Moja boš, 1. – 58. del

03. 01. 2018

Sreda, 3.1. – 1. del
Kemal je sin revne družine, ki vse upe polaga vanj. Nikakor ne verjame v čudeže. Toda nekega dne se sam znajde sredi največjega čudeža. Čudeža ljubezni. Nihan se je rodila v bogastvu, nikoli pa ni čutila, da pripada temu življenju. Nekega dne se zaljubi v nekoga daleč od njenega sveta, v Kemala. Nihan in Kemal živita zelo različni življenji in čudežna ljubezen ju poveže. Čeprav prisežeta na večno ljubezen, na boleč način izvesta, da jima življenje ne bo omogočilo srečnega konca. Nekega večera se Kemal preseli daleč v Zonguldak. Nihan pa postane sužnja lastne izbire.

Četrtek, 4.1. – 2. del
Nesreča v rudniku postavi Kemala pred preizkušnjo. Izbira med dvema potema. Ali se bo še naprej skrival pred tem, kar počne že leta, ali se bo vrnil in se spoprijel s tem, kar je izgubil? Kemalov največji izpit se začne na dan, ko izbere. Cena te odločitve je obsedenost.

Ponedeljek, 8.1. – 3. in 4.del
Spomini, ki šepetajo ime nepozabljene ljubezni, bodo Nihan vodili do Kemala. Kemal prihaja v Istanbul kot največji tekmec Emirja Kozdžuogluja in se ne more izogniti šoku ob srečanju z Nihan. Čeprav je minilo že pet let, je rana sveža in bes ogromen. Čimprej želi končati tekmovanje in se vrniti v Zonguldak. Le Leyla občuti Kemalovo globoko skrito željo po maščevanju. Opozarja ga, naj se ne vpleta v to, ker bi to bila največja napaka. Po tem, ko je njegovo srce zopet zaslišalo Nihan, je Leyla edina, na katero se lahko Kemal obrne. Vendar pa Nihan stori vse, da mu ne izda največje skrivnosti svoje preteklosti. Nihanin obup spet vžge ogenj v Kemalu. Kemalova vrnitev v družini povzroči veliko srečo, on pa skuša ohraniti občutljiv odnos s svojim starejšim bratom Tarikom. Kmalu izve, da je njegova sestra v stiku z Nihan. Ampak to ni edina skrivnost njegove sestre.

Torek, 9.1. – 5. in 6. del
Nihan še vedno igra v predstavi srečne zakonske zveze z Emirjem, na katero je pristala zaradi svojega brata Ozana. Ko se Kemal in Emir srečata, postane zelo napeto. Nihan izve, da se je Kemal vrnil v Istanbul in uresničijo se vsi njeni največji strahovi. Vsakič, ko se srečata Kemalov in Nihanin pogled, se v njunih srcih nekaj premakne. Kemal kaznuje Emirja, ker ga je jemal prelahko. Kemalova zmaga začne v Emiru novo vojno. Medtem ko poskuša Kemala potisniti v kot, on v vsem sijaju vstopi v njihovo življenje. Kemalova dužina praznuje to, da je ostal v Istanbulu. Tarik izda resnio o Kemalu. Ta resnica družini prinese mrzle vetrove in Kemal se znajde pred težkim preizkusom, še posebej pred očetom. Ne bo več bežal iz mesta in se skrival pred tem, kar mu je naredila Nihan. Napočil je Kemalov čas, da se bori. Lejla je opazila njegovo željo po maščevanju in ga želi od tega odvrniti. Tokrat bo to za Kemala veliko presenečenje.

Sreda, 10.1. – 7. in 8. del
Leylino nepričakovano presenečenje končno sooči Nihan in Kemala iz oči v oči. Emir je poln besa, ko na trajektu vidi Nihan in Kemala. Leylin načrt je v Nihan ustvaril želeni učinek, na Kemala pa ni deloval enako. Nihan je na preizkušnji zaradi resnice, ki je ne more povedati, saj jo doletijo Kemalova vprašanja. Po drugi strani pa zaradi privlačnosti, ki jo Asu čuti do Kemala, začne raziskovati. Kar odkrije, je zelo boleče zanjo. Onder odkrije, kdo je Kemal, in skuša zaščititi svojo hčer. Ta njegov korak ju bo peljal na pot brez povratka. Prihod osebe v času, ko to najmanj pričakuje, obrne Lejlino življenje na glavo. Kemal želi pomagati Tariku, vendar nezavedno naredi napako. Ta napaka bo poglobila spor med bratoma. Zaradi tega se bo Kemal boril tudi s Huseyinom. Emir spozna, da je Kemal v Nihaninem ateljeju in snuje nove načrte. Ti načrti so začetek pomembnih prihajajočih dogodkov. Nihan vidi Kemala, kar povzroči veliko napetost v njenem odnosu z Emirom. Jasne meje, ki jih Emir postavlja, jo usmerijo na pot brez povratka. Kemal bo zaradi svojih odločitev spet glavna Emirjeva tarča. Onder ne želi več biti žrtev Emirovih groženj in išče izhod. Kar je odkril pri tvegani preiskavi, mu bo ustvarilo nove težave.

