Moja boš, 1. – 18. del

03. 01. 2018

Sreda, 3.1. – 1. del
Kemal je sin revne družine, ki vse upe polaga vanj. Nikakor ne verjame v čudeže. Toda nekega dne se sam znajde sredi največjega čudeža. Čudeža ljubezni. Nihan se je rodila v bogastvu, nikoli pa ni čutila, da pripada temu življenju. Nekega dne se zaljubi v nekoga daleč od njenega sveta, v Kemala. Nihan in Kemal živita zelo različni življenji in čudežna ljubezen ju poveže. Čeprav prisežeta na večno ljubezen, na boleč način izvesta, da jima življenje ne bo omogočilo srečnega konca. Nekega večera se Kemal preseli daleč v Zonguldak. Nihan pa postane sužnja lastne izbire.

Četrtek, 4.1. – 2. del
Nesreča v rudniku postavi Kemala pred preizkušnjo. Izbira med dvema potema. Ali se bo še naprej skrival pred tem, kar počne že leta, ali se bo vrnil in se spoprijel s tem, kar je izgubil? Kemalov največji izpit se začne na dan, ko izbere. Cena te odločitve je obsedenost.

Ponedeljek, 8.1. – 3. in 4.del
Spomini, ki šepetajo ime nepozabljene ljubezni, bodo Nihan vodili do Kemala. Kemal prihaja v Istanbul kot največji tekmec Emirja Kozdžuogluja in se ne more izogniti šoku ob srečanju z Nihan. Čeprav je minilo že pet let, je rana sveža in bes ogromen. Čimprej želi končati tekmovanje in se vrniti v Zonguldak. Le Leyla občuti Kemalovo globoko skrito željo po maščevanju. Opozarja ga, naj se ne vpleta v to, ker bi to bila največja napaka. Po tem, ko je njegovo srce zopet zaslišalo Nihan, je Leyla edina, na katero se lahko Kemal obrne. Vendar pa Nihan stori vse, da mu ne izda največje skrivnosti svoje preteklosti. Nihanin obup spet vžge ogenj v Kemalu. Kemalova vrnitev v družini povzroči veliko srečo, on pa skuša ohraniti občutljiv odnos s svojim starejšim bratom Tarikom. Kmalu izve, da je njegova sestra v stiku z Nihan. Ampak to ni edina skrivnost njegove sestre.

Torek, 9.1. – 5. in 6. del
Nihan še vedno igra v predstavi srečne zakonske zveze z Emirjem, na katero je pristala zaradi svojega brata Ozana. Ko se Kemal in Emir srečata, postane zelo napeto. Nihan izve, da se je Kemal vrnil v Istanbul in uresničijo se vsi njeni največji strahovi. Vsakič, ko se srečata Kemalov in Nihanin pogled, se v njunih srcih nekaj premakne. Kemal kaznuje Emirja, ker ga je jemal prelahko. Kemalova zmaga začne v Emiru novo vojno. Medtem ko poskuša Kemala potisniti v kot, on v vsem sijaju vstopi v njihovo življenje. Kemalova dužina praznuje to, da je ostal v Istanbulu. Tarik izda resnio o Kemalu. Ta resnica družini prinese mrzle vetrove in Kemal se znajde pred težkim preizkusom, še posebej pred očetom. Ne bo več bežal iz mesta in se skrival pred tem, kar mu je naredila Nihan. Napočil je Kemalov čas, da se bori. Lejla je opazila njegovo željo po maščevanju in ga želi od tega odvrniti. Tokrat bo to za Kemala veliko presenečenje.

Sreda, 10.1. – 7. in 8. del
Leylino nepričakovano presenečenje končno sooči Nihan in Kemala iz oči v oči. Emir je poln besa, ko na trajektu vidi Nihan in Kemala. Leylin načrt je v Nihan ustvaril želeni učinek, na Kemala pa ni deloval enako. Nihan je na preizkušnji zaradi resnice, ki je ne more povedati, saj jo doletijo Kemalova vprašanja. Po drugi strani pa zaradi privlačnosti, ki jo Asu čuti do Kemala, začne raziskovati. Kar odkrije, je zelo boleče zanjo. Onder odkrije, kdo je Kemal, in skuša zaščititi svojo hčer. Ta njegov korak ju bo peljal na pot brez povratka. Prihod osebe v času, ko to najmanj pričakuje, obrne Lejlino življenje na glavo. Kemal želi pomagati Tariku, vendar nezavedno naredi napako. Ta napaka bo poglobila spor med bratoma. Zaradi tega se bo Kemal boril tudi s Huseyinom. Emir spozna, da je Kemal v Nihaninem ateljeju in snuje nove načrte. Ti načrti so začetek pomembnih prihajajočih dogodkov. Nihan vidi Kemala, kar povzroči veliko napetost v njenem odnosu z Emirom. Jasne meje, ki jih Emir postavlja, jo usmerijo na pot brez povratka. Kemal bo zaradi svojih odločitev spet glavna Emirjeva tarča. Onder ne želi več biti žrtev Emirovih groženj in išče izhod. Kar je odkril pri tvegani preiskavi, mu bo ustvarilo nove težave.

