Nocoj premiera z emmyjem nagrajene serije

03. 01. 2018

Nocoj ob 21. uri bo slovensko premiero doživela serija Moja boš (Kara Sevda), ki je tudi prva serija iz Turčije, ki se ponaša s prestižno mednarodno nagrado Emmy. V glavni vlogi bo nežnejši spol občudoval postavnega Buraka Özçiviteja, njegova soigralka pa je 25-letna Neslihan Atagül Doğulu.


Serija prihaja iz produkcijske hiše Ay Yapim, zgodba pa govori o mladi umetnici, ki se odreče svoji veliki ljubezni, da reši brata pred zakonom in se poroči z drugim.
Serija se ponaša z nešteto nagradami od Emmya do "Posebne nagrade žirije" na 11. mednarodnem drmaskem festivalu v Seulu.

Spoznajmo zgodbo serije, ki bo na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 21:10 na POP TV.
Kemal je sin revne družine, ki vse upe polaga vanj. Nikakor ne verjame v čudeže. Toda nekega dne se sam znajde sredi največjega čudeža. Čudeža ljubezni. Nihan se je rodila v bogastvu, nikoli pa ni čutila, da pripada temu življenju. Nekega dne se zaljubi v nekoga daleč od njenega sveta, v Kemala. Nihan in Kemal živita zelo različni življenji in čudežna ljubezen ju poveže. Čeprav prisežeta na večno ljubezen, na boleč način izvesta, da jima življenje ne bo omogočilo srečnega konca. Nekega večera se Kemal preseli daleč v Zonguldak. Nihan pa postane sužnja lastne izbire.

Oddaj komentar