Serije Dekle z imenom Feriha še ni konec, serija ima nadaljevanje

08. 09. 2019

Pred dnevi se je serija Dekle z imenom Feriha poslovila naših zaslonov. Malokdo ve kaj se je v resnici dogajalo s to serijo, da so v Turčiji zaradi omenjene serije odpustili ekipo producentov. Vse to zaradi očitno slabo zamišljenega nadaljevanja.


Na naših zaslonih smo videli srečni konec serije (tako kot v večini držav po svetu) v izvirniku pa je tragičen zaključek. Med poročnim plesom mladoporočenca odjeknejo streli. Emir in Feriha se gledata s solznimi očmi in to je uradni konec 2. sezone.
V tretji sezoni, ki nosi naslov Emirjeva por (Emir'in Yolu) zgodba govori o Emirovem življenju po Ferihini smrti. Emir pade v depresijo, zato se oddalji od vsega in zaide v mračno okolje, ki mu bodo povzročala težave. Güneş se vrne domov po končanem študiju, in čeprav se želi vključiti v družbo, ji to ne bo enostavno zaradi moči, ki jo bo nad njo izvajal njen brat Yavuz, Emirjev veliki sovražnik. Meni, da je Yavuz glavni krivec smrti njegovega očeta, ki ga je odpeljal v prepad. Emir odločil, da se bo maščeval Yavuzu, tako da se bo zaljubil in zapeljal njegovo sestro Güneş. Vendar se bo Emir vanjo postopoma zaljubil. Po drugi strani pa je prikazana zgodba Koraja kot očeta, ki se želi ločiti od Gülsüm, ki zdaj dela kot učiteljica v šoli, daleč stran od Istanbula. Koray najame Pinar, varuško, ki bo skrbela za njegovega sina. Hande, Korayeva velika ljubezen iz preteklosti, se po treh letih vrne nazaj v Istanbul kot predana ženska in je lastnica podjetja za organizacijo dogodkov. Güneş bo prav tako delala v tem podjetju, saj sta postali prijateljici med prebivanjem v Švici.

3. sezona se je v Turčiji končala po samo nekaj delih zaradi slabe gledanosti. Očitno so vodilni spoznali, da so ustvarjalci naredili napako, ko so ubili lik glavne igralke. Tako nikoli ne bomo vedeli kdo je ubil Feriho? Halil, Ece, Levent ali nekdo tretji?

Oddaj komentar