Divja v srcu, 1. – 162. del

24. 07. 2013

Torek, 6.8. – 1. del
Maricruz Olivares je preprosta, a lepa ženska, ki s svojim dedkom Ramirom živi v lopi sredi gozda. Nekega dne Maricruz sreča Octavia, ki jo zaščiti pred nadlegovanjem delovodje na njegovem ranču. Med Octaviom in Maricruz se takoj splete nežna privlačnost, a usoda ima za njiju svoje načrte

Sreda, 7.8. – 2. del
Ofelia je jezna, ko ji Eusebio pove, da je Octavio zahteval, da dajo Maricruz hrano. Maricruz zaupa Octaviu, da ga ljubi zato, ker je zraven Solite in Ramira edini, ki z njo lepo ravna. Octavio kasneje naroči Miguelu, naj objavi oglas, da je ranč naprodaj, vendar sta Lucia in Miguel odločena, da bosta preprečila prodajo ranča.

Četrtek, 8.8. – 3. del
Octavio zabiča Eusebiu, da če bo še enkrat nadlegoval Maricruz, da bo imel opravka z njim. Lucia predlaga Octaviu, da bi se poročil s Simono, a ji ta jasno pove, da bi se raje poročil z Maricruz. Alejandro pove Caroli, da bo po njegovi smrti vsa njegova posest pripadala njegovi hčerki.

Petek, 9.8. – 4. del
Zdravnik Ortega pove Alejandru, da bo lahko živel še mnogo let, vendar bo moral bolje poskrbeti zase. Ramiro medtem prepove Maricruz, da bi ponovno obiskala Octavia. Lucia se nepričakovano onesvesti in Ofelia ji pove, da je mogoče noseča. Ramiro preda Maricruz škatlico, v kateri se nahaja pismo njenega očeta.

Ponedeljek, 12.8. – 5. del
Miguel ponudi Ramiru denar, da bi se lahko s Solito in Maricruz odselil iz mesta. Maria medtem pove Octaviu, da je prepričana, da se želi z Maricruz poročiti le zato, da bi kljuboval Miguelu in Luciji. Miguel zabiča Maricruz, da se je bo Octavio naveličal in jo bo zapustil, a mu Maricruz noče verjeti.

Torek, 13.8. – 6. del
Lucia želi Maricruz spraviti v težave, da bi se razočarani Octavio ločil od nje. Octavio zaupa Miguelu, da se vsak dan bolj zaljublja v Maricruz in, da si z njo želi imeti otroka. Raiza prepričuje Alejandra naj že pozabi na svojo hčerko in Lupito. Lucia ukaže Ofeliji, da mora pred Octaviom lepo delati z Maricruz, ko pa sta sami, pa jo mora poniževati.

Sreda, 14.8. – 7. del
Lucia pove Octaviu, da bo za Maricruz priredila zabavo. Maricruz izve od Ramira, da je Lupita umrla zaradi pljučnice. Lucia je pripravila za Maricruz obleko, a Octavio nad njo ni nikakor navdušen. Zabava poteka kasneje točno po Lucijinih načrtih, saj se Maricruz in Octavio sporečeta.

Četrtek, 15.8. – 8. del
Maricruz in Octavio se hudo spreta in Octavio ji zabiča, da ni več prepričan, ali je zaljubljen v njo, ali se mu smili. Kasneje Octavia zaskrbi, ker je že temno in se Maricruz še ni vrnila domov. Odloči se, da jo bo šel iskat in jo nato tudi najde ob cesti s poškodovano nogo.

Petek, 16.8. – 9. del
Octavio izve, da je živina na ranču brez vrednosti. Maricruz ima spet težave z obnašanjem pri mizi, kar Octavia zelo razjezi. Lucija prejme telegram od sestrične Esther, ki ji sporoča, da jo pride obiskat na ranč. Eusebio napade Solito.

Ponedeljek, 19.8. – 10. del
Esther pove Luciji, da namerava ven in se zabavati z Octaviom. Lucia jo opomni, da je Octavio poročen. Ramiro se pomiri, ko vidi, da je Solita vstala in se nasmehnila, toda Maricruz ni prepričana, da se Solita dobro počuti. Med večerjo Maricruz ni prav nič navdušena nad Estherinim obnašanjem do Octavia, Esther pa priseže, da sta z Maricruz zdaj sovražnici. Maricruz pove Octaviu, da se bo ločila od njega.

Torek, 20.8. – 11. del
Esther namerava vse prepričati, da imata Maricruz in Jose Antonio razmerje, saj bi na ta način rada naredila Octavia ljubosumnega. V ta namen Esther in Lucia prosita Octavia, naj jima dovoli najeti Joseja Antonia, ki naj bi Maricruz učil jahati. Za nameček Esther ukaže Ofeliji, naj prek Eusebia Joseju Antoniu ponudi denar za to, da osvoji Maricuz. Toda vse ne gre po načrtih.

Sreda, 21.8. – 12. del
Octavio prepove Maricruz vrnitev na ranč, ker je udarila Lucio. Lucia pove Esther, da bo v primeru, če se Maricruz vrne, poskrbela, da z njega ne bo odšla živa. Maricruz roti Octavia, naj je ne zapusti, ko ta to vseeno stori, pa se dekle onesvesti. Lucia prepove Mariji, da bi obiskala Maricruz in ji nesla hrano. Lucia pove Miguelu, da ni imela nič s tem, kar se je zgodilo s Josejem Antoniom. Inšpektor Suarez sumi, da je bil napad na Jose Antonia povezan z ljubosumjem.

Četrtek, 22.8. – 13. del
Lucia ne sprejme Maricruzinega opravičila in ji pove, da jo bo Octavio zapustil. Eusebio skuša ob reki zapeljati Solito, toda pri tem ju zalotijo Castula in druge ženske. Maria svetuje Maricruz, naj se ne vrne na ranč in da naj raje počaka, da Octavio uredi vse potrebno. Toda Maricruz se ne da tako zlahka. Octavio jo medtem zelo pogreša in je zelo vesel Maricruzine vrnitve.

Petek, 23.8. – 14. del
Octavio namerava zapustiti Maricruz, toda ne brez zaščite. Miguel se sprašuje, zakaj Lucia tako močno sovraži Maricruz. Octavio pove Miguelu, da bo Maricruz odstopil svoj delež posesti, kar pa Miguelu ni prav nič všeč. Jose Antonio se želi pogovoriti z Maricruz, toda ta tega ne želi. Octavio je zelo presenečen, ko ranč obišče Eduardo.

Ponedeljek, 26.8. – 15. del
Octavio pove Miguelu za konja, ki ga je videl z Maricruz. Miguel vse skupaj prijavi policiji. Alejandro pove Rusu, kje sta živela Ramiro in Lupita, in ga prosi, naj najde njegovo hčerko. Inšpektor Suarez obišče Maricruz, ki pove, da ji je konja dal Octavio. Alejandro pove Tobiasu, da zaradi poslovnih obveznosti odhaja v Isla Dorado. Octavio namerava v Mexico City.

Torek, 27.8. – 16. del
Maricruz ustreli Octavia in mu tako prepreči odhod z ranča. Ranjeni Octavio prosi Mario, naj na skrivaj pove Miguelu, kaj se je zgodilo. Maricruz medtem na ranč pošlje Joseja Antonia, da bi se prepričala, v kakšnem stanju je Octavio. Toda Octavio prosi Joseja Antonia, naj Maricruz pove, da ni ranjen in da je z njim vse v najlepšem redu. Lucia opazi, da se Miguel skrivnostno obnaša in da je zaskrbljen.

Sreda, 28.8. – 17. del
Jose Antonio pove Maricruz, da namerava Octavio za vedno zapustiti ranč. Eusebio prosi Octavia, naj ne pove Maricruz, kje se nahaja. Obenem mu preda pismo, napisano za Miguela. Miguel pove Luciji, da Maricruz ne bo prejela nobene finančne pomoči več. Eusebio pove Maricruz, da jo je Octavio zapustil in da je ne čaka prav nič lepa prihodnost. Zdravnik medtem pove, da morajo Octavia čim prej operirati, če mu želijo rešiti nogo.

Četrtek, 29.8. – 18. del
Santa pove Maricruz, da Lucia spletkari proti njej in da naj raje ne odide na ranč. Octavio namerava medtem pozabiti na dogodke na ranču in se vrniti k svojemu prejšnjemu življenju. Raiza zasnubi Alejandra, toda ta se ne namerava še enkrat poročiti in bi raje našel svojo hčerko. Santa sumi, da je Maricruz noseča. Lucia to pove Miguelu. Eusebio pove Mariji, da se nameravajo Narvaezovi znebiti Maricruz in njene družine.

Petek, 30.8. – 19. del
Maricruz upošteva Lucijina navodila glede ogrlice. Octavia medtem v sanjah preganja Maricruz in sprašuje se, če dekle morda ne potrebuje njegove pomoči. Lucia kmalu oznani, da ji je nekdo ukradel ogrlico, zato se Miguel odloči poklicati policijo. Sum seveda takoj pade na Maricruz. Ko ogrlico res najdejo pri njej, jo Suarez aretira, toda Santa mu pove, da sta ji Esther in Lucia nastavili past.

Ponedeljek, 2.9. – 20. del
Lucia meni, da bi morali Maricruz spraviti iz zapora in ji dati denar, saj je to edini način, da odide z ranča. Poleg tega Eusebia sili, naj Ramira in Solito prisili, da zapustita kočo, zato Eusebio zaneti požar, medtem ko sta Ramiro in Solita v koči. Ko želi Ramiro zapustiti kočo, mu Eusebio to prepreči in ga zapre v gorečo zgradbo. Octavio pošlje Miguelu pismo, v katerem ga prosi, naj poskrbi za Maricruz.

Torek, 3.9. – 21. del
Lucia pove Miguelu, da je detektiv iskal Maria Alejandra Mendozo in Ramira. Prosi ga, da tega ne pove nikomur, toda Miguel mora govoriti z Maricruz. Jose Antonio pove Maricruz, da Solita ni umrla v požaru, a da je ne morejo nikjer najti. Suarez izpusti Maricuz na svobodo. Podari ji žaro z Ramirovim pepelom in denar ter jo prosi, naj zapusti mesto. Maricruz mu pove, da bo odšla, a da se bo nekega dne vrnila in se maščevala vsem, ki so jo prizadeli.

Sreda, 4.9. – 22. del
Novica o Maricruzinem odhodu se hitro razširi. Maricruz se medtem nastani v penzionu, v katerem živi tudi Octavio, in si skuša čim prej najti službo. Ko obišče domovanje Alejandra Mendoze, ji Tobias ne želi dati službe zato, ker do njega ni spoštljiva. Toda Alejandro želi, da Tobias najame mlado žensko, ki naj bi prevzela Benitin položaj. Dionisia pove Santi, da se Eusebio zanima za Solito in da jo je po vsej verjetnosti posilil.

