Ne spreglejte prvega dela nove telenovele

27. 03. 2018

Včeraj se je s hrvaške televizije poslovila telenovela Zaljubljena v Ramona (Enamorándome de Ramón), danes pa že nova uspešnica. Tokrat so se na HRT 1 odločili za brazilsko telenovelo Okovi ljubezni (A lei do amor). Telenovela, ki bo na sporedu ob 12:30 govori o zaljubljencih, ki skušata preseči razlike in ovire, a ju spletke fantove družine ločijo. Ali lahko ljubezen premaga vse?


Helô in Pedro sta mlada zaljubljenca, ki se spopadata s številnimi težavami in ovirami, predvsem z nasprotovanjem vplivne Pedrove družine njuni zvezi. Pedrova mačeha Magnólia in oče Fausto, podjetnik s političnimi ambicijami, sta prepričana, da "cilj opravičuje sredstvo". Pedro je Faustov sin iz prvega zakona, je umirjen mladenič, arhitekt, povsem drugačen od očeta ter polbrata Hérculesa in polsestre Vitórie. Revno Helô spozna, ko se ta spopada z materino levkemijo ter očetovim alkoholizmom in brezposelnostjo. Helô ostane brez očeta na dan, ko Pedrov oče Fausto napove kandidaturo za župana. Pedrova mačeha želi razdvojiti Pedra in Helô, zato Pedru namesti zvezo s tajnico Suzano. Po razhodu s Helô in zaradi umazanih družinskih spletk Pedro odide v tujino. Po dvajsetih letih se vrne domov, sreča Helô, ki je poročena z brezsrčnim bogatašem Bezerrom, s katerim ima dva otroka, Eduja in Letício. Že pri prvem srečanju njuna ljubezen znova vzplamti, vendar jima na poti do sreče še vedno stojijo številne ovire: Pedrova družina, bolezen Helôjine hčerke, moževo izsiljevanje. Resnico o Bezerrovi preteklosti oz. skrbno varovano skrivnost pozna le njegov voznik Miro.

Igrajo: Vera Holtz , Cláudia Abreu , Reynaldo Gianecchini , José Mayer , Humberto Carrao , Thiago Lacerda , Grazi Massafera , Cláudia Raia , Isabella Santoni , Camila Morgado

Oddaj komentar