Ena žlahtna štorija se vrača na Planet TV

11. 06. 2018

Priljubljena serija se vrača na Planet TV in bo na sporedu vsak delovnik ob 21. uri. Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva. Prvega dela ne spreglejte jutri zvečer.


Vinogradnika Berta Špacapana, lastnika vinogradniškega posestva in priznane vinske znamke »Štorja«, preseneti novica, da mu je umrla žena Tonka. Berto se smrti žene seveda ne veseli, ni pa tudi preveč žalosten. Izkaže se, da je bila žena pravzaprav kar precejšen družinski problem. S svojim značajem in odnosi do soljudi je od doma v zadnjih letih odgnala vse štiri hčere, ki novico o mamini smrti prejmejo v Ljubljani, Mariboru in v Milanu, kamor jih je zanesla življenja pot. Obenem spoznamo tudi njihove trenutne partnerje, ki jih smrt mame Tonke prvič privede na posestvo očeta njihovih izbrank.

IGRAJO: Ranko Babič , Vojko Belšak , Maja Blagovič , Ana Dolinar , Primož Forte , Kristijan Guček , Jure Ivanušič , Matjaž Javšnik , Vesna Jevnikar , Franko Korošec …

Oddaj komentar