Na naše zaslone se je vrnila Sestrska ljubezen

26. 03. 2018

Čeprav se je mehiška telenovela Sestrska ljubezen že pred časom predvajala na Planet TV jo lahko ponovno spremljate na naših zaslonih. Telenovela se tokrat predvaja na Planet Plusu vsak delovnik ob 18:20.


Zgodba govori o Victorianu Santosu, veleposestniku in poslovnežu, ki je oče treh hčera, Diane, Casandre in Constanze. Victoriano je žrtev laži in spletk, zaradi česar ne more biti s svojo ljubeznijo, Inés. Tudi ona je bila žrtev nasilja in se je morala odpovedati možnosti za lastno srečo, tudi Victorianove hčere pa skušajo najti svojo srečo pod soncem. Najstarejša hči Diana je najbolj podobna Victorianu, Casandra je bolj občutljiva in samostojna, najmlajša Costanza pa je uporniška in hoče zajemati življenje s polno žlico. Nadaljevanka prepleta sedanjost s preteklostjo. Diana je zdaj desna roka v Victorianovem podjetju Sanlact in odločno nasprotuje Déborah Piñeiro, svoji mladi mačehi, saj je prepričana, da ji gre le za denar. Déborah pa je odločena zamenjati Diano in izriniti Inés s posestva, saj je opazila Victorianovo naklonjenost do nje.

Igrajo: Danna García, Andrés Palacios, Victoria Ruffo, César Évora, Grettell Valdez, Mariluz Bermúdez, René Casados, Juan Pablo Gil, Gabriela Vergara, Guillermo García Cantú …

Oddaj komentar