Četrtek, 5.9. – 23. del
Maria najde škatlo z dokumenti, ki jo je Ramiro dal Maricruz. Maricruz prispe na dom Alejandra Mendoze in pove, da jo pošilja agencija za zaposlovanje. Alejandro opravi razgovor z njo in jo zaposli, s tem pa jo sprejme pod svoje okrilje. Lucia namerava Octaviu napisati pismo, Miguel pa jo prosi, naj mu ne pove, da je Maricuz zapustila mesto. Serafina medtem pove Octaviu, da sta v penzion prispeli novi gostji, ki sta sestri, in da je eni izmed njih ime Maricuz.

Petek, 6.9. – 24. del
Octavio prebere Lucijino pismo, v katerem mu pove, da je Maricuz zelo dobro in da ga je že pozabila. Maricuz medtem pove Serafini, da se ni pripravljena sestati z njenim gostom Octaviom, Serafina pa meni, da je Maricuz noseča. Alejandro pove Tobiasu, da je najel novo služkinjo, ki bo prejemala enako plačo kot Benita, če ne še večjo. Maricruz odkrije, da je Serafinin gost Octavio v resnici njen mož.

Ponedeljek, 9.9. – 25. del
Tony pove Teobaldu, da Carola ne bo navdušena, če bo še naprej ščitil Aracely. Alejandro se ponudi, da bo skrbel tako za Maricuz kot za Solito. Maricruz prosi Serafino, naj nikomur ne pove, kje se je nastanila, Octavio pa jo prosi, naj mu predstavi Maricuz. Serafina mu je zato primorana povedati, da se je Maricuz odselila iz penziona, ne pove pa mu, kam. Slednja medtem na Alejandrovem domu omedli in tako Alejandro izve, da je njegova nova služkinja noseča.

Torek, 10.9. – 26. del
Tobias predlaga Alejandru, naj pokuka v škatlo, ki jo je prejela Maricuz, in tako izve, kdo sploh je. Alejandro tega ne namerava narediti. Maricuz mu pove svojo življenjsko zgodbo in dejstvo, da ne ve, kdo je njen oče. Alejandro se ponudi, da bo njej in Soliti nadomestil očeta in jima pomagal. Octavio pove Eduardu, da bi rad našel Maricruz in da mu ni več do igric. Tobias medtem odpre Maricuzino škatlo in spozna, da je Alejandro njen oče.

Sreda, 11.9. – 27. del
Alejandro in Tobias sta presenečena nad Maricruzino spremembo v tako kratkem času. Justa pove Maricuz, da ženske ne bi smele imeti otrok, če niso poročene, dekle pa ji zabrusi, da je poročena. Kasneje se z Alejandrom odpravi v gledališče, kamor tudi Eduardo povabi Octavia. Ko Octavio zagleda lepo oblečeno Maricuz in se je dotakne, ta hlini presenečenje in ga povpraša, če jo je morda zamenjal s kom drugim. Carlota ponudi Teobaldu povišico.

Četrtek, 12.9. – 28. del
Justa predlaga Maricruz, naj Solito odpelje k zdravniku. Alejandro pove Tobiasu, da bo Maricuz ostala v hiši tudi v primeru, če se na pragu pojavi njegova hčerka. Lucia na ranč pripelje kmetico in jo prepriča, naj v Maricuzinem imenu napiše pismo Octaviu. Zdravnik pove Maricuz, da je Solita noseča in da je bila morda posiljena. Miguel očita Luciji, da je okrutna. Tobias svetuje Maricuz, naj preveri škatlo, ki jo je prejela, saj se v njej morda nahajajo podatki o njenem očetu.

Petek, 13.9. – 29. del
Carola odpusti Aracely, češ da je premlada, da bi delala zanjo. Maricuz začne dajati navodila Justi, kakšne obroke naj pripravlja Alejandru, zaradi česar se užaljena Justa pritoži Tobiasu. Raiza pove Aracely, da je službo izgubila zato, ker je Teobaldo zaljubljen vanjo. Octavio ponovno sreča Maricuz in jo povpraša po njenem imenu. Alejandro pove Maricuz, naj poišče očeta svojega otroka in ga prisili, da prevzame odgovornost zanj.

Ponedeljek, 16.9. – 30. del
Maricuz se sprašuje, zakaj kar naprej srečuje Octavia. Raiza skuša ločiti Aracely in Teobalda in se mu maščevati. Maricruz se odpravi v Isla Dorado, kjer ji Teobaldo ponudi pomoč pri iskanju hotela. Alejandro njenega odhoda ne odobrava. Raiza pove Eduardu, da Aracely ne dela več v casinoju. Maricuz pove Aracely, da je Teobaldo ravnal prav, ko jo je spravil iz Casinoja.

Torek, 17.9. – 31. del
Octavio v casinoju obišče Mario Alejandro in ji pove, da je prepričan, da je Maricuz. Carola pove Raizi, da je Mendozova nevarna in da vohuni za Alejandra, ki je povsem očaran nad njo. Eduardo želi obiskati Aracely, ta pa mu svetuje, naj se raje dobita na prostem. Raiza odkrije, da je izginil ves njen nakit. V škatli najde Zorillovo sporočilo. Maricruz pošlje Alejandru e-pismo in mu pove, da je skoraj prepričana, da mu Carola krade denar.

Sreda, 18.9. – 32. del
Karim skuša kupiti gospodično Mendozo, toda Maricuz njegov prstan, ki ji ga da v dlan, vrže na tla. Ko Carola pove Alejandru, kaj se je zgodilo med Karimom in gospodično Mendozo, Alejandro prasne v smeh. Teobaldo prepove Aracely, da bi še kdaj videla pilota. Carola namigne Alexandru, da bi rada odkupila del njegovega casinoja v Isla Doradi. Miguel pove Luciji, da nerad laže Octaviu.

Četrtek, 19.9. – 33. del
Maricruz v svojem apartmaju zagleda Karima. Povabi jo na večerjo, ona pa ga prosi, naj jo pusti pri miru. Eduardo pove Octaviu, da je Maria Alejandra pokvarila priložnost, da bi Aracely za nekaj dni odpeljal na izlet. Aracely medtem pove Teobaldu, da bi rada obiskala sorodnike in da je zaljubljena v Eduarda. Karim iskreno pove gospodični Mendozi, da bi se rad poročil z njo.

Petek, 20.9. – 34. del
Alejandro pove Maricruz, naj se pazi Karima, ki je velik ženskar. Besna Carola pove Teobaldu, da ji je Zorillo ukradel denar. Maricruz bi rada v Isla Dorado pripeljala tudi Solito, da bi ji sestra delala družbo. Inšpektor Acuna, ki preiskuje krajo, pove Caroli, da je Zorrilo zelo spreten in izkušen tat, saj za seboj ni pustil niti enega prstnega odtisa. Teobaldo obljubi Aracely, da ne bo dopustil, da bi ji Zorillo storil kaj slabega.

Ponedeljek, 23.9. – 35. del
Tobias pove Alejandru, da bo svojo hčerko dobil nazaj prej, kot pričakuje. Alejandra njegove besede zelo zmedejo. Karim pošlje Mohameda v casino po Mario Alejandro, toda dekle trdi, da nima časa in da se bo pri Karimu oglasila kasneje. Octavio pove Miguelu, da si ne bo nikoli odpustil, ker je Maricruz prepustil sami sebi in njeni usodi. Karim podari Mariji Alejandri avto, toda Maricruz ne sprejme njegovega darila.

Torek, 24.9. – 36. del
Teobaldo namerava Aracely kupiti letalsko karto, a jo prosi, naj mu pove, če se ne namerava več vrniti. Octavio pove Joseju Antoniu, da ne ve več, komu naj verjame, in da bi rad resnico slišal iz Maricruzinih ust. Tony pove Caroli, da bo Teobalda nagovoril, naj prestraši Mario Alejandro. Miguel namerava Santo prisiliti, da pred policijo dokaže svoje obtožbe proti Luciji. Teobaldo prosi Mario Alejandro, naj prepriča Aracely, da ne ostane v Mexico Cityju.

Sreda, 25.9. – 37. del
Maricruz se namerava Caroli predstaviti kot hčerka Alejandra Mendoze. Toda kasneje ji Tony ne dovoli vstopa v casino. Karim pove Mohamedu, da želi, da se Maria Alejandra vrne v casino. Carola ne verjame, da je Maria Alejandra Alejandrova hčerka. Octavio se napije in Eduardu pove, da bi rad našel Maricruz. Teobaldo pove Caroli, da ne bo škodil Mariji Alejandri, pa četudi ga bo to stalo službe.

Četrtek, 26.9. – 38. del
Maria Alejandra prosi Karima, naj ukaže Caroli, da jo spusti nazaj v casino. Tony pove Teobaldu, da ne more več vstopiti v casino, ker ni več tamkajšnji uslužbenec. Aracely se zasmili Jackie, ko ji pove, da je Eduardo njen fant. Carola pove Alejandru, da ne more več prenašati Marie Alejandre, ki se izdaja za Alejandrovo izgubljeno hčerko. Toda ko Karim Caroli ukaže, naj dovoli Mariji Alejandri vrnitev v casino, tej ne preostane drugega, kot da se ukloni njegovi volji.

Petek, 27.9. – 39. del
Maria Alejandra pove Octaviu, da jo spominja na moškega, ki jo je zelo prizadel. Carola ponudi Teobaldu višjo plačo, če bo spet začel delati zanjo, on pa zahtevo trikratno povišico. Carola privoli. Octavio zaupa Mariji Alejandri svojo življenjsko zgodbo in ji pove, da ni nikoli ljubil Maricuz. Maria Alejandra zahteva absolutno ljubezen in Octavio je prepričan, da je pravi moški zanjo. Simona pove inšpektorju Suarezu, da je Maricruz nedolžna in da je požar v koči nekdo podtaknil.

Ponedeljek, 30.9. – 40. del
Alejandro se ob novici, da bo Maricruz rodila, tako vznemiri, da ga začne stiskati v prsnem košu. Maria Alejandra pove Raizi, da bo kmalu dokazala, da je Alejandrova hčerka. Raiza ji pove, da bo Karim ukrepal, če se ne bo vrnila v casino. Maria Alejandra se zato odloči Karimu napisati pismo. Aracely pove Teobaldu, da jo Eduardo ljubi, zato namerava Teobaldo preveriti, če je poročen.

Torek, 1.10. – 41. del
Lucia prizna Miguelu, da je Maricruz nastavila past, zato da bi jo zaprli. Suarez obljubi Jose Antoniu, da ne bo miroval, dokler ne bo našel osebe, odgovorne za požig Maricruzine koče. Octavio prosi Serafino, naj razišče, kje živi Maricruz. Raiza je presenečena, ko pri Alejandru sreča Mario Alejandro, kasneje pa Alejandru svetuje, naj v kazino več ne pošilja svoje varovanke, ki tam ni dobrodošla.

