Premiera Reke ljubezni

04. 09. 2017

Nocoj ob 20. uri bo premiera dolgo pričakovane slovenske serije Reke ljubezni. V zgodbi spremljamo mladega mizarja z Dolenjske Roka in prikupno fotografinjo iz mesta Ireno.


Reka ljubezni je nova, originalna slovenska serija, ki nas bo ponesla v idilični svet ob Krki. Osrednja lika serije sta Irena Rot in Rok Slak, prikupna fotografinja iz mesta in simpatičen mizar z Dolenjske. Njuna pot do sreče pa bo vse prej kot lahka. V na prvi pogled idilični vasi se začnejo dogajati sumljive stvari, nekdo namreč podtika požare in seje strah v kosti vaščanom in gasilcem. Videti je, da nekateri komaj čakajo, da stegnejo svoje kremplje okrog vratu romantičnih parov, a prav ogenj zaneti prve iskre ljubezni. Da ne prehitevamo, Irena in Rok se morata najprej spoznati. Pri Slakovih se pripravljajo na poroko Rokovega brata Blaža. Ko je poroka v polnem teku, jo nenadoma prekine nepričakovani dogodek…

Igrajo: Lara Komar, Tadej Pišek, Marija Brecelj, Voranc Boh, Blaž Setnikar, Mojca Funkl, Ana Urbanc, Nina Ivanič, Renato Jenček, Aleš Valič, Gregor Gruden, Teja Glažar, Marinka Štern, Ludvik Bagari, Sara Gorše, Anja Drnovšek, Jožef Ropoša, Blaž Valič in Branko Šturbej.

Oddaj komentar