Četrtek, 11.1. – 9. in 10. del
Zeynep dobi ponudbo za službo iz agencije, na katero se je prijavila. To bo njeno življenje popeljalo v smer, ki je ni pričakovala. Ozan pa naredi prvi korak pri prijateljstvu z Zeynep. Emir premakne vojno s Kemalom na najbolj občutljivo fronto. Vojna pravila za Kemala in Emirja se spremenijo. Kemal je šokiran, ker je Zeynep pripeljala policijo in še ne namerava zaključiti preiskave. Kar jim uspe odkriti, ga zelo razjezi. Kemal je pripravljen zaščititi svojo sestro in sprejme odločitev. Ta odločitev bo odprla globoke rane v Nihaninem srcu. Ozan spozna, kdo je Zeynep, med njima pa se dvigne nepremostljivi zid. Novica, ki jo izve Fehime, v družino prinese nemir. Tarikova novica Kemala postavi pred velik družinski preizkus. Nihan se skuša očistiti od vsega, kar se je zgodilo. Kemal sprejme odločitev. Njegova velika odločitev znova vžge boj med njim in Emirjem. Kemal od daleč opazuje srečo Nihan in Emirja, kar še poglablja njegovo bolečino in željo po maščevanju.

Ponedeljek, 15.1. – 11. in 12. del
Kemal želi znova postaviti pravila igre. Njegov prvi korak je že začel spor z Emirjem, ki nima konca. Nihan ne želi več sporov v svojem življenju. Prisiljena je utišati svoje srce in se oddaljiti od Kemala. S takšno odločitvijo želi ponovno vzpostaviti svoje staro življenje, vendar bo hitro videla, da ne more pobegniti pred Kemalom. Emir poskuša okrepiti svoje odnose s Tarikom in Zeynep. Prijateljstvo Kemala in Leyle je prišlo do ključne točke. Od tu naprej se bo zrušilo ali postalo še močnejše kot prej. Ker Kemalov boj z Nihan in Emirjem še traja, dvomi, ki jih Emir nosi v sebi, naraščajo.

Torek, 16.1. – 13. in 14. del
Kemalov obisk novega Nihaninenga doma v njem vzbudi velik sum. Posumi v resničnost Nihanine in Emirjeve zakonske zveze. Nihan pa poskuša opozoriti Kemala, ker misli, da bi ga Emir lahko poškodoval. Nihan in Kemal iščeta način, kako se pogovoriti stran od pogledov drugih ljudi. Kemal uspe najti rešitev. Emir začne izgubljati nadzor. Galipovo nejeverje v zvezi s tem oddaljii očeta in sina, Emir pa se zanaša na nekoga drugega. Na dan pride še ena novica iz Emirjeve preteklosti. Čeprav pozno, Emir izve, da sta Nihan in Kemal hkrati izginila in jima hitro sledi. Nihan in Kemal se po Kemalovem načrtu srečata daleč od Istanbula. Kemal želi vedeti resnico.

Sreda, 17.1. – 15. in 16. del
Po preživeti noči z Nihan začne Kemal še bolj dvomiti o njej in Emirju. Vendar pa se Emir sklene maščevati, ker sta se srečala na skrivaj in stran od poznanih pogledov. Javno priseže vojno Kemalu. Njegov edini cilj je dokončno odstraniti Kemala iz njunih življenj. Kemal in Nihan se srečata v hiši, kjer sta pred petimi leti spremenila svojo usodo. Kemal ji postavlja vprašanja, ki se jim ni mogoče izogniti. Nadaljuje z Nihanino igro, dokler se ne pojavi novica o nesreči. Tarik je odpeljal Onderja v bolnišnico in ni vedel, da je porušil vse Emirjeve načrte ter da se je ta ujel v svojo lastno past. Emir želi priti do Tarika pred policijo. Prve Onderjeve besede po nesreči nakažejo smer iskanja Nihan in Kemala. Kemal se s pomočjo sledi približuje izsiljevalcu.