Sreda, 2.10. – 42. del
Miguel na ranču ne želi več videti Eusebia, zato prosi Joseja Antonia, naj se ga znebi. Santa pove Joseju Antoniu, da sta se Miguel in Eusebio sprla zato, ker Eusebio po vsej verjetnosti dobro ve, kaj se je v resnici zgodilo z Ramirom, vse skupaj pa bo hitro povedal Suarezu, če ga bodo odpustili. Sonia, Eduardo in zdravnik skušajo na letalu poskrbeti za Maricruz, dobi popadke.

Četrtek, 3.10. – 43. del
Mohamed namerava v casinoju izpeljati načrt, ki sta ga pripravila z Diano. Doktor Ortega pove Tobiasu, da Alejandru odločno odsvetuje potovanje, saj ga lahko kakršenkoli stres stane življenja. Octavio na ladji uživa v Evini družbi, kar Maricruz ni prav nič všeč. Lucia prosi Miguela, naj Eusebia vzame nazaj v službo. Mohamed pove Karimu, da se je Maria Alejandra pripravljena srečati z njim, toda pod določenimi pogoji.

Petek, 4.10. – 44. del
Teobaldo zahteva od Eduarda, da se poroči z Aracely, toda Eduardo tega ne namerava storiti. Teobaldo mu zagrozi s smrtjo, če bo prizadel Aracely. Maricruz pove Alejandru, da upa, da bo živela v Isla Doradi. Mohamed odpelje Karima k Diani, ki se izdaja za Mario Alejandro. Teobaldo sliši Carolo, kako po telefonu nekomu razlaga, da nihče ne bi smel kupiti njenega casinoja. Raiza skuša spreti Alejandra in Maricruz.

Ponedeljek, 7.10. – 45. del
Carolin pajdaš jo pokliče in pove, da ga je oropal Zorillo. Tobias svetuje Alejandru, naj se zaradi zdravstvenih težav raje vrne v Mexico City. Maricruz od Karima prejme šopek in nakit. Ramad pove Mohamedu, da se mora Karim nujno vrniti domov. Teobaldo preda Maricruz ček, ki ga je vzel Carolinemu pajdašu in da se je pri tem izdajal za Zorilla. Alejandro pove Maricruz, da bo casino prodal Caroli, če ne bo našel drugega kupca.

Torek, 8.10. – 46. del
Maria Alejandra preseneti Carolo s čekom, ki ga je dala svojemu pajdašu. Carola zanika krivdo, Maria Alejandra pa ji pove, da ji je ček poslal Zorillo in da ne bo dovolila, da bi ji Alejandro prodal casino. Octavio prejme Lucijino pismo, v katerem ga prosi, naj se pogovori z Miguelom, ki naj bi se v zadnjem času zelo spremenil. Isabel pove Doris, da se do Octavia neprimerno obnaša. Doris ji odgovori, da je zaljubljena vanj.

Sreda, 9.10. – 47. del
Maricruz pokaže Alejandru svoj rojstni list in fotografijo svoje matere Guadalupe. Alejandro spozna, da gre za njegovo hčerko. Objameta se. Doktor Ortega pomaga Soliti pri porodu. Alejandru postane slabo in Mario Alejandro prosi, naj ga odpelje v bolnišnico. Raiza pove Octaviu, da ni vreden Marie Alejandre. Alejandro medtem v bolnišnici prosi svojo hčerko, naj pokliče Tobiasa.

Četrtek, 10.10. – 48. del
Octavio prosi Sonio, naj Doris ne spusti v kabino za vzlet, toda Sonia prenese Doris ravno nasprotno sporočilo. Carola ponudi Alejandru pet milijonov dolarjev, s katerimi naj bi odkupila njegov delež v casinu. Maricruz ga prosi, naj casinoja nikar ne proda Caroli. Lucia je ljubosumna, saj je prepričana, da ima Miguel razmerje z eno od tamkajšnjih kmečkih deklet. Alejandro v spanju umre.

Petek, 11.10. – 49. del
Lucia prejme še eno anonimno sporočilo, zato razmišlja, da bi Eusebia prosila, da skupaj zalotita Miguela z njegovo ljubico. Maricruz se namerava vrniti v Isla Dorado in rešiti casino takoj, ko bodo pokopali Alejandra. Na pogrebu se Octavio ponudi Mariji Alejandri, da ji bo ponoči delal družbo. Doris meni, da se Octavio boji spustiti v razmerje z njo zato, ker je guvernerjeva hčerka.

Ponedeljek, 14.10. – 50. del
Octavio in Doris se odpravita na ples. Maricruz prebere Karimovo pismo. Teobaldo povpraša Eduarda glede Aracely. Octavio svetuje Eduardu, naj pusti Aracely pri miru, če se ni pripravljen poročiti z njo. Andres se zelo razjezi, ko vidi Doris in Octavia plesati skupaj. Tudi Maricuz ni prav nič vesela, ko v casinoju zagleda Octavia v Dorisini družbi.

Torek, 15.10. – 51. del
Eusebio pove Luciji, da Miguel morda nekaj sumi, saj svojo žensko videva v drugem kraju, s katero se dobiva ob reki. Lucia ga prosi, naj jo odpelje tja. Marija Alejandra zahteva, da ji Carola plača znesek, ki ga je ukradla Alejandru, sicer jo bo prijavila policiji. Karim pove Mohamedu, da želi Alejandro videti iz oči v oči. Plastični kirurg pove Teobaldu, da bo potreboval več operacij, če želi postati čeden.

Sreda, 16.10. – 52. del
Eusebio leži mrtev na tleh. Lucia pove Miguelu, da ji je Eusebio nastavil past in da mu je verjela, ker se je spremenil skupaj z njo. Miguel se namerava predati policiji, toda Lucia ga prosi, naj tega ne stori in da naj raje zbeži. Ko Miguel odide s kovčkom, Lucia pove Ofeliji in Esther, da je Miguel ubil Eusebia. Miguel se po pomoč zateče k Octaviu. Guverner v casinoju prosi Inzunza, naj ga predstavi Mariji Alejandri.

Četrtek, 17.10. – 53. del
Juanita zavida Mariji Alejandri, ker jo snubita kar dva bogataša. Maricruz ji pove, da je bila nekoč revnejša kot ona in da se nikoli ni nikomur prodala. Octavio pove Eduardu, da bo Miguel nekaj časa ostal na Isli Doradi, Miguelu pa predlaga, naj Luciji pošlje telegram in ji pove, da je vse v redu z njim. Carola se boji, da bo zaradi guvernerjeve zaščite, ki jo nudi Mariji Alejandri, ostala brez vsega, zato se odloči preprečiti njuno poroko.

Petek, 18.10. – 54. del
Miguel pove Octaviu, da sta si Maria Alejandra in Maricruz zelo podobni. Guverner pove Doris, da namerava preiskati Octavia, če mu lahko zaupa. Maria Alejandra pove Doris, da Octavio nima čustev, kar Doris zelo prizadene. Ko kasneje Doris izve, da je njen oče Mariji Alejandri poslal orhidejo, ne more skriti svojega ljubosumja. Doris izpove Octaviu svojo ljubezen.

Ponedeljek, 21.10. – 55. del
Karim namerava na zabavi ugrabiti Mario Alejandro. Slednja medtem pove Juaniti, da čuti, da se bo zgodilo nekaj slabega. Doris želi, da jo Octavio spremlja na Karimovi zabavi. Guverner prosi Inzunza, naj izve vse o Octaviu. Luciji medtem na ranču postane slabo in se onesvesti. Jose Antonio ji pomaga. Maria Alejandra in Doris se srečata v butiku, v katerem iščeta primerno obleko za ples. Miguel se namerava zaposliti v casinoju.

Torek, 22.10. – 56. del
Miguel je prepričan, da sta Maria Alejandra in Maricruz dvojčici. Ofelia pove Luciji, da je izgubila deklico. Lucia krivi samo sebe in je prepričana, da ji Miguel ne bo tega nikoli odpustil. Maria Alejandra privoli, da bo v casinoju delala družbo Karimu in da bo na zabavi nosila verižico, ki ji jo je podaril. Esther pove Octaviu, da je Lucia izgubila otroka in da naj tega ne pove Miguelu.

Sreda, 23.10. – 57. del
Karim na zabavi oznani, da jo je pripravil v čast Mariji Alejandri. Doris njegove besede zelo zmotijo. Teobaldo odide v casino in se tam predstavi kot jasnovidec Angel Alferes. Raiza je vsa iz sebe, ko ji Teobaldo prerokuje z dlani. Ljubosumna Doris svojemu očetu prepreči, da bi plesal z Mario Alejandro, zato vmes poseže Octavio in zapleše z Mario Alejandro. Ta ga prosi naj jo poljubi, Karim pa nad njunim poljubom ni prav nič navdušen.

Četrtek, 24.10. – 58. del
Doris želi, da Inzunza zaradi nemoralnosti in slabih navad prežene Mario Alejandro z otoka. Miguel ne želi izkoriščati Raizinega gostoljubja, ona pa ga povabi, naj se pri njej počuti kot doma. Octavio meni, da je Doris nepoštena do Marie Alejandre. Ko Maria Alejandra pove guvernerju, da jo želi njegova hčerka spraviti z otoka, guverner takoj pokliče Inzunza in ga prosi, naj se ne zmeni za Dorisine zahteve.

Petek, 25.10. – 59. del
Lucia pove Esther, da je prepričana, da se spogleduje s Josejem Antoniom. Maria Alejandra pove, kaj se je zgodilo v guvernerjevi pisarni zaradi Dorisinega ukaza, naj jo Inzunza izžene z otoka. Jose Antonio pove Santi, da ga bo Esther naučila brati in pisati, da bo lahko Maricruz napisal pismo in ji izpovedal svoja čustva. Octavio pove Mariji Alejandri, da je Doris ljubosumna nanjo samo zato, ker je lepša od nje.

Ponedeljek, 28.10. – 60. del
Carlos pove Mariji Alejandri, da ji namerava Karim kupiti casino. Lucia skuša Esther napoditi z ranča, toda Esther ne namerava oditi. Maria Alejandra zavrne Karimovo ponudbo glede casinoja. Esther pove Luciji, da bi se rada poročila in imela družino s Josejem Antoniom. Maria Alejandra guvernerja prosi za zaščito, saj je prepričana, da se ji bo užaljeni Karim hotel maščevati.

Torek, 29.10. – 61. del
Doris pove Octaviu, da sovraži Mario Alejandro, Octavio pa ji zatrdi, da se Maria Alejandra ne bo poročila z guvernerjem. Jose Antonio pove Estherciti, da jo ima zelo rad, da pa jima Lucia in Narvaezovi nikoli ne bodo dovolili biti skupaj in da bi se ga tako ali tako hitro naveličala. Miguel igra ruleto in pri tem izgubi veliko denarja. Octavio prepove Doris, da bi se v casinoju grdo obnašala do Marie Alejandre.