Četrtek, 11.1. – 9. in 10. del
Zeynep dobi ponudbo za službo iz agencije, na katero se je prijavila. To bo njeno življenje popeljalo v smer, ki je ni pričakovala. Ozan pa naredi prvi korak pri prijateljstvu z Zeynep. Emir premakne vojno s Kemalom na najbolj občutljivo fronto. Vojna pravila za Kemala in Emirja se spremenijo. Kemal je šokiran, ker je Zeynep pripeljala policijo in še ne namerava zaključiti preiskave. Kar jim uspe odkriti, ga zelo razjezi. Kemal je pripravljen zaščititi svojo sestro in sprejme odločitev. Ta odločitev bo odprla globoke rane v Nihaninem srcu. Ozan spozna, kdo je Zeynep, med njima pa se dvigne nepremostljivi zid. Novica, ki jo izve Fehime, v družino prinese nemir. Tarikova novica Kemala postavi pred velik družinski preizkus. Nihan se skuša očistiti od vsega, kar se je zgodilo. Kemal sprejme odločitev. Njegova velika odločitev znova vžge boj med njim in Emirjem. Kemal od daleč opazuje srečo Nihan in Emirja, kar še poglablja njegovo bolečino in željo po maščevanju.

Ponedeljek, 15.1. – 11. in 12. del
Kemal želi znova postaviti pravila igre. Njegov prvi korak je že začel spor z Emirjem, ki nima konca. Nihan ne želi več sporov v svojem življenju. Prisiljena je utišati svoje srce in se oddaljiti od Kemala. S takšno odločitvijo želi ponovno vzpostaviti svoje staro življenje, vendar bo hitro videla, da ne more pobegniti pred Kemalom. Emir poskuša okrepiti svoje odnose s Tarikom in Zeynep. Prijateljstvo Kemala in Leyle je prišlo do ključne točke. Od tu naprej se bo zrušilo ali postalo še močnejše kot prej. Ker Kemalov boj z Nihan in Emirjem še traja, dvomi, ki jih Emir nosi v sebi, naraščajo.

Torek, 16.1. – 13. in 14. del
Kemalov obisk novega Nihaninenga doma v njem vzbudi velik sum. Posumi v resničnost Nihanine in Emirjeve zakonske zveze. Nihan pa poskuša opozoriti Kemala, ker misli, da bi ga Emir lahko poškodoval. Nihan in Kemal iščeta način, kako se pogovoriti stran od pogledov drugih ljudi. Kemal uspe najti rešitev. Emir začne izgubljati nadzor. Galipovo nejeverje v zvezi s tem oddaljii očeta in sina, Emir pa se zanaša na nekoga drugega. Na dan pride še ena novica iz Emirjeve preteklosti. Čeprav pozno, Emir izve, da sta Nihan in Kemal hkrati izginila in jima hitro sledi. Nihan in Kemal se po Kemalovem načrtu srečata daleč od Istanbula. Kemal želi vedeti resnico.

Sreda, 17.1. – 15. in 16. del
Po preživeti noči z Nihan začne Kemal še bolj dvomiti o njej in Emirju. Vendar pa se Emir sklene maščevati, ker sta se srečala na skrivaj in stran od poznanih pogledov. Javno priseže vojno Kemalu. Njegov edini cilj je dokončno odstraniti Kemala iz njunih življenj. Kemal in Nihan se srečata v hiši, kjer sta pred petimi leti spremenila svojo usodo. Kemal ji postavlja vprašanja, ki se jim ni mogoče izogniti. Nadaljuje z Nihanino igro, dokler se ne pojavi novica o nesreči. Tarik je odpeljal Onderja v bolnišnico in ni vedel, da je porušil vse Emirjeve načrte ter da se je ta ujel v svojo lastno past. Emir želi priti do Tarika pred policijo. Prve Onderjeve besede po nesreči nakažejo smer iskanja Nihan in Kemala. Kemal se s pomočjo sledi približuje izsiljevalcu.

Četrtek, 18.1. – 17. in 18. del
Emir zvabi Tarika in Zeynep v past, da bi se maščeval Kemalu. Zeynep gre naravnost v ogenj. Medtem ko je Emir zaposlen s Kemalom, dokazi, ki jih pošilja izsiljevalec, pridejo v še ene roke. Nihan poskuša ustaviti Kemala, ko izve o nevarnostih, ki mu grozijo. Sled, do katere je prišel Kemal kljub življenjski nevarnosti, bo pomemben ključ za reševanje skrivnosti dogodka tiste noči. Kemal vidi, da so posnetki skrivnih dogodkov usodne noči pri Galipu in spremeni svoje načrte. Odloči se za tvegano pot, da bi rešil Nihan. Nihan pa mu na vsak način želi to preprečiti, da ne bi prišlo do še večjih težav. Emir ne ve za njegove načrte in čaka na pravi čas, da vzame posnetek svojemu očetu. Zahvaljujoč Kemalu, Nihan in Onder odkrijeta Emirjevo najšibkejšo točko. Nihan išče odgovore na vprašanja o Emirju in pride do popolnoma novega zaključka. Sprejema ukrepe za zaščito Zeynep pred Emirjem.

Oddaj komentar