Na naše zaslone se vrača Fernando Colunga s telenovelo Sreča najde pot

05. 06. 2019

Na POP TV se vrača stari znanec iz sveta telenovel Fernando Colunga. Nazadnje smo ga na naših zaslonih spremljali v telenoveli Moč in strast sedaj pa se na POP TV vrača s komično telenovelo Sreča najde pot (Porque El Amor Manda).


Spremljali bomo zanimivo zgodbo Jesúsa Garcíe, ki nekega dne nepričakovano izve, da ima hčerko, ki je še nikoli ni videl. Na vrat na nos se odloči, da bo iz Združenih držav, kjer trenutno dela, študira in živi, odpotoval v Mehiko in poiskal svojo prvorojenko. Nehote in nevede se že na letališču zaplete v nečedne posle, ki ga ovirajo pri njegovih nadaljnjih načrtih in zaradi tega v Mehiki ne more in ne more dobiti službe.
Alma (Blanca Soto) je uspešna direktorica pomembnega kozmetičnega podjetja in ima na videz vse, kar si je kadarkoli želela. Ko zaradi neprimernega vedenja odpusti svojo asistentko, si mora poiskati novega pomočnika. Jesus torej išče službo, Alma pa išče novega asistenta. Tako usoda poskrbi, da se njune poti prepletejo in kmalu še dodatno zapletejo …

Prva epizoda nove telenovele Sreča najde pot bo na sporedu 30. julija ob 14.00 na POP TV.

Oddaj komentar