Sreda, 30.10. – 62. del
Karim je prepričan, da mu bo Maria Alejandra prodala casino. Carola namerava svoj del casinoja prodati Karimu. Maria Alejandra se ponudi odkupiti njen delež, toda Carola jo zavrne. Octavio svetuje Eduardu, naj se poroči z Aracely. Teobaldo bi rad osvojil Mario Alejandro. Doris očetu pove, da bo zasnubila Octavia in da mora privoliti v njuno zaroko.

Četrtek, 31.10. – 63. del
Octavio pove Mariji Alejandri, da bo zapustil Doris, če tako želi, saj bi rad bil z njo. Andresa novica o Dorisini zaroki z Octaviom zelo vznemiri in se namerava zato vpisati na vojaško akademijo. Maria Alejandra izpove Octaviu svojo ljubezen. Esther pove Joseju Antoniu, da je noseča. Lucia pove Ofeliji, da namerava prodati ranč in živino in oditi za Miguelom.

Petek, 1.11. – 64. del
Miguel prejme Lucijino pismo z novico, da prihaja na Isla Dorado. Raiza mu svetuje, naj ji ne dovoli priti tja. Andres pove Doris, da je razočaran nad njo in da naj v bodoče več ne računa nanj. Mohamed ni prav nič zadovoljen, da je Karim kupil casino po tako visoki ceni. Pri tem Karim v Mohamedovih očeh opazi nenavadno iskrico. Raiza pove Mariji Alejandri, da Lucia prihaja v Isla Dorado.

Ponedeljek, 4.11. – 65. del
Inzunza pove guvernerju, da sumi, da je v napad na Karima vpleten tudi Mohamed in da namerava zaslišati vse uslužbence casinoja. Karim želi medtem govoriti z Mohamedom. Eduardo pove Miguelu, da je Octavio zaljubljen v Mario Alejandro. Muslim meni, da napad ni uspel in da bi ga morali ponovno izvesti. Inzunza odpelje Mario Alejandro na zaslišanje na policijsko postajo. Karim prosi Mohameda, naj Sulemo odpelje domov.

Torek, 5.11. – 66. del
Octavio ne namerava sprejeti guvernerjeve ponudbe, da postane mornariški poročnik. Toda ko se odpravi h guvernerju, ta o tem ne želi slišati niti besede. Karim pove Mariji Alejandri, da dobro ve za njeno vpletenost v napad in da je ne bo prijavil policiji, če bo prijazna do njega. Agent pove Inzunzi, da je Maria Alejandra odgovorna za napad na Karima, toda Inzunza ima zvezane roke, saj Mario Alejandro ščiti guverner.

Sreda, 6.11. – 67. del
Po anonimnem klicu je guverner odločen, da bo izvedel, ali je Octavio res poročen ali ne. Juanita pove Mariji Alejandri, da nekdo opazuje njeno hišo in da gre najbrž za policijo, ki preiskuje napad na Karima. Mohamed prosi Mario Alejandro, naj zdravnikom pove, da Karim izgublja razum, ker je popolnoma obseden z njo, saj je to edini način, da ga pošljejo na psihiatrično kliniko in da se Maria Alejandra s tem izogne nevarnosti.

Četrtek, 7.11. – 68. del
Maria Alejandra predloži Octaviu dokumente, ki dokazujejo, da ni Maricruz. Obenem mu pove, da ga ljubi in da naj se ne poroči z Doris. Doris izsiljuje očeta, da bo zbežala od doma, če ji ne bo dovolil poroke z Octaviom. Miguel pove Luciji, da se bo morala čim prej vrniti na ranč, zato dekle posumi, da je zaljubljen v drugo. Kasneje se Lucia sreča iz oči v oči z Mario Alejandro. Aracely zapusti Eduarda.

Petek, 8.11. – 69. del
Octavio prosi Miguela, naj se preneha vdajati pijači, toda Miguel tega ne namerava narediti. Esther prosi Simono, naj na ranču zaposli Joseja Antonia. Pove ji, da je Jose Antonio zelo prizadet zaradi vsega, kar so Narvaezovi storili Maricruz in da se boji, da se bodo spravili tudi nanj. Doris pred svojim očetom Mario Alejandro obtoži, da je kriva za vso nesrečo, ki se je zgrnila nad Octavia.

Ponedeljek, 11.11. – 70. del
Eduardo in Sonia v kavarni vidita Aracely in Teobalda, ki se držita za roke. Ljubosumni Eduardo se jima približa in Teobaldo mu pove, da se je pripravljen poročiti z Aracely takoj, ko bo izbrala datum poroke. Doris pove Octaviu, da njegovega zakona z Maricruz na Isli Doradi ne bodo upoštevali. Jose Antonio pove Esther, da ne verjame, da ga iskreno ljubi.

Torek, 12.11. – 71. del
Octavio pove Miguelu, da lahko za operacijo malega Miguela uporabi svoj delež denarja, ki ga je dobil s prodajo družinskega ranča, in da se je odločil poročiti z Doris. Doris medtem sliši svojega očeta, kako po telefonu pove Mariji Alejandri, da jo bo obiskal. Simona pove Esther, da je Joseju Antoniu ponudila službo. Teobaldo, preoblečen v Angela Alferesa, ponudi Karimu svoje usluge kot osebni pomočnik.

Sreda, 13.11. – 72. del
Mariana in Doris se v klubu spogledujeta z moškimi. Doris predvsem zato, ker bi rada Octavia naredila ljubosumnega. Esther prizna Octaviu, da je zapeljala Joseja Antonia, ki ji zdaj ves čas očita, kaj so naredili Maricruz. Eduardo pove Aracely, da je ne bo izpustil iz rok in da je srečen, ker se bosta poročila. Octavio se spre s Josejem Antoniom. Esther, ki skuša posredovati, se pri tem onesvesti.

Četrtek, 14.11. – 73. del
Guverner pove Doris, da se Octavio še vedno ne more poročiti z njo. Lucia pove Octaviu, da je Maria Alejandra v resnici Maricruz Olivares. Octavio se zave, da Maria Alejandra dobro ve, kaj se dogaja okrog nje, še posebej z Narvaezovimi. Doris pove Mariani, da je pripravljena čakati na Octavia. Maria Alejandra pove Raizi, da Narvaezovi potrebujejo denar za operacijo malega Miguela in da jim je pripravljena pomagati.

Petek, 15.11. – 74. del
Escobar pove Mariji Alejandri, da želi Octavio videti svojo hčerko, toda Maria Alejandra vztraja, da bo to dovolila le pod določenimi pogoji. Miguel se zahvali Raizi za posojilo, s katerim bo lahko plačal za Miguelovo operacijo. Octavio razdre zaroko z Doris, Andres pa guvernerju svetuje, naj se ne spusti v resno razmerje z Mario Alejandro. Maria Alejandra zaupa Juaniti, da je še vedno zaljubljena v Octavia.

Ponedeljek, 18.11. – 75. del
Simona skuša prepričati Joseja Antonia, naj sprejme njeno ponudbo in začne graditi na eni izmed parcel, ki mu jih ponuja. Jose Antonio ponudbo odkloni. Maria Alejandra je jezna na Octavia in na njegove besede, namenjene Lupiti, zato se odloči ukrepati. Angel Alferes pove Karimu, da nihče ne podpira njegove vrnitve v Emirate. Octavio pove Eduardu, da je pripravljen vzeti Maricruz nazaj ter živeti srečno življenje z njo in z njuno hčerko.

Torek, 19.11. – 76. del
Octavio svetuje Miguelu, naj takoj pusti službo v casinoju, saj se jima namerava Maricruz maščevati. Tudi Luciji svetuje, naj čim prej zapusti Isla Dorado. Andres med telefonskim pogovorom z Isabel pove, da jo zelo pogreša, vse odkar se je vpisal na vojaško akademijo. Octavio povabi Doris v casino. Jose Antonio pokaže Esther kočo, v kateri naj bi skupaj živela. Raiza pove Mariji Alejandri za Miguelovo odpoved.

Sreda, 20.11. – 77. del
Miguel ne pove Luciji, zakaj ga je Maricruz poklicala k sebi v pisarno. Octavio pove Maricruz, da jo bo tožil zaradi njene dvojne identitete, ona pa mu zabrusi, da se bo maščevala Narvaezovim za vse, kar so ji naredili. Clorinda se v Realengu predstavi Esther. Maricruz pove Octaviu, da je guvernerjeva ljubica. Med prepirom ji Octavio zagrozi, da ji bo vzel Lupito. Octavio privoli, da bo poročna priča na Eduardovi in Aracelyjini poroki.

Četrtek, 21.11. – 78. del
Maricruz je pripravljena Luciji podaljšati rok za odplačilo posojila, če ji bo naredila uslugo ter z Miguelom in Octaviom odšla na pomol. Clorinda svetuje Esther, naj se ne napreza preveč, saj bi lahko izgubila otroka. Aracely prejme Dorisin skromni ček. Sonia meni, da je Doris zelo stiskaška. Clorinda pomaga Etsher pripraviti obroke. Maria Alejandra pove Juaniti, da ji je guverner obljubil, da se bo udeležil Eduardove in Aracelyjine poroke.

Petek, 22.11. – 79. del
Clorinda pošlje Careto po nujne stvari za Estherin porod, ki je veliko prezgoden. Esther jo prosi, naj pokliče zdravnika. Lucia se na Maricruzino zahtevo spravi na kolena in skuša z zobmi iz blata rešiti zadolžnice. Ob pogledu na osramočeno Lucio se Maricruz spominja vsega slabega, kar so ji naredili Narvaezovi. Kasneje Marcosa prosi, naj na mestu, kjer je klečala Lucia, posadi drevo v spomin na njeno maščevanje.

Ponedeljek, 25.11. – 80. del
Jose Antonio sam sebe krivi za smrt novorojenega sina. Octavio pove Doris, da bo Maria Alejandra kmalu njena mačeha. Clorinda svetuje Joseju Antoniu, naj dojenčka pokoplje blizu rožnega grma. Octavio zabrusi Doris, da Maria Alejandra ni cipa. Na poročni zabavi Doris prosi fotografa, naj fotografira njen poljub z Octaviom, Maria Alejandra pa želi, da fotografira njen poljub z guvernerjem. Doris in Maria Alejandra si skočita v lase.

Torek, 26.11. – 81. del
Jose Antonio prosi Simono, naj vzame Esther k sebi, saj zdaj, ko jima je umrl sin, nima kaj početi v Realengu. Lucia prosi Octavia, naj ne dovoli, da se Maricruz polasti njihovega ranča. Jose Antonio pove Santi, da bo izginil iz Estherinega življenja, saj si dekle ne zasluži življenja, kakršnega ji lahko ponudi. Toda kako se bo na to odzvala Esther? Miguel prosi Octavia, naj ne zapusti Lucie.

Sreda, 27.11. – 82. del
Guverner pove Doris, da so Octavievo letalo izsledili na bližnjem otoku in da reševalna akcija že poteka. Maria Alejandra pove Juaniti, da ima Karim prav vsa sredstva, da poišče Octavia in da ga bo prosila za pomoč, ko bo guvernerjeva vojska obupala nad iskanjem. Toda kaj bo v zameno od nje hotel Karim? Esther neutolažljivo joče za svojim mrtvim sinom, zato jo Clorinda prosi, naj se vrne na ranč Narvaezovih.

