Glavna junaka telenovele In prišla je ljubezen nič več ne skrivata svoje ljubezni

27. 01. 2019

Glavna akterja nove telenovele In prišla je ljubezen sta se odločila, da končno potrdita da sta vendarle par. Gabriel Soto in Irina Baeva sta se zaljubila prav na snemanju omenjene telenovele, vendar sta svoje razmerje skrivala pred javnostjo. Zaljubljenca so večkrat opazili skupaj, javnost pa je obtožila lepo Irino, da je ona kriva za razpad zakona. Njen izbranec je namreč tedaj še vedno bil v razmerju z igralko Geraldine Bazan.


Za Irino, ki ima sicer ruske korenine je bilo preteklo leto eno težjih saj se je morala braniti pred obtožbami javnosti. Čeprav se je dolgo časa govorilo, da razmerje med Gabrielom Sotom in njegovo tedanjo izbranko ni rožnato, javnost tega ni želela slišati. Glavno junakinjo telenovele In prišla je ljubezen se ni branila samo pred negativnimi komentarji, celo grozili so ji s smrtjo.
Zaljubljenca, ki sta novo leto preživela v Acapulcu sta na fotografiji, kjer se držita za roko zapisala "veliko ljubezni v letu 2019." To pa še ni vse, svojo ljubezen sta še ovekovečila s tetovažo.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

 
 

 

A post shared by Irina Baeva (@irinabaeva) on


Ne spreglejte nove telenovele In prišla je ljubezen, 18. februarja na POP TV.

Oddaj komentar