ISTANBULLU GELIN – Istanbulska nevesta (Planet TV)

09. 12. 2018


Aslı Enver [Süreyya] & Özcan Deniz [Faruk Boran]
Število delov: 150+
Leto: 2017 – 2019
Produkcija: Star TV

Lepa in dobrodušna Süreyya je nadarjena glasbenica. Po končani glasbeni akademiji se zaposli v glasbeni industriji kot spremljevalna vokalistka.
Süreyya živi skromno življenje s teto, ki je njena edina sorodnica. A njeno življenje se za vedno spremeni, ko se zaljubi v Faruka Borana, čednega in premožnega poslovneža, ki živi v Bursi. Družina Boran je ena najstarejših, najbogatejših in najvplivnejših družin v Turčiji. Po smrti glave družine v očetove čevlje stopi najstarejši sin Faruk. Odgovornost za družino in družinsko podjetje sta na njegovih plečih. Faruk živi v velikem dvorcu v Bursi z mamo Esmo Sultan in s tremi mlajšimi brati, Fikretom, Osmanom in Muratom.
Esma bi rada, da se Faruk poroči z Ipek, hčerko družinskega prijatelja, a seveda se o tem sploh ne posvetuje s svojim sinom. Ipek je ambiciozna mladenka, ki Faruka ljubi in je pripravljena storiti vse, da jo sprejmejo v družino. A v Ipek je v resnici zaljubljen Farukov brat Fikret, medtem ko se starejšemu bratu o teh čustvih sploh ne sanja, saj je njegovo srce prazno – dokler ne spozna Süreyye.

Oddaj komentar