Četrtek, 28.11. – 83. del
Octavio je prepričan, da bo umrl in da ni več možnosti, da bi ga pravočasno našli. Esther pove Urbani, da si bo izkopala vodnjak. Urbana je prepričana, da se je Esther zmešalo. Vodič, ki spremlja Eduarda, je prepričan, da obstaja zelo malo možnosti, da bodo Octavia našli živega. Mariana prepričuje Doris, naj pozabi na Octavia. Esther pove Careti za govorice, da je v Realengu zakopan zaklad.

Petek, 29.11. – 84. del
Maria Alejandra pove guvernerju, da je Octavio več ne zanima. Aracely pove Octaviu, da se je Eduardo pridružil reševalni akciji, zato ga Octavio vpraša, kdo ga je spremljal pri iskanju. Santa pove Urbani, da je Jose Antonio kriv za Estherino stanje. Odvetnik Escobar pove Mariji Alejandri, da želi Octavio videti svojo hčerko in da ima vso pravico do tega. Obupana Lucia v bolnišnici pove Simoni, da je ukazala zažgati Maricruzino kočo in da jo je po krivem obtožila kraje. Operacija malega Miguela je uspešna.

Ponedeljek, 2.12. – 85. del
Doris s pištolo grozi Mariji Alejandri v njeni pisarni. Pove ji, da ji ne bo dovolila, da se poroči z guvernerjem, prav tako pa ji ne bo dovolila imeti Octavia. Esther ponudi Lini svoje prijateljstvo. Mariji Alejandri uspe razorožiti Doris, toda ta še vedno kriči, da jo bo ubila. Šele Tony je tisti, ki jo onemogoči. Maria Alejandra pove guvernerju, da jo je Doris skušala umoriti. Simona se ponudi, da bo Octaviu pomagala spet pridobiti ranč, v zameno pa se mu ne bo treba poročiti z Doris.

Torek, 3.12. – 86. del
Maria Alejandra pokliče Octavia in ga prosi, naj razdre zaroko z Doris. Doris prosi Mariano, naj ji pomaga doseči, da se Maria Alejandra in guverner ne bosta poročila. Maria Alejandra pove Octaviu, da jo bo Doris ubila, če se poroči z guvernerjem, in da bi v tem primeru Lupita postala sirota. Octavio ji odgovori, da bi v tem primeru poiskal primerno mamo za Lupito. Maria Alejandra je besna zaradi njegovega odgovora.

Sreda, 4.12. – 87. del
Octavio svetuje Miguelu, naj proda ranč. Mariana odpelje Doris v kopalnico, kjer dekle hlini, da bruha. Mariana prosi služkinjo, naj pokliče guvernerja. Octavio je presenečen nad Simoninim novim videzom, ki mu je zelo všeč. Služkinja pove Bartolomeju, da se je Doris skušala ubiti zaradi njegove poroke z Mario Alejandro. Doris je namreč odločena, da očetu ne bo dovolila poroke z njo. Octavio pokliče Maricruz in zahteva, da se sreča s svojo hčerko.

Četrtek, 5.12. – 88. del
Octavio in Simona prispeta v casino. Montes pove Miguelu, da so priprave za prodajo ranča nared in da potrebuje le še njegov in Octaviev podpis. Simona je presenečena nad Maricruzino novo podobo. Maricruz ji pove, da skušata z Octaviom prek njunih porok z guvernerjem oziroma z Doris priti do višjega družbenega položaja. Maria Alejandra se odloči, da ne bo podpisala pogodbe za prodajo ranča.

Petek, 6.12. – 89. del
Octavio pove Mariji Alejandri, da je razdrl zaroko z Doris. Doris pove Mariani, da želi kaznovati Octavia zaradi razdora njune zaroke. Inšpektor Inzunza je Octaviu pripravljen dati 24 ur, da zapusti Isla Dorado, sicer bo moral v zapor zaradi tihotapljenja. Octavio pokliče Maricruz in ji da vedeti, da bo zaradi nje obtožen tihotapstva. Maria Alejandra obišče Doris, ki se zgolj zlobno nasmiha, ko ji Maria Alejandra omeni obtožbe zoper Octavia. Ne preostane ji drugega, kot da Doris prosi, naj reši Octavia.

Ponedeljek, 9.12. – 90. del
Doris od svojega očeta zahteva, naj jo zagode Octaviu, tako da ne bo nikjer več dobil službe. Zahteva tudi, da guverner z otoka izžene Mario Alejandro na osnovi prostitucije. Toda Dorisin oče ni pripravljen ukrepati proti ženski, ki jo ljubi. Maria Alejandra medtem odide na letališče, da bi se poslovila od Octavia. Eduardo svetuje Octaviu, naj se poroči s Simono. Ofelia pove Esther, da je ranč Narvaezovih prodan.

Torek, 10.12. – 91. del
Simona pove Esther, da Octavio ne bo živel na njenem ranču. Nazario je prepričan, da zaradi prodaje ranča nikoli ne bo izvedel, kdo je ubil njegovega brata Eusebia. Simona pove Esther, da inženirji v Realengu najverjetneje iščejo zlato, srebro in domnevno tudi diamante. Ricardo pove Trujillu, da nihče ne sme izvedeti za dragocenosti, ki se skrivajo v zemlji v Realengu. Lucia prispe na ranč Narvaezovih.

Sreda, 11.12. – 92. del
Octavio si prizna, da je med poljubljanjem s Simono mislil na Maricruz. Simona pove Luciji, da bo naredila vse, da obdrži Octavia ter da bo odkupila ranč in ga vrnila Narvaezovim. Doris pove Mariani, da Inzunzi ne bo plačala denarja, ki mu ga je obljubila. Kako se bo na to odzval Inzunza? Octavio pozdravi Simonino idejo, da bo kupila ranč Narvaezovih.

Četrtek, 12.12. – 93. del
Maricruz pove Tobiasu, da je ranč kupila samo zato, da bi se maščevala Narvaezovim. Guverner pove Doris, da je Maria Alejandra prodala casino in zapustila Isla Dorado. Vpraša jo, če je imela kaj pri tem. Lucia je presenečena, ko na vrtu zagleda Nazaria in ga zamenja za Eusebia. Maricruz pove Octaviu, da je nova lastnica ranča. Nazario povpraša Lucio o Miguelu. Lucia je prepričana, da se ji meša.

Petek, 13.12. – 94. del
Simona pove Octaviu, da se je Maricruz vrnila zato, da bi se mu maščevala. Octavio ji pove, da Maricruz že ve, da se bosta poročila. Esther pove Joseju Antoniu, da je Maricruz lastnica ranča Narvaezovih. Ta ji odgovori, naj ne bo ljubosumna, saj ga ima Maricruz rada zgolj kot brata. Simona zaupa Ofeliji, da je ljubosumna na Maricruz, saj se dobro zaveda, da jo Octavio še vedno ljubi. Maricruz je medtem odločena, da bo spet zapeljala Octavia.

Ponedeljek, 16.12. – 95. del
Nazario je prepričan, da se Maricruz zanima za Joseja Antonia. Lucia odpotuje na Isla Dorado in pove Miguelu, da ga išče Eusebiov brat, ki bi rad maščeval bratovo smrt. Jose Antonio pove Maricruz, da se bo Octavio poročil s Simono v cerkvi. Maricruz se namerava udeležiti njune poroke. Esther pove Lini, da je noseča. Maricruz napiše Octaviu pismo, v katerem ga prosi, naj jo povabi na svojo poroko.

Torek, 17.12. – 96. del
Maricruz je prepričana, da se Octavio ne bo poročil s Simono, če mu bo oprostila vse, kar ji je prizadejal. Simona na njegovi srajci opazi madeže od šminke. Maricruz pove Joseju Antoniu, da je ne rabi spremljati na poročnem obredu, ki se ga namerava udeležiti z Lupito. Medtem ko Maricruz prispe na Simonin ranč, se jezni Jose Antonio znese nad Esther. Simona zabrusi Maricruz, da ni primerno oblečena za poroko.

Sreda, 18.12. – 97. del
Jose Antonio se sreča z Maricruz blizu Simoninega ranča. Pove ji, da jo Octavio prezira. Nazario pove Amadorju, da še vedno ni prejel denarja in da bo poslal še eno anonimno pismo. Če tudi takrat ne bo prejel denarja, namerava Miguela prijaviti oblastem. Ofelia pomiri Octavia, da bo na sodišču pričala proti Eusebiu. Esther pove Joseju Antoniu za govorice, da ju nameravajo vreči z Realenga, ker so tam našli zlato in srebro.

Četrtek, 19.12. – 98. del
Miguel meni, da je Octavio naredil veliko napako, ko je daroval zemljo na Simoninem ranču in da bo ta zelo jezna, ko bo izvedela za to. Octavio pove Miguelu, da je tudi Maricruz podarila pet hektarov zemlje. Esther pove Joseju Antoniu za Maricruzino dobrodelno dejanje. Miguel medtem Octavia prepriča, da razveljavi svojo donacijo. Nazario se namerava dobiti z Octaviom in ga kar naravnost prositi za denar. Oče Julian obišče Simono, da bi se ji osebno zahvalil za pomoč.

Petek, 20.12. – 99. del
Octavio sreča Natasho, ki mu pove, da se je izgubila. Pripravljen jo je odpeljati k Simoni, kjer naj bi si odpočila, potem pa jo bo zapeljal do njenega ranča. Ko prispeta na ranč, Natasho predstavi Simoni in Miguelu. Miguel se več kot očitno spogleduje z njo. Natasha pove svoji varuški Tomasiti, da je srečala Octavia in da je zelo čeden. Simona je medtem zelo ljubosumna na Natašo. Jose Antonio izpove Maricruz svojo ljubezen.

Ponedeljek, 23.12. – 100. del
Maricruz je vsa iz sebe, saj se boji, da se je Octavio okužil z davico. Natasha prosi Joseja Antonia, če ga lahko naslika, a jo ta zavrne. Octavio in Maricruz dečka odpeljeta k zdravniku, medtem ko se morajo ostali cepiti in s tem preprečiti nadaljnje okužbe. Simona hitro opazi, da ima Octavio hudo vročino, Maricruz pa pove zdravniku, da je Octavio z umetnim dihanjem skušal oživljati okuženega dečka.

Torek, 24.12. – 101. del
Santa je zaskrbljena zaradi denarja, ki ga Maricruz vlaga v gradnjo stanovanjskih hiš v Realengu. Maricruz na Simoninem ranču na skrivaj obišče Octavia. Simona medtem meni, da Maricruz sploh ne ve za Octavijevo bolezen, saj bi ga v tem primeru obiskala. Miguel prosi Ofelio, naj bo pazljiva in Maricruz ne dovoli na ranč. Jose Antonio namerava zase zadržati večjo količino Maricruzinega denarja, toda Esther si premisli in želi zaživeti na Maricruzinem ranču.