Četrtek, 18.1. – 17. in 18. del
Emir zvabi Tarika in Zeynep v past, da bi se maščeval Kemalu. Zeynep gre naravnost v ogenj. Medtem ko je Emir zaposlen s Kemalom, dokazi, ki jih pošilja izsiljevalec, pridejo v še ene roke. Nihan poskuša ustaviti Kemala, ko izve o nevarnostih, ki mu grozijo. Sled, do katere je prišel Kemal kljub življenjski nevarnosti, bo pomemben ključ za reševanje skrivnosti dogodka tiste noči. Kemal vidi, da so posnetki skrivnih dogodkov usodne noči pri Galipu in spremeni svoje načrte. Odloči se za tvegano pot, da bi rešil Nihan. Nihan pa mu na vsak način želi to preprečiti, da ne bi prišlo do še večjih težav. Emir ne ve za njegove načrte in čaka na pravi čas, da vzame posnetek svojemu očetu. Zahvaljujoč Kemalu, Nihan in Onder odkrijeta Emirjevo najšibkejšo točko. Nihan išče odgovore na vprašanja o Emirju in pride do popolnoma novega zaključka. Sprejema ukrepe za zaščito Zeynep pred Emirjem.

Ponedeljek, 22.1. – 19. in 20. del
Zeynep, ki se ji Emir z vsakim dnem zdi bolj očarljiv, prekine razmerje s Salihom. Čeprav je družina v novem šoku, Kemal čuti, da je njegova sestra v nevarnosti. Tarik je ob Zeynep le zato, da prežene Kemala iz njihovih življenj. Ne zaveda se še nevarnosti, v katero jo je spravil. Kemal je prepričan, da ima Emir prste pri tem, da so ga zabodli. Prepričan je, da je tudi Onderjeva nesreča njegovo maslo in obljubi, da bo Emir plačal za vse. Medtem Nihan gleda posnetke in znova doživi "tisto'' noč.

Torek, 23.1. – 21. in 22. del
Kar se je zgodilo s Kemalom, združi njegovo družino. Med njimi je tudi Asu. Ljubosumje se kopiči v Nihan, ko opazuje, kako se Asu približuje Kemalu. Obnašanje, ki mu bo morala biti priča, ker želi biti ob Kemalu, ji bo zlomilo srce. Vildan in Onder se bojita, da bosta vsak trenutek morala priznati Nihan, da je Leyla njena teta, kar Emir izve pred Nihan. Emir se bo s pomočjo novih informacij še enkrat spravil na družino Sezin.

Sreda, 24.1. – 23. in 24. del
Nihan Kemalu prizna vso resnico o tem, zakaj vztraja v zakonu z Emirjem. Kemal poskuša prepričati Nihan, naj se obrne na pravosodni sistem. Nihan mu pove, da ne bo prenesla, če Ozan konča v zaporu, in njegovo zamisel zavrne. Kemalu pove, naj to pusti in naj se sprijazni z vsem, kar se je zgodilo. Nihan se spopada z družino zaradi Leyle in med člani se zgodi razkol. Ker se želi dogajanju izogniti, Nihan odide v Leylino hiši, doživi pa zelo nenavadno noč, tako z Leylo kot Kemalom, ki se tam slučajno pojavi. Čeprav se Emir na podlagi ugleda in lastne previdnosti reši policijskega zasliševanja, se zgrozi ob dejstvu, da ni več nedotakljiv. Znova se spravi na Kemala.

Četrtek, 25.1. – 25. in 26. del
Emir začne z akcijo, da bi s pomočjo svojega največjega aduta – Zeynep – Kemalu zadal najtežji udarec. Zeynepino zaupanje v Emirja je popolno. Kemal kmalu odkrije ključne informacije o "tisti'' noči. Te informacije so takšne, da bi lahko popolnoma spremenile Nihanino življenje. Nihan pripelje Ozana k Leyli, da bi spoznal teto, ki jo do nedavnega še ni poznal. Kemal ponuja Nihan popolnoma novo upanje. Če ni trupla, morda ne bo niti morilca. Nihan se zahvaljujoč Kemalu po toliko letih odloči za preiskavo dogajanja tiste usodne noči. Začeti morata pri iskanju Karen. Toda iskanje Karen je negotova pot, na katero ne vedo od kod iti.

