Vrača se Tuje življenje

13. 06. 2018

Turška serija Tuje življenje (Paramparça), ki se je nedavno še predvajala na Planet TV se danes vrača na naše zaslone. Drama govori o dveh ženskah iz različnih družbenih slojev, katerih poti se prekrižata, ker jima ob rojstvu zaradi podobnih imen zamenjajo otroka. Tokrat bo serija na sporedu Planet Plusa in sicer vsak delovnik ob 17:20.


Gülseren (Nurgül Yesilçay) je mlada in lepa ženska, ki živi v revni istanbulski soseski. Ko jo zbije avto, jo odpeljejo v bolnišnico, kjer rodi. Istočasno v isti bolnišnici rodi tudi Dilara (Ebru Özkan), ki prihaja iz bogate družine. Dojenčici ob rojstvu zamenjajo in Gülserenino hčerko dajo Dilari, Dilarino pa Gülseren. Čez 15 let Gülseren živi s hčerko Hazal (Alina Boz) in skuša najti moža, ki jo je zapustil. Dela kot prodajalka v majhni trgovini. Dilara medtem živi na veliki nogi s hčerko Cansu (Leyla Tanlar), ima pa težave z možem Cihanom (Erkan Petekkaya). Cansu morajo po nesreči peljati v bolnišnico in tako se razkrije, da Dilara ni njena biološka mati, kar vsem življenje postavi popolnoma na glavo. Cansu je odraščala v bogati družini in je imela vse, Hazal pa je odraščala v revni družini brez oblek prestižnih znamk ali pametnega telefona, zato je nesamozavestna. Ti zapleti razkrijejo odnose med starši in otroki. Kako se bosta odzvali Gülseren in Dilara, ko bosta izvedeli, da nista biološki materi hčerk, ki sta ju vzgajali 15 let? Kako se bo odzvala Cansu, ko bo izvedela, da je njena prava mati revna? Kako se bo odzvala Hazal, ko bo izvedela, da prihaja iz bogate družine, a je odraščala v revščini?

IGRAJO: Nurgül Yesilçay , Erkan Petekkaya , Ebru Özkan , Nursel Köse , Alina Boz , Leyla Tanlar , Cemal Hünal , Tolga Tekin , Günes Emir , Burak Tozkoparan

Oddaj komentar