Sreda, 25.12.
Zaradi praznika telenovele ni na sporedu.

Četrtek, 26.12.
Zaradi praznika telenovele ni na sporedu.

Petek, 27.12. – 102. del
Odvetnik meni, da se mora Miguel sam predati oblastem. Jose Antonio je prepričan, da bosta z Esther lepo živela na Maricruzin račun,toda Esther dobro ve, da bi Jose Antonio naredil vse, da bi ga Maricruz vzljubila. Octavio prosi Simono, naj Miguelu ne pove ničesar. Maricruz je jezna na Joseja Antonia, ker ni upošteval njenih navodil, ta pa jo izsiljuje, da se bo preselil na Simonin ranč.

Ponedeljek, 30.12. – 103. del
Simona trdi, da ima dokaz, da ji Octavio ni zvest. Octavio opazi, da se Simona čudno obnaša. Ko mu ta pove, da sumi, da ljubimka z Maricruz, se Octavio brani, da je madež od šminke na njegovi srajci pustila stara znanka, ki jo je srečal v mestu. Nazario pove Amadorju, da se bo maščeval Miguelu. Herminio išče Joseja Antonia, saj ima zanj poslovno ponudbo.

Torek, 31.12.
Zaradi praznika telenovele ni na sporedu.

Sreda, 1.1.
Zaradi praznika telenovele ni na sporedu.

Četrtek, 2.1. – 104. del
Santa prepriča Maricruz, naj za otroke iz Realenga pripravi zabavo. Maricruz pričakuje, da bo Octavio prišel na Lupitino zabavo. Toda Octavio se hčerinega krsta ne more udeležiti. Jose Antonio pove Esther, da se Lupitinega krsta nihče ni udeležil zato, ker nihče ni vedel zanj. Perico se sprašuje, zakaj se je Solita tako mlada poročila in kje je zdaj njen mož. Octavio obišče Maricruz, da bi videl svojo hčerko.

Petek, 3.1. – 105. del
Octavia razjezi Simonina sebična narava. Maricruz zaradi slabe prodaje drugih casinojev in hiše v Mehiki počasi ostaja brez denarja. Maricruz pove Riveru, da ranč ne prinaša dobička in da mora govoriti s Josejem Antoniom. Jose Antonio medtem ošteje Esther, ker ni dovolj urejena in lepa, kot so druge ženske. Miguel pove Octaviu, da San Jose krade Maricruz. Kasneje Simoni pove, da je Maricruz bankrotirala.

Ponedeljek, 6.1. – 106. del
Maricruz postavi Maximinu, enemu izmed svojih najemnikov, ultimat. Če ji ne bo plačal najemnine, bo moral zapustiti ranč. Izkaže se, da najemniki plačujejo najemnino, a da Jose Antonio ves denar zadrži zase, toda Maricuz še vedno ne verjame, da je Jose Antonio sposoben takšne izdaje. Miguel pove Simoni in Octaviu, da so osvojili Realengo in da prebivalcem ne pustijo ven ne po hrano ne po vodo. Octavio je nad tem vidno razburjen.

Torek, 7.1. – 107. del
Simona počasi pride k zavesti. Jose Antonio pove Maricruz, da je Simona doživela nesrečo in da bo po vsej verjetnosti umrla. Simona pove Ofeliji, da je videla Octavia poljubljati Maricruz in da želi umreti skupaj s svojim otrokom. Miguel meni, da ne bi bilo slabo, če bi Simona umrla in Octaviu zapustila svoje bogastvo. Maricruz pošlje Joseja Antonia k Simoni, da bi povprašal za njeno zdravje.

Sreda, 8.1. – 108. del
Lina po naključju sreča Maricruz in jo prosi, naj pomaga Esther, ki se zelo slabo počuti. Maricruz pomaga Esther roditi. Simona trpi zaradi čedalje hujših glavobolov. Esther prosi Lino, naj poišče Clorindo, ki bo poskrbela za otroka. Lina pove Joseju Antoniu, da je Esther že rodila. Doktor Guerra sumi, da ima Simona v glavi krvni strdek, ki je posledica udarca v glavo, ko je padla s konja. Octavio ima slabo vest zaradi Simoninega stanja.

Četrtek, 9.1. – 109. del
Medicinska sestra pove Simonu in Octaviu, da bosta kmalu lahko zapustila bolnišnico in z otrokom odšla domov, toda Simona ni prepričana, če si Octavio to res želi. Med njima se spet vname prepir in Simona oklofuta Octavia, ko ji ta zabrusi, da je kupila njegovo ljubezen. Solita pove Maricruz, da jo je Perico poljubil in da je zaljubljena vanj. Jose Antonio pove Maricruz, da je nekdo z ranča ukradel sto glav živine.

Petek, 10.1. – 110. del
Maricruz Vargasu razloži svojo finančno situacijo. Simona meni, da ji hude glavobole povzroča Maricruz. Miguel svetuje Octaviu, naj s Simono odpotuje daleč stran, toda Octavio ne namerava postati Simonin suženj. Miguel se zato odloči ukrepati po svoje. Maricruz pove Joseju Antoniu, da ne želi, da se Perico in Solita zbližata. Jose Antonio ji pove, da ima razmerje z Natasho. Simona in Octavio se spet sporečeta.

Ponedeljek, 13.1. – 111. del
Maricruz meni, da bo morala daleč stran, ko jo bodo izgnali z ranča. Jose Antonio je pripravljen iti z njo. Razburjeni Octavio pove Simoni, da bo skušal najti Maricruz, nato pa odide. Morales pove Vargasu, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da pomaga Maricruz, saj jo ljubi. Tudi Jose Antonio je še vedno zaljubljen vanjo in namerava zaradi nje zapustiti Esther. Simona se čedalje bolj zaveda, da se ne bi smela poročiti z Octaviom.

Torek, 14.1. – 112. del
Maricruz vpraša Perica, če želi svoje življenje deliti z Natasho, toda ta do nje čuti odpor. Octavio namerava samo enkrat prositi Simono, naj si premisli glede ločitve. Alvaro pove Romanu, da morajo govoriti z vodstvom rudnika glede izgona prebivalcev Realenga in glede Maricruzinega izgona z ranča. Simona oslepi na eno oko, a o tem ne pove nikomur.

Sreda, 15.1. – 113. del
Alvaro pove očetu Julianu, da je zaljubljen v Maricruz in da naj ji pove kakšno lepo besedo o njem. Morales obljubi Maricruz, da se ne bo vmešaval v prepir, da bi zaščitil njeno zemljo. Simona pove Octaviu, da je oslepela na eno oko, zato jo ta odpelje k zdravniku. So njene težave psihološke ali je za vedno delno oslepela?

Četrtek, 16.1. – 114. del
Maricruz se odpravi na kosilo z Alvarom in pusti čakati Octavia, ki jo čaka pri vratih. Simona ima vrtoglavico in prosi Ofelio, naj ji pomaga poskrbeti za dojenčka. Obenem jo prosi, naj Octaviu ne pove za njene težave. Maricruz predstavi Octavia Alvaru, toda Octavio bi raje obiskal svojo hčerko. Obenem je ljubosumen na Alavara, toda Maricruz trdi, da je Alvaro dobrega srca in da ji je pripravljen pomagati.

Petek, 17.1. – 115. del
Miguel pove Octaviu, da bo po Simoni podedoval milijone, če ta umre, Maricruz pa svetuje, naj pusti Octavia pri miru, saj je Simona v veliki nevarnosti. Perico pove Santi, da je Solito nekdo na silo poljubil. Zanima ga, kdo. Nevrolog potrdi, da ima Simona tumor, ki ga ne morejo operirati. Octavio ima slabo vest, zato se odloči, da bo ženi stal ob strani, medtem ko Maricruz sprejme odločitev, da ne bo več čakala nanj.

Ponedeljek, 20.1. – 116. del
Maricruz svetuje Santi, da bo bolje, če Perico nikoli ne izve, kdo je na silo poljubil Solito. Octavio pove Miguelu, da sta se z Maricruz za vedno razšla in da se ne bosta nikoli več videla. Natasha in Perico se dogovorita, da ga bo spet naslikala. Simona na podlagi Octavijevega obnašanja sumi, da je z njo nekaj zelo narobe. Santa pove Pericu, da Solita ni zaužila niti grižljaja, odkar ni odšla na ranč.

Torek, 21.1. – 117. del
Maricruz prosi Perica, naj obišče Solito, saj bo sicer počasi umrla. Perico se odloči, da jo bo obiskal, toda Natasha je proti, zato se fant znajde v veliki dilemi. Miguel razmišlja, da bi najel morilca, ki bi umoril Maricruz. Simona je zaskrbljena za Octavia, ki zadnje čase veliko pije. Maricruz se medtem odloči za poroko z Alvarom in Octavio njeno odločitev podpira.

Sreda, 22.1. – 118. del
Maricruz se sprašuje, če bo Alvaro dober mož in oče. Očetu Julianu pove, da je Perico zaljubljen v Natasho, zato se duhovnik odpravi k Natashi in jo posvari, naj pusti Perica pri miru. Simona predlaga Miguelu, naj Alvara zatoži rudarskemu podjetju, ker podpira Maricruz. Clorinda pove Esther, da so zdravniki obupali nad Simono, ki ji ni pomoči. Simona zahteva, da ji Miguel pove, kakšno bolezen sploh ima.

Četrtek, 23.1. – 119. del
Natasha namerava na sliki upodobiti očeta Juliana in sebe kot grešnico, ki se mu ponuja. Octavio ne bo dovolil, da Maricruz služi kot slab zgled njuni hčerki, zato ji jo namerava vzeti. Natasha pove Tomasiti, da jo zanima le slava in da bo zanjo storila vse. Miguel skuša prepričati Simono, naj sprejme Octavijevo hčerko. Abelardo pove Nildi, da bo morala ostati z njim, dokler ne bo umrl.

Petek, 24.1. – 120. del
Octavio predlaga Maricruz, da bo vzel Lupito k sebi, medtem ko si bo ona ponovno zgradila življenje z drugim moškim. Miguel vpraša Simono, če je pripravljena plačati veliko vsoto denarja za pismo, v katerem piše, da je Maricruz imela ljubezensko razmerje s Josejem Antoniom. Maricruz ni pripravljena Lupite kar tako predati Octaviu.

Ponedeljek, 27.1. – 121. del
Alvaro z modricami na obrazu pove Maricruz, da ne more več ostati v njeni hiši in da si bo poiskal drugo domovanje. Octavio, ki je prav tako poln modric, pove Simoni, da se Alvaro le pretvarja, da se bo poročil z Maricruz in skrbel za Lupito, kot da bi bila njegova. Miguel se razjezi, ko izve, da bo Lupita spala v Miguelitovi sobi. Abelardo pove Nildi, da bo morala počakati do njegove smrti, če hoče prejeti njegov denar. Santa svetuje Maricruz, naj se čim prej poroči z Alvarom, preden se je bo naveličal.