Petek, 26.1. – 27. in 28. del
Emir nestrpno pričakuje velik odmev njegove kratke avanture z Zeynep. Med čakanjem Tariku zaupa njegovo prvo veliko nalogo. Galpi spozna, da ima Vildan sestro in ne zamudi priložnosti, da se pokaže Leyli. Upanje Kemala in Nihan, da bi našli Karen, počais umira. Toda majhna sled, ki se pojavi v nepričakovanem trenutku, jima nenadoma odpre pot. Ko to isto sled zasledi Emir, se začne tekma, v kateri ni znano, kdo bo prej našel Karen. Zmagovalec bo tisti, ki na koncu prvi potrka na Karenina vrata.

Ponedeljek, 29.1. – 29. in 30. del
Nihan in Kemal najdeta način za pogovor s Karen, edino osebo poleg Emirja, ki lahko reši veliko skrivnost o tisti usodni noči. Odgovori Karen bodo dokazali, da sta Kemal in Nihan na pravi poti. Ko tudi Emir pride do Karen, postane še težje odkriti vso resnico. Hladna vojna med Kemalom in Emirjem dobi nove razsežnosti. Zeynep uporabi vse svoje adute, da bi se čim prej poročila z Ozanom in tako vstopila v Emirjevo življenje. Po drugi strani pa se Emir odloči uporabiti Zeynepine fotografije, da bi razbesnil Kemala, ki bi bil prisiljen sodelovati z njim.

Torek, 30.1. – 31. in 32. del
Ko želi Vildan kupiti hišo, v kateri Leyla živi že več let, se v Nihaninem odnosu z materjo odpre rana, ki jo bo težko zaceliti. Ko Nihan v najtežjem trenutku pobegne pred Leylo, tudi Leyla postane Emirjeva tarča. Novica o Zeynepini in Ozanovi poroki Nihanino družino zelo pretrese . Zeynep je zadovoljna s šokom, ki ga je povzročila svoji družini in še posebej Emirju, vendar njeni načrti ne potekajo po pričakovanjih. S Kemalovim ukrepom se Zeynep vrne v družinsko hišo še prej, kot je to mislila. Kemal zaradi Zeynepinega zakona doživi velik spor s svojim bratom Tarikom.

Sreda, 31.1. – 33. in 34. del
Zeynepina in Ozanova odločenost, da bosta ostala v zakonu, obema družinama povzroča velike preglavice. Po drugi strani pa bo Zeynep težje ostati v Nihanini družinski hiši, kot je bilo vanjo vstopiti. Emir se odloči, da bo izkoristil svoj največji adut. Zeynepine in Emirjeve fotografije so na poti do Kemala. Kemal in Nihan sledita Karen in njenemu možu, medtem ko gresta po potni list. Ne moreta računati na to, da bi tudi Emir storil kakšen nov korak. Kemal in Nihan se pripravljata na boj, a prejmeta novico, ki bo uničila vse njune načrte.

Četrtek, 1.2. – 35. in 36. del
S posnetkom pogovora, ki je bil poslan Kemalu, med Emirjem in Kemalom začne hladna vojna, kot je do zdaj še nista doživela. Ko Emir izve, da je Nihan s Kemalom začela raziskovati tisto usodno noč, se njegovo razmišljanje spremeni. Njegov prvi korak je, da Nihan odpelje. nihan in Kemal bosta soočena z nevarnostjo, ki si je nista predstavljala. Po Ozanovem poskusu samomora Zeynep prvič zmaga proti družini Sezin. Toda Vildan ne namerava sprejeti poraza. Zeynep na vojno, ki jo je sprožila Vildan, odgovori s pomočjo svojega brata. Kemal sledi vsakemu Emirjevemu koraku in poišče Karen na kraju, kamor so jo odpeljali. Če želi od Karen izvedeti še več o tisti usodni noči, ga čaka še ena ovira. Ker se Kemal korak za korakom približuje resnici, Emir v vedno večji jezi snuje novi zaplet.

Petek, 2.2. – 37. in 38. del
Prihaja dan dražbe, na kateri bo Leyla tekmovala z Vildan za družinsko hišo, kjer je preživela vse življenje. Nihan in Leyla se je tudi udeležita, a se korak za korakom bližata pasti, ki ju čaka. Nihan in Kemal ugotovita skoraj vse o tisti usodni noči. Le korak do vse resnice se njuna usoda zopet hitro spremeni. Karenina smrt zapečati skrivnosti, ki jih še vedno skriva "tista usodna'' noč, Nihan in Kemala pa globoko pretrese. V obeh budi različna vprašanja. Odgovornost za umor prevzame Karenin mož, kar je jasen znak, da je Emir sodeloval pri umoru. Kemal se zaveda, da je v vse večji nevarnosti, Nihan pa je mnenja, da morata prenehati raziskovati in se oddaljiti drug od drugega.

