Jezero skrite ljubezni se poslavlja, jutri prihaja…

05. 09. 2017

Italijanska serija Jezero skrite ljubezni se danes poslavlja s POP TV. Ljubitelji mehiških telenovel pa se boste razveselili nove uspešnice, ki prihaja na POP TV z naslovom Resnične ljubezni (Amores Verdaderos). Premiera nove telenovele se bo zgodila jutri, v sredo ob 15:30 na POP TV.


Victoria Balvanera je poročena z Nelsonom Brizzem, skupaj imata hčerko Nikki. Ker pa usoda vedno ubere svojo pot, Victoria najde pravo ljubezen v svojem telesnem stražarju, Joséju Ángelu Arriagi. Victoria je večinska lastnica in kreativna direktorica najpomembnejšega podjetja za oglaševanje v državi. Ljubi poezijo, literaturo in kiparstvo. Morala se bo boriti, da zaradi hčerke in javnosti ohrani svoj zakon, hkrati pa si kljub vsemu želi doživeti pravo ljubezen v rokah Joséja Ángela.

Igrajo: Erika Bunefil, Eduardo Yanez, Sebastian Rulli, Eiza Gonzalez,  Marjorie de Sousa, Guillermo Capetillo, Francisco Gattorno, Julio Camejo, Sergio Acosta, Enrique Rocha, Lilia Aragón, Sherlyn, Natalia Esperón, Mónika Sánchez, Susana González in Ana Martín.

Oddaj komentar