Torek, 28.1. – 122. del
Octavio skupaj z Lupito prispe na Simonin ranč in pove, da bo njegova hčerka odslej živela pri njem in da ne bo nikoli več odšla z Maricruz. Maricruz je medtem odločena, da bo odšla po Lupito, toda glede na to, da je Simona svojim varnostnikom že ukazala, naj je pod nobenim pogojem ne smejo spustiti na posest, bo težko uresničila svoje napovedi. Maricruz se zato po pomoč zateče na policijo.

Sreda, 29.1. – 123. del
Maricruz pove Simoni, da sta z Octaviom hotela pobegniti, a si je Octavio premislil zaradi njenih glavobolov. Octaviu zagrozi, da bo Simoni povedala vse, če ji ne bo predal njene hčerke. Oče Julian izve, da je Alvaro odpotoval v mesto. Octavio se po posvetu z Miguelom odloči, da bo Lupito vendarle predal Maricruz. Esther prosi boga, naj ji odpusti za vse zlo, ki ga je prizadejala Maricruz.

Četrtek, 30.1. – 124. del
Simona pove Octaviu, da bosta Lupito kljub vsemu imela zase in jo vzela Maricruz. Carrillo pove Romanu, da bodo v boju za Narvaezov ranč najeli iste odvetnike, kot jih je najela Maricruz. Jose Antonio namerava Miguelu med Vargasovo poroko predati deklico. Octavio predlaga Simoni, da odpotujeta in pozabita na Lupito, tod Simona bi še prej rada prizadela Maricruz.

Petek, 31.1. – 125. del
Simona skuša Octaviu zbuditi slabo vest glede njene skorajšnje smrti. Octavio ji obljubi, da bo izpolnil vse njene želje. Alvaro pove očetu Julianu, da bo moral kmalu skleniti poročno zvezo med Solito in Pericom. Simona pove Octaviu, da bo umrla zaradi Maricruzine napake, toda Octavio odločno zavrača Marciruzino krivdo, saj je Simona le bolestno ljubosumna. Simona medtem ne namerava umreti, dokler se ne maščuje Maricruz.

Ponedeljek, 3.2. – 126. del
Octavio meni, da bi bilo precej neodgovorno Lupito prepustiti Maricruzini skrbi. Abelardo se ponudi, da bo pomagal Nildi najti njeno hčerko. Alvaro in oče Julian nameravata Octavia zatožiti policiji in ga prisiliti, da jim preda Lupito. Jose Antonio namerava deklico predati Maricruz samo zato, da bo izpadel dober v njenih očeh. Maščevalna Simona pove Ofeliji, da želi, da Maricruz umre prej kot ona.

Torek, 4.2. – 127. del
Oče Julian pove Maricruz, da ni govoril z Octaviom, saj mu je bilo rečeno, da njega in Lupite ni na Simoninem ranču. Miguel svetuje Octaviu, naj Simono odpelje v umobolnico, kjer naj bi potrdili njeno duševno bolezen, saj je to edini način, da se bo Octavio polastil njenega bogastva, Lupito pa vrnil Maricruz. Toda Octavio tega ne želi narediti. Oče Julian pove Maricruz, da se je Simoni zmešalo in da ne prepozna niti svojega moža.

Sreda, 5.2. – 128. del
Nilda prejme klic, v katerem izve, da bo Abelardo kmalu umrl. Perico vpraša Solito, če se bo poročila z njim. Solita privoli. Roman skuša prepričati Vargasa, naj zapusti ranč Narvaezovih, saj ga bodo premestili na boljši položaj z večjo plačo. Octavio pove Miguelu, da so bili zdravniki zelo zmedeni glede Simoninega duševnega zdravja. Zaskrbljena Ofelia v hiši zaman išče Simono.

Četrtek, 6.2. – 129. del
Jose Antonio odpelje Simono na njen ranč in Octaviu pove da je odšla na ranč Narvaezovih. Clorinda pove očetu Julianu, da se želijo prebivalci Realenga upreti oblastem, saj nimajo ne zdravil ne hrane. Vargas resno razmišlja o ponudbi, da bi se preselil v mesto. Octavio pove Miguelu, da zdaj razume, kako zelo je Maricruz trpela, ko so ji odvzeli hčerko.

Petek, 7.2. – 130. del
Perico je pripravljen trdo delati, da bi poskrbel za Solito in otroka. Nilda v mestu zaman povprašuje po svoji gluhonemi hčerki. Perico se boji, da bo njegov in Solitin otrok prav tako gluhonem. Natasha pove Tomasiti, da bo očetu Julianu dala denar, ki ga je dobila za sliko, da bo lahko pomagal revnim. Esther pove Miguelu, da sovraži Maricruz zato, ker je Jose Antonio zaljubljen vanjo.

Ponedeljek, 10.2. – 131. del
Octavio pooblasti Miguela, da postane upravnik Simoninega ranča in si izplačuje plačo. Santa pove Maricruz in očetu Julianu, da je srečala Solitino mamo, ki obupano išče svojo gluhonemo hčerko. Medtem ko Octavio odide na ježo, Simona z Octavitom zapusti hišo. Maricruz je presenečena nad nenadno vrnitvijo ženske, ki bi lahko bila Solitina mama. Oče Julian ji svetuje, naj se pogovori z njo o tem, kakšne namene ima s svojo hčerko.

Torek, 11.2. – 132. del
Maricruz predstavi Soliti njeno mamo Nildo, ki hčerko prosi odpuščanja. Obenem namerava Nilda ustaviti hčerino nosečnost, saj meni, da ta Solito ogroža. Perico je presenečen, da je Solitina mama bogata. Ofelia pove Miguelu, da je Octavito izginil. Nilda pove Maricruz, da ne bo dovolila, da se Solita še naprej videva s Pericom.

Sreda, 12.2. – 133. del
Herminio na Simonin ranč pripelje Octavita in ga preda Octaviu. Pove mu, da je dečka našel v koči in da ga je tja pripeljala Simona. Nilda ne namerava upoštevati nasveta, ki ji ga je dal oče Julian glede njene hčerke. Odločena je, da bo Solito odpeljala in jo prisilila v splav. Alvaro svetuje Pericu, naj čim prej najde kraj, kamor bo lahko odpeljal Solito in otroka. Octavio namerava Simono odpeljati na psihiatrično kliniko.

Četrtek, 13.2. – 134. del
Octavio pove Maricruz, da bi jo Simona rada videla, še preden odide na operacijo. Maricruz mu pove, da se ne bo poročila z Alvarom in da bo Simona tista, ki ju bo za vedno ločila. Simona prosi Maricruz, naj v primeru, če bo preživela operacijo, njo in Octavia pusti pri miru, v nasprotnem primeru pa bo Octavio podedoval njen denar in bosta lahko z Maricruz živela skupaj.

Petek, 14.2. – 135. del
Simona prosi Ofelio, naj ima v času njene odsotnosti Octavia in Octavita ves čas na očeh. Prebivalci Realenga so jezni na Joseja Antonia zaradi strojev, s katerimi bodo porušili njihove hiše, in za vse skupaj krivijo Maricruz. Oče Julian jih zaman miri in brani Maricruz. Ker se boji za njeno življenje, prosi Octavia za pomoč. Zdravnik pove Simoni, da obstaja velika možnost, da bo ozdravela.

Ponedeljek, 17.2. – 136. del
Maricruz pove Juaniti, da se bosta z Octaviom dobili v Mexico Cityju, potem ko bo Simona operirana. Octavio je odločen, da bo po Simonini vrnitvi odšel z Maricruz, toda Miguel ga namerava z zvijačo zadržati na ranču. Alfonso v parku sreča Maricruz. Pove ji, da je slikar in da bi jo rad naslikal. Ker mu Maricruz ne namerava pozirati gola, jo Alfonso povabi, da postane njegova gospodinja. Simonina operacija je uspešna.

Torek, 18.2. – 137. del
Alfonso je prepričan, da bo Mechita nesrečna v zakonu z Alfonsom. Simona se ne želi vrniti na ranč, a bo to vseeno storila zaradi Octavita. Trdi, da ji je za Octavia popolnoma vseeno. Jose Antonio nagovarja Esther, naj povpraša o Simoninem zdravju. Alfonso bi rad izvedel kaj več o Maricruz. Simona čedalje bolj zaupa Danilu, ki ga ima ne le za svojega kirurga, temveč tudi za prijatelja in svetovalca.

Sreda, 19.2. – 138. del
Maricruz prispe h Clementini, kjer ji vrata odpre presenečeni Alfonso. Vpraša jo, zakaj je prenehala delati pri njem. Octavio skuša v Mexico Cityju najti Maricruz. Simona medtem prejme telegram z Maricruzinin naslovom, Juanita pa ima občutek, da Octavio ni prejel telegrama. Octavio in Alfonso se po naključju srečata v kavarni. Izkaže se, da sta stara prijatelja.

Četrtek, 20.2. – 139. del
Juanita pokaže Maricruz pismo, ki jima ga je poslala Santa. Alfonso pove Clementini, da je prepričan, da bo osvojil Maricruz. Octavio mu medtem pove, da išče žensko, v katero je zaljubljen. Tudi on se namerava udeležiti zabave, na katero bo Alfonso pripeljal svojo izbranko Maricruz. Clementina namerava medtem Maricruz predstaviti bogatašu.

Petek, 21.2. – 140. del
Alfonso namerava temeljito preiskati Maricruzino preteklost, saj se mu zdi zdelo skrivnostna. Octavio pove Alfonsu, da je bil nekoč zaročen z Doris. Clementina meni, da Maricruz trpi zaradi moškega. Doris se namerava pobotati z Octaviom, Alfonso pa jo namerava naslikati. Maricruz pove Alfonsu, da ne želi razmerja z njim.

Ponedeljek, 24.2. – 141. del
Alfonso namerava dokazati, da Maricruz ni tako zvesta, kot je prepričan Octavio. Doris pove Octaviu, da je Alfonso ne zanima. Ko se skupaj udeležita Alfonsove zabave, je Liz zelo ljubosumna nanjo. Clementina medtem na Alfonsovo zabavo povabi Maricruz. Doris se na zabavi napije in poljubi Octavia ravno v trenutku, ko tja prispeta Clementina in Maricruz.

Torek, 25.2. – 142. del
Doris na skrivaj vstopi v Octavievo sobo, kjer pa jo zasači Alfonso. Clementina želi posvojiti Maricruz. Celia je zelo šokirana, ko ji Clementina zaupa, da ima Maricruz rada kot lastno hčerko. Celia ji zato zabrusi, da imata Alfonso in Maricruz razmerje. Octavio prosi Alfonsa, naj se mu pomaga znebiti Doris, saj je ne prenese. Maricruz je medtem zelo razočarana nad Octaviom, ki se je očitno vrnil k Doris.