Ponedeljek, 5.2. – 39. in 40. del
Kemal ponudi Nihan popolnoma novo upanje. Če ni trupla, morda ne bo niti morilca. Nihan se zahvaljujoč Kemalu po toliko letih odloči za preiskavo dogajanja tiste usodne noči. Začeti morata pri iskanju Karen. Toda iskanje Karen je negotova pot, na katero ne vedo od kod iti. Emir nestrpno pričakuje velik odmev njegove kratke avanture z Zeynep. Med čakanjem Tariku zaupa njegovo prvo veliko nalogo. Galip spozna, da ima Vildan sestro in ne zamudi priložnosti, da se pokaže Leyli.

Torek, 6.2. – 41. in 42. del
Upanje Kemala in Nihan, da bi našli Karen, počasi umira. Toda majhna sled, ki se pojavi v nepričakovanem trenutku, jima nenadoma odpre pot. Ko to isto sled zasledi Emir, se začne tekma, v kateri ni znano, kdo bo prej našel Karen. Zmagovalec bo tisti, ki na koncu prvi potrka na Karenina vrata. Nihan in Kemal najdeta način za pogovor s Karen, edino osebo poleg Emirja, ki lahko reši veliko skrivnost o tisti usodni noči. Odgovori Karen bodo dokazali, da sta Kemal in Nihan na pravi poti. Ampak, ko Emir pride do Karen, postane težje rešiti vozel, povezan s to nočjo. Hladna vojna med Kemalom in Emirjem dobi nove razsežnosti.

Sreda, 7.2. – 43. in 44. del
Zeynep uporabi vse svoje adute, da bi se čim prej poročila z Ozanom in vstopila v Emirjevo življenje. Po drugi strani pa se Emir odloči uporabiti Zeynepine fotografije, da bi razbesnil Kemala in ga privezal nase. Novica o Zeynepini in Ozanovi poroki Nihanino družino zelo pretrese . Zeynep je zadovoljna s šokom, ki ga je povzročila svoji družini in še posebej Emirju, vendar njeni načrti ne potekajo po pričakovanjih. S Kemalovim ukrepom se Zeynep vrne v družinsko hišo še prej, kot je to mislila. Kemal zaradi Zeynepinega zakona doživi velik spor s svojim bratom Tarikom.

Četrtek, 8.2. – 45. in 46. del
Zeynepina in Ozanova odločenost, da bosta ostala v zakonu, obema družinama povzroča velike preglavice. Po drugi strani pa bo Zeynep težje ostati v Nihanini družinski hiši, kot je bilo vanjo vstopiti. Emir se odloči, da bo izkoristil svoj največji adut. Zeynepine in Emirjeve fotografije so na poti do Kemala. Kemal in Nihan sledita Karen in njenemu možu, medtem ko gresta po potni list. Ne moreta računati na to, da bi tudi Emir storil kakšen nov korak. Kemal in Nihan se pripravljata na boj, a prejmeta novico, ki bo uničila vse njune načrte.

Petek, 9.2. – 47. in 48. del
S posnetkom pogovora, ki je bil poslan Kemalu, med Emirjem in Kemalom začne hladna vojna, kot je do zdaj še nista doživela. Ko Emir izve, da je Nihan s Kemalom začela raziskovati tisto usodno noč, se njegovo razmišljanje spremeni. Njegov prvi korak je, da Nihan odpelje. Nihan in Kemal bosta soočena z nevarnostjo, ki si je nista predstavljala. Po Ozanovem poskusu samomora Zeynep prvič zmaga proti družini Sezin. Toda Vildan ne namerava sprejeti poraza. Zeynep na vojno, ki jo je sprožila Vildan, odgovori s pomočjo svojega brata. Kemal sledi vsakemu Emirjevemu koraku in poišče Karen na kraju, kamor so jo odpeljali. Če želi od Karen izvedeti še več o tisti usodni noči, ga čaka še ena ovira. Ker se Kemal korak za korakom približuje resnici, Emir v vedno večji jezi snuje novi zaplet.

