AMORES VERDADEROS – (Resnične ljubezni) POP TV

02. 01. 2018


Erika Buenfil [Victoria Balvanera], Eduardo Yáñez [José Ángel Arriaga], Eiza González [Nikki Brizz Balvanera] & Sebastián Rulli [Francisco Guzmán]
Število delov: 182
Leto: 2012 – 2013
Produkcija: Televisa

Zgodba se prične, ko Victorio Balvanero, (Erika Buenfil) lastnico velikega posestva in prestižne oglaševalske agencije, poskusijo ugrabiti na družinski posesti. José Ángel, (Eduardo Yáñez) ki takrat ravno išče delo nadzornika, jo reši pred ugrabitelji in po tem neljubem dogodku se Victoria odloči, da ga bo zaposlila kot svojega varnostnika. Sčasoma pa bo med njima ravno zaradi dnevnega stika in medsebojnega zaupanja vzklila resnična ljubezen, ki pa jo bosta le stežka priznala, saj sta oba poročena.
Victoria je žena Nelsona Brizza, (Guillermo Capetillo) ki se je z njo poročil samo iz koristoljubja. V zakonu se jima rodi hčerka Nicole (Eiza González). Nicole je muhasta in vzvišena mladenka, ki se na skrivaj bori z bulimijo in anoreksijo, obožuje pa svoje starše in svojega dedka Aníbala (Enrique Rocha). Slednji je dominanten in zelo pameten gospod, ki upravlja življenji svojih hčerk, Victorie in Adriane (Natalia Esperón). Ko Victoria izve, da ima Nelson ljubico, s katero bo imel tudi otroka, zahteva ločitev, toda Nelson ji je noče dati. Po drugi strani José Ángel izgubi ženo Cristino (Mónika Sánchez), ki umre v nesreči kmalu zatem, ko izve, da je bila hčerka Aníbala Balvanere in da je bila sad zveze, ki jo je njena mama imela pred časom. Liliana (Sherlyn), ki je Cristinina hči, izgubi svojo domnevno mater ne da bi vedela, da je njena resnična mati Adriana.
Liliana dobi službo vrtnarke pri Balvanerovih, kjer mora prenašati Nicolino nesramno obnašanje, ki se na vse načine trudi, da bi ji pokazala, da nista istega stanu in med njima obstajajo velike razlike. Vse to se konča, ki Liliana naposled izve, da tudi ona pripada družini Balvanera in se Nicole postavi po robu. Poleg tega se bo borila tudi za Franciscovo ljubezen, ki je Nicolin osebni stražar. Nicole bo medtem grenila življenje Franciscu (Sebastián Rulli) ne da bi se pri tem zavedala, da se bo na koncu vanj noro zaljubila. Po vrsti nesporazumov, se Nicole poroči z Rogeliem (Eleazar Gomez), ki pa ga ne ljubi. Misli, da Francisco ljubi Liliano, Rogelio pa se poroči po maminih navodilih, ker v Nicole vidi edini izhod iz bede, kar pa se na koncu izkaže za slabo potezo, saj se njuno življenji spremenita v pekel. Po drugi strani je Francisco prisiljen v poroko z Liliano po tragičnem dogodku, ki jo požene v agonijo. To Nicole močno prizadane, saj po ločitvi od Rogelia spozna, da še vedno ljubi Francisca, on pa njo.

Oddaj komentar