Serija, ki vas bo ganila do solz

26. 12. 2017

Cansu Dere ni nov obraz na naši televiziji saj smo jo doslej spremljali v serijah kot so Ezel, Sila, Sulejman Veličastni in sedaj v čisto sveži seriji Mama. Velja za eno najlepših in najbolj plačanih turških igralk, njen honorar na epizodo serije znaša 30.000 evrov. Bivši model in nekdanja misica je zvezda serije Mama, ki bo nocoj ob 21:10 premierno prikazana na Planet TV.


Cansu Dere je s serijo Mama povzročila pravi hit ne samo v Turčiji temveč tudi drugod po svetu. "Serija je polna presenečanj, včasih zastrašujoča, vendar zelo realna. Prinaša vam duh daljne Azije, ki je tudi meni nenavaden, zato sem z veseljem sodelovala pri tem projektu" je dejala igralka.
Cansu v seriji igra mlado učiteljico Zeynep, ki se boji intimnosti. Ko je bila stara pet let, zapustila mama Gonul. Ko je bila Zeynep še otrok, je njena mama ubila njenega očeta in zato morala v zapor. Zeynep je posvojila bogata ženska Cahide, ki jo je imela rada in jo vzgajala kot lastnega otroka, a je Zeynep zaradi izkušenj kot sirota odrasla v osamljeno, introvertirano osebo. Vse pa se spremeni, ko spozna deklico Melek, ki je kljub vsakodnevnemu psihičnemu in fizičnemu nasilju, ki mu je izpostavljena doma, simpatična in polna življenja. Po dramatičnem spletu dogodkov sprejme tvegano odločitev, da deklico reši iz pekla, v katerem živi.

Oddaj komentar