Ponedeljek, 12.2. – 49. in 50. del
Prihaja dan dražbe, na kateri bo Leyla tekmovala z Vildan za družinsko hišo, kjer je preživela vse življenje. Nihan in Leyla se je tudi udeležita, a se korak za korakom bližata pasti, ki ju čaka. Nihan in Kemal ugotovita skoraj vse o tisti usodni noči. Le korak do vse resnice se njuna usoda zopet hitro spremeni. Karenina smrt zapečati skrivnosti, ki jih še vedno skriva "tista usodna'' noč, Nihan in Kemala pa globoko pretrese. V obeh budi različna vprašanja. Odgovornost za umor prevzame Karenin mož, kar je jasen znak, da je Emir sodeloval pri umoru. Kemal se zaveda, da je v vse večji nevarnosti, Nihan pa je mnenja, da morata prenehati raziskovati in se oddaljiti drug od drugega.

Torek, 13.2. – 51. in 52. del
Nihan zaradi žalosti ob ločitvi od Kemala preživlja težke dni. Kemal ji ponudi izbiro. Obstaja le en način, da se njun odnos lahko še naprej mirno razvija. Kemal je prepričan, da je Karenin mož Taner vpleten v eno izmed Emirjevih iger. Njegov načrt je, da bo Tanerja prisilil priznati, da ščiti Emirja. Zeynep se oglasi pri družini Sezin z zahtevo po poroki. Čeprav ta zahteva vznemiri Vildan, je njena želja izpolnjena. Edini problem je, da je Zeynep sama. Zeynep poskuša prepričati svojo družino, naj pride na poroko. Vsa družina, vključno s Kemalom, zavrne vabilo. Na dan poroke pa si Kemal mora premisliti. Na poročno noč se Kemal počasi bliža rešitvi uganke umora. Do Kareninega morilca ga zdaj loči le naslov.

Sreda, 14.2. – 53. in 54. del
Kemal je zelo zmeden, ko vrata, na katera potrka, odpre Tarik. Medtem ko Tarik odgovarja na Kemalova vprašanja in skuša najti način za izhod iz zasliševanja, postaja jasno, da je vse to Emirjeva past. Kemal išče povezave med Tarikom in nočjo Kareninega umora, zanj pa obstaja le ena rešitev. Novica, ki jo Haki sporoči Kemalu, vso njegovo pozornost usmeri na Nihan. Dogodek, ki jih doleti v tem trenutku, zaustavi življenje. Nihan so ugrabili neznani storilci. Medtem ko Emir in Kemal vsak zase začneta raziskovati, kdo in zakaj je ugrabil Nihan, oba prideta do osebe, za katero ne bi nikoli verjela, da bi bila sposobna koga ugrabiti. Medtem ko Kemal krivi sebe za vse, kar se je zgodilo, ko sta bila z Nihan ločena, tudi Emir najde le svojo napako … Nihan se bo borila za preživetje.

Četrtek, 15.2. – 55. in 56. del
Emir vperja vse svoje moči v to, da bi uspešno rešil Nihan, Kemal tudi ne čaka in se loti reševanja na enak način kot vedno. Oba tekmujeta drug proti drugemu in proti času, da bi še pravočasno rešila Nihan. Nekdo namreč že drži pištolo na Nihanini glavi. Kemal in Nihan sta blažena, ker se najdeta živa in zdrava. Toda resničnost ne dovoljuje, da bi njuna sreča trajala. Medtem ko Emir izda ukaz za umor Tanerja, se Nihan vrne domov. Napetost v hiši se je v Nihanini odsotnosti še povečala, Zeynep pa ima prosto pot za svoje načrte.

Petek, 16.2. – 57. in 58. del
Kljub vsemu, kar je slišala, je Asu odločena osvojiti Kemalovo srce. Po drugi strani se Nihan zdi, da je Kemalu povsem odveč. Ko Vildan z Galipom odide na v katastrski urad, na boleč način izve, zakaj je Galip tako zelo želel kupiti hišo. Na drugi strani pa se Leyla pripravlja na najhitrejši odziv v vojni, ki jo je začela Vildan. Zeynep nadaljuje svojo preiskavo in poseže po svojem prvem adutu v borbi proti Emirju. Nihan v tem trenutku sprejme pomembno odločitev glede Kemala. Kemal se zaradi Emirja znajde v nezavidljivem položaju. Korak, ki ga bo storil, ga bo lahko spremenil v osebo, podobno Emirju.

Oddaj komentar