Sreda, 26.2. – 143. del
Sumničava Maricruz se odloči bolje paziti na Juanito. Doris prosi Alfonsa, naj ji pomaga osvojiti Octavia. Celia pove Clementini, da je našla diamant, ki naj bi ga v zaročnem prstanu Alfonso podaril Mechiti. Octavio obupuje, saj Maricruz ne želi niti slišati zanj, zato Juaniti pove, da se bo poročil z Doris. Juanita mu pove, da je Maricruz jezna nanj zato, ker ga je videla z Doris. Alfonso namerava Maricruz naslikati golo.

Četrtek, 27.2. – 144. del
Bartolome nasprotuje razmerju med Doris in Octaviom. Alfonso pove Clementini in Mercedes, da mu je grozil bivši mož ženske, ki jo želi naslikati golo. Le za katero žensko gre? Kasneje se Alfonso, Clementina, Mercedes in Maricruz odpravijo v nočni klub, kjer sta tudi Doris in Octavio. Doris situacijo takoj izkoristi v svoj prid, saj pred vsemi poljubi Octavia in mu pove, da se bo Maricruz poročila z Alfonsom. Alfonso medtem pove Maricruz, da se bo Octavio poročil z Doris.

Petek, 28.2. – 145. del
Clementina svetuje Alfonsu, naj preneha slikati Maricruz. Alfonso pove Elsi, da se ne smeta več videvati, ker je mladoletna. Kasneje je presenečen nad številom obiskovalcev na razstavi. Doris sliko, na kateri je Maricruz, zelo kritizira. Octavio sliši pogovor dveh obiskovalcev, ki se posmehujeta iz Alfonsovega najnovejšega modela in menita, da je Maricruz njegova nova ljubica.

Ponedeljek, 3.3. – 146. del
Maricruz skuša z Alfonsom doseči dogovor, saj se boji, da bo Octavia obtožil kraje slike in da bodo zato vsi skupaj vpleteni v velik škandal. Zabrusi mu, da ne bo živela v njegovi hiši, ker je navaden tat. Doris predlaga Octaviu, naj ostanke slike pošlje Alfonsu. Agent Jimenez zasliši Maricruz in jo vpraša, kdo bi lahko ukradel njen portret. Maricruz pove Clementini, da ne bo več delala zanjo.

Torek, 4.3. – 147. del
Gospod Fonclos je pripravljen kupiti tudi Alfonsov portret gole ženske. Celia meni, da bi morala Mercedes in Alfonso razdreti zaroko zaradi govoric, povezanih s sliko. Juanita pokaže Maricruz članek o portretu gole ženske. Maricruz je tako besna, da se odloči Alfonsa umoriti. Ko Mercedes izve, da je Celia odpovedala njeno zaroko z Alfonsom, dekle zagrozi, da bo naredila samomor. Alfonso sklene kupčijo s Fonclosom.

Sreda, 5.3. – 148. del
Anibal pove inšpektorju Alarconu in agentu Jimenezu, da je nekdo ukradel njegovo sliko. Doris pove Octaviu, da je z razstave izginila še ena slika in da je prejšnjo sliko nadomestila nova, na kateri je Maricruz gola. Maricruz svetuje Juaniti, da zapustita mesto in začneta znova. Celia obišče Clementino in ji besna pove, da bo privolila poroko med Mercedes in Alfonsom, da pa ju ne bo finančno podprla.

Četrtek, 6.3. – 149. del
Anibal je prepričan, da si je Alfonso zaslužil umreti, saj mu je ukradel sliko in jo spravil iz države. Octavio ni vesel, da je na svobodi, saj je Maricruz priznala krivdo. Juanita mu pove, da je Maricruz nedolžna in da je krivdo prevzela le zato, da bi rešila njega. Policistu Bernalu se zdi zelo čudno, da ne na nožu ne na Alfonsovem truplu ni Maricruzinih prstnih odtisov. Octavio z Doris sklene dogovor.

Petek, 7.3. – 150. del
Odvetnik Navarro namerava dati vse od sebe, da reši Maricruz, čeprav je priznala krivdo. Oče Julian pokaže Alvaru članek o Maricruzini obtožbi, da je morilka. Alvaro se zato odloči odpotovati v mesto in ji pomagati. Tudi Nilda se odloči pomagati Maricruz, saj je prepričana v njeno nedolžnost. Dominga medtem svetuje Maricruz, naj uboga pravila, ki vladajo v zaporu. Maricruz izve, da si bo celico delila z zapornico Carolo.

Ponedeljek, 10.3. – 151. del
Maricruz ne namerava dovoliti, da bi Doris vzgajala njeno hčerko. Maria pove Santi, da bo odpotovala v mesto in obiskala Maricruz. Zdravnik Guerra pove Esther, da bo Jose Antonio zaradi poškodb ostal paraliziran. Maricruz prosi Tereso, naj pove Octaviu, da ga ne želi nikoli več videti. Carola in njene pajdašinje skušajo v zaporu sprovocirati Maricruz. Nilda, Solita in Perico se medtem odpravijo k njej na obisk v zapor.

Torek, 11.3. – 152. del
Alvaro se ponudi, da bo plačal Maricruzinega odvetnika Navarra. Carola hujska Carmelo v novo provokacijo, s katero bi Maricruz kaznovali in odpeljali v kazensko celico. Maricruz pove Alvaru, da je ubila Alfonsa. Cira meni, da Maricruz ni morilka in da se žrtvuje za nekoga, ki je ni vreden. Anibal, ki je Natashi priznal Alfonsov umor, se ne namerava predati policiji, dokler ne najde svoje slike.

Sreda, 12.3. – 153. del
Maricruz pove stražnici, da ji je vse skupaj podtaknila Carola, toda kaj, ko ji ta ne verjame in jo za tri dni pošlje v kazensko celico. Octavio pove Doris, da je poljubil Maricruz in da naj se odloči, če se želi poročiti z njim ali ne. Elsa ne želi videti Alvara, saj ga krivi za vse, kar se ji je zgodilo. Vse, kar želi, je, da bi umrla. Carola skuša še naprej provocirati Maricruz, tokrat z novico, da je Lupita zelo zbolela.

Četrtek, 13.3. – 154. del
Natasha meni, da bi morali Anibala prijaviti policiji, toda Juan Jose je proti, saj bi Anibal lahko vse zanikal. Teresa pomiri Maricruz, da sta ji Carola in Dominga lagali glede njene hčerke. Jose Antonio je besen, ker ne čuti svojih nog. Navarro pove Octaviu, da ne želi plačila za svoje delo na sodišču, kjer bo zagovarjal Maricruz, da pa bi ga v nasprotnem primeru plačal Alvaro, ne Doris.

Petek, 14.3. – 155. del
Natasha v zaporu obišče Maricruz in ji pove, da ve, kdo je umoril Alfonsa. Pripravljena je tudi pričati na sodišču. Elsa pove Alvaru, da ga bo spet ljubila samo v primeru, če ji bo dovolil videti Alfonsa. Carola se v kazenski celici znese nad Carmelo, ker jo je izdala. Natasha na Anibalovem pogrebu oznani, da je Anibal umoril Alfonsa. Kasneje obišče Clementino in jo prosi, naj ji vrne denar, ki ga je Alfonso dobil za sliko, saj jo bo le tako lahko odkupila nazaj.

Ponedeljek, 17.3. – 156. del
Clementina ne želi govoriti z Natasho, ker blati Afonsovo ime. Natasha pove Franciscu, da je slika, ki jo je prodal Alfonso, pripadala Anibalu in da ne bo mirovala, dokler je ne dobi. Francisco ji ponudi denar, ki ga je Alfonso prejel za prodajo slike. Octavio pove Doris, da se bosta po Maricruzinem sojenju lahko vrnila na Isla Dorado. Teresa v zaporu odpelje Maricruz na zaslišanje.

Torek, 18.3. – 157. del
Clementina povabi Maricruz, da spet začne delati zanjo, a ta tega ne namerava narediti, saj bi s tem potrdila sume, da je bila Alfonsova ljubica. Octavio namerava odpotovati k svoji hčerki v Mexico City, toda Doris mu pove, da ga Lupita ne potrebuje, saj so Maricruz izpustili iz zapora. Maria prosi odvetnika, naj poišče Maricruz. Jose Antonio se boji, da se ga bo Esther naveličala in odšla z drugim.

Sreda, 19.3. – 158. del
Magdalena pove Elsi, da je Alvaro najel mlado žensko, ki bo skrbela zanjo. Prodajalka v trgovini prepozna Maricruz kot Alfonsov model in njegovo morilko. Kasneje Maricruz na ulici sreča Juana Joseja, ki bi se še rad videval z njo. Alvaro, ki se jima pridruži, ga prosi, naj jo preneha nadlegovati. Doris od svojega očeta zahteva, da ji pred Octaviom pove, kar ji ima za povedati. Alvaro bi se rad poročil z Maricruz.

Četrtek, 20.3. – 159. del
Maricruz prepriča Elso, da vzame zdravilo. Elsa še vedno upa, da se bo Alfonso vrnil ponjo in da bosta lahko živela skupaj do konca svojih dni, zato Maricruz prosi, naj ji ga pomaga poiskati. Eduardo svetuje Octaviu, naj se razide z Doris, zato se ta odloči prekiniti njuno zaroko. Doris nad tem ni navdušena. Alvaro pove Elsi, da je zaljubljen v Maricruz, a kaj, ko Elsa ni pripravljena sprejeti za svojo mačeho.

Petek, 21.3. – 160. del
Liz pove Elsi, da je bila Maricruz Alfonsova ljubica in da ga je umorila, obenem pa ji pokaže še časopisne članke na to temo. Maricruz vse skupaj zanika, Liz pa ji očita, da se je zdaj spravila na Alvara in da ljubimka z njim. Elsa je vsa iz sebe zaradi novice, da je Alfonso umrl, in pade v nezavest. Octavio medtem Clementino prosi, naj mu pove, kje je Maricruz.

Ponedeljek, 24.3. – 161. del
Maricruz je Alvaru zelo hvaležna za njegovo pomoč, a bo za vse bolje, če preneha delati zanj. Ko se Maricruz poslovi od Else, ji ta zabiča, naj se nikoli več ne vrne. Octavio še vedno išče Maricruz in obišče Alvara, Doris pa medtem obišče Octavia. Magdalena pove Elsi, da je imela Liz razmerje z Alfonsom. Alvaro pove Octaviu, da Maricruz več ne dela zanj in da ne pozna njenega trenutnega naslova. Maricruz se medtem zaposli v baru.

Torek, 25.3. – 162. del
Octavio obišče Clementino, ki mu je pripravljena povedati resnico o tem, kaj se je zgodilo med Maricruz in Alfonsom. Octavio kasneje obišče Maricruz in jo prosi odpuščanja. Pove ji, da jo ljubi. Maria in njen osliček prispeta do Clementinine hiše. Octavio se zahvali Clementini za vso pomoč, ta pa ga prosi, naj se poroči z Maricruz in naj se nikoli več ne loči od nje. KONEC!

Oddaj komentar