Na Planet TV v torek prihaja Mama

21. 12. 2017

Na Planet TV bo v torek, 26. decembra ob 21:10 prvi del nove turške serije Mama (Anne) v kateri ima naslovno vlogo Cansu Dere, ki se je spominjamo iz serije Sila. Pretresljiva televizijska uspešnica prinaša čustveno zgodbo o vezi, ki se stke med žensko in trpinčeno deklico.


Zeynep je mlada ženska, ki se boji intimnosti, ker jo je, ko je bila stara pet let, zapustila mama Gonul. Ko je bila Zeynep še otrok, je njena mama ubila njenega očeta in zato morala v zapor. Zeynep je posvojila bogata ženska Cahide, ki jo je imela rada in jo vzgajala kot lastnega otroka, a je Zeynep zaradi izkušenj kot sirota odrasla v osamljeno, introvertirano osebo.
Po diplomi si je Zeynep želela delati kot fotografinja v okviru skupine z univerze, ki preučuje ptice selivke. Ker zaradi birokracije ni mogla takoj nastopiti službe, je med čakanjem na dokumentacijo sprejela delo učiteljice. Vendar pa ji to delo ni všeč, saj je po naravi hladna in zadržana. Ko v razredu spozna deklico Melek, ji ta za vedno spremeni življenje.
Melek je pozitivna, marljiva in vesela deklica, ki se kljub telesnemu in čustvenemu nasilju, ki mu je izpostavljena doma, veseli življenja. Ko Zeynep prejme novico glede potovanja in začetka projekta o selitvah ptic, pred odhodom obišče Melek, da bi se poslovila. Ko vidi, da bi Melek skoraj umrla v vreči za smeti, je to za Zeynep prelomni trenutek. Odloči se, da bo deklico rešila.

Oddaj komentar