Kdo je kdo v novi turški seriji Ženska

01. 05. 2018

Nocoj ob 20. uri se bo zgodila slovenska premiera turške serije Ženska (Kadin). Pod omenjeno serijo se podpisuje ekipa, ki je ustvarila tudi čustveno zgodbo Mama, ki smo jo nedavno spremljali na Planet TV. Turška uspešnica prinaša tragično zgodbe mlade Bahar, katere življenje so zaznamovale izgube.

Mlada vdova je že v otroštvu ostala brez mame, kasneje pa še brez babice in očeta. Ko osamljena Bahar spozna Sarpa, se zdi, da ji je življenje vendarle namenilo nekaj sreče, a po nekaj letih skupne ljubezni Bahar ovdovi in ostane sama z dvema otrokoma, sedemletno hčerko Nisan in štiriletnim sinkom Dorukom. Otroka sta zdaj edino, kar jo ohranja pri življenju. Ob njiju zbere moč, da življenje, revščino in odsotnost moža spremeni v znosno bivanje. Verjame, da nasmešek na obrazu nariše tudi nasmešek na srcu.

Bahar Češmeli (Özge Özpirinçci)
Ko je bila rosno mlada, jo je zapustila mama, tako da jo je vzgajal oče. Srečo najde, ko spozna Sarpa, s katerim si ustvarita družino. Ko Sarp umre, je primorana sama vzgajati dva otroka. Kljub tragediji pa Bahar ne izgubi borbenega duha in svoje življenje posveti otrokoma. Njena ljubezen do Sarpa ostaja odprta rana in sploh ne dopušča možnosti, da bi se zaljubila v drugega moškega. Strta je zaradi mame, ki jo sreča po dvajsetih letih.

Sarp Češmeli (Caner Cindoruk)
Umrl je v ladijski nesreči pred štirimi leti. Je eden najpomembnejših likov v seriji, živega pa ga ohranjajo ženini spomini nanj in njena ljubezen. Je čeden in pustolovski mlad moški, njegova največja strast je alpinizem, ukvarja pa se še s fotografiranjem in zbiranjem glasbenih albumov z vsega sveta. Čeprav je videti vesel, duhovit in brezskrben, pa se globoko v sebi resno sprašuje o vsem.

Hatice Sarikadi (Bennu Yildirimlar)
Pobegne iz prvega nesrečnega zakona in zapusti hčerko Bahar. Novo življenje začne z Enverjem. Ko se jima rodi hčerka Širin, pozabi na preteklost in se odloči, da se bo posvetila svoji hčerkici. Zdaj je Bahar zanjo le še oddaljen in žalosten spomin. Ko jo čez leta sreča, se ji življenje obrne na glavo.

Širin Sarikadi (Seray Kaya)
Širin je bila od nekdaj problematičen otrok. Zaradi psihičnih težav se ji po maturi ne uspe vpisati na univerzo, kjer bi rada študirala slikarstvo. Je sramežljivo in osamljeno dekle.

Arif (Feyyaz Duman)
Arif je sin Baharinega najemodajalca Yusufa in lastnik kavarne. Je čeden, karizmatičen in pameten moški. Čas preživlja v kavarni ter se rad druži s svojimi prijatelji. Rad ima konjske dirke in nogomet.

Oddaj komentar