Začela se je predvajati nova telenovela Pet zvezdic

10. 06. 2018

Že pred meseci smo pisali, da na naše zaslone prihaja argentinska telenovela Pet zvezdic (Las Estrellas), ki govori o sestrah, ki se združijo po očetovi smrti. Telenovela je že dostopna na VOYO.SI (prvi del je brezplačen).


En oče. Tri matere. Pet sester. Po smrti Maria Estrella se mora njegovih pet hčera truditi, da bi dobile dediščino, ki jo je zapustil. Dve hčerki iz prvega zakona, dve z drugo ženo in peta hči – plod dolgotrajnega, vendar skrivnega razmerja z nekdanjo tajnico. Virginia, Florencia, Carla, Lucia in Miranda so se prisiljene odpovedati običajnemu življenju, da sedaj skrbijo za butični hotel. Pokojnik je imel le en cilj: združiti vse svoje hčerke. Teh pet žensk se poskuša naučiti, kako živeti skupaj, medtem ko vsaka na svoj način žaluje za očetom. Skupno življenje razkrije odnos, ki ga je imela vsaka hčerka z očetom, pa tudi spore, s katerimi se soočajo v trenutnih odnosih z moškimi in njihovim iskanjem ljubezni.

IGRAJO: Celeste Cid, Marcela Kloosterboer, Natalie Pérez, Violeta Urtizberea, Justina Bustos, Esteban Lamothe, Gonzalo Valenzuela, Rafael Ferro …

Oddaj komentar