Prihaja nova turška serija Ženska

22. 04. 2018

Od ustvarjalcev serije Mama sedaj na Planet TV prihaja nova turška serija Ženska (Kadin). Zgodba govori o mladi Bahar, ki ima dva otroka. Ko ji nesreča vzame moža sta otroka edino, kar jo ohranja pri življenju.


Serija Ženska govori o mladi vdovi Bahar, ki ima dva otroka. Že v otroštvu je izgubila mamo, kasneje pa še babico in očeta. Osamljena Bahar spozna Sarpa, v katerega se zaljubi, a po nekaj letih skupne sreče Bahar ovdovi in ostane sama z dvema otrokoma, sedemletno hčerko Nisan in štiriletnim sinkom Dorukom.

Otroka sta zdaj edino, kar jo ohranja pri življenju. Ob njiju zbere moč, da življenje, revščino in odsotnost moža spermeni v znosno bivanje. Verjame, da nasmešek na obrazu nariše tudi nasmešek na srcu.


Ob vseh izzivih, s katerimi se sooča, ji je v največjo pomoč ljubezen do pokojnega moža Sarpa, s katerim se še vedno pogovarja o vseh težavah ter se spominja trenutkov, ki sta jih preživela skupaj. Ker je njeno srce polno spominov, v njem ni prostora za drugega moškega. Ta mlada in lepa ženska se je zavoljo svojih otrok odrekla svojemu življenju in svoji ženskosti …

Ko po dvajsetih letih v njeno življenje ponovno pride mama Hatice, se mora Bahar soočiti s svojo preteklostjo in spozna, da ta ni bila takšna, kot se je spominja. Ponovno se želi zbližati z mamo, vendar na tej poti stoji velika ovira, sestra Širin.

Serija Ženska bo prvič na sporedu v sredo, 2.5. ob 20. uri na Planet TV.

Oddaj komentar