierja in Reino.

126. del
Javier sumi, da je Estefania kriva za vse, kar se mu je zgodilo. Victor ugrabi Connie in jo odpelje v svoj laboratorij, ker na njej namerava preizkušati svojo drogo. Ko Isidro ugotovi, da je Connie izginila, se sooči z Victorjem. Izkaže se, da sta Mauro in Estefania ljubimca. Reina je presenečena, ko ji Victor prinese ločitvene papirje.

127. del
Victor Reini preda ločitvene papirje. Cristian in Isidro skušata izslediti Connie. Asuncion Reini zaupa, da je njenega očeta najverjetneje umoril Octavio. Ko zagleda deklico v spremstvu Lazara in Jackie, Victor ugotovi, da gre za njegovo vnukinjo. Nicolas v Victorjevi vili naleti na Estefanijo, ki leži na tleh. Ko pride k zavesti ga skuša prepričati, da jo je Reina želela umoriti. Medtem Reina prejme skrivnostno kuverto, v kateri odkrije gole slike Nicolasa in Estefanije.

128. del
Estefania namerava Nicolasa prepričati, da jo je Reina nameravala umoriti, ker nosi njegovega otroka. Njene trditve potrdi tudi Alicia, toda Nicolas jima ne želi verjeti. Isidro prosi Victorja, naj mu pove, kje je Connie. Jackie in Lazaro uradno postaneta Agathina starša. V zameno za pomoč pri iskanju Connie, Isidro Nicolasu razkrije, da je Victorjev partner Mauro.

129. del
V laboratoriju Mauro in Victor Connie vbrizgata novo dozo droge. Medtem Jackie Reini vbrizga novo drogo, ki ji bo pomagala pri povrnitvi njenega spomina. Isidro Estefaniji ponudi informacije o Gretinem otroku v zameno za lokacijo, kjer se nahaja Connie. Javier uspe odkriti Victorjevo skrivališče. Za Connijino svobodo, Javier namerava žrtvovati svoje življenje.

130. del
Estefania se sooči z Victorjem, od katerega želi izvedeti, kje je Gretina hčerka. Zaradi droge je Connie izgubila svoj spomin in ne prepozna Victorja. Octavio obišče Reino, ki ji pove, kdo je Cristian. Javier uspe onesposobiti Maura in nato skuša pobegniti skupaj s Connie. Toda Victor Javierja ustreli, medtem ko se Mauro odpravi za Connie.

131. del
Connie ima težave s spominom, saj ne prepozna svojih najbližjih. Victor namerava Javierju vbrizgati večjo dozo droge, da bi popolnoma izgubil svoj spomin. Estefania želi najti Gretino hčerko. Isidro se odloči spopasti z Victorjem, ki je kriv za Connijino izgubo spomina, toda Estefania ga onesposobi. Smithova in Patricio odkrijeta Victorjev laboratorij.

132. del
Minilo je pet mesecev. Javier se zbudi iz kome in se ničesar ne spominja. Lazaro sumi, da se Jackie zadnje čase nenavadno obnaša in mu nekaj prikriva. Ko je Mauro izpuščen iz zapora, obišče Estefanijo, ki ji prizna, da jo ljubi. Kljub temu, da ve, kje se nahaja Javier, ji tega ne želi povedati, zato ga besna Estefania zabode. Victor skuša Reino prepričati, da je Javier mrtev.

133. del
Javier se ničesar ne spomni in se zaposli v nekem baru. Isidro pogreša Connie. Estefania in Alicia naj bi rodili na isti dan. Reina v intervjuju na televiziji prosi za pomoč glede pogrešanega Javierja. Octavio Smithovi zaupa, da sta Victor in Mauro ugrabila Javierja, ki pa jima je uspel pobegniti.

134. del
Potem ko je Estefania rodila mrtvega otroka, podkupi zdravnike, ki ga zamenjajo z Alicijinim sinom. Victor tragično novico o smrti njunega otroka zaupa Aliciji, ki jo popolnoma šokira. Jackie Lazaru izpove svoja čustva. Ko Reina naleti na Javierja v baru, ugotovi, da je izgubil spomin. Kljub temu, da se je ne spomni, mu Reina pove, da ga ljubi. Victor ugrabi otroka, za katerega je prepričan, da je Estefanijin sin.

135. del
Jackie obžaluje, da je Lazaru izpovedala svojo ljubezen, medtem ko on ne goji čustev do nje. Kljub temu mu pove, da je on Agathin biološki oče, Greta pa njena mati. Victor ubije zdravnika, ki je Estefaniji pomagal pri porodu. Reina Javierju zaupa, da je tajni agent. Patricio in Jackie Javierju nameravata pomagati pri povrnitvi njegovega spomina. Estefania medtem na televiziji ponudi bogato nagrado za informacije o Javierju.

136. del
Tajna služba naj bi Javierju pomagala pri zdravljenju, po katerem se mu bo povrnil spomin, toda on jim ne zaupa in prosi Reino, če mu pomaga pobegniti. Lazaro se sooči z Victorjem, saj ne more verjeti, kaj je storil Greti. Alicia prosi Cristiana, naj ji pomaga umoriti Victorja, saj jo bo v nasprotnem primeru on umoril. Javier se odloči za drastičen ukrep.

137. del
Reina ponovno pade v Estefanijino past, ki namerava narediti vse, da se bo Javier vrnil v njen objem. Lazaro in Jackie se odločita, da se bosta dokončno razšla. Smithova sluti, da je Javier v smrtni nevarnosti. Victor je popolnoma šokiran, ko izve, da njegov sin ni umrl pri porodu. Reino medtem čaka nova preizkušnja, saj jo bo nekdo nepričakovano izdal.

138. del
Reino začne preganjati spomin na njenega pokojnega očeta. Victor svojega sina poimenuje Neron in se namerava poročiti z Alicio. Juan Jose se prav tako odloči, da bosta s Susano stopila pred oltar. Lazaro ni pripravljen obupati nad Jackie. Smithova skuša rešiti skrivnostno izginotje svojega sina. Reina se znajde v smrtni nevarnosti, saj jo napade novi sovražnik, ki se skriva pod vzdevkom 'Chiche'.

139. del
Juan Jose, ki je ves ta čas pomagal Estefaniji, Reini pove, da Nicolasa krivi za smrt svoje matere, zaradi česar Reino namerava ubiti in se mu na ta način maščevati. Prav tako ji zaupa, da je Estefanijin brat. Izkaže se, da jima pomaga tudi Cristian, ki se namerava znebiti Isidra. Medtem Nicolas skuša narediti vse, da bi rešil Reino. Alicia Victorju podari rdeče diamante in niti ne sluti, kakšne načrte ima Victor z njo. Octavio ugrabi Smithovo.

140. del
Cristian se ujame v past tajne službe, medtem ko se Victorju uspe dokopati do četrtega rdečega diamanta. Susana Juanu Joseju zaupa, da pričakuje trojčke, medtem ko bosta tudi Reina in Nicolas postala starša. Estefanija je izgubila razum in pristala v psihiatrični bolnišnici. Reina pripravlja modno revijo s poročnimi oblekami, toda niti ne sluti, da se bo končala tragično… Bosta Reina in Javier dočakala srečen konec?

Oddaj komentar