Tragično preminule zvezde telenovel

07. 05. 2017

Tako mlade zvezdnice so nas zapustile prezgodaj, toda njuna slava ne bo nikoli pozabljena. Čeprav so tragično preminule bo njuno delo ostalo zapisano za vselej.

Bivša Miss Venezuele in igralka Monica Spear nas je tragično zapustila v začetku leta 2015. Igralka, ki se je spominjamo iz telenovele Prepovedana ljubezen je skupaj z možem podlegla strelom neposrečenega ropa. Spomnimo, da so zlikovci na cesto postavili ostre predmete tako, da sta bila zakonca prisiljena ustaviti zaradi praznih pnevmatik na odseku avtoceste, kjer so jih napadli in umorili. Nesrečo je preživela le njuna takrat 5-letna hči Maya, ki je bila lažje ranjena.

V 41. letu starosti nas je leta 2013 zapustila mehiška igralka Karla Álvarez zaradi zastoja srca. Igralka se je dolga leta bojevala z anoreksijo in bulimijo ter zadnja leta naj bi celo bila odvisna od alkohola.

Mehiško igralko Mariano Levy je leta 2005 izdalo srce. Mariana, ki je našim gledalcem dokaj neznana, je nazadnje sodelovala v telenoveli Amor Real. Ko so igralko, ki je vozila kombi napadli roparji, se ji je eden približal s pištolo in ta je doživela srčni zastoj pri 39. letih.

 

Oddaj komentar